Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kıslaaaar... bu döngü daha ne kadar devam edecek bugün adet olmam lazım ama hiç sanmıyorum

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ben bu ateş ölçmeyi anlamadım walla.. son bir haftadır ölçüyorum ama 36,8-36,9-37,00 fln çıkıyodu.Bugün 36,4 çıktı demeki bugün yarın adet olcam dedim düştüğüne göre dedim. meğerse en başından ölçmek gerekiyomuş..

Bide iki gündür midem ağzımda geziyorum.. kesin hepsi psikolojik... hani böyle ilaç içersin dokunur ağır gelirde miden bulanır ya aynen öyleyim iki gündür ama..bakalım en geç yarın anlarız :))

Walla halime güleyim mi ağlıyayım mı bilemedim. 1 deri 1 kemik kalcaz, ha çatladım ha çatlicaz diye...

Yağmur, bu tablolar bize kafayı yedirmezse ii, durumum sendne hiç farklı deil bacım... :/
aynen canım haftalardır devam ediyor aynı döngü kafayı yicem
inşallah senin bi an önce çatlar canım 22.gündesin ama hala umut var sende hakkımızda hayırlısı olsun canım

en başından ölçmediğin için bilemeyiz canım belkide bebişin seninledir inşallah güzel haberlerini alırız

yani umutsuzluğa kapılmıyım düştü diye öylemi....belli olmayabilir mi yani :)) valla sıyırdım, psikolojik destek almam lazım artık :)

canım benim evde de kuzenim ve karısı misafir 7 aylık evli.
senin dediğin gibi kisti var. yumurtalık kisti yani.
her gittiği doktor farklı bi büyüklük söylemiş.
akşam baktım 5 cm civarında ve bugün ameliyat günü almaya gittiler..
ne bilim karambole bi iş mi yapıyorlar??
bak seninki de aynı büyüklükte aldırmıyorsun ya ondan sordum. köyden geliyorlar pek bişey bilmiyorlar

kız nişanda fazla oynama sakın.
bebişe birşey olmasın
abinle de hasret giderin bol bol
özletmeden gel

Güle güle git gel tatlım,bebişe iyi bak
geldimm kızlaaar
topik geçmişini elimden geldiği kadar okumaya çalıştım, neler yaptınız diye
pek bir değişiklik yok galiba, ben de geldim şükür memleketimeee

ne olacak benim bu ateşimin hali?
yumurtlamadım gitti
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama benimm bir önceki aydaki 66 günlük kabus tabloyu unutma o sana her zaman bir umut ışığı olsun inşallah

:)) bol bol eğlen. Kendine daha iyi bak malum iki canlısın. İyi yolculuklar..
ben geldim canım sizlerleyim tekrar, 3 gün giremedim ama daha uzun geldi bana bu ara, özledim sizleri yahuuu

kızlar doktar konntrolunde yumurta takinbinde alttan muayene yapıyorlarmı.. birde ne zaman başlanması gerekiyor doktorla yumurta takibine. adet günlerinde mi yoksa herhangi bir günde mi..
yumurta takibi zaten alttan muayene ile oluyor canım bildiğim kadarıyla karından yapmıyorlar bile..
yumurta takibi tedavin ne şekilde olursa olsun ortalama adetin 10-12. günleri başlanır iki günde bir ya da doktor daha sık uygun görürse hergün yapılıyor canım, yumurtlayana kadar bakılıyor benim 22. güne kadar bakıldı mesela
bu arada adetliyken olmaz folikül takibi

canımm yağmurumm, benim o genelde yüksek ateşilerde oluyor, yumurtlamadan sonraysa akşam da sabah da ne zman ölçsem de çok yüksek çıkıyor ve hep aynı çıkıyor, yumurtlamadıysam yani düşük ateşlerdeysem hep oynar sabah çok düşük akşam daha yüksek..
herkesin değişiyor demek ki...
bu arada sen gideceğin doktoru belirledin mi şimdi bugün yarın gelirse adet hemen ikinci günü git doktora,
ama yine de her an her şey olabilir bebiş bu bir anda yumurtlarsın ve gelir belli mi olurr

canım yumurtanın ömrü 24-48 saat, sperm desen 48-72 saat yaşıyor, üzülme varsa bir şey yakalamışsınızdır
ama ertesi günler düşmüş ateşin, muhtemelen yumurtlamadın daha canım
günlük yükselmeler olabiliyor bazen hafif üşütmeyle falan, yüksek devam etseydi yumurtladın derdik ama düşmüş ateşin canımm

canım Rabbim duysun sesini de versin evladını bir an önce inşallah, Rabbim mucizesini sana da yaşatsın, yine de üzmemeye çalış kendini
sıkıntı stres yumurtlamayı inanlmaz etkiliyor okuduklarıma ve çevremdekilere bakarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim, belki de sıkıntıdan yumurtlayamadın bu ay

Son düzenleme:
kızlaar dün doktordaydım anlatayım sizee
karından ultrason baktı doktor gördük keseyi çok şüküüüürrr
bebiş 1.04 cm olmuş
ama kesenin yanında iki tane kist gibi şeyler var dedi doktor
kimisi düşüğe neden olur kimisi gebeliği destekler dedi
biz ne olur ne olmaz progestana devam edeceğiz dedi
ayılsan da bayılsan ama kullanacaksın progestan dedi
28 şubata kalp atışları için randevu verdi
inş. onu da duyarız, Allah büyük
bir de rutin testler var tam idrar, hemogram, açlık glukoz falan
bir de toxoplazma diye bir şey onu da hastanede yaptır dedi
benden haberler bu kadar canlarımmm

canım gözün aydın inşallah kalp atışınıda duyarsın sonrada bebişini alırsın hayırlısıyla kucağına

Hoşgeldin fıstığım.ayy kıyamam ben o bi santimlik yeğenime hadi gözünaydın inşallh kalp atışlarınıda duyarsın

canım inşallah darısı başınıza olsunn, hep dua ediyorum
gerçekten çok doğru anlamışsın, evet ateşinde bir artış ver 0,1 - 0,1 artmış ama erken bir şeyler söylemek için
ovulasyon testi konusu da ikinci çizgi öyle koyu olmalı ki birinciden daha koyu olmalı gerçek bir pozitifi için
maden gördün pozitifi, demek ki 2 gün içinde yumurtlayacaksın
ovulasyon testini desteklemek için ateş ölçmeye devam
hergün yorum yaparız bakarız, inş. iki gün gelir yumyumun
yumurtladıktan (yani ateşinin yüksek çıktığı ilk gün) 1 gün sonraya kadar şansın var ondan sonra gebelik için şansın yok canım

Son düzenleme:

Allah razı olsun dualarını eksik etme benim bu ay ümidim yok çok yeni öğrendim herşeyi geç başladım uygulamalar millet kür filan yapıyo olmadı diyer ay hepsine tam teşekküllü başlarım bu ay olursa inanamam keşke olsa dediğim gibi bu ay randuman da yok tu bilgide öle kafasına göre benim eşim küçük benden bunları öğrendim eczaneye filan gitti temin ettim testtir derecedir dio bunlar ne ya bunlara ne gerek var dedin sen anlamassın yaşın kurtarmaz ( gülüşmeler ) o pek ihtimal vermiyoda böle işlere diyo ihtiyacın olan tek şey benim ne gerek diyosun bunlara bende tam olarak bilgi sahibi olayım ki onu da bilgilendiriyim

Kızlar cutehart kaç gündür gözükmüyor iyimi acaba haberi olan varmı?
canım ben de çok merak ettim cuteherat ı
belki interneti falan yoktur gelir bugün yarın inşallah
sen nasılsın merooom nasıl geçiyor hamişlik
ben ne aşeriyorum ne midem bulanıyor, kayınpederim diyormuş kayınvalideme, bu kızın bir şey canı çekmiyor mu ne alalım flan, kayınvalidem de demiş Audi A4 çekiyormuş canı hahahaha
çok güldük yaa
benim sadece kasık ağrılarım oluyor bir de ara arar baş dönmeleri

canım beni,m eşim de benden küçük, benmi eşim de başta çok kızıyordu ovulasyon testlerine ve ateş ölçmelere, bir ara gizli gizli yaptım
ama şimdi o bile soruyor artık hamilesin ya hep yüksek çıkıyor değil mi diye
alışır zamanla merak etme

Son düzenleme:

aaaa bak ortak bir yönümüz var hehe şimdi sen hamişsin diye hep yüksek dimi ateş kaç mesela atarmısın tablonu çok bilmiyom ama hem antramann yapmış olurum alışıcak artık ben işe kalkmak için bile dikilmiyorum ama ateşi ölçmek için hemen dikiliyorum inş. hayırlısıyla nasip olur . Kaç yaşındasın canm sen benim eşim 26-ben 29 bakmak istersen profile foto koymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…