canımmekinciiii cnm hoş geldiniz artık 2 canlısın ne de olsanasılsın
canımm
iyiyim ne olsun uyuyorum habire
vallahi eşim d,yor neyin uykusu bu böyle
ben de diyorum ben değil bebiş uyuyor
aynen canım evdeyim, çalışmıyorum, eşim sağolsun istemiyor çalışmamıheheheuyuda büyüsün minnak hiç bişey hissediyomusun karnında ama daha erken dimi psikolojiktir sadece bu arada evdesin uyuma şansın var sanırım
canım harikasınızzyelizim bu sefer çatladın kesin kesinnnnn
Ekinciiiiimmm
Dün akşam çalışma oldu
canım kızların 37. gün çatlama teorisine katılıyorum aslında
ama akıntı da önemli bir veri bak, akıntın da ff nin gösterdiği yerde var ve ateşin hiç düşmemiş
diyelim 25. de yumurtlamadın o zaman neden 1 gün bile düşmemiş ateşin????
mesela 36,1 ler senin foliküler dönem ateşin, hiç çıkmamış bu dönemde, brnce ff de doğru olabilir, 37 de de çatlamış olabilirsin
allahtan çalışma var ikisinde de...
bebek yerleştikten sonra da ateş yükseklere fırlıyor ya belki öyle oldu da 37 den sonra ondan yükseldi ateşin
aynen canım evdeyim, çalışmıyorum, eşim sağolsun istemiyor çalışmamı
canım harikasınızz
bu çalışmanın sonu bebiş olsun inşallah
belki de çoktaaan hamişsin canımmValla umarım geç çatlamışımdır da inşallah sonuç olarak mis kokulu bebişimi alırım kucağıma ne diyim. Allah bilir.
tatlım bir dakika bir dakikaaaCnm ne şanslısın bende bebişime kavuşıyım evimde büyütücem inş. Ama stresten kalırsam tabibu ateş ölçme yöntemini öğrenirken sizden de destek alarak takip yapıorum bide ovu testi desteğni araya sokuştiriyim dedim =) 2 gün test yaptım hani sana demiştim ya akıntım sulu diye testte çift çizgi gördüm sen de tabloya bakarak yükselme yok yeni ama çatlamamış görünüosyn dedin. Ama malesef o akşamı değerlendiremedik yani p.tesi sonra dün dedim testi tekrar edeyim bu kez negatifti ama ateş de öle yükselme olmadı yine :44: zaten malesef dünde olamadı eşimide kendimi de sinir hastası edicem bu gidişle bugün yeliz tablomu yorumladı dedi çatlamamışsın yükselene kadar çalış. Bu akşam inş. bi aksilik çıkmaz ama anlayamadığım ateş yükselmiyo umudumu kabartıyo ama ovu testi bi negatif çıktı önce pozitif acaba ateş ölçerde mi sorum var ama bat ımada var daha offf çok karmaşıklaştım ama zaten diyorum bu ay çok umutlu deilim olmassa diğer ay uygulıcam bildiklerimi olmassa doktor...
kramplar giriyor bana bir de karnımda bir sertlik var böyle taş gibi oturmuş bir dolgunluk hissiheheheuyuda büyüsün minnak hiç bişey hissediyomusun karnında ama daha erken dimi psikolojiktir sadece bu arada evdesin uyuma şansın var sanırım
tatlım bir dakika bir dakikaaa
sakin ol canım banimm
tablonu bir kez daha paylaş şimdi snin topiğin ilk sayfasında yok çünkü canım
karanfilceye diyelim ekler
şimdi sen 30 günde 1 adet oluyordun sanırım, yumurtlama oluyorsa ki oluyordur düzenli adetlerde oluyor genelde, 16. gün civarı zaten senin yumurtlama günün
şimdi ateş yükeslmediyse yumurtlama olmamıştır canım çalışmaya devam et vallahi kocanla aran mı bozuk hemen düzelt yani alltan gir üstten çık artık
ovu. testlerine ben yolrum yapmam çünkü neden tatlım senin pozitif dediğin negatif olabilir yani onu bilemem gerçekten
ama istersen foto çek koy öyle yorumlarım senin için
telaş yok panik yok ban ben o kadar ilaçla takiple bile anca 22. gün yumurtladım
belki azıcık geç gelir yumoş
sen ateşini ölç ve günaşırı ilişkileri atlama, sonra da sakin sakin bekle canım tamam mı
Kızlar bu ay ilk defa benim göğüslerim ağrıdı yumurtlama zamanı, dün başladı dokundukça ağrı var. Bu da yumurtladığıma işaret di mi?
evet canim yumurtlamada agriyor. atesine gore de yumurtlamissin bence. hadi hayirlisi.
kızlar bu ay ilk defa benim göğüslerim ağrıdı yumurtlama zamanı, dün başladı dokundukça ağrı var. Bu da yumurtladığıma işaret di mi?
baya yoruldum doktorda bugun. onun icin hepsini okuyamadim. uyuyum uyaninca yazacagim)
tsh 5.8 den 2.3 e inmis. ilaca devam. ama anti tpo 593 (max. 35). yani gunun birinde tiroid bezim yok olacakmis. hasimatoymusum ben. neyse buna da sukur.
Kızlar bu ay ilk defa benim göğüslerim ağrıdı yumurtlama zamanı, dün başladı dokundukça ağrı var. Bu da yumurtladığıma işaret di mi?
baya yoruldum doktorda bugun. onun icin hepsini okuyamadim. uyuyum uyaninca yazacagim)
tsh 5.8 den 2.3 e inmis. ilaca devam. ama anti tpo 593 (max. 35). yani gunun birinde tiroid bezim yok olacakmis. hasimatoymusum ben. neyse buna da sukur.
evet canım çatladığın anlamına geliyor.benimde genelde ağrımaz gögüslerim ama bu ay bendede uçlarında dokununca ağrı var.geç çatladık inşallah sonu bebiş olur tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?