Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki canım yumuramadan once düşer mı ateş acaba . Yarında böyle mı çıkar ki ( keske düzenli öldseydim tembellikten yapmadım

Peki canım yumuramadan once düşer mı ateş acaba . Yarında böyle mı çıkar ki ( keske düzenli öldseydim tembellikten yapmadım

canim prensip olarak yumurtlama oncesi ates duser ertesi gun yukselir. bu yukseklik birkac gun devam ederse yumurtlamanin o atesinin dustugu gun oldugunu soyleriz. suan icin erkenm onun icin sen calismalara devam et canim. bir de ilk sayfadaki adimlara gore tablo yaparsan senin ve bizim takibimiz kolay olur. ayrica akintilarini da takip edersen yine yol gosterir buraya da not edersin.

Ben de yarınki ateşimi merakla bekliyorum valla :))

Son düzenleme:

Yardımların icin cokkkkkkkk
Teşekkürler canım . Bir daha ki ay daha düzenli ölçeceğim :)))

Canım ateş ölçme+ovulasyon testleri beraber kullanılırsa daha iyi anlaşılır yumurtladığımız diye düşünüyorum. Ben ocaktan bu yana ateş ölçüyorum yumurtlamadım sanırım. Bu ay da ovu. testine başladım ikisini beraber yürüteceğim. Sen de ateş ölç düzenli olarak sabah 6-7 gibi her gün aynı saatte dil altından

Ovu testi yapıyordum birde ateşe bakayım dedim bu ay ama acemilik iste yarıda başlamışim :)))) önümüzdeki ay düzenli yapacagım insl . Sabah 6 da kalkıyorum zaten o zaman ölçerim hep
:))

canimmmmm. ates hala 37. ah ah. ne olurdu bir test daha yapsaydin

canimmmmm. ates hala 37. ah ah. ne olurdu bir test daha yapsaydin

Canım testim yokki.yarından sonra kana giderim saten.eşim diyo hasta oldunmu? yok dedim ama kk daki arkadaş hamile olabilirsin diyor dedim.ateşime göre:) yok daha neler hayatım diyo adama hamile kalabilmem bile imkansız geliyo rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah

imkansiz diye birsey yok canim. yeter ki allah ol desin. bak kizlara sor hepsi de ayni seyi der 5-6 gundur atesin 37. bu durum bebek kokusunu verlyor :))

canim yanlis eklemissin tablonu. ff cizgini 26 ya cekse bile bu hamilelik atesi bence. ah ah dort gozle bekliyorum guzel haberini.

Beceremedim demekki tablo eklemeyi :44:Bu arada Bende size güzel haber vermeyi o kadar isterimki allahım nasip etsin hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar.şimdik kahvaltı yapmaya gidiyorum canım ordanda eğitimlerim var oralara sizleri kocaman öpüyorum yarın ateşimin düşmemesi dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…