canımmmm Allah oğluna ömür versin sağlık sıhhat versin, evladın var Allaha şükürler olsun, hani hiç olmasa olmuyor mu çocugunuz diye farlarlar..Bu ay çok keyifsizim ümidim kayboldu, eşimi dr a bile göndermedim. O kadar eminimki yumurtladığım günlerden ama olmuyorOvulasyon testine göre çalışma yapcam. Asıl canımı sıkan kafamda çok yer kaplıyor arkadaşlarım bile sıkılmaya başladı. Ama sağolsun bir siz, bir de annem çok destek veriyor. Bana iki saat önce ne oturuyorsun burda gitsene kocanın yanına tembellik etmeyin dedi alem kadın :)) 10.gündeyim ve sadece 1 gün ilişki oldu yani ekincim ne sen sor ne ben söyleyim bu tembellikle cocuk mocuk olmaz.
canımm yaaa inan ben de çok merak ediyorumSabah olsada ateş ölçsek
canımm Allah korumuşkizlar aksqm uzeri kotu birsey oldu. size hemen yazamadim. yardiminiza ihtiyacim var. isteyen icinden gelen olursa babam icin dua eder mi : allah sifa versin diye. bugun kotu bir kaza gecirdi ölumden dondu. allah korudu sadece kolu tamamen alcida. uzerimizde bir karabulut var bugunlerde ama anlamadim gitti. konu disi yazdim affedin.
gerçekten çok hoşsunuz ya güldürdünüz beni ne güzel böyle eğlence haline getirerek sürdürmeniz daha önce yazmıştım ama belki farketmemişsinizdir direk lafa girdim ben kan pıhtılaşması topiğinde devam ediyorum bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini denedim haftasonu adet tarihim sizin topiğinizedenk geldim bugün sabahtan beri giriyorum
ahahahaahaKızlar ateş ölçtüğüm ay bende ağzımda ateşölçer dolaşıyodum.şimdi eşim halime baktıkca üzülüyo he o termometre yüzünden geldi bunlar başımıza diyo
kizlar aksqm uzeri kotu birsey oldu. size hemen yazamadim. yardiminiza ihtiyacim var. isteyen icinden gelen olursa babam icin dua eder mi : allah sifa versin diye. bugun kotu bir kaza gecirdi ölumden dondu. allah korudu sadece kolu tamamen alcida. uzerimizde bir karabulut var bugunlerde ama anlamadim gitti. konu disi yazdim affedin.
gerçekten çok hoşsunuz ya güldürdünüz beni ne güzel böyle eğlence haline getirerek sürdürmeniz daha önce yazmıştım ama belki farketmemişsinizdir direk lafa girdim ben kan pıhtılaşması topiğinde devam ediyorum bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini denedim haftasonu adet tarihim sizin topiğinizedenk geldim bugün sabahtan beri giriyorum
canımm Allah korumuş
Allah acil şifa versinnnn, dualarım seninle...
öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla bebiş doğurduğun günleri de göstersin
gel tatlım ne varsa ateşte var
gerçi bu ay taklaya getirdi herkesi ateş ama bakacağız doktorlar mı yanılıyor termometreler mi
ahahahaaha
merooo yaa
eşine de sana da çok gülüyorum çok tatlısınızz
kizlar aksqm uzeri kotu birsey oldu. size hemen yazamadim. yardiminiza ihtiyacim var. isteyen icinden gelen olursa babam icin dua eder mi : allah sifa versin diye. bugun kotu bir kaza gecirdi ölumden dondu. allah korudu sadece kolu tamamen alcida. uzerimizde bir karabulut var bugunlerde ama anlamadim gitti. konu disi yazdim affedin.
canim ilk sayfada anlatilanlara gore tablonu olusturursan seni de takibimiz kolay olur.
ben onu daha önce denedim ama yapamadım bu ay diğer topikteki bi arkadaşım yardımcı oldu şu anda tablom var zaten onu görmeniz için buraya taşıyabiliyomuyum bilmiyorum
canım çooooooook geçmiş olsun.Allah acil şifa versin.beterinden korusun inşallah
bu kadar sıkıntı ust uste gelince uyuyamadim. uyandigimda ezan okunuyordu ve asyaaa ve mericeee ikinize de dua ettim pozitifi gorun diye :))
bugun test yaptiniz yaptiniz yapmadiniz gelio ben yapacagim. aaa catladim vallahi.
bu kadar sıkıntı ust uste gelince uyuyamadim. uyandigimda ezan okunuyordu ve asyaaa ve mericeee ikinize de dua ettim pozitifi gorun diye :))
bugun test yaptiniz yaptiniz yapmadiniz gelio ben yapacagim. aaa catladim vallahi.
duaların için teşekkür ederim canım ama olmadı maalesef.demekki böylede oluyomuş aslında ümitlenmem hataydı ama olsun sağlık olsun önümüzdeki ay inşallah.
duaların için teşekkür ederim canım ama olmadı maalesef.demekki böylede oluyomuş aslında ümitlenmem hataydı ama olsun sağlık olsun önümüzdeki ay inşallah.
Günaydın fıstık.geçmiş olsun baban nasıl oldu? Allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?