bende onu anlamadımgeçen ay adetin son günlerinde 25. günde ateş yükselmiş,yumurtlamamışımdır dimi??
demistim ya canim. gecen ay 15. gun yumurtlamissin.
yumurtlamadan regl oluncaya kadar gecen donemde ates yukselir yukselir gebeysen yuksek devam eder degilsen dusmeye baslar. yani gayet normalsin sen suan. korkacak bir durumun yok. ama bi tabli yaparsan senin icinde kolay olur.
çok teşekkür ederim,ben yine ateş takibe devam öyleyse...bu ay da bişiy olmaz kaçırdık maalesef eşim şehir dışında ((
Aman Allahım yaaa,
Ateş ölçerim mi bozuk diyip yeni 1tane ateş ölçer aldım, şu an 36.9 gösterdi, gün içinde de benim ateş düşük olurdu
Ay kafam iyice karıştı heee
iyi yapmışsın canımCanım ateşimi discarded yaptım 17 martta
Misafirim vardı aşırı yorgundum gece uyuyamadım bile doğru dürüst.
Aslında ben de ff yi inceledim pkolu tabloları genelde yumurtlamamışlar. Ben de yumurtlayamayanlardanım maalesef
Neyse biraz daha deneme yapalım da ben de tedaviye başlayayım.
melek onun var halveti, tahmin ettiğimiz yeni yumurtlama günü için..Yok canım bence bozuk değil sen ancak yumurtladın umarım iki gün öncesini boş geçmemişsindir. Ya da bu ay haylaz bebişin senle oyun oynuyordur
kııız meleeeekYok canım bence bozuk değil sen ancak yumurtladın umarım iki gün öncesini boş geçmemişsindir. Ya da bu ay haylaz bebişin senle oyun oynuyordur
canlar
canım bu link olmamış ben kopyaladım senin linkihttp://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2013-03-13&mode=a&ts=1363719928&u= ekıncı cnm benım ates tablom bu ama bende ates yumurtlmadan snra hep 37 oldu sanırım bu ay benım atesım anormaldpo 11 gun ovu kullncam ama nasıl olck bu atesle ne atesl cıktım ben bu ay
canım bu link olmamış ben kopyaladım senin linki
canım ovul. testinden sonra sen bence gebelik testi yap
çok ciddiyim
ilaç falan içersin allah korusun
belki de hamilesindir ateşin böyle sabit yüksek kaldığını hiç görmemiştim daha önce
bu arada linki bir daha paylaşayım
434e1c Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu link için canım SHARİNG diyorsun
sonra SETUP diyorsun
orada karşına çıkan httpli linki kopyalıyorsun
bence kaçtı o hainlik yaptı bizeeeekinci. bu asya nereye kayboldu sence?
canlar
şu ateş tablosuna bir bakın yaaa
ttmm üstüne mi görüyor acabaa
ateşi yüsekte kalmış hepp:44::44::44::44:
kııız meleeeek
başladınız mı pompişlereee
Sabah olsada ateş ölçsek
Yooo dermişim :)) hele son günler pek heyecanlı oluyor geceden başlıyorum ben ölçmeye aha düştü aha yükseldi sürekli ağzımda dereceNeyseki kulaktan ölçen bir cihazım var saniyede ölçüyor az çok sabaha dair bilgiler veriyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?