Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende onu anlamadım geçen ay adetin son günlerinde 25. günde ateş yükselmiş,yumurtlamamışımdır dimi??

demistim ya canim. gecen ay 15. gun yumurtlamissin.
yumurtlamadan regl oluncaya kadar gecen donemde ates yukselir yukselir gebeysen yuksek devam eder degilsen dusmeye baslar. yani gayet normalsin sen suan. korkacak bir durumun yok. ama bi tabli yaparsan senin icinde kolay olur.

çok teşekkür ederim,ben yine ateş takibe devam öyleyse... bu ay da bişiy olmaz kaçırdık maalesef eşim şehir dışında ((

çok teşekkür ederim,ben yine ateş takibe devam öyleyse... bu ay da bişiy olmaz kaçırdık maalesef eşim şehir dışında ((

uzuntu yok canim. bunlar kismet meselesi. allah hepimize bir vakit yazdi o gun gelmeden bebis de gelmeyecek. bu donemi guzel gecirmek onemli.

Canım ateşimi discarded yaptım 17 martta
Misafirim vardı aşırı yorgundum gece uyuyamadım bile doğru dürüst.

Aslında ben de ff yi inceledim pkolu tabloları genelde yumurtlamamışlar. Ben de yumurtlayamayanlardanım maalesef
Neyse biraz daha deneme yapalım da ben de tedaviye başlayayım.

Aman Allahım yaaa,
Ateş ölçerim mi bozuk diyip yeni 1tane ateş ölçer aldım, şu an 36.9 gösterdi, gün içinde de benim ateş düşük olurdu
Ay kafam iyice karıştı heee

Yok canım bence bozuk değil sen ancak yumurtladın umarım iki gün öncesini boş geçmemişsindir. Ya da bu ay haylaz bebişin senle oyun oynuyordur

cok hainsin kiz. nerde test sonucu. yoksa pozitifi gordun de kan testine mi gittin)

iyi yapmışsın canım
pkolular genelde yumurtlamıyor ama illa da bi tavanda bi tabanda değil ateş
seninki yorgunluktan oldu bence canım
bakalım ilerleyen günlerde ne olacak??
olması eşin de razı olacak bence tedaviye bakar bu ay olmadı ee bu ay da olmadı derken o da razı olacak isteyecek inşallah dahemen gelecek bebişiniz canımmmm

Yok canım bence bozuk değil sen ancak yumurtladın umarım iki gün öncesini boş geçmemişsindir. Ya da bu ay haylaz bebişin senle oyun oynuyordur
melek onun var halveti, tahmin ettiğimiz yeni yumurtlama günü için..
geçen sabah yapmışları
ben de milletin poposuna dürbün takmış gibi oldum vallaha

canım bu link olmamış ben kopyaladım senin linki
canım ovul. testinden önce sen bence gebelik testi yap
çok ciddiyim
ilaç falan içersin allah korusun
belki de hamilesindir ateşin böyle sabit yüksek kaldığını hiç görmemiştim daha önce
bu arada linki bir daha paylaşayım
434e1c Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu link için canım SHARİNG diyorsun
sonra SETUP diyorsun
orada karşına çıkan httpli linki kopyalıyorsun
karanfilceye de özelden mesaj at bu linki gönder
kaydetsin ilk sayfaya

Son düzenleme:

bu ates ne yahu. hakikaten ustune mi gordu ki. anlamadim.

ekinci. bu asya nereye kayboldu sence?

canlar
şu ateş tablosuna bir bakın yaaa
ttmm üstüne mi görüyor acabaa
ateşi yüsekte kalmış hepp:44::44::44::44:

Ateş yüksek kalmış ve sabit gidiyor. Hamilelik tablosu aynen birde kanama durumu nasıl eğer yoğun olmayan kanama ise düşünülebilir. Kızkardeşim 3 gün adet olmuştu oysaki hamileydi. Ne bileyim bu ay tablolar ateş durumu bir tuhaf ateş ölçme yöntemimi yanlış yoksa biz mi yanlış yapıyoruz anlayamadım Hamileyse zaten ovulasyon testi pozitif çıkar :))

kııız meleeeek
başladınız mı pompişlereee

Bu ay çok keyifsizim ümidim kayboldu, eşimi dr a bile göndermedim. O kadar eminimki yumurtladığım günlerden ama olmuyor Ovulasyon testine göre çalışma yapcam. Asıl canımı sıkan kafamda çok yer kaplıyor arkadaşlarım bile sıkılmaya başladı. Ama sağolsun bir siz, bir de annem çok destek veriyor. Bana iki saat önce ne oturuyorsun burda gitsene kocanın yanına tembellik etmeyin dedi alem kadın :)) 10.gündeyim ve sadece 1 gün ilişki oldu yani ekincim ne sen sor ne ben söyleyim bu tembellikle cocuk mocuk olmaz.

Sabah olsada ateş ölçsek

Yooo dermişim :)) hele son günler pek heyecanlı oluyor geceden başlıyorum ben ölçmeye aha düştü aha yükseldi sürekli ağzımda derece Neyseki kulaktan ölçen bir cihazım var saniyede ölçüyor az çok sabaha dair bilgiler veriyor :))

Kızlar ateş ölçtüğüm ay bende ağzımda ateşölçer dolaşıyodum.şimdi eşim halime baktıkca üzülüyo he o termometre yüzünden geldi bunlar başımıza diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…