Banaaaa neeeeden hic bir kimse bir yorum bile yapmiyor ?
kacdir farkindayim ne tabloma ne sorularima kimse yorum yapmiyor, es gectim.....ne zamandir.
Ama su an gene fark ettim, bu sefer birsey demeden gecemicegim.
Cokmu zor bir yorum bir fikir vermek, neye göre yorum yapiyorsunuz ????
Bu tablomdaki yorum benim icin önemliydi, sizler icin ne kadar önemliyse benim icinde en az okadar önemli.
Belirli kriterlere göre yorum yapiyorsaniz belirtin ki bir daha yazmiyayim.
tskler
Aynı saatte bile ölçüm yapmamışsın, nasıl verimli ve doğru yorum yapalım kuzum
kacdir farkindayim ne tabloma ne sorularima kimse yorum yapmiyor, es gectim.....ne zamandir.
Bu tablomdaki yorum benim icin önemliydi, sizler icin ne kadar önemliyse benim icinde en az okadar önemli.
tskler
Peki bu yaptiginda bir yorum bu bir.
Ikincisi hanginiz her sabah ayni saatde kalkip ayni saatde ates ölcüyor ????
Sanirim pek azi...
Kaldiki gecen ay da , ayni bu sekilde yaptim yorum yapan da vardi, ayni saate ölcmedin diyende olmadi.
Insan uyaninca heralde yatakda 3 saat beklemiyor ates ölcecegim diye.
tskler yorumun icin
tskler
Canlar günaydın, bugün bebiş haberi alcaz, içime doğuyo...
Asistan arıyorum kızlar, İst. Esenyurttaki fabrikamıza, ilgilenenler özelden ulaşabilir mi bana?
Canım benim ateşin beni heyecanlandırıyorbu ay çok hamiş çıkacak gibi bu topikten filozof nerelerde ateşini geç giriyo dersine iyi çalışmıyo ama
Farkındaysan aynı dakikada ben yazarken sende isyan bayraklarını çekmişsinkimsede bi art niyet olmaz kuzum gören olmamıştır
Yeliz sen neyaptın ilaçlar nezaman bitecek kontrolde bişeycikler kalmaz inşallah
Bu da bir yorum tskler, ama tabloma bir yorum degil.
Okadar anliyorsunuz da bir yorum yapsaniz ne olur yani......??????
tabiiki isyan bayraklarini cekerim.
Tabii haftalardir beni gören olmuyor ?
Simdi kac kez sordum yorum yapiyorsunuz ama tabloya bir yorum yapan gene yok ?
Neden ?
Anliyan sizsiniz ben sirf bat imi anliyorum baska hic bir inis cikis sebeblerini bilmiyorum anlamiyorum , fikirlerinize ihtiyacim olmasa buraya yazmam heralde, bir cok insan gibi.
Okadarmi zor benim tabloma bir yorum getirmek ? Vallah bravo canim....
1 ay boyunca slm vemeyip, napıyosunuz, sizin durum nasıl demeyip, son dk. gelip yorum isteyenlerde ben ayar oluyom!!!!!!!!!!!!
Kız tablona yaptığım yorumu okusana aaa,şiddetinden okumuyon heralde.ben sana yazarken sen yazmışsın geçmişe ve yorum dakikalarina bi bak.
Arkadaslar tabloma bakip bi yardimci olurmusunuz ?
42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
2 gündür atesim düsüyor ve 2 gün cok silinik kanamam vardi , ama baya silinikdi kirmizi da degil.
Bugün atesim cikmis ve geceden beri de hic bir akintim yokdu.
Sizce ümit varmi ????
Bana fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim.
merhaba arkadaşlarr :) nasılsınız?
iyiyiz cnm. ucuzler nasil?
jeyloo. ben seni cok iyi hatirliyorum. gecen ay ne zamqn soru sorsan ben sana hep yorum yapip cevap verdim eminim. hakkmizi yeme lutfen. bu kadar sinir yapmana da hic gerek yok cok telaslandiysan bir test yapabilirsin. sonucda hicbirimiz kadin dogum uzmani degiliz. bu topikte hic kimsenin birini kayirdigini ya da ozel muamele yaptugini ya da bu kadar sinir yaptigini gormedim cok ayip ettin.
tablona gelince; dpo 12 de eger gebeysen idrar testinde cikar. atesi biraz farkli olmus bu ay. en iyisi bir test yapman.
kizlar. buarada tsh 1.4 olmus sukur) dr tiroid acisindan sorun yok istedigin zaman kadin dogumcun izin verince gebe kalabilirsin dedi. bi de dr onerdi. ona da gidecegim. hazir evdeyken her isimi bitireyim diyirum.
yeluzim diyey ne alemde bakayim ? biz de esimle diyete basladik ha ha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?