Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Naaaptın kaynanan yine kuzum
Cuteheartın kaynanasına ayar oluyom zaten, şimdi sırada seninki demek..!!

hehehe bana enteresan gelen taşınmaya son güne kada aman aman bişi yoktu anlamadım ki acaba diyorum neden böyle soğukluk girdi ??? Hmm bence kendimce onlara karşı soğukluk hissetmemin sebebi belli kendimi biliyorum çünkü ...Annemle konuşmuş bugün !!! Anneme demiş evini aldılar burunları havalara çıktı biz kaldık ortalıkta bir hafta sesim kısılana kadar ağladım bi iyimisin naptın demediler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ey Allah'ımmmmmmmmmmmmmm

canım denüzümmm son adet tarihini giriyorsun tahmini doğum tarihi çıkıyor onu yazınca profiline otomatik ekleniyor canım...
adetin 1. gününden itibaren sayıldığı için günün geçtiğinde 1 aylık yani 4 haftalık hamile oluyorsun. bu tıp biliminde böyle ama bebeğin gelişimi döllenme olduktan sonra olduğu için 4 haftalık gebe gözükürken aslında bebeğin 2 haftalık oluyor kuzum ama 4 haftalık gebelik geçerli oluyor ve bebek 4 hafta ile uyumlu mu diye kontrol ediliyor. normalde benmim üçüzler şuanda 2.5 haftalıklar ama 5. haftamdayım 1 ayı 1 hafta geçtim yani :)

ayyy yerim onları ben be Allah'ım inş. 9 ay boyunca sımsıkı tutunsunlar sana çok işin var çokkkkk

canım ilk 15 dk sustu çok ciddileşti sonra başladı gülümsemeye :))) sonra üç tanesininde yürüteçle gezdiğini düşünemiyorum üçüyle boğuştuğumuzu dedi şirinlik yaptı ama şu bir gerçek canım boş gebelik olabilirler, dolularsa 2 tanesinin düşme riski var yani sıkıntılı bu yüzden de benimseyemiyorum oğlumda çok ağladık ikizi ölünce bu kez de ağlamayalım diyor kuzum kısmet arada o da benim gibi. yavrularım demeyi çok istiyorum ama net değil işte. devlet hastaneleri hep böyle işte. eşim bıktı da özele yöneldi şükür...

Kimin kimi araması lazımmış, küm büyükse o bence. Ey Allahım 2...!

bizimkilerde aynısını düşünüyorlar güzelim ev alınca havaya çıktık burnumuz büyüdü ahh ahh biliyorsun işte

kızlar kusur bakmayın geliyorum denize yazıp gidiyorum. deniz çok sevdiğim bir kardeşim onu görünce sevinçten nerde olduğumu unutuyorum birden :) dualarım da kalbimde sizlerle okuyorum yazdıklarınızı Allah gönlünüze göre versin inş. göbüşler bebişlerle dolsun inş...

Kimin kimi araması lazımmış, küm büyükse o bence. Ey Allahım 2...!

yelizim inan büyüğü küçüğü kafaya taktığım yok ama ayıp gerçekten!!! Çocukları hiç bilmedikleri semte yerleşti bir düzen kurmaya çalışıyo ki çocuk kaç kez aradı ben müdahale ettim hep ne arıyosun onların araması gerek diye ( kötü geliinnn ) ya işte lafı bana , ama ben napıyorum kaliteli çizgimden ödün vermiyorum

cnmmm bnm Allah razı olsun senden ... Bak ne dicem geçen kardeşim elimde ateş ölçeri gördü bahsetmiştim diyo aa gebelik testimi filan yok dedim böyle böyle nerden öğrendim anlattım işte kk yı sohpet muhabbet o biçim dedim ya diyo söle kızlara sana deniz filan demesinler derya neyine yetmiyo diyo ayy ne güldüm söyleyen herkese kızıyoda

angarada denüz yok sen benim denüzümsünnnn o gaderrr :))) derya deniz ikiside ufkumu açıyor isimlerinin :) kardeşini kırmayalım ama :)

angarada denüz yok sen benim denüzümsünnnn o gaderrr :))) derya deniz ikiside ufkumu açıyor isimlerinin :) kardeşini kırmayalım ama :)

HEHE sen çok yaşaaaa aynen öle cnm ikiside aynı kapıya çıkıyo ayyyy senin şimdi 3 isim bulman lazımmmmm

HEHE sen çok yaşaaaa aynen öle cnm ikiside aynı kapıya çıkıyo ayyyy senin şimdi 3 isim bulman lazımmmmm

kızım olursa elif asel :))) ya 1 kıza 2 isim ya da 2 kıza 1er isim :)) oğlum olursa da ali enese ne uyarsa artık :))) ama bu keseler boş da olabilirlermiş Allah bilir canım benim ya

kızım olursa elif asel :))) ya 1 kıza 2 isim ya da 2 kıza 1er isim :)) oğlum olursa da ali enese ne uyarsa artık :))) ama bu keseler boş da olabilirlermiş Allah bilir canım benim ya

hayırlsıı cnm asel in anlamını yaz bana bu arada isim arşivi mevcut bende cnm bu arada ben kaçar mesaim şükürler olsun bitti evde girebilirsem cvp yazarım netimiz geldi
Allaha emanet ollll

hayırlsıı cnm asel in anlamını yaz bana bu arada isim arşivi mevcut bende cnm bu arada ben kaçar mesaim şükürler olsun bitti evde girebilirsem cvp yazarım netimiz geldi
Allaha emanet ollll

asel cennetteki bal ırmağı demek canım. güle güle git görüşmnek dilğiyle öpüyorummm

ekinciiim ve peerikızım
Rabbim dualarınızı kabul etsin de ben de bir an önce kavuşurum mucizeme

bu arada kocişin il dışında olması işe yaradı.
aradım dedim ki ben bir karar aldım artık ben de istemiyorum bebek dedim.
ama bana da katlanırsın dedim, gudubet bir kadın olurum dedim
neyse laf lafı açtı bayağı bir konuştuk,hemen randevu al, ben gelince doktora gidelim dedi
çok şükür bu lafı duydum adamdan

inşallah ufak bir yardım ile kavuşurum bebişime

sanırım klomenle başlarız işe diye düşünüyorum ekinci179 guzum sen de klomen kullanmıştın değil mi?

inşallah düşmez ateşin canım ama test yapmak için çok acele ediyorsun.bi kaç gün daha bekle sonra hayırlısı ile görürsün inşallah pozitifi

ayy canım kıyamam ya..
sizin durumda çok zor ya

uykusuz anneeeeeeeeeeeeeee
senin kız bayağı fettan olacak galiba..
baksana şimdiden seni uyutmuyor..
doğupta büyüyünce nice erkekler uyutmuycak bu gidişle
damatlardan damat beğen artıkın

inş hepimizin yüzü güler bu ay canım
benmde belirt çoktu ama azaldı sanki
sadece bel ağrısı ve rahim bölgesi hal acıyo

bende şikayet.iydim evdeyim diye..,
ama çalışınca öyle yoruluyorum ki evde tembellik yaptığım günleri özledim ya
inş ikimizinde bu ay tutar da bebiş doğurur evde dinleniriz

maşşallah iyi yükselmş kız..
inş düşmezzz

bu kaynanaların soyunu kurutmak gerek.(annem dışında)

hadi gözün aydın tatlım..
kociş senin özleminle bu gidişle bir bebiş için bırak dra gitmeyi , beşiz olsa tamam der

Nerdesin kuşuum,geçmişi okuyamadım şimdi ateşine baktım sabitlenecek gibi üç gün daha yüksek giderse son tahlilini oy birliğiyle yapmana karar verecez

filoocuum
valla bu karar bile beni çok rahatlattı inan.
ben de pko var yumurtlamıyorum işte belli.
ee bizimki de biraz daha bekleyelim yok 2015 de olsun bilmem ne derken geciktikçe gecikicez.
benim yaşım ilerliyor, belki çok uğraşacaz, zaman çok önemli.
bir arkadaşım var tam 8 yıl uğraştı benim yaşlarım da başlamış tedaviye.
aşılama tüp bebek olmamış da olmamış.
şu an 36 yaşında ve kendiliğinden gebe kaldı.
haa Rabbim nasip etti oldu ama 36 yaşında ilk bebeği olacak.
ben bu kadar geç anne olmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…