Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm
iyiyim ne olsun uyuyorum habire
vallahi eşim d,yor neyin uykusu bu böyle
ben de diyorum ben değil bebiş uyuyor

hehehe uyuda büyüsün minnak hiç bişey hissediyomusun karnında ama daha erken dimi psikolojiktir sadece bu arada evdesin uyuma şansın var sanırım

yelizim bu sefer çatladın kesin kesinnnnn

Ekinciiiiimmm
Dün akşam çalışma oldu

Son düzenleme:
hehehe uyuda büyüsün minnak hiç bişey hissediyomusun karnında ama daha erken dimi psikolojiktir sadece bu arada evdesin uyuma şansın var sanırım
aynen canım evdeyim, çalışmıyorum, eşim sağolsun istemiyor çalışmamı

yelizim bu sefer çatladın kesin kesinnnnn

Ekinciiiiimmm
Dün akşam çalışma oldu
canım harikasınızz
bu çalışmanın sonu bebiş olsun inşallah

Valla umarım geç çatlamışımdır da inşallah sonuç olarak mis kokulu bebişimi alırım kucağıma ne diyim. Allah bilir.

aynen canım evdeyim, çalışmıyorum, eşim sağolsun istemiyor çalışmamı

canım harikasınızz
bu çalışmanın sonu bebiş olsun inşallah

Cnm ne şanslısın bende bebişime kavuşıyım evimde büyütücem inş. Ama stresten kalırsam tabi bu ateş ölçme yöntemini öğrenirken sizden de destek alarak takip yapıorum bide ovu testi desteğni araya sokuştiriyim dedim =) 2 gün test yaptım hani sana demiştim ya akıntım sulu diye testte çift çizgi gördüm sen de tabloya bakarak yükselme yok yeni ama çatlamamış görünüosyn dedin. Ama malesef o akşamı değerlendiremedik yani p.tesi sonra dün dedim testi tekrar edeyim bu kez negatifti ama ateş de öle yükselme olmadı yine :44: zaten malesef dünde olamadı eşimide kendimi de sinir hastası edicem bu gidişle bugün yeliz tablomu yorumladı dedi çatlamamışsın yükselene kadar çalış. Bu akşam inş. bi aksilik çıkmaz ama anlayamadığım ateş yükselmiyo umudumu kabartıyo ama ovu testi bi negatif çıktı önce pozitif acaba ateş ölçerde mi sorum var ama bat ımada var daha offf çok karmaşıklaştım ama zaten diyorum bu ay çok umutlu deilim olmassa diğer ay uygulıcam bildiklerimi olmassa doktor...

tatlım bir dakika bir dakikaaa
sakin ol canım banimm
tablonu bir kez daha paylaş şimdi snin topiğin ilk sayfasında yok çünkü canım
karanfilceye diyelim ekler
şimdi sen 30 günde 1 adet oluyordun sanırım, yumurtlama oluyorsa ki oluyordur düzenli adetlerde oluyor genelde, 16. gün civarı zaten senin yumurtlama günün
şimdi ateş yükeslmediyse yumurtlama olmamıştır canım çalışmaya devam et vallahi kocanla aran mı bozuk hemen düzelt yani alltan gir üstten çık artık
ovu. testlerine ben yolrum yapmam çünkü neden tatlım senin pozitif dediğin negatif olabilir yani onu bilemem gerçekten
ama istersen foto çek koy öyle yorumlarım senin için
telaş yok panik yok ban ben o kadar ilaçla takiple bile anca 22. gün yumurtladım
belki azıcık geç gelir yumoş
sen ateşini ölç ve günaşırı ilişkileri atlama, sonra da sakin sakin bekle canım tamam mı

kramplar giriyor bana bir de karnımda bir sertlik var böyle taş gibi oturmuş bir dolgunluk hissi
6. haftadayım ama sıfır bulantı
inş. anama çekmişimdir, 1 kere kustum diyor her hamileliğimde

ya sen ne güzel konuşuosun öle Allah bilir nasıl güzel bir anne olucaksın Tekrardan sölim içim rahat etsin hakkını helal et olurmu Ben tablomu atıcam şimdi
bazen 30 bazen 35 bazen 40 ı bulur bu ay stresten nolur bilmiorum ama her ay olurum mutlaka diyorum çözmeye çalışıorum acaba ölçmeye geç başladım da yumurtayı fark etmedim mi :44: ama sonra şöle toparlıyorum geç başladım ateş ölçmeye fakat adete daha var bu kadar erken düşermi ateş ?
Yani yükselicek ama yüksekten kasıt atıyorum 36,3 se ertesi gün 36,7 olduysa bunu yüksek kabul ediyoruz böyle alçalmadan devam ederse gebelikten şüphelenebiliriz ( gerçi tablomu sürekli kontrol ettiriorum sizlere ) ama yükseldikten sonra düşünce gebe olmuyosun adet oluyorsun ovu testi yaptığım gün resmen dedim yumurtluoırum ama ateş yükselmedi ama dediğin gibi ovu testi gebelik testinden farklı 2. daha koyu olmalıymış benim 2 çizgi aynıydı ertesi gün tek çizgi normalde biraz silikleşmesi gerekirmiş ondan çorba oldum :44: Eşimle p.tesi bozuştuk dün iyidik oda olmadı stresten onuda etkiledim yani ne olduğunu anlamadık diyebiliriz o yüzden dünü saymıyorum

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kızlar bu ay ilk defa benim göğüslerim ağrıdı yumurtlama zamanı, dün başladı dokundukça ağrı var. Bu da yumurtladığıma işaret di mi?

Kızlar bu ay ilk defa benim göğüslerim ağrıdı yumurtlama zamanı, dün başladı dokundukça ağrı var. Bu da yumurtladığıma işaret di mi?

evet canim yumurtlamada agriyor. atesine gore de yumurtlamissin bence. hadi hayirlisi.

baya yoruldum doktorda bugun. onun icin hepsini okuyamadim. uyuyum uyaninca yazacagim )

tsh 5.8 den 2.3 e inmis. ilaca devam. ama anti tpo 593 (max. 35). yani gunun birinde tiroid bezim yok olacakmis. hasimatoymusum ben. neyse buna da sukur.

evet canim yumurtlamada agriyor. atesine gore de yumurtlamissin bence. hadi hayirlisi.

Benim ilk defa ağrıdı, her geçen gün vücudumuzu biraz daha tanıyoruz, meğer ne tuhaf şeyle roluyomuş her ay. Bu ay ki geç yumurtlamamalar öyle kastı ki hepimizi anlatamam, bişi sorunca sizlerde burda evet diye onaylıyosunuz yaa, içime daha bi su serpiliyo sanki. Saolasın şeker...

Son düzenleme:
baya yoruldum doktorda bugun. onun icin hepsini okuyamadim. uyuyum uyaninca yazacagim )

tsh 5.8 den 2.3 e inmis. ilaca devam. ama anti tpo 593 (max. 35). yani gunun birinde tiroid bezim yok olacakmis. hasimatoymusum ben. neyse buna da sukur.

Geçmiş olsun bu arada, bilmiyodum durumunu
Allah sana ve bebişine bol bol sağlık versin...

evet canım çatladığın anlamına geliyor.benimde genelde ağrımaz gögüslerim ama bu ay bendede uçlarında dokununca ağrı var.geç çatladık inşallah sonu bebiş olur tatlım.

canım geçmiş olsun.rabbim sana ve bebeğine sağlık versin.hayırlısdıyla kavuş bebeğine.

evet canım çatladığın anlamına geliyor.benimde genelde ağrımaz gögüslerim ama bu ay bendede uçlarında dokununca ağrı var.geç çatladık inşallah sonu bebiş olur tatlım.

Canım seninde son 3 günün, ben senden çok umutluyum, ateşinde süpper gidiyo, bebek kokuyo bu tablo bebeeeeeek...

BENDE haşimatoyum.anti tpo 990 çıkmıştı.ama ilaç kullanmıyorum henüz.hormonlarım yeterliymiş.hamile kalamama nedenimi buna bağlammıştım ama seni görünce biraz rahatladım.demek ki hamile kalmama engel degil haşimato.bu arada sen ilaç kullanıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…