Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banaaaa neeeeden hic bir kimse bir yorum bile yapmiyor ?

kacdir farkindayim ne tabloma ne sorularima kimse yorum yapmiyor, es gectim.....ne zamandir.

Ama su an gene fark ettim, bu sefer birsey demeden gecemicegim.
Cokmu zor bir yorum bir fikir vermek, neye göre yorum yapiyorsunuz ????

Bu tablomdaki yorum benim icin önemliydi, sizler icin ne kadar önemliyse benim icinde en az okadar önemli.

Belirli kriterlere göre yorum yapiyorsaniz belirtin ki bir daha yazmiyayim.
tskler

Aynı saatte bile ölçüm yapmamışsın, nasıl verimli ve doğru yorum yapalım kuzum

Aynı saatte bile ölçüm yapmamışsın, nasıl verimli ve doğru yorum yapalım kuzum

Peki bu yaptiginda bir yorum bu bir.
Ikincisi hanginiz her sabah ayni saatde kalkip ayni saatde ates ölcüyor ????
Sanirim pek azi...

Kaldiki gecen ay da , ayni bu sekilde yaptim yorum yapan da vardi, ayni saate ölcmedin diyende olmadi.
Insan uyaninca heralde yatakda 3 saat beklemiyor ates ölcecegim diye.

tskler yorumun icin

Farkındaysan aynı dakikada ben yazarken sende isyan bayraklarını çekmişsin kimsede bi art niyet olmaz kuzum gören olmamıştır

bu ne şiddet bu ne celal !!!!! Kimse dakikasına burda birbirine yazmıyor ve ayrıca çoğu zaman gözden kaçıyor...Bunlar olası durumlar kızmanı gerektiren bir durum değil . Ayrıca kızarak yazdığın halde arkadaşlar yorumlamış her şekilde ...hassas bir dönemde olabilirsin ya yaklaşan regliden ötürü ya da inş. hamilelik olabilir...

Birde şöyle söyliyim ateş ölçen arkadaşlarımızın hepsi aynı saatte özellikle ölçüm yapıyor...Bunu unutma en başından söylenmişti 3 saat kesintisiz uyku ve her sabah aynı saatte ölçüm.Hatta ekinci arkadaşımız hamilelikten önce ev hanımı olduğu için saati kurup özellikle kalktığını söylemişti geçmişe dikkatlice göz at istersen....

dediğim gibi geçmişe iyice göz at canm burada kimsenin ayrım yaptığına kesinlikle inanmıyorum sanada gayet güzel cvp verilmiş...İnş. gebesindir de bu gerilmelerin pozitif olarak geri döner sana.

Canlar günaydın, bugün bebiş haberi alcaz, içime doğuyo...

ayyyyy hadi inş...filozof var melior var ve ajuma var ben onlardan çok ümitliyim

Asistan arıyorum kızlar, İst. Esenyurttaki fabrikamıza, ilgilenenler özelden ulaşabilir mi bana?

kuzucum ne fabrikasıymış bu işten çıkarsam aklımda bulunsun burası uzak bana evime yakın hem oralar

Canım benim ateşin beni heyecanlandırıyor bu ay çok hamiş çıkacak gibi bu topikten filozof nerelerde ateşini geç giriyo dersine iyi çalışmıyo ama

mero merooo deme yaaaaaaaaaaa fena oluyorum ekinciyle beni kalpten götürüceksiniz 4 gün var bata yavru ama geliyolar gibi kasık mı bilmiyom kukuşuma doğru batmalar var

Farkındaysan aynı dakikada ben yazarken sende isyan bayraklarını çekmişsin kimsede bi art niyet olmaz kuzum gören olmamıştır

Bu da bir yorum tskler, ama tabloma bir yorum degil.
Okadar anliyorsunuz da bir yorum yapsaniz ne olur yani......??????
tabiiki isyan bayraklarini cekerim.
Tabii haftalardir beni gören olmuyor ?

Simdi kac kez sordum yorum yapiyorsunuz ama tabloya bir yorum yapan gene yok ?
Neden ?
Anliyan sizsiniz ben sirf bat imi anliyorum baska hic bir inis cikis sebeblerini bilmiyorum anlamiyorum , fikirlerinize ihtiyacim olmasa buraya yazmam heralde, bir cok insan gibi.

Okadarmi zor benim tabloma bir yorum getirmek ? Vallah bravo canim....

Yeliz sen neyaptın ilaçlar nezaman bitecek kontrolde bişeycikler kalmaz inşallah

Süt hormonu için verilen ilacı kullanıyorum. Diğer ilaç 10 Nisanda başlıyo. 10 günde o sürcek. Böyle işte kuzum, beklemedeyim. İyi dileklerin için saol, erkek annesi.

1 ay boyunca slm vemeyip, napıyosunuz, sizin durum nasıl demeyip, son dk. gelip yorum isteyenlerde ben ayar oluyom!!!!!!!!!!!!

Kız tablona yaptığım yorumu okusana aaa,şiddetinden okumuyon heralde.ben sana yazarken sen yazmışsın geçmişe ve yorum dakikalarina bi bak.

Son düzenleme:
1 ay boyunca slm vemeyip, napıyosunuz, sizin durum nasıl demeyip, son dk. gelip yorum isteyenlerde ben ayar oluyom!!!!!!!!!!!!

Bak kendi agizinla söylüyorsun , ayar oldugundan cvp vermedin demek, belli zaaten sen ayar olmaya devam et.

Burda kime nasil yazcam ve ya yazimi nasil baslicagimi heralde sana sormicam.
Sen sana nasilsin diyenlere yorum yapmaya devam et ozaman.

Okada cvp verdiniz ama hic birnizi hala tabolma bir cvp vermedi elestiriden baska , ayni saatde ölcmedim , evet ölcmedim cünkü bazen olmuyor ....

Sen ayarina devam et, deki ozaman ben burda özel takildigim insanlardan baskasina cvp vermiyorum , biz burda kendi halimizde takiliyoruz, sizin gibi nadir takilanlarida disiliyoruz de....

Bana birda daha yorum yapmada gerek yok, hic zahmetde bulunma, sonra ayarin mayarin kacar mazallah.....

Kız tablona yaptığım yorumu okusana aaa,şiddetinden okumuyon heralde.ben sana yazarken sen yazmışsın geçmişe ve yorum dakikalarina bi bak.

Ayni anda yazmisiz görmedim tabii, diger yorumunu ayni an yazdik sandim bende, dogal olarak.
Özürrr dilerim senden görmemisim, tskler.

jeyloo. ben seni cok iyi hatirliyorum. gecen ay ne zamqn soru sorsan ben sana hep yorum yapip cevap verdim eminim. hakkmizi yeme lutfen. bu kadar sinir yapmana da hic gerek yok cok telaslandiysan bir test yapabilirsin. sonucda hicbirimiz kadin dogum uzmani degiliz. bu topikte hic kimsenin birini kayirdigini ya da ozel muamele yaptugini ya da bu kadar sinir yaptigini gormedim cok ayip ettin.

tablona gelince; dpo 12 de eger gebeysen idrar testinde cikar. atesi biraz farkli olmus bu ay. en iyisi bir test yapman.

kizlar. buarada tsh 1.4 olmus sukur ) dr tiroid acisindan sorun yok istedigin zaman kadin dogumcun izin verince gebe kalabilirsin dedi. bi de dr onerdi. ona da gidecegim. hazir evdeyken her isimi bitireyim diyirum.

yeluzim diyey ne alemde bakayim ? biz de esimle diyete basladik ha ha :))

iyiyiz cnm. ucuzler nasil?

Allah razı olsun canım. iyiyim şükür. üçüzlerin keseleri vardı inş. içleri de dolmuştur. henüz gidemedim dr. önümüzdeki hafta gideceğiz inş. eğer içleri dolduysa üçüzlerim var ise 2 tanesi çok aşşağıdaydı düşme riskleri vardı ilk oğlumda ikizdi birisini kaybettik düştü dua edin olur mu?

Senin hakkini yemem senin herzaman yazdigini biliyorum .
ama bunca insan icinde bir seni ve 1-2 kisi daha hatirliyorum cvp yazan.
Senin le yazistik evet hep de yorum yaptin unutmadim unutmam da, ama
genelde tablo mu koydugum zaman bana hic yorum yapilmadigini kac kez fark ettim, bu benim hisiyatim, bunu sen veya baskasi farkli göre bilir.
Ben kendi hisslerime göre yorum yapabilirim ancak.
Bir soru sorup saatler sonra bakiyordum sayfalar dolusu yorum yapilmis bi bana cvp yok.
Bugünde aynisi oldu, ve burasi saniyede bir sürü cvp yazilan bir konu.
Bana da gene böyle tabloda yorum yapilmayinca tabii ki tepem atar.
Test yaotim hemen ateden ölcümünden sonra, negatif ama genede merak icindeyim tabii.

Neyseki anladim burdaki insalanrin bazilari cok girmeyene veya tanilis olmayan a pek yorum yapmior demek.
Daha önce baskalarinda okuyordum böyle seyler bende ihtimal vermiyordum, ama insan kendinde görünce ancak anliyor öyle oldugunu.

Neyse yorumun icin tskler canim

İyi gidiyo şekerim, kafam dağılıyo şimdi en azından. Puan diyeti var, onla boğuşuyom...
Dr.larımızı çapraz kontrole sokmak gerekiyo. Bak benim ilk dr.un ihmallikleri nelere sebep oldu. Her gidişimde olcak olcak dedi başka bişi demedi. Üfürükçüyemi gidiyodum dr.a mı belli diil. Kafa mafaydı ama bu işler biraz prensip gerektiriyo... Tsh'ını da çok beğendim. Saolsun Ekincinin çok hakkı var bende bu hormonlar konusunda. Bas bas bağırdıda gittim dr.a Tam benim hormonlarımda bakın dicektim yeni dr. kendi istedi testleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…