canım yaa yap gitsin testi ben akşam vakti yapmıştım da çıkmıştıııı
nasıl dayanıyorsun yaaaaa
inşallah testten bir kaç tane almışsındıııırrr
hadi yap yap yap yap yap !!!!
ahahaahvarsa çıkarmı ki:44:ama benim çişim yoko saman 1-2 saat tutayım öyle yapayım ya girme kanıma ben şu teti sabah yapayım saten bitane aldım testi
varsa çıkarmı ki:44:ama benim çişim yoko saman 1-2 saat tutayım öyle yapayım ya girme kanıma ben şu teti sabah yapayım saten bitane aldım testi
kıııız
geldi mi çişin yaptın mı testiiiii?????
galiba pozitif çıktı müjde vermeye çıktın yoksun ortlıktaaa
plastik bardak ayarla vardır çayocağında ya da su sebilinden çal bir taneYOK canım ya nerdeee çiş miş yok:18:pardonda iş yerinde neye şetcem kıs ben dur bi tişim gelince orasını düşünürüz nasıl olsa sen bana negatifi zorla göstercen
kıslar ben geldimdediğiniz gibi yaptım gittim bi tane test aldım yarın sabah allah kısmet eder ateşim düşmezse testi yapcam düşerse saten hasta olacam diye yapmıcam.sonuç negatifse eğer üzülmemeye çalışcam benim için dua edin.
tatlım aslında hergün mutlaka giriyorum bir veya iki kere
ama seninle denk gelemiyoruz hatta ben kimseyle denk gelemiyorum öyle saatlerde giriyorum ki kimsecikler olmuyor
her şey yolunca canım çok şükür bir yaramazlık yok
bu ay sonunda ikili testlerim olacak inşALLah sorunsuz geçer hepsi
cinsiyetine bile yorum yapacağım sizi hatrınıza dedi doktorum
ayrıntılı ultrasona girecekmişim parmaklarına bkacakmışız kolları bacakları ense kalınlığı burun kemiği falan...
öyle tatlım benim de faranjitim geçti buhar makinesi sayesinde burun akıntım azaltı rahatladım
uçuğum da yok olmak üzere
baş ağrılarım da azaldı epey kalmadı diyebilirim
Allaha şükür çok iyiyim
senin tahlil sonuçlarını çok merak ediyorum canım, iki üç haftaya çıkıyor demiştin
ne zman geliyor şimdi sonuçlar??
plastik bardak ayarla vardır çayocağında ya da su sebilinden çal bir tane
ohooo senin niyetin yok bugün yapmaya canım anlaşıldı
bazen testleriniçinden de çıkıyor küçük numune kabı bak belki vardır
iki dama çiş yeter canım şırıl şırıl yapmana gerek yok yahuuuu
gel cuteherat gel canımekinci cok sukur iyi opmana sevindim cabim. asyaya baskiya devam :))
asyaaa. canim bul bir bardak yap cisini yahu. ben aksam cay iciyordum gittim test yaptim silik cikmisti. hadi yahu suraya bir mujde yax.
gel cuteherat gel canım
birlikte bastıralım yapmıyor testi yahuuu
tatlım ovulasyon testlerin doğruysa eğer ki bu ateşlere göre yumurtlamışsın doğrudur, ilişki zamanlamalarınızı beğendim
birkaç gün daha beklemekten başka çare yok bana güzel geldi ateşin inş. vardır bir şeyler
canım bu ay sizi ateş yanıltıyor mu yoksa ayık olun yumurtlamadınız mı diyor inan anlamadım ama kanamalarınız zamanlamasına göre anlayacağız gibi geliyor
yelizimin adet zamanı aşağı yukarı değişmiyor ondan anlarız yumurtlayıp yumurtlamadığını diye düşünüyorum
işte o zaman bakalım ateş yanılttı mı yanıltmadı mı??
ocean canım senin de aşırı erratic ateşin
ff de anlamsız ateş tabloları erratic diye geçiyor
aşırı yorgunluk yüksek ateş yapar haberiniz olsun canlar
tatlım dediğin gibi vardır bir hikmeti biraz da oluruna bırakmak lazım bu halvet işlerini
ben o kadar ateşli hatunumdurmevzu zoraki bebiş yapma olunca bana bilem zor geliyordu
şimdi yasak ya (aslında doktor bir şey demedi de biz yasakladık ilk üç ay) nasıl tatlı geliyor anlatamam
tatlım yumurtlama olmamış ateşe göre, ama devam ölçmeye ve çalışmalara
tatlım pko yapmaz ateş düzensizliği yani o kadar bir tavanda bir tabanda yapmaz
çok pkolu tablosu baktım zamanında ff de, bir bağlantı olduğunu zannetmiyorum
aşırı yorgunluk yüksek ateş kesinlikle yapıyor ona dikkat et tatlım discarted ya o yorgun günkü ateşlerini bari
gulmrym, canımm cuteheart güzel anlatmış ama ben bir şey eklemek istiyorum
36,5 benim yumurtlama ateşim iken, mesela yxlizin de foliküler dönem ateşi
bu ateşleri kişiden kişiye farklılıklar gösterir ve ateşini birkaç ay ölçtükten sonra yüksek ateşinin ne olduğunu bilebilirsin
canım inşallah çatır çatır çatlaaa
tablonda fırtına öncesi sessizliği var bak demedi demee
canım progestan düzenli bir yükseliş vermiyor ateşe
arada yükseltir belki ama yüksek ateşin asıl sebebi olacak kadar yükselmiyor ilaçlar
biraz daha bekleyelim de bakalım inşallah canım bu ay gelir mucizeniz inşallaaaaaaaaaaaaaaah
tatlım senin şansına mıdır nedir çok sorunlu oldu farkındayım
parolayı değiştiriyorum tekrar giremiyorum ama bu sefer olacak inşallah
canım testosteronun düşüktür bak isteksizliğin varsa
bunu doktora söyle eğer bu işi bir sorun olarak görüyorsan
her şey hormonlar..
ben 3 yıl doğumkontrol hapı içtim aralıksız isteksizlik vardı bende mesela o zamanlarda ara sıra olurdu
niye horman alıyorum sonuçta dışarıdan, kadınlık hormanları içine ediyor libidonun
şimdi testosteron tavanda vallahi çüküm çıkacak diye korkuyoruz eşimle ahahahaha
canım yaa sen hala test yapmadın mııııııııııııı
bence sen hamişsin yaaa
dpo 17 yok bizim kızlarda falan hiç görmedim ffde de çok çok az var zaten bu lüteal fazın normali en fazla 15 bilemedin 16 gün
cuteheart canım benimmmm
sen de aynı beni böyle ikna etmiştin de pazar pazar bana test yaptırtmıştın hatırladın mı
şansa sitenin dibindeki eczane nöbetçiydi ayy çok komikti
bir de yaptım ki testi aBOOOOOO numuneyi danlatır damlatmaz pozitiiiiiiiiiiiiiiif hemd e akşam vakti
ahh cuteheart sen yok musun seeeen
temiz kalplim benim
canım artık çatlamalara takma kafanı yarını bekleyelim test için, nasıl rahat edeceksen öyle olsun biz bekleriiiiiiiiiiiz
canııım eşinle artık ilişkiniz bile değişecek çook güzel olacak inşallah
işte şimdi çekirdek aile oldunuz Allaha çok şükür
ev ev üstüne zor be topikcanlar
OLLLLLEY BE
KURTULDUN YAĞMURUMM OH
gitsin kabus tabloo
gelsin hamiş tablosuuuuuuuuuuuuuuu
sen buraya gel canim imkanim oldukca sana da destek olurum. aslinda insanin ici ve disi biraz farklidir. evde kendi kendime ben de kafayi cokkk yedikten sonra dogruyu buluyorum ve diyorum ki o zaman arkadaslarim yasamasin hemen konusayim onlarla diyorum :)) aslinda olayim bu benim.
bana da suan pihtilasma testleri yapiliyor bakalim ne cikacak ben de senden yardim alirim o zaman.
Kuzular bu arada bugün evlilik yıldönümümRabbim önce herkeze eşiyle evlatları ve sevdikleriyle hayırlı sağlıklı Huzurlu yaşam nasip etsin sonra da eşimLe bana amiiiinnnnnnnn
canım bir sorun yoktur evelallah ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazımekincm sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsüncnm ben doğum kontrol yada adetken haptır hiç ilaç kullanmıyorum eminim bir çoğumuz ilacı sevmeyiz ama ben almıyorum hiç ...Hormonlara baktırmadım hiç bir keresinde sökülemiyodum gelmedi bir türlü dr . tarlusal'ı dayadı öyle geldi ozaman demişti bana hormonların yavaş yada tedaviyi gerektiren bi durum olabilir diye ben zaten hep lise zamanımdan beri tüylerimle uğraşırdım eşime diyorum acaba ben yalnış mı oldum erkek olmayayım o abarttığımı söyler hep ama kulağıma küpe olsun dr. a yolum dişerse bundan bahsedicem yumyumları düşünmeden ne rahatım ben yahuuu
yeliz beni heyecanlandırıyorsun bebeğimAman Allahım yaaa,
Ateş ölçerim mi bozuk diyip yeni 1tane ateş ölçer aldım, şu an 36.9 gösterdi, gün içinde de benim ateş düşük olurdu
Ay kafam iyice karıştı heee
yumurtlama olmuş canım 11 ya da 12. günde, çünkü 13. gün yükselmiş artıkarkadaşlar aşağıdaki tablo benim geçen ayki tablom ben ne zaman yumurtladım bişiy anlamadım,yorumlarmısınız..bu ayki devam eden tablomu da ekledim ...
1 gün 03.Şub 36,4 kırmızı
2 gün 04.Şub 36,2 kırmızı
3 gün 05.Şub 36 kırmızı
4 gün 06.Şub 36 çok kahve
5 gün 07.Şub 36 az kahve
6 gün 08.Şub 36 bitti
7 gün 09.Şub 36 *
8 gün 10.Şub 36,3 *
9 gün 11.Şub 36,3
10 gün 12.Şub 36,2 *
11 gün 13.Şub 36,2 *
12 gün 14.Şub 36,3
13 gün 15.Şub 36,3
14 gün 16.Şub 36,3
15 gün 17.Şub 36,2 *
16 gün 18.Şub 36,4
17 gün 19.Şub 36,4 *
18 gün 20.Şub 36,6
19 gün 21.Şub 36,4
20 gün 22.Şub 36,5
21 gün 23.Şub 36,7
22 gün 24.Şub 36,4
23 gün 25.Şub 36,4
24 gün 26.Şub 36,4
25 gün 27.Şub 36,7 *
26 gün 28.Şub 36,5 *
27 gün 01.Mar 36,2
bu ayki tablomda aşağıdaki gibi devam ediyor...
1 gün 02.Mar 36,2 çok hafif pembe
2 gün 03.Mar 36,3 *
3 gün 04.Mar 36,4
4 gün 05.Mar 36
5 gün 06.Mar 36,2 bitti
6 gün 07.Mar 36,2
7 gün 08.Mar 36
8 gün 09.Mar 36,4 batma
9 gün 10.Mar 36,2 batma
10 gün 11.Mar 36,2 batma
11 gün 12.Mar batma
12 gün 13.Mar batma
13 gün 14.Mar 36,6 sol kasıkta şiddetli ağrı
14 gün 15.Mar 36,6 sol kasıkta şiddetli ağrı
15 gün 16.Mar 36,5 batma
16 gün 17.Mar 36,6 batma
17 gün 18.Mar 36,5
18 gün 19.Mar 36,4
geçen adetimden beri göğüslerimin şişliği inmedi hiç böyle olmazdı ...
arkadaşlar aşağıdaki tablo benim geçen ayki tablom ben ne zaman yumurtladım bişiy anlamadım,yorumlarmısınız..bu ayki devam eden tablomu da ekledim ...
1 gün 03.Şub 36,4 kırmızı
2 gün 04.Şub 36,2 kırmızı
3 gün 05.Şub 36 kırmızı
4 gün 06.Şub 36 çok kahve
5 gün 07.Şub 36 az kahve
6 gün 08.Şub 36 bitti
7 gün 09.Şub 36 *
8 gün 10.Şub 36,3 *
9 gün 11.Şub 36,3
10 gün 12.Şub 36,2 *
11 gün 13.Şub 36,2 *
12 gün 14.Şub 36,3
13 gün 15.Şub 36,3
14 gün 16.Şub 36,3
15 gün 17.Şub 36,2 *
16 gün 18.Şub 36,4
17 gün 19.Şub 36,4 *
18 gün 20.Şub 36,6
19 gün 21.Şub 36,4
20 gün 22.Şub 36,5
21 gün 23.Şub 36,7
22 gün 24.Şub 36,4
23 gün 25.Şub 36,4
24 gün 26.Şub 36,4
25 gün 27.Şub 36,7 *
26 gün 28.Şub 36,5 *
27 gün 01.Mar 36,2
bu ayki tablomda aşağıdaki gibi devam ediyor...
1 gün 02.Mar 36,2 çok hafif pembe
2 gün 03.Mar 36,3 *
3 gün 04.Mar 36,4
4 gün 05.Mar 36
5 gün 06.Mar 36,2 bitti
6 gün 07.Mar 36,2
7 gün 08.Mar 36
8 gün 09.Mar 36,4 batma
9 gün 10.Mar 36,2 batma
10 gün 11.Mar 36,2 batma
11 gün 12.Mar batma
12 gün 13.Mar batma
13 gün 14.Mar 36,6 sol kasıkta şiddetli ağrı
14 gün 15.Mar 36,6 sol kasıkta şiddetli ağrı
15 gün 16.Mar 36,5 batma
16 gün 17.Mar 36,6 batma
17 gün 18.Mar 36,5
18 gün 19.Mar 36,4
geçen adetimden beri göğüslerimin şişliği inmedi hiç böyle olmazdı ...
canimcim. ilk sayfada nasil tablo yaptigimiz yaziyor. oradan kendine bir tablo yap canim. o zaman kolay oluyor.
ilk ay 15. gun yumurtlamis gibisin. bu ay da 12 yada 13. gunlerden birinde yumurtlamis olabilirsin o gunlerin atesi yok o yuzden net konusaniyorum. simdilik gebelik icin konusmak da erken olur. insallah hamilesindir.
Aman Allahım yaaa,
Ateş ölçerim mi bozuk diyip yeni 1tane ateş ölçer aldım, şu an 36.9 gösterdi, gün içinde de benim ateş düşük olurdu
Ay kafam iyice karıştı heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?