hoşgeldin canım gözün aydın.rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.bizim içinde dua et canım.
amin bitaneemm.dua etmezmiyim canım benim tez zamanda bu duyguyu tadarsınız inşallah.bu arada ateşin süper bence emin adımlarla sabit bi şekilde en iyisi.benim tablomdaki gibi
gözün aydın canım.Ben geldiim,ama karından göremedi mecbur vajinal muayne yaptırdım onda bile zor gözüktü.nokta kadar birşeyçok şükür iç gebelik dedi haftaya tahlil felan yapılcak.şimdilik bukadar,darısı başınıza hamiş adayları
Kız bu bebişin kalp atışlarından önce cinsiyetini nasıl belirledi doktor?neye göre kız dedi anlamadım tatlım
amin canim saol. darisi sana olsun. valla nasil anladi bilmiyorum ben de sasirdim.
gözün aydın canım.
rabbim kucağına alacağın günleri de nasip etsin inş..
canım genital nub teorisine göre bilmiştir..
ayrıca kız mercimek gibi yuvarlak, erkek uzun olurmuş, fasülye gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
ayy öyle miyim
Anaaabaktim ilk ultrasonunda aynen fasulye tanesi gibi vay tutuyor .
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selaaam kızlaaarbenim ateş bu ay uzaya çıkmaya karar vermiş. değişik bir yükseliş izliyor
sagol cnm sukur
bıkac gundur kasık agrım oldu brz
dr uma danıstım dınlenıyorum smdı
fazla yorulmaya gelmıyo.
Kızımda ıyı cok sukur. Baya oldu gormeyelı.haftaya ıns gorusucez.
Isım konusu muallak bızde daha, fıkırler var da netlesmedı
sende ıyı yapmıssın kısa da olsa hava degısımı ınsana ıyı gelıyor
ee bıde ana olunca yolun sonunda
naz034 senden naber canım
durun kızlar yumurtlarsınızz daha kac gunlerdeısnızkı
tablolara hıc bakamadım ama olctunuzmu
güzel bi isim koyarsınız inşallah ve de ismiyle yaşar
dikkat et kendine herkes bir olmuyo işte.. kimi ne işler yapıyo bişey olmuyor. riske atmamak lazım..
ben ölçmedim baktım akıntı koyulaşmaya başladı adet ağrısı da geliyo akıntı girdim ki kaçıncı gündeyim öğreneyim :111:
24 müş
bende 17.günümdeyim.gecen ay 12. günde aşılamam olmuştu.şimdi hiççççç bişi yok.ff çizgiyi çekemedi çünkü çizgi cekecek ateş yok hala...yokh bu arada kızın olacagını yeni öğrendim.ben o kısmı kaçırmışım.hey gidi günler...çok çabuk geciyor haa.bi ara topik açmıştın.bebek diyeni vururm diye...şimdi hamilesin biz hala yerimizde sayıyoruz.nereye kadar sayıcaz onu da bilmiyorum.bu topikte eskilerden kimse kalmadı beaaa..herkescikler hamiş yada bebiş bakıyo...yeni arkadaşları pek takip edemedim.falan filan....off off efkarlandım yine...
ii akşamlar kızlar ateş takıbi yapan arkadaslara sorum olcak..adetliyken genelde ateşiniz kaç derece acaba...ben test yapttım pozitif cıkmstı..adetiminden 4gün önce adet oldum ..ve ateşim yumurtlamadan beri 37.1 37 arası gidip geliı dünden beri az da olsa kanamam var.ama ateşim hala değişmedi.cok ilginç.sizde adet dönemi atesler ne alemde.cevap verirseniz sevirim
cnm gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı sılıkte olsa var hemen cıktı..adetım 17sinde olması gerekıo ama 13ünde oldu hıc düzensılık yasayan biri değilim.ve atesşim yumurtlamadan beri 37.1 adetlıkyken düşük olurdu sımdı adet oluom ama hala atesım aynı yanı bu cnm umarım anlatabımsımdr.canim biraz karisik yazmissin. tekrar duzenli yazar misin. tam anlayamadim. yani pozitif cikan ne? 4 gun ne?
benim emektar arkadaşlarım... ne çok özledim sizi ve daha bir çoğunuzu...
yeni gelen bir sürü arkadaş var görüyorum ki, ben bıraktıktan sonra gelmişler ateş ölçmeye başlamışlar ve hemencecik de hamile kalmışlar, ne mutlu onlara. allah daim etsin hepsinin hamileliğini.
epey oldu sanırım 3 ay gibi bi süredir yokum buralarda. yokum ama hayatımda hıcbırsey degısmedı. hala umutsuzluklarla bogusuyorum. bı ara uzaklastım da ıyı oldu dıye dusunuordum, kafam hakkaten dagılır gıbı olmustu ama bu aralar yıne gözümün ucunda bekleyen gözyaşlarımla dolaşıyorum. türlü türlü şeylerle ugrasıyorum. mecburen bebek olayını ugrasını ve tedavısını bırakmamıza sebep şeyler var bu aralar hayatımda. eskıden belkı yenerız su morfolojıyı de mucıze gelır dıye beklıordum ama artık şu aralar dogal yolla olma ımkanınıda askıya aldık. yani kısacası...anne olma aşkı tavan, ama umut hiç olmadıgı kadar yerlerde...
bu sınav çok büyük kızlar bu sınav çok büyükkk...
cnm gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı sılıkte olsa var hemen cıktı..adetım 17sinde olması gerekıo ama 13ünde oldu hıc düzensılık yasayan biri değilim.ve atesşim yumurtlamadan beri 37.1 adetlıkyken düşük olurdu sımdı adet oluom ama hala atesım aynı yanı bu cnm umarım anlatabımsımdr.
seni korkutmak istemem canim ama bir doktora gorun acilen. ya kimyasal gebelik yasadigin, ya dusuk yapiyor olabilirsin ya da hamilesin ama suanki adet degil hormonun yetmedigi icin kanama olabilir. zaman kaybetme bence.
benim ki hiccc fasulyeye benzemiyor.
benim emektar arkadaşlarım... ne çok özledim sizi ve daha bir çoğunuzu...
yeni gelen bir sürü arkadaş var görüyorum ki, ben bıraktıktan sonra gelmişler ateş ölçmeye başlamışlar ve hemencecik de hamile kalmışlar, ne mutlu onlara. allah daim etsin hepsinin hamileliğini.
epey oldu sanırım 3 ay gibi bi süredir yokum buralarda. yokum ama hayatımda hıcbırsey degısmedı. hala umutsuzluklarla bogusuyorum. bı ara uzaklastım da ıyı oldu dıye dusunuordum, kafam hakkaten dagılır gıbı olmustu ama bu aralar yıne gözümün ucunda bekleyen gözyaşlarımla dolaşıyorum. türlü türlü şeylerle ugrasıyorum. mecburen bebek olayını ugrasını ve tedavısını bırakmamıza sebep şeyler var bu aralar hayatımda. eskıden belkı yenerız su morfolojıyı de mucıze gelır dıye beklıordum ama artık şu aralar dogal yolla olma ımkanınıda askıya aldık. yani kısacası...anne olma aşkı tavan, ama umut hiç olmadıgı kadar yerlerde...
bu sınav çok büyük kızlar bu sınav çok büyükkk...
Cnim eşm askr oldgu icn hakkardym ve olay var kapali heryer oyüzdn gdemedm atesim sabit ve hc düşmdi 37.1uzun zmandr
canim gorunebilecegin saglik ocagi varmi? bi de idrar testini tekrarlasana. ben de senin icin doktora danismaya calisayim.dongun kac gundu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?