canım tablon niye böyle farklı noktalar ayrı ayrı duruyor.:44:günaydın kızlar çoğumuz erkenci anlaşılan bir pazar gününe oranla. hepinize iyi pazarlar...
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
canıııım bana da hamile tablosu gibi geldi. yarın test yaptırsanaCanım testim yokki.yarından sonra kana giderim saten.eşim diyo hasta oldunmu? yok dedim ama kk daki arkadaş hamile olabilirsin diyor dedim.ateşime göre:) yok daha neler hayatım diyoadama hamile kalabilmem bile imkansız geliyo rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah
Gunaydin sen buralardamisin onceden hatirliyorum seni ben de bu senin gibi biraz umitsizlige dustum oyle olunca insanin eli kolu kalkmiyor. Ya bu arada atesin ne oyle masallah bu ay gelir insallah senin inatci bebisin
420d15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar gerçi ilk sayfada tablom var ama buraya da kopyaladım. tabloya bakınca ekinci ne demek istediğimi anlarsın.
ya var ya böyle saçma sapan bir şekilde hamile kaldıysam diyeceğim ki: beyim ceketini üzerime atınca hamile kalıyorum ne yapayım :))
şaka bir yana umarım regl olurum. hem regl belirtilerim başladı hem de gebelikte olanalr. off of. diğer kürtajda 25. gün regl olmuşrum. normal siklusum 26-27 gün zaten. normal de yarın olması gerekir regl nin. amma ateşiminde çoktann düşmüş olması gerekirdi sabitlenmesi değil
canıım gebelik yok ise yaklaşık 10 gün sonra falan adet olmanı bekleriz. hayırlısı olsun ne diyelim. korkunu anlıyorum. ben de 3 kez düşük yaptım. 2 tanesinde kürtaj da yapıldı.
420d15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar gerçi ilk sayfada tablom var ama buraya da kopyaladım. tabloya bakınca ekinci ne demek istediğimi anlarsın.
ya var ya böyle saçma sapan bir şekilde hamile kaldıysam diyeceğim ki: beyim ceketini üzerime atınca hamile kalıyorum ne yapayım :))
şaka bir yana umarım regl olurum. hem regl belirtilerim başladı hem de gebelikte olanalr. off of. diğer kürtajda 25. gün regl olmuşrum. normal siklusum 26-27 gün zaten. normal de yarın olması gerekir regl nin. amma ateşiminde çoktann düşmüş olması gerekirdi sabitlenmesi değil
canim 21. gun yumurtlayip 27. gun adet olabiliyorum ben. pek kurallara uymuyor benim bunyem. sasirtici biliyorum. yaa iste hakikaten kaza oldu. derlerdi de inanmazdim. hemen kalkip banyo yaptim ama olacaksa yapabilecegim birsey yok.
insallah senin de mucizen karnindadir suan.
Canım testim yokki.yarından sonra kana giderim saten.eşim diyo hasta oldunmu? yok dedim ama kk daki arkadaş hamile olabilirsin diyor dedim.ateşime göre:) yok daha neler hayatım diyoadama hamile kalabilmem bile imkansız geliyo rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah
Canim hamile olmak icin atesin sabitlenmesine gerek yokki tatlimslm kızlar.hepinize iyi pazarlar.
3f9fa0 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda benim tablom.düzenim alt üst oldu.12-14 arası yumurtlar 26-28 arası regl olurdum ama bu ay 22 de yumurtladım.32. güne geldim ama buna göre daha dpo 10 dayım.malesef ateşimde hala sabitlenmedi.ümitsiz vaka dimi?
nolur ya birileri iyi bişeyler söylesin de bi kaç gün daha ümitli gezeyim
slm kızlar.hepinize iyi pazarlar.
3f9fa0 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda benim tablom.düzenim alt üst oldu.12-14 arası yumurtlar 26-28 arası regl olurdum ama bu ay 22 de yumurtladım.32. güne geldim ama buna göre daha dpo 10 dayım.malesef ateşimde hala sabitlenmedi.ümitsiz vaka dimi?
orada anlatılanlara göre yapıyoruz canım
ben sana hesap açabilirim istersen hemen
özelden yaz son adet tarihini
doğum gününü
ortalama adet döngün kaç gün sürüyor
Canim insallah hamilesindir pazartesi kana git bence yoksa catliycaz
Hic belirtin yok mu gogus ici hassasiyetin kasiklarda sancilar gaz problemi falan
Hamilelerin bunlar oluyomus
26-28 arasi olabilir ovulasyon
İnsallah hamilesindir ya cok ugrasmissin karsiligini alirsin insallh
Canim hamile olmak icin atesin sabitlenmesine gerek yokki tatlim
Sende insallah hamilesindir canim ya
Rabbim tum isteyen bekleyenlere nasil etsin hayirlisiyla
vallahi zebebek lafi agzimdan aldi. hamile olman icin atesin sabitlenmesi gerekmezki. herkesin bunyesi farkli. ben hamile olunca atesimin sabitlendigini bildigim icin rahat yorum yapabiliyorum kendime. onemli olan atesin yukselsin ve dusmesin :)
slm kızlar.hepinize iyi pazarlar.
yelizim sen yumurtlamadın galiba ateş yanıltmıyor gibi
orkide
merhaba canım
ateş ölçüyor musun??
ben aşılamadan beri iki aydır ölçmüyorum ve 26 günde bir adet oluyorum:26: bebek isterken genelde 30 du oysa.
farkındayım sancılardan kesinlikle yumurtam da oluyor.
bebek işi olmayacak gibi bi düşünce oluştu bende onun etkisiyle sanırım..
ama yaza tüp düşünüyoruz.
tatlım kaygılaını anlyıruom420d15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tatlım kaygılaını anlyıruom
ama bu sefer güzel olur belki...
ne olursun iyi düşümeye çalış
belki her şey farklı olur, Allah büyük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?