Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sağol tatlım ben ilişkiden dolayımı geldi acaba diye düşünüyorum en çok.doğru diyosun canım ya ama ah şu erkeklerateşim inşallah yanıltmaz tatlımda bu ay gelir bebiş.seninde yeni döngün hayırlı olsun sana bebeğini getirsin hayırlısıyla.

Mericem sabit ateşi hep sevmişimdir, var bişiler, bebek kokusu geliyo senden

canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol.bu arada tablonun sonu benimkini andırıyor benimkide 36.1 takılı kaldıktan sonra 35.9 düştü ve çatladım.rahatsızsın ama bu geceyi riske atma canım çalışma yap bence.bakarsın yükselir.

sağol bitanem ya ben biraz umutsuz vakayım ama bana öyle güzel moral oluyosunuz ki çok sağolun kızlar iyiki varsınız.

İyi ki sende varsın şeker... Bu arada sende geç çatlamışsın bu ay nooluyo böyle yahuuu, Yağmur ve ben hala beklemedeyiz, 1 yumurtlasaydık...

İyi ki sende varsın şeker... Bu arada sende geç çatlamışsın bu ay nooluyo böyle yahuuu, Yağmur ve ben hala beklemedeyiz, 1 yumurtlasaydık...

evet canım ya havalardanmıdır nedir anlamadım bende ilk defa bu kadar geç çatladım.sizin yumurtalarda çatlasın artık inşallah.

Kızlar bu topiği bir süredir takip ediyorum yardımlarınız dokundu hiç bilmediğim ve sayenizde öğrendiğim şeyler oldu ekinci taze hamiş sağolsun bana yardımcı oldu tablo oluşturdu ama ateş ölçeri temin edemediğim için bu ay ölçmeye geç kaldım sanırım ...Başlıyım iyice anlatırsınız artık Yazıları takip ederken bir soru işaretim oldu, şimdi, hergün düzenli olarak ateşi ölçüyoruz ve takip ediyoruz oraya kadar ok. Ateş düşük olduğunda yumurtlamadığıın anlamına mı geliyor ? Ateş yükselişe geçince yumurtluyosun ve çalışma hızlandırıyosun ateş bat a kadar devam ederse hamiş olasılığı yükseliyor ateş düştüğü anda ve düşüş devam ettiği sürece yumurtlama bitmiş bebek yok kırmızı geliyor. Doğrumu anlamışım yoksa çorba mı ettim ? Lütfen iyice anlatabilecek sabırlı biarkadaş yardımı istiyorum .

ttmm ne yaptin canim? tam adet oldun mu yoksa lekelenme devam mi ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…