günaydın kıslaaaar... bu döngü daha ne kadar devam edecekbugün adet olmam lazım ama hiç sanmıyorum
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kıslaaaar... bu döngü daha ne kadar devam edecekbugün adet olmam lazım ama hiç sanmıyorum
:))) birden gozumde callandi adamin gozleri acilmistir ne oluyoruz diye zor is vessalamben alti kardesim biraz once anne ve babamla konusuyordum babam ; turkiye nufusu azaliyor kisirlik artmis onceden biz ceket atsak hamile kalirlardi hanimlarimiz diyor simdikiler cocuk yapamiyor ne yediyseniz artik diyor :))) haklimi ne icimden hakli valla dedim adamlar ustumuzden kalkmiyor cocuk yok ortalikta
Senin atesin gercekten karisik olmus canim bu ay ama gercekten akintin dogruysa bugun yarin yumurtlama yakindir, 36.6 aylik atesine baktigimda normal geldi ortalaman yuksek bu ay. Yarin yukselmisse bugun yumurtlamis oldugun kesinlesir, ancak ayni yada 36.4 gibi gibi ates olursa bir iki gun daha sarkar. Yumurtlamadan once ates hafif yukseliyor sonra dusup yukselme devam etmesi gerekiyor. Bu gece cok onemli sen yine calis canim bu arada yazarken bile guluyorum, allah guc kuvvet versin
Allahım durumu biliyosun... Amin...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aynen canım haftalardır devam ediyor aynı döngü kafayı yicemYağmur, bu tablolar bize kafayı yedirmezse ii, durumum sendne hiç farklı deil bacım... :/
ben bu ateş ölçmeyi anlamadım walla.. son bir haftadır ölçüyorum ama 36,8-36,9-37,00 fln çıkıyodu.Bugün 36,4 çıktı demeki bugün yarın adet olcam dedim düştüğüne göre dedim. meğerse en başından ölçmek gerekiyomuş..
Bide iki gündür midem ağzımda geziyorum.. kesin hepsi psikolojik... hani böyle ilaç içersin dokunur ağır gelirde miden bulanır ya aynen öyleyim iki gündür ama..bakalım en geç yarın anlarız :))
aynen canım haftalardır devam ediyor aynı döngü kafayı yicem
inşallah senin bi an önce çatlar canım 22.gündesin ama hala umut var sendehakkımızda hayırlısı olsun canım
en başından ölçmediğin için bilemeyiz canım belkide bebişin seninledirinşallah güzel haberlerini alırız
:44: ben kistlerden çok anlamıyorum ama benimki çatlayamamış bir yumurtaymış doktor öyle demişti..ilkı gördüğümde ekranı komple kaplayan bir kalp gibiydi.. keşke resmini koyabilsem dev bir güneş gibi ama siyahsonra gittiğimde büzüşmüş ve ufalmış tuhaf bir şekil almıştı.. şimdi ne halde bilmiyorum bakalım 1 ay sonra göreceğiz..
Tablo cikmadi canim sifreni girip sayfani aciktan sonra yukarda adres kisminda yazili kismi kopyala yapistir. Koyu akinti ve kremsi akinti yumurtlamaya yakinlastigini gosteriyor ama asil seffaf sulu iki parmak arasinda uzayan akinti yumurtlamanin bugun yada 36 saat icinde olacagini gosteriyor. Yarinda akintin devam ederse sakin bu iki gunu kacirma.spermlerin kokusu farkli olur.
Melek cnm alakan için çok tşk. ederim . şöyle anlatıyım müsait olduğunda cvplarsan memnun olurum adetten hemen sonra ölçüm yapamamıştım ama periyodlar düzensiz olduğundan kafam karışıyo bu konuda netten ve kulaktan dolma aldığım bilgiler doğruldusunda adet döngümün herhangi bir gününde yumurta oluşturabileceğim kanısına vardım ve bu kafamı daha da çok karıştırdı :44: adet hemen bittikten sonra bahsettiğim koyu ve cıvık losyon krem tonunda akıntım oluyodu 2 günde bu akıntı içinde damar gibi incecik geçen hatta zor farkedilen kanlı olarak geldi kasık arımda vardı enfeksiyondan şüphelendim ama nette okuduğum bilgiler yumurtlama belirtisi olabilir yazıyodu!!! Nese seni de çok fazla bunaltmıyımdünde sulu olarak geldi ben çıkan sperm sandım önce sordum o yüzden 3. ölçümüm bu bildiğin kadarıyla durum ne olabilir ? ayrıca dün ilk kez ovulasyon testi denedim pozitif çıktı sanırım çift çizgiydi bugün yine denicem emin olmak için dünü değerlendirme imkanım olmadı hayırlısıysa bu gün hala umut varsa kaçırmak istemiyorum açıkcası ... tablom...
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
Tablo cikmadi canim sifreni girip sayfani aciktan sonra yukarda adres kisminda yazili kismi kopyala yapistir. Koyu akinti ve kremsi akinti yumurtlamaya yakinlastigini gosteriyor ama asil seffaf sulu iki parmak arasinda uzayan akinti yumurtlamanin bugun yada 36 saat icinde olacagini gosteriyor. Yarinda akintin devam ederse sakin bu iki gunu kacirma.spermlerin kokusu farkli olur.
Melek cnm alakan için çok tşk. ederim . şöyle anlatıyım müsait olduğunda cvplarsan memnun olurum adetten hemen sonra ölçüm yapamamıştım ama periyodlar düzensiz olduğundan kafam karışıyo bu konuda netten ve kulaktan dolma aldığım bilgiler doğruldusunda adet döngümün herhangi bir gününde yumurta oluşturabileceğim kanısına vardım ve bu kafamı daha da çok karıştırdı :44: adet hemen bittikten sonra bahsettiğim koyu ve cıvık losyon krem tonunda akıntım oluyodu 2 günde bu akıntı içinde damar gibi incecik geçen hatta zor farkedilen kanlı olarak geldi kasık arımda vardı enfeksiyondan şüphelendim ama nette okuduğum bilgiler yumurtlama belirtisi olabilir yazıyodu!!! Nese seni de çok fazla bunaltmıyımdünde sulu olarak geldi ben çıkan sperm sandım önce sordum o yüzden 3. ölçümüm bu bildiğin kadarıyla durum ne olabilir ? ayrıca dün ilk kez ovulasyon testi denedim pozitif çıktı sanırım çift çizgiydi bugün yine denicem emin olmak için dünü değerlendirme imkanım olmadı hayırlısıysa bu gün hala umut varsa kaçırmak istemiyorum açıkcası ... tablom...
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bana göre daha yumurtlamamışsın canım, döngünlerin uzundu senin sanırım öyle demiştin, zaten bu ay herkes geç yumurtluyo, çalışmalara devam et...
Bana göre daha yumurtlamamışsın canım, döngünlerin uzundu senin sanırım öyle demiştin, zaten bu ay herkes geç yumurtluyo, çalışmalara devam et...
cnm derece kaç olduğunda yumurtlamış ve iş işten geçmiş oluyo? yani 1 derece arttı 3 günde yarın atıyorum tekrar 36 ya düşşe ben artık yumurtlamış olup kaçırmış mı olucam treni gerçi daha bat a var Allah'tan unut kesilmez
kız nişanda fazla oynama sakın.
bebişe birşey olmasın
abinle de hasret giderin bol bol
özletmeden gel
geldimm kızlaaarGüle güle git gel tatlım,bebişe iyi bak
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama benimm bir önceki aydaki 66 günlük kabus tabloyu unutma o sana her zaman bir umut ışığı olsun inşallahne olacak benim bu ateşimin hali?
yumurtlamadım gitti
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben geldim canım sizlerleyim tekrar, 3 gün giremedim ama daha uzun geldi bana bu ara, özledim sizleri yahuuu:)) bol bol eğlen. Kendine daha iyi bak malum iki canlısın. İyi yolculuklar..
yumurta takibi zaten alttan muayene ile oluyor canım bildiğim kadarıyla karından yapmıyorlar bile..kızlar doktar konntrolunde yumurta takinbinde alttan muayene yapıyorlarmı.. birde ne zaman başlanması gerekiyor doktorla yumurta takibine. adet günlerinde mi yoksa herhangi bir günde mi..
canımm yağmurumm, benim o genelde yüksek ateşilerde oluyor, yumurtlamadan sonraysa akşam da sabah da ne zman ölçsem de çok yüksek çıkıyor ve hep aynı çıkıyor, yumurtlamadıysam yani düşük ateşlerdeysem hep oynar sabah çok düşük akşam daha yüksek..günaydııın kızlar.. benim ateş hala aynı devam ediyor. dün galiba yükselecek diye umutlanmıştım ama aynı döngüsüne geri döndüartık adet bari olsam da rahatlasam diyorum. bu ateş bölee ne kadar sürecek geçen ay akşamları ölçtüğümde daha yüksek çıkıyordu şimdi sabah ateşim neyse akşamda o oluyor vücut ısım hiç değişmiyor mu benim yaa :26: sizin de öyle oluyor mu :44:
Meleeeeeeeeeeeek, canıııııııııııım.
Ay ben bu nooldum böyle :/ Cmtesi eşimle İzmire uçtuk, ateşim 36.4tü. Neyse akşama yorgun argın bayıldık kaldık tabi, Pazar sabahı 1 ölçtüm 36.6, nasıl gerildim anlatamam tam ooff dedim, eşim uyandı, nooldu şeker dedi. Dedim yumurtladım sanırım bak ateşe yükselmiş, bu ayıda kaçırdık dedim. Sen gel bakiym buraya ne üzlüyosun bebişim dedi ve sonrası ilişki :) Neyse ya tutarsa oldu yani. Sonra bu sabah 7 uçağıyla dönebilmemiz için 5te kalktık ve ölçtüm 36.3.Tabi bu sağlıklı bi ölçüm değil ama kafayı yicem, acaba bugünde mi yumurtluyom, ya da dünkü yükselme neydi? Ay kafayı yicem, yardım et kuzum...
canım Rabbim duysun sesini de versin evladını bir an önce inşallah, Rabbim mucizesini sana da yaşatsın, yine de üzmemeye çalış kendini386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yaklaşık 10 ay falan ölçüm yaptım hiç böyle bir tablom olmamıştı.bu ay büyük ihtimal yumurtlamam olmadı.oysaki gecen ay aşılama yaptırmıştım. gonal f iğne kullanmıştım. iğnelerin etkisi bir kaç ay devam eder diyorlardı.ama sanırım bu benim için gecerli degil. ya öle bir sürec ki bu....çok düzenli adet olan ben yumurtlayamaz hale geldim. gerçekten çok sıkıldım artık.ilk ayda deneyip de hamile kalanlara gıpta ile bakıyorum.bizim nerdeyse iki yıl olacak.bana göre bebek tedavisiz olamazdaha çok uğraşcaz gibi....
peeeerikızııııcnm derece kaç olduğunda yumurtlamış ve iş işten geçmiş oluyo? yani 1 derece arttı 3 günde yarın atıyorum tekrar 36 ya düşşe ben artık yumurtlamış olup kaçırmış mı olucam treni gerçi daha bat a var Allah'tan unut kesilmez
canım kaç derecede yumurtlamış olmak tamamen kişiye göre değişir
ben 36,6 da çok tan yumurtlamış oluyorum ama kiminin bu düşük ateşi
ama derece artışı yumurtladıktan sonra minimum 0,3 derece artar
bir de senin kafan karışıyor canım yumurtladıktan sonra mı yükseliyor yükselince mi ilişki yaşayacağız falan diye
anlatınca kafana oturacak
bak şimdi tatlım
folikül kesesi (içinde yumurta hücresinin ve onun saz arkadaşlarının bulunduğu kese) yumurtalıktan çatlayınca, tüplere doğru bu kese ve içindekiler salınıyor
bu salınan şeylerden biri yumurta hücresi, bir de corpus luteum var
bu corpus luteum cisimciği progesteron salgılar, oluşacak bir gebeliği desteklemek için..
ateşimizi yükselten de bu progesterondur..
yani folikül leseciği yumurtalıkta gelişecek de, çatlayacak da, ertesi güne de ateşi i yükseltecek...
yani ateşin yükselmeden ilişki olması lazım
ya da yükseldiği ilk gün bbelki ilişki olursa yakalanabilir yumurta, çünkü 1 gün ömrü var yumurtanın
umarım yardımcı olabilmişimdir
kızlaar dün doktordaydım anlatayım sizee
karından ultrason baktı doktor gördük keseyi çok şüküüüürrr
bebiş 1.04 cm olmuş
ama kesenin yanında iki tane kist gibi şeyler var dedi doktor
kimisi düşüğe neden olur kimisi gebeliği destekler dedi
biz ne olur ne olmaz progestana devam edeceğiz dedi
ayılsan da bayılsan ama kullanacaksın progestan dedi
28 şubata kalp atışları için randevu verdi
inş. onu da duyarız, Allah büyük
bir de rutin testler var tam idrar, hemogram, açlık glukoz falan
bir de toxoplazma diye bir şey onu da hastanede yaptır dedi
benden haberler bu kadar canlarımmm
geldimm kızlaaar
topik geçmişini elimden geldiği kadar okumaya çalıştım, neler yaptınız diye
pek bir değişiklik yok galiba, ben de geldim şükür memleketimeee
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama benimm bir önceki aydaki 66 günlük kabus tabloyu unutma o sana her zaman bir umut ışığı olsun inşallah
ben geldim canım sizlerleyim tekrar, 3 gün giremedim ama daha uzun geldi bana bu ara, özledim sizleri yahuuu
yumurta takibi zaten alttan muayene ile oluyor canım bildiğim kadarıyla karından yapmıyorlar bile..
yumurta takibi tedavin ne şekilde olursa olsun ortalama adetin 10-12. günleri başlanır iki günde bir ya da doktor daha sık uygun görürse hergün yapılıyor canım, yumurtlayana kadar bakılıyor benim 22. güne kadar bakıldı mesela
bu arada adetliyken olmaz folikül takibi
canımm yağmurumm, benim o genelde yüksek ateşilerde oluyor, yumurtlamadan sonraysa akşam da sabah da ne zman ölçsem de çok yüksek çıkıyor ve hep aynı çıkıyor, yumurtlamadıysam yani düşük ateşlerdeysem hep oynar sabah çok düşük akşam daha yüksek..
herkesin değişiyor demek ki...
bu arada sen gideceğin doktoru belirledin mi şimdi bugün yarın gelirse adet hemen ikinci günü git doktora,
ama yine de her an her şey olabilir bebiş bubir anda yumurtlarsın ve gelir belli mi olurr
canım yumurtanın ömrü 24-48 saat, sperm desen 48-72 saat yaşıyor, üzülme varsa bir şey yakalamışsınızdır
ama ertesi günler düşmüş ateşin, muhtemelen yumurtlamadın daha canım
günlük yükselmeler olabiliyor bazen hafif üşütmeyle falan, yüksek devam etseydi yumurtladın derdik ama düşmüş ateşin canımm
canım Rabbim duysun sesini de versin evladını bir an önce inşallah, Rabbim mucizesini sana da yaşatsın, yine de üzmemeye çalış kendini
sıkıntı stres yumurtlamayı inanlmaz etkiliyor okuduklarıma ve çevremdekilere bakarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim, belki de sıkıntıdan yumurtlayamadın bu ay
peeeerikızıııı
canım kaç derecede yumurtlamış olmak tamamen kişiye göre değişir
ben 36,6 da çok tan yumurtlamış oluyorum ama kiminin bu düşük ateşi
ama derece artışı yumurtladıktan sonra minimum 0,3 derece artar
bir de senin kafan karışıyor canım yumurtladıktan sonra mı yükseliyor yükselince mi ilişki yaşayacağız falan diye
anlatınca kafana oturacak
bak şimdi tatlım
folikül kesesi (içinde yumurta hücresinin ve onun saz arkadaşlarının bulunduğu kese) yumurtalıktan çatlayınca, tüplere doğru bu kese ve içindekiler salınıyor
bu salınan şeylerden biri yumurta hücresi, bir de corpus luteum var
bu corpus luteum cisimciği progesteron salgılar, oluşacak bir gebeliği desteklemek için..
ateşimizi yükselten de bu progesterondur..
yani folikül leseciği yumurtalıkta gelişecek de, çatlayacak da, ertesi güne de ateşi i yükseltecek...
yani ateşin yükselmeden ilişki olması lazım
ya da yükseldiği ilk gün bbelki ilişki olursa yakalanabilir yumurta, çünkü 1 gün ömrü var yumurtanın
umarım yardımcı olabilmişimdir
cnmmm ya sen nasıl bişeysin valla canlıkadın doğum uzmanı gibibide nasıl bir sabır herkeze tek tek cevap Allah razı olsun gerçekten
şimdi tam olarak çözdüm diyemem ama benim dezavantajım var geç ölçümlere başladığım için ama dedim nerden başlarsam kardın benim için ki ağrı bi eğlenceli ölçüm işisözünden hiç çıkmıyorum inan her sabah düzenli olarak ateş ölçüyorum ( yani 3 gündür ) 7 de ...1 derece artarak gitti işte 36,0 - 36,1 - 36,2 böyle oldu dünde ovu testi yaptım ilk kez tam anlayamadım çift çizgi gördüm ama gebelik testi gibi değilmiş o çok koyu olmalıymış pozitif algılanması için.Bugün tekrar denicem. Anlıyorum ki kişiden kişiye yükselmeler değişiyo kiminin ki 37 lere çıkmış şu an düşük kabul edebiliriz benim ateşleri öğle mi ? yani işin özeti şu; ortalama aynı seyirde derece devam ederse yumurta olmamış çalışıyoruz minimum 3-4 derece veya daha fazla artış olduğunda bi seferde yumurtlamış oluyosun ve artık gebelik olmaz mı ? (burda kaldım ) :44: ve o yumurtlama işleminin bitimiyle yükselen ateş yine ortalama sabit devam ederse adet zamanlarına kadar gebelikten şüphelenebiliriz. Adet e yakın yine düşerse kırmızlar yoldadır . Bunu anladım umarım anlamışımdır ...Bu arada seni yakaladığım sürece burda ya da özelden atabilirsem değişiklik oluduğunda tablomu atarım canm hakkını helal et lütfen ...Bu arada hamileliktakviminden bebişini seninle beraber takip ediyorum ne müthiş bişe canlı canlı büyüyor gözümüzün önünde maşallah darısı hayırlısyla başımıza inş. sağlıkla...
kızlaar dün doktordaydım anlatayım sizee
karından ultrason baktı doktor gördük keseyi çok şüküüüürrr
bebiş 1.04 cm olmuş
ama kesenin yanında iki tane kist gibi şeyler var dedi doktor
kimisi düşüğe neden olur kimisi gebeliği destekler dedi
biz ne olur ne olmaz progestana devam edeceğiz dedi
ayılsan da bayılsan ama kullanacaksın progestan dedi
28 şubata kalp atışları için randevu verdi
inş. onu da duyarız, Allah büyük
bir de rutin testler var tam idrar, hemogram, açlık glukoz falan
bir de toxoplazma diye bir şey onu da hastanede yaptır dedi
benden haberler bu kadar canlarımmm
cnmmm ya sen nasıl bişeysin valla canlıkadın doğum uzmanı gibibide nasıl bir sabır herkeze tek tek cevap Allah razı olsun gerçekten
şimdi tam olarak çözdüm diyemem ama benim dezavantajım var geç ölçümlere başladığım için ama dedim nerden başlarsam kardın benim için ki ağrı bi eğlenceli ölçüm işisözünden hiç çıkmıyorum inan her sabah düzenli olarak ateş ölçüyorum ( yani 3 gündür ) 7 de ...1 derece artarak gitti işte 36,0 - 36,1 - 36,2 böyle oldu dünde ovu testi yaptım ilk kez tam anlayamadım çift çizgi gördüm ama gebelik testi gibi değilmiş o çok koyu olmalıymış pozitif algılanması için.Bugün tekrar denicem. Anlıyorum ki kişiden kişiye yükselmeler değişiyo kiminin ki 37 lere çıkmış şu an düşük kabul edebiliriz benim ateşleri öğle mi ? yani işin özeti şu; ortalama aynı seyirde derece devam ederse yumurta olmamış çalışıyoruz minimum 3-4 derece veya daha fazla artış olduğunda bi seferde yumurtlamış oluyosun ve artık gebelik olmaz mı ? (burda kaldım ) :44: ve o yumurtlama işleminin bitimiyle yükselen ateş yine ortalama sabit devam ederse adet zamanlarına kadar gebelikten şüphelenebiliriz. Adet e yakın yine düşerse kırmızlar yoldadır . Bunu anladım umarım anlamışımdır ...Bu arada seni yakaladığım sürece burda ya da özelden atabilirsem değişiklik oluduğunda tablomu atarım canm hakkını helal et lütfen ...Bu arada hamileliktakviminden bebişini seninle beraber takip ediyorum ne müthiş bişe canlı canlı büyüyor gözümüzün önünde maşallah darısı hayırlısyla başımıza inş. sağlıkla...
canım inşallah darısı başınıza olsunn, hep dua ediyorum
gerçekten çok doğru anlamışsın, evet ateşinde bir artış ver 0,1 0,1 artmış ama erken bir şeyler söylemek için
ovulasyon testi konusu da ikinci çizgi öyle koyu olmalı ki birinciden daha koyu olmalı gerçek bir pozitifi çin
maden gördün pozitifi, demek ki 2 gün içinde yumurtlayacaksın
ovulasyon testini desteklemek içiçn ateş ölçmeke devam
hergün yorum yaparız bakarız, inş. iki gün gelir yumyumun
yumurtladıktan (yani ateşinin yüksek çıktığı ilk gün) 1 gün sonraya kadar şansın var ondan sonra gebelik için şansın yok canım
canım ben de çok merak ettim cuteherat ıKızlar cutehart kaç gündür gözükmüyor iyimi acaba haberi olan varmı?
canım beni,m eşim de benden küçük, benmi eşim de başta çok kızıyordu ovulasyon testlerine ve ateş ölçmelere, bir ara gizli gizli yaptımAllah razı olsun dualarını eksik etmebenim bu ay ümidim yok çok yeni öğrendim herşeyi geç başladım uygulamalar millet kür filan yapıyo olmadı diyer ay hepsine tam teşekküllü başlarım bu ay olursa inanamam keşke olsa dediğim gibi bu ay randuman da yok tu bilgide öle kafasına göre benim eşim küçük benden bunları öğrendim eczaneye filan gitti temin ettim testtir derecedir dio bunlar ne ya bunlara ne gerek var dedin sen anlamassın yaşın kurtarmaz ( gülüşmeler ) o pek ihtimal vermiyoda böle işlere diyo ihtiyacın olan tek şey benim ne gerek diyosun bunlara bende tam olarak bilgi sahibi olayım ki onu da bilgilendiriyim
canım ben de çok merak ettim cuteherat ı
belki interneti falan yoktur gelir bugün yarın inşallah
sen nasılsın merooom nasıl geçiyor hamişlik
ben ne aşeriyorum ne midem bulanıyor, kayınpederim diyormuş kayınvalideme, bu kızın bir şey canı çekmiyor mu ne alalım flan, kayınvalidem de demiş Audi A4 çekiyormuş canı hahahaha
çok güldük yaa
benim sadece kasık ağrılarım oluyor bir de ara arar baş dönmeleri
canım beni,m eşim de benden küçük, benmi eşim de başta çok kızıyordu ovulasyon testlerine ve ateş ölçmelere, bir ara gizli gizli yaptım
ama şimdi o bile soruyor artık hamilesin ya hep yüksek çıkıyor değil mi diye
alışır zamanla merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?