Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meleeeeeeeeeeeek, canıııııııııııım.
Ay ben bu nooldum böyle :/ Cmtesi eşimle İzmire uçtuk, ateşim 36.4tü. Neyse akşama yorgun argın bayıldık kaldık tabi, Pazar sabahı 1 ölçtüm 36.6, nasıl gerildim anlatamam tam ooff dedim, eşim uyandı, nooldu şeker dedi. Dedim yumurtladım sanırım bak ateşe yükselmiş, bu ayıda kaçırdık dedim. Sen gel bakiym buraya ne üzlüyosun bebişim dedi ve sonrası ilişki :) Neyse ya tutarsa oldu yani. Sonra bu sabah 7 uçağıyla dönebilmemiz için 5te kalktık ve ölçtüm 36.3.Tabi bu sağlıklı bi ölçüm değil ama kafayı yicem, acaba bugünde mi yumurtluyom, ya da dünkü yükselme neydi? Ay kafayı yicem, yardım et kuzum...

çok saol gerçekten hiç bir bilgim olmadığı içğin adım adım sormak durumunda kalıyorum akıntı konusunda bişey diyemicem kafam karışık!!! çünkü adetim bittiğinden beri kremsi ve koyu akıntım oldu 2 günde hafif kanlıydı o yüzden bu ay pek ümitli değilim ateş ölçer konusundada bilgisizdim bu ay acemilik atıcam anlaşılan. ve termometreyi de geç temin ettim ama bugün akıntıyı sulu ve açık rengli görünce şaşırdım dediğin gibi 2 parmak kadar olmada ince bir akıntı değil ama bi an aklıma spermlerin dışarı çıkma durumu geldi
tablom da şu henüz 2 günlük ama tecrubelisin yorumuna açık tabi

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

korkma hayatım,bugün yumurtluyosan zaman geçmedi hemen çalışma gün aşırı devam et

korkma hayatım,bugün yumurtluyosan zaman geçmedi hemen çalışma gün aşırı devam et

Canım inanır mısın ayın onikisinden beri ha yumurtladım ha yumurtlicam diye ölümüz çıktı, bu kadar uğraştık, pisi pisine kaçırmak istemiyorum bugünleri

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yaklaşık 10 ay falan ölçüm yaptım hiç böyle bir tablom olmamıştı.bu ay büyük ihtimal yumurtlamam olmadı.oysaki gecen ay aşılama yaptırmıştım. gonal f iğne kullanmıştım. iğnelerin etkisi bir kaç ay devam eder diyorlardı.ama sanırım bu benim için gecerli degil. ya öle bir sürec ki bu....çok düzenli adet olan ben yumurtlayamaz hale geldim. gerçekten çok sıkıldım artık.ilk ayda deneyip de hamile kalanlara gıpta ile bakıyorum.bizim nerdeyse iki yıl olacak.bana göre bebek tedavisiz olamaz daha çok uğraşcaz gibi....

bende yeni başladım bu işlere ama anladığım kadarıyla yükselmiş 36.50 lere çıkmış orada yumurtlamış olmuyomusun ?

Canım inanır mısın ayın onikisinden beri ha yumurtladım ha yumurtlicam diye ölümüz çıktı, bu kadar uğraştık, pisi pisine kaçırmak istemiyorum bugünleri

İnanırım canım çünkü geçen ay bizde aynıydık ama pes etmeyin çatlasa bile en az üç gün devam.

Son düzenleme:
bende yeni başladım bu işlere ama anladığım kadarıyla yükselmiş 36.50 lere çıkmış orada yumurtlamış olmuyomusun ?

yok canım. bir kere yükselmesi yetmiyor.o yüksek ateş düzenli bi şekilde devam edecek.o ateşim muhtemelen çok da doğru degil.o gün hasta falandım herhalde.bir daha hiç o kadar yükselmedi.zaten ff çizgiyide çekmedi

Nazcım lütfen üzülme, hepimizde bi tuhaflık var bu ay. Herkes geç çatlıyo, ben, Yağmur, bi kaç arkadaşımız daha var, herkes gecikti ve bu durum beni çok gerdi... Her sabah ateş ölçerle kavga ediyorum resmen, niye yükselmedi diye. 1 kere yükseldi geri düştü bu sefer hadi umutlanıyorum hah daha çatlamamış şansım var diye. Ama tabi gel bunu bi de bizim adama anlat. Maymun etti bu bebek işi beni :)

Son düzenleme:
kizlarrrr sizleri ozledim nerelerdesiniz karanfilce, hepberaber, 9ay, yokh, bahar, oli, funda, senay ve diger arkadaslarim

ben burdayımm..hayatımda hiçbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii değişiklik yok yani bebek anlamında kist 5 cm den küçülüp büzüldü ve kanama yaptı ilaç başladım.. daha da tamamen gitmedi anlıcağınız.. arada girip size bakıyorum ama takip edemiyorum ne yazıkki nadir girdiğim için hepinizi kocaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmm

canımcım yaaa. ben de bu ay kendime hayret ediyordum. normalde klomen kullandığımın ertesi ay erken yumurtlardım. bunda bekledim bekledim olmayınca incir arı sütü falan yedim. onlarda benim yumurtlamamı öne çekiyor ya da yumurta oluşturuyor. ben de 19. gün çatladım. gonal f şaşırttı beni. 2. aşılaman ne zaman olacak canım?

http://www.fertilityfriend.com/home/3d1d67/

Son düzenleme:

ben hepinizi geçmişim
3-4 gündür de adetim..
fundacım senin kistin yumurta kisti mi?
ve ameliyat olunmuyor mu onda??

:))) birden gozumde callandi adamin gozleri acilmistir ne oluyoruz diye zor is vessalam ben alti kardesim biraz once anne ve babamla konusuyordum babam ; turkiye nufusu azaliyor kisirlik artmis onceden biz ceket atsak hamile kalirlardi hanimlarimiz diyor simdikiler cocuk yapamiyor ne yediyseniz artik diyor :))) haklimi ne icimden hakli valla dedim adamlar ustumuzden kalkmiyor cocuk yok ortalikta
Senin atesin gercekten karisik olmus canim bu ay ama gercekten akintin dogruysa bugun yarin yumurtlama yakindir, 36.6 aylik atesine baktigimda normal geldi ortalaman yuksek bu ay. Yarin yukselmisse bugun yumurtlamis oldugun kesinlesir, ancak ayni yada 36.4 gibi gibi ates olursa bir iki gun daha sarkar. Yumurtlamadan once ates hafif yukseliyor sonra dusup yukselme devam etmesi gerekiyor. Bu gece cok onemli sen yine calis canim bu arada yazarken bile guluyorum, allah guc kuvvet versin

ben hepinizi geçmişim
3-4 gündür de adetim..

Canim ya tablo yap muhakkak bu ay birlikte heyecanlanalim belkide bu ay olur benim 9.ay oldu bile zaman nasilda hizli geciyor. Allah uzun suredir bekleyenlere sabir versin, bekleyislerimiz son bulur insallah.

Tablo cikmadi canim sifreni girip sayfani aciktan sonra yukarda adres kisminda yazili kismi kopyala yapistir. Koyu akinti ve kremsi akinti yumurtlamaya yakinlastigini gosteriyor ama asil seffaf sulu iki parmak arasinda uzayan akinti yumurtlamanin bugun yada 36 saat icinde olacagini gosteriyor. Yarinda akintin devam ederse sakin bu iki gunu kacirma.spermlerin kokusu farkli olur.

Ayyyy benimde yok bi degisiklik 9 ay oldu tik yok ( 2 cm lik cikolata kistim oldumu 4 cm canim seninde cikolata kistiyse bence hemen calismalara basla yasin

ben hepinizi geçmişim
3-4 gündür de adetim..

Ayyyy benimde yok bi degisiklik 9 ay oldu tik yok ( 2 cm lik cikolata kistim oldumu 4 cm canim seninde cikolata kistiyse bence hemen calismalara basla yasin

:44: ben kistlerden çok anlamıyorum ama benimki çatlayamamış bir yumurtaymış doktor öyle demişti..ilkı gördüğümde ekranı komple kaplayan bir kalp gibiydi.. keşke resmini koyabilsem dev bir güneş gibi ama siyah sonra gittiğimde büzüşmüş ve ufalmış tuhaf bir şekil almıştı.. şimdi ne halde bilmiyorum bakalım 1 ay sonra göreceğiz..

kızlaaarr günaydın...

bişey danışcam sizlere .. bilenlerden yardım istiyorum... benim ateş 36,7-36,8 hatta 37 çıktı son bir haftadır.pazar günü 36,5 , pazartesi 36,8 salı 36,4 ben şimdi adetmi olcam İnternet hesaplayıcılarına göre dün adet olmam gerekiyodu ... yumurtalama dönemimde ateş ölçmüyodum ama ovulasyon testi kullanıyodum galiba ayın 6 sında yumurtlamıştım , 14 gün sonrasıda 20 sine denk geliyo... galiba adet olcam ben dimi yaa (

Çok karışık oldu kusurabakmayın.. kafamda aynen böyle karışık

Günaydın canım.adetin ilk gününden buyana olan ateş tablonu bilmeden yorum yapmak yanlış olur.ancak internetteki hesaplayıcılara fazla takılma seni yanıltabilirler.bekle bakalım inşallah bebişin seninledir

evet ya biraz okudumda ilk günden ölçmek gerekiyomuş... ayy yok o bebiş bizi istemiyo :)) 1,5 yıl oldu yetmedi ameliyat olduk .. yok anacım yok gelmiyii :) allah yavrunuzu bağışlasın size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…