regl oldun mu canim?
yok canım olmadım ama olcam yani kesinleşti test negatif başımda ağrıyo ateşten anlamıyom ondan da siz anlıyonuz o da burda 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com demekki ben gece farkında olmadan uyanıyom falan belki üstümü sıkı kapatıyom ondan ateş yüksek çıkıyoyada benim ateş dpo 20 ye kadar böyle gider ben yüksek ateşle hasta olurum.bende şans olsa saten şaşardım
canikom bu atesle adet olamazsin :))) eger dusmez ve regl olmazsan 2 gun sonra test tekrari. olmadi kan verirsin.
canlar
şu ateş tablosuna bir bakın yaaa
ttmm üstüne mi görüyor acabaa
ateşi yüsekte kalmış hepp:44::44::44::44:
geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur. sonuçlarını bildir bizede. bu arada pıhtılaşma testi nasıl ve ne zaman yapılıyor bu ay benimde adetim bi garip sankiCnim ben bgn saatnde ölcemdm ama 36.7 ckti.buay hamilelik icn ck ümtlydm gögüslr falan ck aciodu bs dönmesi vardi.ama beklenen tarhtn önce adet oldm.hemde asiri ve pihtli.pzt doktra gtcem.önceki hamilelgm kürtajla sonlandi.3ay oldu gecen ay 3pozitf testtn snra adet ol
.ck az oldm ve yine kocaman pihtlar düstü.gecnce gttm kanda negatf ckti.buay yne pihtli.doktra gdip bütn testlrl yaptrcm.zt
Pihtlsmd hafif ckti ama dtayli bkilmadi.ins kötü snclar ckmaz.bebek düsünen ve anne adaylari mtlaka pihtlsma testni yaptrn snra üzücü oluo
kizlar aksqm uzeri kotu birsey oldu. size hemen yazamadim. yardiminiza ihtiyacim var. isteyen icinden gelen olursa babam icin dua eder mi : allah sifa versin diye. bugun kotu bir kaza gecirdi ölumden dondu. allah korudu sadece kolu tamamen alcida. uzerimizde bir karabulut var bugunlerde ama anlamadim gitti. konu disi yazdim affedin.
günaydıııın kızlar
var mı yeni hamiiiş
merice nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
asyahayat bence sen geç yumurtlamış olabilirsin canım bi kaç gün daha bekle ateşin düşmesse kan testi yaptır canım
kizlar aksqm uzeri kotu birsey oldu. size hemen yazamadim. yardiminiza ihtiyacim var. isteyen icinden gelen olursa babam icin dua eder mi : allah sifa versin diye. bugun kotu bir kaza gecirdi ölumden dondu. allah korudu sadece kolu tamamen alcida. uzerimizde bir karabulut var bugunlerde ama anlamadim gitti. konu disi yazdim affedin.
ya yelizim ben bu ay bu ateşten hiç bişey anlamadım :44: sen bu ay yumurtladın bitti mi yani2 Ateş ölçerimde 36.4 dedi
Regl olsamda yeni döngüye başlasam...
bakalım belki yarın birden düşüp birden hasta olurum.bekliyelim hep beraber tecrube ederiz.beni boşverin merice ne yaptı acaba inşallah pozitifi görmüştür.onun eski tablolarına göre bu tablosu hamilelik var diyo.allahım nasip etmiştir inşallah.
günaydıııın kızlar
var mı yeni hamiiiş
asyahayat bence sen geç yumurtlamış olabilirsin canım bi kaç gün daha bekle ateşin düşmesse kan testi yaptır canım
bu kadar sıkıntı ust uste gelince uyuyamadim. uyandigimda ezan okunuyordu ve asyaaa ve mericeee ikinize de dua ettim pozitifi gorun diye :))
bugun test yaptiniz yaptiniz yapmadiniz gelio ben yapacagim. aaa catladim vallahi.
canım benim üzülme adet gelmediği sürece umut var demektir 2 gün sonra halayını çekeriz inşallah.canım bana gelince bugünde yüksek ama ben progestandan şüpeleniyorum.acaba ondan mı yüksek gidiyo çünkü biraz araştırdım ilaç bittikten 7 gün içinde adet gelme ihtimali varmış benim daha 2 gün oldu.
canim gunaydin. bu durmda dedigim gibi cok guzel yumurtlamissin. atesin suan super. son 5 gunun kalmis dunden beri. insallah dusmez. gun icinde olctugun atesi onemseme canim yanilirsin.
herkes de ates farkli donemlerde dusuyor. benim 4 gun kala 0.1 derece dusmeye basliyor sonrasi regl. bir diger arkafasin regl olacagi gunun sabahi birden dusuyor. onun icin kesin birsey diyemiyoruz.
canım yanıtın için sağol dün öğrendim hamileymişimateşimde sabah 36,9 idi
ay ne güzel sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah canım.çok erken öğrendin dimi hamile olduğunu yoksa gününmü geçti?darısı da benim gibi bekleyenlerin başına inşallah.
canım ben 4 gün kala öğrendimovülasyonumun 11.gününde silik çizgi ve kanda da 17.77 ile allahım sana ve isteyen herkese nasib etsin
gerçekten çok hoşsunuz ya güldürdünüz beni ne güzel böyle eğlence haline getirerek sürdürmeniz daha önce yazmıştım ama belki farketmemişsinizdir direk lafa girdim ben kan pıhtılaşması topiğinde devam ediyorum bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini denedim haftasonu adet tarihim sizin topiğinizedenk geldim bugün sabahtan beri giriyorum
duaların için teşekkür ederim canım ama olmadı maalesef.demekki böylede oluyomuş aslında ümitlenmem hataydı ama olsun sağlık olsun önümüzdeki ay inşallah.
yok canım olmadım ama olcam yani kesinleşti test negatif başımda ağrıyo ateşten anlamıyom ondan da siz anlıyonuz o da burda 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com demekki ben gece farkında olmadan uyanıyom falan belki üstümü sıkı kapatıyom ondan ateş yüksek çıkıyoyada benim ateş dpo 20 ye kadar böyle gider ben yüksek ateşle hasta olurum.bende şans olsa saten şaşardım
günaydıııın kızlar
var mı yeni hamiiiş
2 Ateş ölçerimde 36.4 dedi
Regl olsamda yeni döngüye başlasam...
canım yanıtın için sağol dün öğrendim hamileymişimateşimde sabah 36,9 idi
ay ne güzel sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah canım.çok erken öğrendin dimi hamile olduğunu yoksa gününmü geçti?darısı da benim gibi bekleyenlerin başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?