Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hoşgeldin canım gözün aydın.rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.bizim içinde dua et canım.

amin bitaneemm.dua etmezmiyim canım benim tez zamanda bu duyguyu tadarsınız inşallah.bu arada ateşin süper bence emin adımlarla sabit bi şekilde en iyisi.benim tablomdaki gibi

amin bitaneemm.dua etmezmiyim canım benim tez zamanda bu duyguyu tadarsınız inşallah.bu arada ateşin süper bence emin adımlarla sabit bi şekilde en iyisi.benim tablomdaki gibi

sağol canım benim. inşallah sonumda senin gibi olur

gözün aydın canım.
rabbim kucağına alacağın günleri de nasip etsin inş..

Kız bu bebişin kalp atışlarından önce cinsiyetini nasıl belirledi doktor? neye göre kız dedi anlamadım tatlım

amin canim saol. darisi sana olsun. valla nasil anladi bilmiyorum ben de sasirdim.

canım genital nub teorisine göre bilmiştir..
ayrıca kız mercimek gibi yuvarlak, erkek uzun olurmuş, fasülye gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html

Son düzenleme:
ii akşamlar kızlar ateş takıbi yapan arkadaslara sorum olcak..adetliyken genelde ateşiniz kaç derece acaba...ben test yapttım pozitif cıkmstı..adetiminden 4gün önce adet oldum ..ve ateşim yumurtlamadan beri 37.1 37 arası gidip geliı dünden beri az da olsa kanamam var.ama ateşim hala değişmedi.cok ilginç.sizde adet dönemi atesler ne alemde.cevap verirseniz sevirim

benim emektar arkadaşlarım... ne çok özledim sizi ve daha bir çoğunuzu...
yeni gelen bir sürü arkadaş var görüyorum ki, ben bıraktıktan sonra gelmişler ateş ölçmeye başlamışlar ve hemencecik de hamile kalmışlar, ne mutlu onlara. allah daim etsin hepsinin hamileliğini.
epey oldu sanırım 3 ay gibi bi süredir yokum buralarda. yokum ama hayatımda hıcbırsey degısmedı. hala umutsuzluklarla bogusuyorum. bı ara uzaklastım da ıyı oldu dıye dusunuordum, kafam hakkaten dagılır gıbı olmustu ama bu aralar yıne gözümün ucunda bekleyen gözyaşlarımla dolaşıyorum. türlü türlü şeylerle ugrasıyorum. mecburen bebek olayını ugrasını ve tedavısını bırakmamıza sebep şeyler var bu aralar hayatımda. eskıden belkı yenerız su morfolojıyı de mucıze gelır dıye beklıordum ama artık şu aralar dogal yolla olma ımkanınıda askıya aldık. yani kısacası...anne olma aşkı tavan, ama umut hiç olmadıgı kadar yerlerde...
bu sınav çok büyük kızlar bu sınav çok büyükkk...

canim biraz karisik yazmissin. tekrar duzenli yazar misin. tam anlayamadim. yani pozitif cikan ne? 4 gun ne?

canim biraz karisik yazmissin. tekrar duzenli yazar misin. tam anlayamadim. yani pozitif cikan ne? 4 gun ne?
cnm gebelık testı yaptım ıkıncı cızgı sılıkte olsa var hemen cıktı..adetım 17sinde olması gerekıo ama 13ünde oldu hıc düzensılık yasayan biri değilim.ve atesşim yumurtlamadan beri 37.1 adetlıkyken düşük olurdu sımdı adet oluom ama hala atesım aynı yanı bu cnm umarım anlatabımsımdr.

canim. allahim mucizesini en kisa zamanda sana da yasatsin. umitsiz olma ne olur aslinda olmamaya calis lutfen. bir iku ornek vereyim sana. kuzenumin tam 10 yilcocugu olmadi. hic bir yol ise yaramadi. doktor sizin cocuk sahibi olmaniz mumkun degil dedi. bu olaydan tam 1 ay sonra normal yolla hamile kaldi. simdi iki cocugu var.
bir diger arkadasimin ne asilama ne tup tutmadi. tam 7 yil. simdi hamile hem de dogal yolla kaldi. hem de ikiz.
biliyorum bu cok zor ama imkansiz degil. benimde ilk bebegim karnimda ölunce bir daha olmaz dunya donmez sanmistim. ama oluyormus. allahim en guzel mucizesini versin sana tum kalbimle soyluyorum.

seni korkutmak istemem canim ama bir doktora gorun acilen. ya kimyasal gebelik yasadigin, ya dusuk yapiyor olabilirsin ya da hamilesin ama suanki adet degil hormonun yetmedigi icin kanama olabilir. zaman kaybetme bence.

seni korkutmak istemem canim ama bir doktora gorun acilen. ya kimyasal gebelik yasadigin, ya dusuk yapiyor olabilirsin ya da hamilesin ama suanki adet degil hormonun yetmedigi icin kanama olabilir. zaman kaybetme bence.

Cnim eşm askr oldgu icn hakkardym ve olay var kapali heryer oyüzdn gdemedm atesim sabit ve hc düşmdi 37.1uzun zmandr

benim ki hiccc fasulyeye benzemiyor.

Canim bak ben hala beceremedim hamislik bu ayda hikaye oldu insallah gelecek ay hikayeni anlatirmisin ne zamandir bebek istiyorsunuz, yas kac, esinin morfolojo kac paylasirsan sevinirim :))

Cnim eşm askr oldgu icn hakkardym ve olay var kapali heryer oyüzdn gdemedm atesim sabit ve hc düşmdi 37.1uzun zmandr

canim gorunebilecegin saglik ocagi varmi? bi de idrar testini tekrarlasana. ben de senin icin doktora danismaya calisayim.dongun kac gundu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…