Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cnm bugün inan geçtin aklımdan dedim noldu bizim hatuna iyisin dimi valla ben buraya girmeden edemiyorum bi elim işte bir elim oynaşta baktır hormonlara iyi haberlerle gel

nolduuuuu kızzzzzzzzzzzzz

ben kalitesiz insanlara 1 kere cevap veririm.....
O hakkımı da kullandım, kusura bakma, seninle bir daha asla muhatap olmam!!

Son düzenleme:
Deniiiiiiiiiiz, sağ elim ağrıdı mouse'dan sol elimle kullanayım dedim. Iconlarıda yapabiliyomuşum sol elimle. Yanlış anlaşılmasın demek istiyorum Ekinciiiiiiiiiiiiiii 2 kere cansın şeker

CANIM yeterki bu tehlikenin farkında ol
fazla da çalışsa az da çaışsa ilacı var bebişe de hiiiç bir zararı yok
hamiş kalınca iiiiinşallah en kısa zamanda o da olacak, doktoruna döylersin seni bir endokrinciye yönlendirir ya da kendi bakar TSHına, anormal bir değer çıkınca yönlendirir endokrine..
yeterki tehlikenin farkında ol tatlım hiç korkma ben de ilaç içiyorum 3 aydır levotiron adı da
benim de TSH yüksek, yani metabolizma yavaş çıkmıştı
ama şimdi çok iti TSH ım 1,9 lara düşmüş ,allaha şükür

Melek şokta şimdi, heyecanlı heyecanlı okuyo geçmişi.

Deniiiiiiiiiiz, sağ elim ağrıdı mouse'dan sol elimle kullanayım dedim. Iconlarıda yapabiliyomuşum sol elimle. Yanlış anlaşılmasın demek istiyorum Ekinciiiiiiiiiiiiiii 2 kere cansın şeker

anladım cnlarda neyse geçen başka bir topiktede rastladım değişik duurumlara!!! ilginç ama oluyomuş işte :44::44::44:

Melek şokta şimdi, heyecanlı heyecanlı okuyo geçmişi.

sanki ben çıktım şoktan melekkk hoş geldin bu arada

kuzum dr. olucak hatunsun artık hepsini başıma gelince öğrenirim tek tek

meroşta kayboldu sabah sabah soğuk duş etkisi oldu kuşuma

Azıcık action oldu hale bak
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
yxliz, fundurtan, peerikizi+, melek_law+, armin55+, FarkliHatun, ekinci179+, jdeniz

kuzum dr. olucak hatunsun artık hepsini başıma gelince öğrenirim tek tek

meroşta kayboldu sabah sabah soğuk duş etkisi oldu kuşuma
bilmiyorum insanları anlamıyorum, bizlere ailemiz bir ufak selama yıllarca minnet kalmayı öğretti
bu nasıl bir şımarıklıktır, benim aklım almıyor
bazen bazı topiklerde bana da cevap vermiyorlar
olabilir yani insanlar görmez, o an seninle uğraşmaktan başka dertleri vardır, eyvallah ya olabilir insanlık halidir, sıramızı bekleriz...
cevap verirse de teşekkür ederiz seviniriz budur yani
forumun da bir etiği bir ahlakı var canım
burası internet ortamı diye herkes birbiriyle elini kolunu sallayarak bu şekilde muhatap olamaz...
herkes için çırpınan siz arkadaşlarımın da kendimin de hakkını yediremem
kimse kusura bakmasın canlar bu gerginlikten ötürü

Sırada şoka gircek Mero var, Yağmur var
yeliz yaaa delisin deli ahahahahahah

Azıcık action oldu hale bak
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
yxliz, fundurtan, peerikizi+, melek_law+, armin55+, FarkliHatun, ekinci179+, jdeniz

bir arakadaş hayli kızmış bugün ben fazla takılan biri değilim işimin yoğun olmasından ötürü sadece arada girip okuyorum yazılanları hamile haberleri var mı diye ve görürsem de çok mutlu oluyorum,bu topikte yelizden başka kimseyi pek tanımıyorum ama ne zaman bir soru sorsam cevabını aldım hepinize teşekkür ederim umarım hepiniz bebeğinize kavuşursunuz ...

Bu neeeeee guleyim mi aglayam mi bilemedim yoldayim yazamiyorum ekinci ve yeliz agziniza saglik ne diyeyim. Ben bi soktan cikayim
canımm şoktan çık da gel akşamaa

eksik olma canım, başkasının mutluluğunu paylaşabilecek kadar kocaman bir yüreğin var, ne mutlu sana
canım biz de sana teşekkür ederiz, her zaman da bekleriz

cnm çok haklısın gerek yok bu tür dialoglara bende sabah aynen dedim görülmemiş olabilir art niyetli değildir kimse meroda dedi ama yok !!! yapacak bişi yok mecburiyet durumu olsa zaten iş eğlenceli olmaktan çıkar

Arminim her daim burdayım Bu arada ismin gerçekte Armin mi? Bayılıyom ben bu isme. Benim kızçeler doğsada birine bu ismi versem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…