Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
regl oldun mu canim?

yok canım olmadım ama olcam yani kesinleşti test negatif başımda ağrıyo ateşten anlamıyom ondan da siz anlıyonuz o da burda 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com demekki ben gece farkında olmadan uyanıyom falan belki üstümü sıkı kapatıyom ondan ateş yüksek çıkıyo yada benim ateş dpo 20 ye kadar böyle gider ben yüksek ateşle hasta olurum.bende şans olsa saten şaşardım

Son düzenleme:

canikom bu atesle adet olamazsin :))) eger dusmez ve regl olmazsan 2 gun sonra test tekrari. olmadi kan verirsin.

canikom bu atesle adet olamazsin :))) eger dusmez ve regl olmazsan 2 gun sonra test tekrari. olmadi kan verirsin.

bakalım belki yarın birden düşüp birden hasta olurum.bekliyelim hep beraber tecrube ederiz.beni boşverin merice ne yaptı acaba inşallah pozitifi görmüştür.onun eski tablolarına göre bu tablosu hamilelik var diyo.allahım nasip etmiştir inşallah.

canlar
şu ateş tablosuna bir bakın yaaa
ttmm üstüne mi görüyor acabaa
ateşi yüsekte kalmış hepp:44::44::44::44:

Cnim ben bgn saatnde ölcemdm ama 36.7 ckti.buay hamilelik icn ck ümtlydm gögüslr falan ck aciodu bs dönmesi vardi.ama beklenen tarhtn önce adet oldm.hemde asiri ve pihtli.pzt doktra gtcem.önceki hamilelgm kürtajla sonlandi.3ay oldu gecen ay 3pozitf testtn snra adet ol
.ck az oldm ve yine kocaman pihtlar düstü.gecnce gttm kanda negatf ckti.buay yne pihtli.doktra gdip bütn testlrl yaptrcm.zt
Pihtlsmd hafif ckti ama dtayli bkilmadi.ins kötü snclar ckmaz.bebek düsünen ve anne adaylari mtlaka pihtlsma testni yaptrn snra üzücü oluo

günaydıııın kızlar

var mı yeni hamiiiş

merice nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

asyahayat bence sen geç yumurtlamış olabilirsin canım bi kaç gün daha bekle ateşin düşmesse kan testi yaptır canım

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur. sonuçlarını bildir bizede. bu arada pıhtılaşma testi nasıl ve ne zaman yapılıyor bu ay benimde adetim bi garip sanki 65 günün sonunda tarlusal içtiğim içinde olabilir belki bilmiyorum ama sanki parça parça gibi adetim :44:

cuteheart çok geçmiş olsun canım allah babana acil şifalar versin inşallah

evet canım olabilir eğer geç yumurtlamışsam mantıken geç hasta olmam lasım.cuma gününe kadar ateş ölçeyim düşerse hasta olurum saten düşmezse gider kan veririm belki kist falan vardır ne bilim:44:hayırlısı olsun mericed e gelmedi

canım ya kendime dalmışım seni hiç görmemişim kusura bakma.rabbim şifa versin babacığına.verilmiş sadakası varmış demekki rabbim babanı korumuş.en kısa zamanda iyileşir merak etme siz yanında olun yeterki.

2 Ateş ölçerimde 36.4 dedi
Regl olsamda yeni döngüye başlasam...

ya yelizim ben bu ay bu ateşten hiç bişey anlamadım :44: sen bu ay yumurtladın bitti mi yani yta da yumurtlamadın mı :26: ee o zaman kullandığın klomen + bçt nereye gitti :44: bence var bu ateş te bu ay bi anormallik bekleyelim bakalım üzme sen kendini hemen kusum

canım benim üzülme adet gelmediği sürece umut var demektir 2 gün sonra halayını çekeriz inşallah.canım bana gelince bugünde yüksek ama ben progestandan şüpeleniyorum.acaba ondan mı yüksek gidiyo çünkü biraz araştırdım ilaç bittikten 7 gün içinde adet gelme ihtimali varmış benim daha 2 gün oldu.

canımm burdayım ben test yapmaya korkuyorum.ama bugün test alıcam ve yarın yapıcam.kızlar akşama kadar evde olmıycam akşama geliirim merak etmeyin.

bu kadar sıkıntı ust uste gelince uyuyamadim. uyandigimda ezan okunuyordu ve asyaaa ve mericeee ikinize de dua ettim pozitifi gorun diye :))
bugun test yaptiniz yaptiniz yapmadiniz gelio ben yapacagim. aaa catladim vallahi.

kuzum çok geçmiş olsun rabbim babana şifalar versin inşallah.ben bugün test alıcam söz.

canım o hap gebelik varsa tutunsun diyemi bi ilaç?bende duphaston yani o da gebelik varsa tutunsun yoksa adet oluyorsun.ben bırakalı 7 gün oldu ama gelen giden yok.bakalım demekki bende etkili olmadı ilaçama ben senden umutluyum inşallah yarın pozitif diye gelirsin canım

canım yanıtın için sağol dün öğrendim hamileymişim ateşimde sabah 36,9 idi

ay ne güzel sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah canım.çok erken öğrendin dimi hamile olduğunu yoksa gününmü geçti?darısı da benim gibi bekleyenlerin başına inşallah.

ay ne güzel sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah canım.çok erken öğrendin dimi hamile olduğunu yoksa gününmü geçti?darısı da benim gibi bekleyenlerin başına inşallah.

canım ben 4 gün kala öğrendimovülasyonumun 11.gününde silik çizgi ve kanda da 17.77 ile allahım sana ve isteyen herkese nasib etsin

canım ben 4 gün kala öğrendimovülasyonumun 11.gününde silik çizgi ve kanda da 17.77 ile allahım sana ve isteyen herkese nasib etsin

Hayırlı olsun anım. Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıcaklaaa...

duaların için teşekkür ederim canım ama olmadı maalesef.demekki böylede oluyomuş aslında ümitlenmem hataydı ama olsun sağlık olsun önümüzdeki ay inşallah.

cuteheart canm öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun benim kayınpederde ayağını kırmış Rabbim şifa versin hepsine inş.
slmeng kesinlikle ateş ölçme yöntemine devam etmelisin hem keyifli hem işe yarıyor Bazen kimimize küçük oyunlar yapsada sevdik biz bu yöntemi ...
asyahayat bak kesinlikle ümitsizliğe kapılmak yoookkk dur daha kendini çok kaptırma tabii ama kırmızı kartı yemeden pes etmek yok Rabbimin mucizeleri sonsuzdur biliyosun
Bastet hayırlı olsun tebrikler rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin darısı dileğenlerin başına
Yeliziiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm senin bu ateş seni verem etti bu ay kuşum benim belli olmaz bu işler bekle hele gündoğmadan neler doğar bilmiyo ki senin minnak bi gelse annesi onu sevgi manyağı yapacak bilse bu kadar nazlanır mı
yağmurcum kuzum sana da günaydın
Meroşum az kaldı tatlım dayan dayan bir geçsin şu haller acısını çıkarırsın herşeyin
Ekinci , melek , merice napıyosunuzzzz kızlarrr
jeylo da az evvel buralarday dı ne alemdesin cnm ?

yavrular bir gün burası hamişler topic i olucak ahanda yazıyom dün kociş yemeğe götürdü beni yeni mekanımızda diyo çocuk yapaydık iyiydi dedim hmmm hemen yapalım yarın olsun, arada bu çocuğa fena bir aşk geliyo YAHUU hepinizi öpüyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…