Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım yaa yap gitsin testi ben akşam vakti yapmıştım da çıkmıştıııı
nasıl dayanıyorsun yaaaaa
inşallah testten bir kaç tane almışsındıııırrr
hadi yap yap yap yap yap !!!!

varsa çıkarmı ki:44:ama benim çişim yok o saman 1-2 saat tutayım öyle yapayım ya girme kanıma ben şu teti sabah yapayım saten bitane aldım testi

varsa çıkarmı ki:44:ama benim çişim yok o saman 1-2 saat tutayım öyle yapayım ya girme kanıma ben şu teti sabah yapayım saten bitane aldım testi
ahahaah
canımm ne güldürdün beni kız Allah da seni güldürsün inşallah
sen yap o testi ilk çişin geldiğinde
aç musluğu şırıl şırıl dinle
zaten heyecandan gelir merak etme
bugün bu topikten ayrılmıyorum senin pozitifi duyana kadar ona göreeee
boşver canım negatif çıksa da yarın gene alırsın testten

Son düzenleme:
kıııız
geldi mi çişin yaptın mı testiiiii?????
galiba pozitif çıktı müjde vermeye çıktın yoksun ortlıktaaa

kıııız
geldi mi çişin yaptın mı testiiiii?????
galiba pozitif çıktı müjde vermeye çıktın yoksun ortlıktaaa

YOK canım ya nerdeee çiş miş yok:18: pardonda iş yerinde neye şetcem kıs ben dur bi tişim gelince orasını düşünürüz nasıl olsa sen bana negatifi zorla göstercen

YOK canım ya nerdeee çiş miş yok:18: pardonda iş yerinde neye şetcem kıs ben dur bi tişim gelince orasını düşünürüz nasıl olsa sen bana negatifi zorla göstercen
plastik bardak ayarla vardır çayocağında ya da su sebilinden çal bir tane
ohooo senin niyetin yok bugün yapmaya canım anlaşıldı
bazen testleriniçinden de çıkıyor küçük numune kabı bak belki vardır
iki dama çiş yeter canım şırıl şırıl yapmana gerek yok yahuuuu

ekinci cok sukur iyi opmana sevindim cabim. asyaya baskiya devam :))

asyaaa. canim bul bir bardak yap cisini yahu. ben aksam cay iciyordum gittim test yaptim silik cikmisti. hadi yahu suraya bir mujde yax.

ekinci cok sukur iyi opmana sevindim cabim. asyaya baskiya devam :))

asyaaa. canim bul bir bardak yap cisini yahu. ben aksam cay iciyordum gittim test yaptim silik cikmisti. hadi yahu suraya bir mujde yax.
gel cuteherat gel canım
birlikte bastıralım yapmıyor testi yahuuu

gel cuteherat gel canım
birlikte bastıralım yapmıyor testi yahuuu

Bende geldim asyaya bastırmaya uyudum uyudum tüm gün uyudum ilaç uyutuyo bugün 3 öğün içecem deyilse kusmaktan takatim kalmıyor kızlar. Asya hayatım yap artık şu testi ben olsam meraktan çatlarım yahuu:9;

ekincm sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün cnm ben doğum kontrol yada adetken haptır hiç ilaç kullanmıyorum eminim bir çoğumuz ilacı sevmeyiz ama ben almıyorum hiç ...Hormonlara baktırmadım hiç bir keresinde sökülemiyodum gelmedi bir türlü dr . tarlusal'ı dayadı öyle geldi ozaman demişti bana hormonların yavaş yada tedaviyi gerektiren bi durum olabilir diye ben zaten hep lise zamanımdan beri tüylerimle uğraşırdım eşime diyorum acaba ben yalnış mı oldum erkek olmayayım o abarttığımı söyler hep ama kulağıma küpe olsun dr. a yolum dişerse bundan bahsedicem yumyumları düşünmeden ne rahatım ben yahuuu

Aman Allahım yaaa,
Ateş ölçerim mi bozuk diyip yeni 1tane ateş ölçer aldım, şu an 36.9 gösterdi, gün içinde de benim ateş düşük olurdu
Ay kafam iyice karıştı heee

Canım bende de kan pıhtılaşası var.daha öncede söylemiştim 4 kürtajım var.Son ikisinde aspirin ve iğne kullandım ama yine olmadı.Bizim durumumuzda olanlar için zor bir süreç.Benim son kürtajımdan 3 ay geçti.Bir ay oldu çalışmalara başladık:).Adetime 2-3 gün var ama sanırım hamile değilim.İçimden öyle geliyor.Şimdi birde diyete başladım.Metioninden eksik beslenmem gerekiyormuş.Bazı doktorlar veriyor bu diyeti bazıları gereksiz diyor.Bde diyeti deneyelim.Bu ay hamile olmam sanırım.Ama Allah'tan ümideimizi hiç bir zaman kesmiyoruz.Tabiki unutmadan söyleyeyim bu durumda olan çok arkadaşımız var ve bunlar bizim suçumuz değillllll.

Kuzular bu arada bugün evlilik yıldönümüm Rabbim önce herkeze eşiyle evlatları ve sevdikleriyle hayırlı sağlıklı Huzurlu yaşam nasip etsin sonra da eşimLe bana amiiiinnnnnnnn

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.Eşinle nice sağlıklı uzun ömürler dilerim.Bu dünyadada öbür dünyadada hep beraber olun.(Senin benim ve herkes için diliyorum Allahtan)

canım bir sorun yoktur evelallah ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım

Aman Allahım yaaa,
Ateş ölçerim mi bozuk diyip yeni 1tane ateş ölçer aldım, şu an 36.9 gösterdi, gün içinde de benim ateş düşük olurdu
yeliz beni heyecanlandırıyorsun bebeğim
yarın sabahki ateşin ne acabaaa
bu arada ateşini diğer aletinle de ölçseydin, aradaki farkı kıyaslardık

arkadaşlar aşağıdaki tablo benim geçen ayki tablom ben ne zaman yumurtladım bişiy anlamadım,yorumlarmısınız..bu ayki devam eden tablomu da ekledim ...

1 gün 03.Şub 36,4 kırmızı
2 gün 04.Şub 36,2 kırmızı
3 gün 05.Şub 36 kırmızı
4 gün 06.Şub 36 çok kahve
5 gün 07.Şub 36 az kahve
6 gün 08.Şub 36 bitti
7 gün 09.Şub 36 *
8 gün 10.Şub 36,3 *
9 gün 11.Şub 36,3
10 gün 12.Şub 36,2 *
11 gün 13.Şub 36,2 *
12 gün 14.Şub 36,3
13 gün 15.Şub 36,3
14 gün 16.Şub 36,3
15 gün 17.Şub 36,2 *
16 gün 18.Şub 36,4
17 gün 19.Şub 36,4 *
18 gün 20.Şub 36,6
19 gün 21.Şub 36,4
20 gün 22.Şub 36,5
21 gün 23.Şub 36,7
22 gün 24.Şub 36,4
23 gün 25.Şub 36,4
24 gün 26.Şub 36,4
25 gün 27.Şub 36,7 *
26 gün 28.Şub 36,5 *
27 gün 01.Mar 36,2

bu ayki tablomda aşağıdaki gibi devam ediyor...

1 gün 02.Mar 36,2 çok hafif pembe
2 gün 03.Mar 36,3 *
3 gün 04.Mar 36,4
4 gün 05.Mar 36
5 gün 06.Mar 36,2 bitti
6 gün 07.Mar 36,2
7 gün 08.Mar 36
8 gün 09.Mar 36,4 batma
9 gün 10.Mar 36,2 batma
10 gün 11.Mar 36,2 batma
11 gün 12.Mar batma
12 gün 13.Mar batma
13 gün 14.Mar 36,6 sol kasıkta şiddetli ağrı
14 gün 15.Mar 36,6 sol kasıkta şiddetli ağrı
15 gün 16.Mar 36,5 batma
16 gün 17.Mar 36,6 batma
17 gün 18.Mar 36,5
18 gün 19.Mar 36,4
geçen adetimden beri göğüslerimin şişliği inmedi hiç böyle olmazdı ...

yumurtlama olmuş canım 11 ya da 12. günde, çünkü 13. gün yükselmiş artık
inşallah düşmez ateşin hiç

canimcim. ilk sayfada nasil tablo yaptigimiz yaziyor. oradan kendine bir tablo yap canim. o zaman kolay oluyor.
ilk ay 15. gun yumurtlamis gibisin. bu ay da 12 yada 13. gunlerden birinde yumurtlamis olabilirsin o gunlerin atesi yok o yuzden net konusaniyorum. simdilik gebelik icin konusmak da erken olur. insallah hamilesindir.

yani bu ay 12-13 martta olmus yumurtlaman. terslik olmasin :)) bu da reglinin 11-12. gunu.

Aman Allahım yaaa,

anammm. yarin sabah her iki dereceylede olcum yap canim. fark hemen belli olur.

bende onu anlamadım geçen ay adetin son günlerinde 25. günde ateş yükselmiş,yumurtlamamışımdır dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…