Peki canım yumuramadan once düşer mı ateş acaba . Yarında böyle mı çıkar ki( keske düzenli öldseydim tembellikten yapmadım
Ben de yarınki ateşimi merakla bekliyorum valla :))
canim prensip olarak yumurtlama oncesi ates duser ertesi gun yukselir. bu yukseklik birkac gun devam ederse yumurtlamanin o atesinin dustugu gun oldugunu soyleriz. suan icin erkenm onun icin sen calismalara devam et canim. bir de ilk sayfadaki adimlara gore tablo yaparsan senin ve bizim takibimiz kolay olur. ayrica akintilarini da takip edersen yine yol gosterir buraya da not edersin.
istedigin gibi cikar insallah. ben pko bilmedigim icin sana pek yorum yapamiyorum canim
Peki canım yumuramadan once düşer mı ateş acaba . Yarında böyle mı çıkar ki( keske düzenli öldseydim tembellikten yapmadım
gunaydin canim. tablon simdilik guzel gidiyor :) umarim boyle devam eder.
Canım ateş ölçme+ovulasyon testleri beraber kullanılırsa daha iyi anlaşılır yumurtladığımız diye düşünüyorum. Ben ocaktan bu yana ateş ölçüyorum yumurtlamadım sanırım. Bu ay da ovu. testine başladım ikisini beraber yürüteceğim. Sen de ateş ölç düzenli olarak sabah 6-7 gibi her gün aynı saatte dil altından
canimmmmm. ates hala 37. ah ah. ne olurdu bir test daha yapsaydin
günaydın kızlar çoğumuz erkenci anlaşılan bir pazar gününe oranla. hepinize iyi pazarlar...
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım testim yokki.yarından sonra kana giderim saten.eşim diyo hasta oldunmu? yok dedim ama kk daki arkadaş hamile olabilirsin diyor dedim.ateşime göre:) yok daha neler hayatım diyoadama hamile kalabilmem bile imkansız geliyo rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah
Canım bişi sormak istiyorum ff benim çizgiyi 26. Güne çeksede bu tabloda bebek olabilir diyebilirmiyiz Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com
canim yanlis eklemissin tablonu. ff cizgini 26 ya cekse bile bu hamilelik atesi bence. ah ah dort gozle bekliyorum guzel haberini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?