Tam tersi canim yukselise gectigi gun artik yumurtlamis oluyorsun is isten geciyor yani yukseldigi gunden bir onceki gun yumurtlamis oluyorsun. Akintin cogalmasi yumurtlama gunune yakin oldugunu gosteriyor yumurta beyazi gibi seffaf ve iki parmak arasinda aldiginda uzuyorsa yumurtlama cok yakin oldugunu gosteriyor bugunleri degerlendir derim ben :))
Meleeeeeeeeeeeek, canıııııııııııım.
Ay ben bu nooldum böyle :/ Cmtesi eşimle İzmire uçtuk, ateşim 36.4tü. Neyse akşama yorgun argın bayıldık kaldık tabi, Pazar sabahı 1 ölçtüm 36.6, nasıl gerildim anlatamam tam ooff dedim, eşim uyandı, nooldu şeker dedi. Dedim yumurtladım sanırım bak ateşe yükselmiş, bu ayıda kaçırdık dedim. Sen gel bakiym buraya ne üzlüyosun bebişim dedi ve sonrası ilişki :) Neyse ya tutarsa oldu yani. Sonra bu sabah 7 uçağıyla dönebilmemiz için 5te kalktık ve ölçtüm 36.3.Tabi bu sağlıklı bi ölçüm değil ama kafayı yicem, acaba bugünde mi yumurtluyom, ya da dünkü yükselme neydi? Ay kafayı yicem, yardım et kuzum...
korkma hayatım,bugün yumurtluyosan zaman geçmedi hemen çalışmagün aşırı devam et
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yaklaşık 10 ay falan ölçüm yaptım hiç böyle bir tablom olmamıştı.bu ay büyük ihtimal yumurtlamam olmadı.oysaki gecen ay aşılama yaptırmıştım. gonal f iğne kullanmıştım. iğnelerin etkisi bir kaç ay devam eder diyorlardı.ama sanırım bu benim için gecerli degil. ya öle bir sürec ki bu....çok düzenli adet olan ben yumurtlayamaz hale geldim. gerçekten çok sıkıldım artık.ilk ayda deneyip de hamile kalanlara gıpta ile bakıyorum.bizim nerdeyse iki yıl olacak.bana göre bebek tedavisiz olamazdaha çok uğraşcaz gibi....
Canım inanır mısın ayın onikisinden beri ha yumurtladım ha yumurtlicam diye ölümüz çıktı, bu kadar uğraştık, pisi pisine kaçırmak istemiyorum bugünleri
bende yeni başladım bu işlere ama anladığım kadarıyla yükselmiş 36.50 lere çıkmış orada yumurtlamış olmuyomusun ?
yaklaşık 10 ay falan ölçüm yaptım hiç böyle bir tablom olmamıştı.bu ay büyük ihtimal yumurtlamam olmadı.oysaki gecen ay aşılama yaptırmıştım. gonal f iğne kullanmıştım. iğnelerin etkisi bir kaç ay devam eder diyorlardı.ama sanırım bu benim için gecerli degil. ya öle bir sürec ki bu....çok düzenli adet olan ben yumurtlayamaz hale geldim. gerçekten çok sıkıldım artık.ilk ayda deneyip de hamile kalanlara gıpta ile bakıyorum.bizim nerdeyse iki yıl olacak.bana göre bebek tedavisiz olamazdaha çok uğraşcaz gibi....
kizlarrrr sizleri ozledim nerelerdesinizkaranfilce, hepberaber, 9ay, yokh, bahar, oli, funda, senay ve diger arkadaslarim
canımcım yaaa. ben de bu ay kendime hayret ediyordum. normalde klomen kullandığımın ertesi ay erken yumurtlardım. bunda bekledim bekledim olmayınca incir arı sütü falan yedim. onlarda benim yumurtlamamı öne çekiyor ya da yumurta oluşturuyor. ben de 19. gün çatladım. gonal f şaşırttı beni. 2. aşılaman ne zaman olacak canım?
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Meleeeeeeeeeeeek, canıııııııııııım.
Ay ben bu nooldum böyle :/ Cmtesi eşimle İzmire uçtuk, ateşim 36.4tü. Neyse akşama yorgun argın bayıldık kaldık tabi, Pazar sabahı 1 ölçtüm 36.6, nasıl gerildim anlatamam tam ooff dedim, eşim uyandı, nooldu şeker dedi. Dedim yumurtladım sanırım bak ateşe yükselmiş, bu ayıda kaçırdık dedim. Sen gel bakiym buraya ne üzlüyosun bebişim dedi ve sonrası ilişki :) Neyse ya tutarsa oldu yani. Sonra bu sabah 7 uçağıyla dönebilmemiz için 5te kalktık ve ölçtüm 36.3.Tabi bu sağlıklı bi ölçüm değil ama kafayı yicem, acaba bugünde mi yumurtluyom, ya da dünkü yükselme neydi? Ay kafayı yicem, yardım et kuzum...
canımcım yaaa. ben de bu ay kendime hayret ediyordum. normalde klomen kullandığımın ertesi ay erken yumurtlardım. bunda bekledim bekledim olmayınca incir arı sütü falan yedim. onlarda benim yumurtlamamı öne çekiyor ya da yumurta oluşturuyor. ben de 19. gün çatladım. gonal f şaşırttı beni. 2. aşılaman ne zaman olacak canım?
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben hepinizi geçmişim
3-4 gündür de adetim..
fundacım senin kistin yumurta kisti mi?
ve ameliyat olunmuyor mu onda??
çok saol gerçekten hiç bir bilgim olmadığı içğin adım adım sormak durumunda kalıyorum akıntı konusunda bişey diyemicem kafam karışık!!! çünkü adetim bittiğinden beri kremsi ve koyu akıntım oldu 2 günde hafif kanlıydı o yüzden bu ay pek ümitli değilim ateş ölçer konusundada bilgisizdim bu ay acemilik atıcam anlaşılan. ve termometreyi de geç temin ettim ama bugün akıntıyı sulu ve açık rengli görünce şaşırdım dediğin gibi 2 parmak kadar olmada ince bir akıntı değilama bi an aklıma spermlerin dışarı çıkma durumu geldi
tablom da şu henüz 2 günlükama tecrubelisin yorumuna açık tabi
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
ben burdayımm..hayatımda hiçbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii değişiklik yok yani bebek anlamında kist 5 cm den küçülüp büzüldü ve kanama yaptı ilaç başladım.. daha da tamamen gitmedi anlıcağınız.. arada girip size bakıyorum ama takip edemiyorum ne yazıkki nadir girdiğim için hepinizi kocaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmm
ben hepinizi geçmişim
3-4 gündür de adetim..
fundacım senin kistin yumurta kisti mi?
ve ameliyat olunmuyor mu onda??
Ayyyy benimde yok bi degisiklik 9 ay oldu tik yok( 2 cm lik cikolata kistim oldumu 4 cm canim seninde cikolata kistiyse bence hemen calismalara basla yasin
kızlaaarr günaydın...
bişey danışcam sizlere .. bilenlerden yardım istiyorum... benim ateş 36,7-36,8 hatta 37 çıktı son bir haftadır.pazar günü 36,5 , pazartesi 36,8 salı 36,4 ben şimdi adetmi olcamİnternet hesaplayıcılarına göre dün adet olmam gerekiyodu ... yumurtalama dönemimde ateş ölçmüyodum ama ovulasyon testi kullanıyodum galiba ayın 6 sında yumurtlamıştım , 14 gün sonrasıda 20 sine denk geliyo... galiba adet olcam ben dimi yaa (
Çok karışık oldu kusurabakmayın.. kafamda aynen böyle karışık
Günaydın canım.adetin ilk gününden buyana olan ateş tablonu bilmeden yorum yapmak yanlış olur.ancak internetteki hesaplayıcılara fazla takılma seni yanıltabilirler.bekle bakalım inşallah bebişin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?