canım inşallah o yerleşme kanamasıdır
öle geldi bana
Canim umarim yerlesme kanamasidir bugunler bebegin yerlesme gunlerine denk geliyo, bir de dr bebegin yerlesme donemlerinde sert hareketler onermiyor bu durun iliski icin ozellikle gecerli. Bu arada seni yarim hamis sayiyorum ona gore ateste super masallah
Sagol canim bu ay cok umitliydim ama olmadicok sancili adet oldum bir de klomen cikolata kistimi buyuttu bir de onun agrisi hasta gibi yatiyorum valla yine de icimi umit kapladi bu ay olacak insallah ya senin yumus ne yapiyor bu ay pek tembel hadi gayri catlasin soyle ona :1
sağol tatlım ben ilişkiden dolayımı geldi acaba diye düşünüyorum en çok.doğru diyosun canım ya ama ah şu erkeklerateşim inşallah yanıltmaz tatlımda bu ay gelir bebiş.seninde yeni döngün hayırlı olsun sana bebeğini getirsin hayırlısıyla.
Mericem sabit ateşi hep sevmişimdir, var bişiler, bebek kokusu geliyo senden
günaydın kızlar :2: ben hala çok hastayım bugün izin aldım evdeyimdoktora gittim geldim şimdi bademciklerim fena halde kabarmış faranjitim var zaten bi sürü ilaç verdi doktor :2: ateşim yine düştü bugün bi kaç güne adet olurum sanırım yani bu ay yumurtlamadım ama inşallah bi sorunum yoktur. ökrürdükçe sol kasığım ağrıyor kist falan olur diye çok korkuyorum :18: hayırlısı artık
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sağol bitanem ya ben biraz umutsuz vakayım ama bana öyle güzel moral oluyosunuz ki çok sağolun kızlar iyiki varsınız.
İyi ki sende varsın şeker... Bu arada sende geç çatlamışsın bu ay nooluyo böyle yahuuu, Yağmur ve ben hala beklemedeyiz, 1 yumurtlasaydık...
26 günde adet oldum kızlar
8:30daki ölçümünü dikkate al şeker, normalde kaçta ölçüyosun?
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
8.30daki ölçümlü olan son tablom. Normalde ölçümleri 6 buçuk 7 arası yapıyorum.
Tabloda hafif bir yükselme var umarım devamı gelir...
Ay heyecan yaptım 1 an tablonu incelerken, hadi hayırlısı, Allah gönlüne göre versin...
Allah herkesin gönlüne göre versin canım. Fakat benim durumum çok iç açıcı da değil sanki hayırlısı artık. :))
26 günde adet oldum kızlar
Aynen canim bende oldum birlikte olceriz artik, bu ay son olcusumuz olsun insallahhhhh
Bende sizdenim kızlar 2 gün gecikme ile ve ateşim bu sabah düştü.Adet oldum
canim bende seni merak ediyordum. kismet bu aya olsun insallah.
ttmm ne yaptin canim? tam adet oldun mu yoksa lekelenme devam mi ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?