Naaaptın kaynanan yine kuzum
Cuteheartın kaynanasına ayar oluyom zaten, şimdi sırada seninki demek..!!
maşallah size
ekincim kuzucum bak ne dicem ....
hani bu kk da yaptığınız hamilelik takvimi varya onu birebir mi kaydediyor yani, dr.un demesine göre mi giriyorsunuz bu rada 12 haftalık diyor gerçekte de 12 haftalıkmı tosunumuzbide 12 hafta kaç aylık demek oluyo
canım denüzümmm son adet tarihini giriyorsun tahmini doğum tarihi çıkıyor onu yazınca profiline otomatik ekleniyor canım...
adetin 1. gününden itibaren sayıldığı için günün geçtiğinde 1 aylık yani 4 haftalık hamile oluyorsun. bu tıp biliminde böyle ama bebeğin gelişimi döllenme olduktan sonra olduğu için 4 haftalık gebe gözükürken aslında bebeğin 2 haftalık oluyor kuzum ama 4 haftalık gebelik geçerli oluyor ve bebek 4 hafta ile uyumlu mu diye kontrol ediliyor. normalde benmim üçüzler şuanda 2.5 haftalıklar ama 5. haftamdayım 1 ayı 1 hafta geçtim yani :)
hehehebana enteresan gelen taşınmaya son güne kada aman aman bişi yoktu anlamadım ki acaba diyorum neden böyle soğukluk girdi ??? Hmm bence kendimce onlara karşı soğukluk hissetmemin sebebi belli kendimi biliyorum çünkü ...Annemle konuşmuş bugün !!! Anneme demiş evini aldılar burunları havalara çıktı biz kaldık ortalıkta bir hafta sesim kısılana kadar ağladım bi iyimisin naptın demediler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ey Allah'ımmmmmmmmmmmmmm
kızlar ilknur yok ne oldu onun durumu acaba, BAT geldi neredeyse
başta linki de yok:44:
yoksa ben mi göremedim bilmiyorum
geçmişten buldum linki
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşi düşmüş
hehehebana enteresan gelen taşınmaya son güne kada aman aman bişi yoktu anlamadım ki acaba diyorum neden böyle soğukluk girdi ??? Hmm bence kendimce onlara karşı soğukluk hissetmemin sebebi belli kendimi biliyorum çünkü ...Annemle konuşmuş bugün !!! Anneme demiş evini aldılar burunları havalara çıktı biz kaldık ortalıkta bir hafta sesim kısılana kadar ağladım bi iyimisin naptın demediler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ey Allah'ımmmmmmmmmmmmmm
Kimin kimi araması lazımmış, küm büyükse o bence. Ey Allahım 2...!
kızlar kusur bakmayın geliyorum denize yazıp gidiyorum. deniz çok sevdiğim bir kardeşim onu görünce sevinçten nerde olduğumu unutuyorum birden :) dualarım da kalbimde sizlerle okuyorum yazdıklarınızı Allah gönlünüze göre versin inş. göbüşler bebişlerle dolsun inş...
cnmmm bnm Allah razı olsun senden ... Bak ne dicem geçen kardeşim elimde ateş ölçeri gördü bahsetmiştim diyo aa gebelik testimi filan yok dedim böyle böyle nerden öğrendim anlattım işte kk yı sohpet muhabbet o biçim dedim ya diyo söle kızlara sana deniz filan demesinlerderya neyine yetmiyo diyo ayy ne güldüm söyleyen herkese kızıyoda
angarada denüz yok sen benim denüzümsünnnn o gaderrr :))) derya deniz ikiside ufkumu açıyor isimlerinin :) kardeşini kırmayalım ama :)
HEHEsen çok yaşaaaa aynen öle cnm ikiside aynı kapıya çıkıyo ayyyy senin şimdi 3 isim bulman lazımmmmm
kızım olursa elif asel :))) ya 1 kıza 2 isim ya da 2 kıza 1er isim :)) oğlum olursa da ali enese ne uyarsa artık :))) ama bu keseler boş da olabilirlermişAllah bilir canım benim ya
hayırlsıı cnm asel in anlamını yaz bana bu arada isim arşivi mevcut bende cnmbu arada ben kaçar mesaim şükürler olsun bitti evde girebilirsem cvp yazarım netimiz geldi
Allaha emanet ollll
inşallah düşmez ateşin canım ama test yapmak için çok acele ediyorsun.bi kaç gün daha bekle sonra hayırlısı ile görürsün inşallah pozitifi
canımm kayınvalidem tatlıdır sağolsun bugün bütün gün gezidk fıttırı fıttırı yeni eve girdik hatta,hemen topiğe girdim
canım ffnin notunda şey diyor işte
ovulasyon sonrası verimli akıntı girmişsin ya onun olası sebeplerini anlatmış
korpus luteum sadece progesteron salgılamıyor, östrojen de salgılayabiliyor; ondan verimli servikal mukus gözlemleyebilirsiniz diyor
ateşin iyi gidiyor canım, gelecek vaad ediyor ama tabii kızların da dediği gibi erken yorum için, bir kaç güne test yapabilirsin ama istersen
kociciiiiiiiiiiiiiiiiim ay bu sefer çok özledim yaaa
o da bensizken hep uyuyor ne yapayım sen yokken diyor
bebiş ne yapıyor uyuyor mu diyor
uykusuz anneeeeeeeeeeeeeeeuyuyamıyoruuuuuuuuuum
sabahı sabah ettiiiiiiiiiiiiim topikcanlar
sonra demeyin ekinci neden 12lerde uyanıyor diye
ateş bastı beni çok uykum var ama uyuyamıyorum
uyumaya çalışmaktan başım ağrıdı
dedim bir topiğin havasını alayım geçer belki
inş hepimizin yüzü güler bu ay canıminş böle devam eder canım senikide yüksekmiş inş hayırlı haberlerini alırız
sağol canım inş böle gider 36,7 de sabit 3 gündür hayırlısı bakalım.. haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum eğer böle devam ederse işaallah pazar sabah test yaparım. canım bende hiç belirti yok hamilelik olunca mutlaka belirti olur mu?
bende şikayet.iydim evdeyim diye..,cnm hoşgeldin1-2 gün önce ekinciyle kulaklarını çınlattık nerde bu annesini görünce bizi unuttu dedim cnm bnm eşler annelerin yanında rahat etmiyorlar ama sinir oluyorum bu duruma kendi annelerinin yanında bırakırlar sorun yok orda off neyse girmiyim bunlara ne güzel boşver evindesin sana en lazım olanlar yanında şekerim tadını çıkar çaktırmadan ben evi çok seviyorum kızıyolar bana ama ev hanımlığı tam benlik
filozof ummm seninle ateşlerimiz iyi gidiyor sankidpo larda aynı hadi hayırlısı ama gerçekten acele etme testlerine yazık bir sabırrr ayolllll
maşşallah iyi yükselmş kız..
bu kaynanaların soyunu kurutmak gerek.(annem dışındahehehebana enteresan gelen taşınmaya son güne kada aman aman bişi yoktu anlamadım ki acaba diyorum neden böyle soğukluk girdi ??? Hmm bence kendimce onlara karşı soğukluk hissetmemin sebebi belli kendimi biliyorum çünkü ...Annemle konuşmuş bugün !!! Anneme demiş evini aldılar burunları havalara çıktı biz kaldık ortalıkta bir hafta sesim kısılana kadar ağladım bi iyimisin naptın demediler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ey Allah'ımmmmmmmmmmmmmm
hadi gözün aydın tatlım..ekinciiim ve peerikızım
Rabbim dualarınızı kabul etsin de ben de bir an önce kavuşurum mucizeme
bu arada kocişin il dışında olması işe yaradı.
aradım dedim ki ben bir karar aldım artık ben de istemiyorum bebek dedim.
ama bana da katlanırsın dedim, gudubet bir kadın olurum dedim
neyse laf lafı açtı bayağı bir konuştuk,hemen randevu al, ben gelince doktora gidelim dedi
çok şükür bu lafı duydum adamdan
inşallah ufak bir yardım ile kavuşurum bebişime
sanırım klomenle başlarız işe diye düşünüyorum ekinci179 guzum sen de klomen kullanmıştın değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?