Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gerçekten çok hoşsunuz ya güldürdünüz beni ne güzel böyle eğlence haline getirerek sürdürmeniz daha önce yazmıştım ama belki farketmemişsinizdir direk lafa girdim ben kan pıhtılaşması topiğinde devam ediyorum bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini denedim haftasonu adet tarihim sizin topiğinizedenk geldim bugün sabahtan beri giriyorum

kizlar aksqm uzeri kotu birsey oldu. size hemen yazamadim. yardiminiza ihtiyacim var. isteyen icinden gelen olursa babam icin dua eder mi : allah sifa versin diye. bugun kotu bir kaza gecirdi ölumden dondu. allah korudu sadece kolu tamamen alcida. uzerimizde bir karabulut var bugunlerde ama anlamadim gitti. konu disi yazdim affedin.

canımmmm Allah oğluna ömür versin sağlık sıhhat versin, evladın var Allaha şükürler olsun, hani hiç olmasa olmuyor mu çocugunuz diye farlarlar..
arkadaşların ne diye sıkıitırıyor ki vallahi bu insanları anlamıyorum
hassas konular vardır destursuz konuşamazsın ayıp yaa...
sen hiiiiçtakma onlara meleğim
ayrıca pompişler az oldu diye de takma
varsa nasipte öyle bir olur kiiii

Sabah olsada ateş ölçsek
canımm yaaa inan ben de çok merak ediyorum
ama mutlaka eski aletle de ölç

canımm Allah korumuş
Allah acil şifa versinnnn, dualarım seninle...

öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla bebiş doğurduğun günleri de göstersin
gel tatlım ne varsa ateşte var
gerçi bu ay taklaya getirdi herkesi ateş ama bakacağız doktorlar mı yanılıyor termometreler mi

Kızlar ateş ölçtüğüm ay bende ağzımda ateşölçer dolaşıyodum.şimdi eşim halime baktıkca üzülüyo he o termometre yüzünden geldi bunlar başımıza diyo
ahahahaaha
merooo yaa
eşine de sana da çok gülüyorum çok tatlısınızz

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin duaların gücüne inanıyoruz tabiki ederiz isterseniz bir de sadaka verin

canim ilk sayfada anlatilanlara gore tablonu olusturursan seni de takibimiz kolay olur.

çok sağol canım iki defa hamile kaldım ikisini de kaybettim bundan sonrası için hayırlısı olur inşallah...

Allah bol şifa versin babacığına, daha beterinden sakınsın, çok çok geçmiş olsun kuzum...

ekincim yelizem ve yeni arkadasimz slmeg. cokkk tesekkur ederim. allah razi olsun sizlerden.
yer gok duayla. ustelik tanimadigin ksiye edilen dua daha makbuldur. cok saolun.

canım çooooooook geçmiş olsun.Allah acil şifa versin.beterinden korusun inşallah

ben onu daha önce denedim ama yapamadım bu ay diğer topikteki bi arkadaşım yardımcı oldu şu anda tablom var zaten onu görmeniz için buraya taşıyabiliyomuyum bilmiyorum

ilk sayfayi oku canim. buraya da kopyalabilirsin.

bu kadar sıkıntı ust uste gelince uyuyamadim. uyandigimda ezan okunuyordu ve asyaaa ve mericeee ikinize de dua ettim pozitifi gorun diye :))
bugun test yaptiniz yaptiniz yapmadiniz gelio ben yapacagim. aaa catladim vallahi.

bu kadar sıkıntı ust uste gelince uyuyamadim. uyandigimda ezan okunuyordu ve asyaaa ve mericeee ikinize de dua ettim pozitifi gorun diye :))
bugun test yaptiniz yaptiniz yapmadiniz gelio ben yapacagim. aaa catladim vallahi.

duaların için teşekkür ederim canım ama olmadı maalesef.demekki böylede oluyomuş aslında ümitlenmem hataydı ama olsun sağlık olsun önümüzdeki ay inşallah.

Günaydın fıstık.geçmiş olsun baban nasıl oldu? Allah acil şifalar versin

duaların için teşekkür ederim canım ama olmadı maalesef.demekki böylede oluyomuş aslında ümitlenmem hataydı ama olsun sağlık olsun önümüzdeki ay inşallah.

regl oldun mu canim?

Aaaa,çok ümitliydik senin tablondan.hayırlısı güzelim ama adetin gelene kadar kendine dikkat et idrar testi hemen çıkmayabiliyo

Son düzenleme:
canim atesin yine 37.0. regl olmadan umut bitmez. dur bakalim. bazen cis testi yaniltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…