Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde baş dönmem oluyo arada günde iki kez felanda bulantı.henüz kusmaya başlamadım.öncekinde üç ay ne yersem çıkarıyodum.her an tetikteyim öyle olcam diye korkuyorum. Kız iyiymiş senin kayınvalide bakarsın alırlar sana audi varmı araban kullanıyormusun? Dur benim canımda nissan jeep çeksin aslında arabamız üç yaşında ama ben jeeplere bayılıyom eşime alalım diyom ama kısmet.

Son düzenleme:
Hoşgeldin fıstığım.ayy kıyamam ben o bi santimlik yeğenime hadi gözünaydın inşallh kalp atışlarınıda duyarsın
canımm amin inşallah o günleri de göstersin Allahım

canım eşim 23 ben 26 bizim de, bakayım profile meark etttim
tablomu da atayım canım, hala ölçüyorum Allah korusun bir aksilik olunca ilk alarm verecek olan şeylerden biri de ateş olduğu için ölçüyorum hala
http://www.fertilityfriend.com/home/3f6f41

canım geçen hamişlik bulantılı oldu diye bu da öyle olacak diye bir ley yok, belki de olmaz bu sefer kusmalar falan, daha hafif atlatırsın belki
çok duyuyorum ilk hamileliği çok bulantılı geçip, ikincisinde hiç etkilenmeyen anneler...
araba işi de işin şakası biraz aslında ama kısmet canım bakalım, arabamız var ben arada çok sıkışınca kullanıyorum, eşim zaten sağolsun gideceğim her yere bırakır ilgilenir
allah gönlüne göre versin canım bir bakarsın alır eşin sana bir jeep

Son düzenleme:
canım çok hoşsunuz maaşallah çok da yakışıyorsunuz
allah ağız tadıyla bir ömür birlikte yaşamayı nasip etsin

Son düzenleme:
canım çok hoşsunuz maaşallah çok da yakışıyorsunuz
allah ağız tadytla bir ömür birlikte yaşamayı nasip etsin

aminnn cnm bnm eminim sen de öylesindir başka topikte sohpetleştiğim kızlar vardı görsünler diye benim kinden ısrar kıyamet izin aldım koydum sana da nasip oldu görmek...Sen sanıyorum 87 lisin eşimde öle çünkü senin eşin 90 lı mı ohhhhh aldık genç kocaları hehehe

senin tabloya baktım da kasım da hep aynı görünüyor fakat ocak ta değişmeler var aralık yok ve üstte analyzer diye bişe var anlamadım :44:

Ah canımm hayırlısı artık.benim eşimde sağolsun işe yürür arabayı bana bırakır gideceğim heryere kendim giderim.işleri yoğun olur doktora bile tek giderim

aynen canım genç koca iyi yaa
ilk babam falan bozulmuştu biraz kendinden küçük utanmıyor musun diye kızmıştı
ben 87 eşim 90 canım aynen öyle

senin tabloya baktım da kasım da hep aynı görünüyor fakat ocak ta değişmeler var aralık yok ve üstte analyzer diye bişe var anlamadım :44:
CM analizi yapan o üstteki cetvel gibi olan şey çok öenmlli bir şey değil canım ya servikal mukus analizi yapıyor, mesela yumurtlama günlerini baz alıp yumurtlamadan önce her ay watery kıvamında mıymış falan onlara bakıyor
bir ara VIP üyeydim o zaman yapmıştım

canımm tablona maaşallah
10 numara 5 yıldız veriyorum
geçen aya göre yumurtlama ateşin de daha yüksek sanki
gelecek vaadediyor
inşallah vardır bebiş
topiğe bir bebiş daha gelsinn

Senin kist gebeliği destekleyecek cinsten, kalbim öle diyo şeker. Hadi hayırlısı kucağınada almayı nasib etsin rabbim...

Ah canımm hayırlısı artık.benim eşimde sağolsun işe yürür arabayı bana bırakır gideceğim heryere kendim giderim.işleri yoğun olur doktora bile tek giderim
canımm olsun eşinin canı sağolsun,allah onları başımızdan eksik etmesin
gölgeleri yeter

Senin kist gebeliği destekleyecek cinsten, kalbim öle diyo şeker. Hadi hayırlısı kucağınada almayı nasib etsin rabbim...
amin canım inşallah, rabbim tez vakitte sana da kısmet etsin böyle sipsivri göbüşün olsun inşalaaah

Son düzenleme:
canımm tablona maaşallah
10 numara 5 yıldız veriyorum
geçen aya göre yumurtlama ateşin de daha yüksek sanki
gelecek vaadediyor
inşallah vardır bebiş
topiğe bir bebiş daha gelsinn

sağol canım benim inşallah bi bebeşte benden gelsin.bakalım son 2 gün.geçen ay dpo 12de hastalandım.yarınki ateş ufaktan belli eder kendini.ama okuyorumda öyle aman aman bi belirtimde yok.gögüs ucumda dokununca bi sızı oluyor o kadar.belirtileri düşününce umutsuzluğa kapılıyorum.belirti nasıldı sende?

neden bozuluyo baban bozulcak bişi yok görüntüde sıkınyı yoksa yoruma kapalı ne güzel genç babası genç annesi olucak minnak ın benim eşim neyse de ben fazla zaman geçirmek istemiyorum 29 um daha kalamadım bile nasip ama bakalım bir daha ki aylar ne göstericek

cnm ben servikal sıvıları girmiyorum bi tuhaf benim ki karışmasın diye o meselelere girmiyorum ama benim tabloya bakarsan 19-20-21 günleriydi yanılmıyosam renkli kutucuk içindeydi o neden bide vaktin varsa gebelik oluştuğu süreci nasıl takip ettin anlatabilirmisin ve o ayın tablosu saklısa görmek isteerim

canım kimisi hamileliklte adet belirtileri yaşar, kimi hiç adet olacakmış gibi bile belirti yaşamaz, hatta bir kadın bir hamileliğinde başka bir hamileliğinde başk belitriler hisssedebilir
hiç takılma bence belirtilere, inşallah vardır bebiş yaa, heyecan yaptımmmm

423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com selam kızlar tablomun son hali artık ümitlenmeye başlıyorum sanki. Kısmetse yarın test yapacağım hayırlısı artık. Dua edin benim için de :))
canım sen dpo 18desin yaa kesin bebiş var kesin diyorum yaaa

ayy inşallah canım ya şimdi heyacan bastı bakalım artık 2 gün daha bekliycez.

canım senin ortalama adet süreni 30 gün yazmıştık galiba
o süreye göre tahmini yumurtlamaları tahmin ediyor ff
o günler çalış diyor yani
yavaş yavaş öğrenirsin siteyi canım servikal sıvı girişi de yaparsın, şimdilik ateşi yaz bakalım
benim gebelik oluşum süreci zaten klomen artı yumurta takibiyle oldu
gün aşırı vajinal ultrason ile folikül takibim vardı
ateş de ölçüyordum zaten
doktor adetimin 21. günü ovulasyon ya başlamış ya da başlamak üzere demişti
iki gün sonra da ateşim yükseldi
http://www.fertilityfriend.com/home/3f6f41
tablom da bu canım
cm analizi cetvelinin hemen altındaki

Son düzenleme:
merice35 ve ilknur bence hamiş olma ihtimaliniz çok yüksek kızlarr
halaya az kaldı gibi geliyor

Son düzenleme:

hmmm dr. takibiyle olması daha güvenilir bana da demişti 4 ay takılın olmassa gelirsin bakarız ama o kadar izin alma şansım yok benim işte ne kadar korunmamıştınz ? ilk aydan mı başladın takibe sanıyorum ovulasyon 21. günde başladıysa sende benim gibi periyodun uzun 35 yapmıştık döngümü benim değişiyo ama 30-35-40 ortalama 35 yapmıştın o yüzden ...
Dediğin gibi benim ki yeni sistemi biliyim şimdilik yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…