Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dalgasina esime teklif ettim, uzun uzun bana bakti bakti bakti ve gitti eee hic yumurtlayan yok mu yahu

ben teklif bile etmedim
ben henüz yumurtlamadım zaten yumurtlar mıyım yumurtlamaz mıyım bilmiyorum da.
bugün ateşim düştü normale göre belki yarın öbür gün yükselir de yumurtlarım diye umut ediyorum

kizlarrrr sizleri ozledim nerelerdesiniz karanfilce, hepberaber, 9ay, yokh, bahar, oli, funda, senay ve diger arkadaslarim

ben de seni ve diğer arkadaşları çoook özledim canım
hepimiz aynı anda yorulduk sanki
inşallah güzel haberler ard arda gelir de coşarız yine eski günlerdeki gibi..

bende bazı şeyler heycanlar bitti canım.. ne bilim tüpe kadar hiç bişey yapasım edesim yok eskiden adet olunca diğer aya ilişki planları yapardık o bile kalmadı bende yaa.. depresif de değilim mutsuz değilim ama bu işten yoruldum sanırım.. ve iyice saldım gitti baksana adetim bile eski günlerine dönmeye başladı 26-27 günde adet oldum

canim benim belki boylesi senin icin iyi olacak, rahatlamak bosvermek gerekiyor bazen gercekten..kafani dinlemek, buraya geldigimde hep herkesi bir arada gorup muhabbet etmek istiyor insan gelip gelip gozum sizi ariyor insallah yakindir guzel haberleri pespese alacagimiz zaman

İnşallah canım

şenay şubatta tüp yaptrcaktı noldu ki hiç haber etmedi..

ooff kızlar of
kımsecıkler kalmadı
bende ozledım o eskı sohbetlerı

senay daha baslamadı tupe, belkı bıraz erteleyecek
suan cokta net degıl. Ama ıyı bız hala gorusuyoruz.

Baharla gorusuyorum bıde.. Okdr baska kımseden hbrımde yok.
Ins herkes ıyıdır..

Karanfılce cnm hayırlısı olsun hakkında
o bahsettıgın hısler bebege daha yakındır belkıde
umursadıkta noldu bgne kdr rahat bırak kendını en guzelı...

biri beni anmışş
nasılsınız bakalım
giremiyorum kızlar esksisi gibi vakit bulamıyorum kusura bakmayın
oğlum23 günlük oldu gaz sancısı fenaa
Allah herkese kucağında o kokuyu duymayı nasip etsşn
ama inanın bugünler çok zoooorrrmuşşş
gece 3-5 nöbetleri hele benım gibi uykucu biri için
öpüldünüz

hepberaber oglusunun dogumu daha dun gibi zaman gecmis masallahkolay gelsin sana zor ama ne keyiflidir
yokh selam soyle bizlerden kizlara, insallah gonullerinden gecenlere kavusurlar

günaydın kızlar bende reglin ilk gününden itibaren ateş ölçtüm

11 02 adetin ilk günü 36.5
12 02 2 gün 36.6
1302 3 gün 36.6
1402 4 gün 36.5 klomen başlangıcı
1502 5 gün 36.4 klomen 2 gün
1602 6 gün 36.7 klomen 3 gün xxx
1702 7 gün 36.0 klomen 4 gün ve sabah beyaz sıvı akıntı öğleden sonra yapışkanımsı beyaz akıntı xxx
1802 8 gün 35.7klomen 5 gün

canım Allah kolaylık nasip etsin yavrunun sıkıntıları geçsin inşallah hemen zor ama dünyanın en güzel şeyi olsa gerek aminnnn inşallah o mis kokuları biz de doya doya içimize çekeriz sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız

deryacım bizden hepsine selam söle hep dualarımızda olduklarını da söle

karanfilcecim hakkında hayırlısı olsun inşallah inan rahatlamak en güzeli tez vakitte sen de müjdene bebeğine kavuşursun inşallah

günaydııın kızlar.. benim ateş hala aynı devam ediyor. dün galiba yükselecek diye umutlanmıştım ama aynı döngüsüne geri döndü artık adet bari olsam da rahatlasam diyorum. bu ateş bölee ne kadar sürecek geçen ay akşamları ölçtüğümde daha yüksek çıkıyordu şimdi sabah ateşim neyse akşamda o oluyor vücut ısım hiç değişmiyor mu benim yaa :26: sizin de öyle oluyor mu :44:

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Günaydın kızlar slm...

Ben geç temin ettim ateş ölçeri adete bir kaç hafta kala ölçebildim. 2 gündür ölçüyorum sağolsun ekinci bana yardımcı olup bir tablo oluşturmuştu şimdi tıkandım. Yardımınıza ihtiyacım var. Ateş düşük görünüyo yumurtladığımı nasıl anlıcam bu tabloda çok karışık :44:

Aslında gün içinde ates sabaha göre 0,4 derece daha yüksek oluyor hareket ediyoruz ısınıyoruz tabi. Seni çözemedim canım yalnız benim atesim aksamda düşük çıkmaya başladığı yada değişmediği zaman adet oluyorum. Belkide adet olacaksın. İnşallah yumurtlarsın canım

Canım ates düşükse henüz yumurtlamadığın ya da yumurtlayacağını gösteriyor, tablonu görebilirsem bir yorumda bulunabilirim, yalnız ateş düşük olduğu sürece günaşırı ilişkiyi atlamıyoruz.

cnm ateş düşük fakat ben hep ateş yüksek olduğunda yumurtluyorum sanıyordum:44: 2 gündür düşük olmasınada üzüldüm afedersin akıntım bugün çoğaldı ve rengi çok açıldı ? acaba ilişki sonrası spermler mi çıkıyo yoksa ovulasyon akıntısı mı ?

Tam tersi canim yukselise gectigi gun artik yumurtlamis oluyorsun is isten geciyor yani yukseldigi gunden bir onceki gun yumurtlamis oluyorsun. Akintin cogalmasi yumurtlama gunune yakin oldugunu gosteriyor yumurta beyazi gibi seffaf ve iki parmak arasinda aldiginda uzuyorsa yumurtlama cok yakin oldugunu gosteriyor bugunleri degerlendir derim ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…