Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar çoğumuz erkenci anlaşılan bir pazar gününe oranla. hepinize iyi pazarlar...
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım tablon niye böyle farklı noktalar ayrı ayrı duruyor.:44:
canıııım bana da hamile tablosu gibi geldi. yarın test yaptırsana
Gunaydin sen buralardamisin onceden hatirliyorum seni ben de bu senin gibi biraz umitsizlige dustum oyle olunca insanin eli kolu kalkmiyor. Ya bu arada atesin ne oyle masallah bu ay gelir insallah senin inatci bebisin

günaydın canım. aslında her gün gelip yazılanları okuyordum ama pek yazamıyordum. ben tüp bebeğe karar verdim aşılamada sıkıntı çıkınca. adet oldum diye doktora gittim. adet değil bu dedi. kanamayı kessin diye tarlusal verdi. kanamam kesildi. 10 güne adet olursun dedi. bekle bekle olmadım. sonra dr bi baktı kazara yumurtlamışım ben de bu arada ateş ölçmeye başladım tabi. bakalım bu ay sürpriz bir hamilelik olabilir mi diyor doktorum. olmazsa 1 ay doğum kontrol hapı kullandırıp tüp tedavisine başlatacak. hayırlısı. belki beklemediğim bu ay gelmiştir. sen niye ümitsizliğe düştün tatlım

420d15 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar gerçi ilk sayfada tablom var ama buraya da kopyaladım. tabloya bakınca ekinci ne demek istediğimi anlarsın.

ya var ya böyle saçma sapan bir şekilde hamile kaldıysam diyeceğim ki: beyim ceketini üzerime atınca hamile kalıyorum ne yapayım :))

şaka bir yana umarım regl olurum. hem regl belirtilerim başladı hem de gebelikte olanalr. off of. diğer kürtajda 25. gün regl olmuşrum. normal siklusum 26-27 gün zaten. normal de yarın olması gerekir regl nin. amma ateşiminde çoktann düşmüş olması gerekirdi sabitlenmesi değil

canıım gebelik yok ise yaklaşık 10 gün sonra falan adet olmanı bekleriz. hayırlısı olsun ne diyelim. korkunu anlıyorum. ben de 3 kez düşük yaptım. 2 tanesinde kürtaj da yapıldı.

canıım gebelik yok ise yaklaşık 10 gün sonra falan adet olmanı bekleriz. hayırlısı olsun ne diyelim. korkunu anlıyorum. ben de 3 kez düşük yaptım. 2 tanesinde kürtaj da yapıldı.

canim 21. gun yumurtlayip 27. gun adet olabiliyorum ben. pek kurallara uymuyor benim bunyem. sasirtici biliyorum. yaa iste hakikaten kaza oldu. derlerdi de inanmazdim. hemen kalkip banyo yaptim ama olacaksa yapabilecegim birsey yok.

insallah senin de mucizen karnindadir suan.

Canım belki bu tutunacak sana?
Hem gebelik 9 ay bu arada hem bebişin gelişir hem de sen toparlanırsın.
Rabbim kısmet ettiyse yapacak bir şey yok.
Hayırlısı olsun bakalım :)

hmmm hakikaten biraz farklı. ama bu durum bana sende luteal faz yetmezliğini düşündürdü. sonuçta bu da düşüğe yol açıyor olabilir. yumurtladıktan sonra progestan kullanmaya başlaman işe yarayabilir. tabiiki de doktor kontrolünde.

slm kızlar.hepinize iyi pazarlar.
3f9fa0 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda benim tablom.düzenim alt üst oldu.12-14 arası yumurtlar 26-28 arası regl olurdum ama bu ay 22 de yumurtladım.32. güne geldim ama buna göre daha dpo 10 dayım.malesef ateşimde hala sabitlenmedi.ümitsiz vaka dimi?
nolur ya birileri iyi bişeyler söylesin de bi kaç gün daha ümitli gezeyim

Canim insallah hamilesindir pazartesi kana git bence yoksa catliycaz
Hic belirtin yok mu gogus ici hassasiyetin kasiklarda sancilar gaz problemi falan
Hamilelerin bunlar oluyomus
26-28 arasi olabilir ovulasyon
İnsallah hamilesindir ya cok ugrasmissin karsiligini alirsin insallh

Canim hamile olmak icin atesin sabitlenmesine gerek yokki tatlim
Sende insallah hamilesindir canim ya
Rabbim tum isteyen bekleyenlere nasil etsin hayirlisiyla

vallahi zebebek lafi agzimdan aldi. hamile olman icin atesin sabitlenmesi gerekmezki. herkesin bunyesi farkli. ben hamile olunca atesimin sabitlendigini bildigim icin rahat yorum yapabiliyorum kendime. onemli olan atesin yukselsin ve dusmesin :)

orada anlatılanlara göre yapıyoruz canım
ben sana hesap açabilirim istersen hemen
özelden yaz son adet tarihini
doğum gününü
ortalama adet döngün kaç gün sürüyor

çok teşekkür ederim çok memnun olurum yalnız şöyle bi durumum var dün bat günümdü testte negatif çıktı ama adetim gelmedi yarın falan bir test daha yapıcam eğer yine yoksa msj atarım sana canım

çok sağol canım.ilk sayfadaki hamilelerin ateş tablolarını inceledim.hepsinde ateş sabitlenmis.ve ortalama 37 olmus.Aman neyse hesap kitap işi değil bunlar.Allah ne zaman nasip ederse gelecek zaten.sen nasılsın canım?
asyanın yerinde olsam bugün koşardım acile yarın kadar bekleyemezdim.belki kese bile görünür bi kaç güne.

vallahi zebebek lafi agzimdan aldi. hamile olman icin atesin sabitlenmesi gerekmezki. herkesin bunyesi farkli. ben hamile olunca atesimin sabitlendigini bildigim icin rahat yorum yapabiliyorum kendime. onemli olan atesin yukselsin ve dusmesin :)

ben daha önce hiç hamile kalmadığım için bilemiyorum tabi :) benim ateşe baksana canım 32. gün olmus hala zigzag çiziyo!asyanın tablosuna bakınca (Allah bilir tabi ama) nasıl bu kız kesin hamile diyorsa insan benim tabloyua bakıncada bundan bi cacık olmaz diyor ama ne yapayım umut dünyası işte bekliyorum.....

kız ben sana eski tablolarımı göstereyim. her seferinde aha hamile tablosu bu denecek cinsten yüksek ve sabit ama gel gör ki hamileliğin çıkmadığı tablaolar. önemli olan adet günü geldiğinde düşmemesi. ki adet günü düşüp ertesi günü yükselenler bilem var. inşallah yavrun tez günde sana haber yollar

orkide
merhaba canım
ateş ölçüyor musun??
ben aşılamadan beri iki aydır ölçmüyorum ve 26 günde bir adet oluyorum:26: bebek isterken genelde 30 du oysa.
farkındayım sancılardan kesinlikle yumurtam da oluyor.
bebek işi olmayacak gibi bi düşünce oluştu bende onun etkisiyle sanırım..
ama yaza tüp düşünüyoruz.

allah kalbine gore versin bitanem.

tatlım kaygılaını anlyıruom
ama bu sefer güzel olur belki...
ne olursun iyi düşümeye çalış
belki her şey farklı olur, Allah büyük...

tatlım kaygılaını anlyıruom
ama bu sefer güzel olur belki...
ne olursun iyi düşümeye çalış
belki her şey farklı olur, Allah büyük...

yavru kusum tabloyu sirf sen yorum yap diye buraya da kopyaladim. ocak ayina donus gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…