Kıslar nasılsınız?hamile haberleri verecek gibi olanlar varmı?ateşili hatunlarımızdanrabbim hepimizin gönlüne göre versin.ben ateş ölçmeye devam ediyorum geç yumurtladığım için bu aralar ilişki falan kafama göre takılıyorum:) ama hafta sonu bi doktora görünüp hormonlarıma bakılmasını isticem hiç bakmadılar çünkü
ben kalitesiz insanlara 1 kere cevap veririm.....ekinci: Jeyloo buradaki kimse sana cevap vermek zorunda değil,= hic kimse hic birsey zorunda degil sanirim bunu hepimizi biliyoruz bu birincisi
ikincisi ben de topikcanlar da her zaman senin tablolarına yorum yapıyorum gördüğümde =sen bana yorum yaptiysan üzerine alinmana da gerek yok
üçüncüsü biz doktor değiliz bir şey değiliz, çok merak ediyorsan gidip kan verip kesinleştirebilirsin
dördüncüsü burada herkes birbirine yardımcı olmak için var niye bu kadar negatif düşünüyorsun???= demekki negatif hissettim ki negatif düsüncemi burda acikladim
. Benim bakisacimdan bu öyle bir tablo koyuyorum kac kez ardindan yaziyorum bakin yorum yapin diye, istege göre yapiliyorsa istenilmeyen insanlar bosuna ümitlenmesin .
dr olmadiginizi heralde biliyoruz, ozaman bundan sonra kimse yazmasin size , dr . Degilsiniz ya, nebicim cvp bu ya ?
Dr degilseniz dr luk taslamyin ozaman diyesim geliyor ya neyse.... Gercekden cok bilncli yapan da var aralarinizda su ates yöntemini ve bana yardimci olanda cok oldu, onlarin hakkini yemiyeyim.
Burda sartlar tr deki gibi olsa tabii ki gider hemen kan aldiririm. Aklima gelmedi sanma....
Uzakdan akil vermesi kolay degilmi ?
Neyse ben gerginim de, benden gergin olanlarda hazir bekliyorlarmis biri gelsede satassa diye.
Size dr . Culuk oynamakda iyi eglenceler...
CANIM yeterki bu tehlikenin farkında olekincimm hoş geldin cnm ara ara fire versekte çoğu gün tam kadro beraberizsenin şu tıp dili muhabbetine hayranım inan üfff ucu bebişe dayanınca hoşuma gitmedi yaa gerçekten ben fazla dr. gitmemiş belli oldu iyice 2 yıl önce çok kilo verdiğim için dr. gittiğimde metabolizmamın çok hızlı çalıştığını söylemişti...Bu aralarda kilo aldım eski kıyafetlere sığıyorum ama nasıl sığıyorum yanlar göbek çıkıyo metabolizmaya noldu ki ??? acaba ??? :44::44::44: Bu arada ne kadar ümitli olmasamda bata 4 gün kala tribe girdim he kendi kendime arada geliyo aklıma diyorum ayy şaka maka içimde olmasın
Deniiiiiiiiiiz, sağ elim ağrıdı mouse'dan sol elimle kullanayım dedim. Iconlarıda yapabiliyomuşum sol elimle. Yanlış anlaşılmasın demek istiyorumEkinciiiiiiiiiiiiiii 2 kere cansın şeker
ahahahahahahaaha
sorma yelizcim, geçmiş geçmiş değil ki, macera romanı mübarek ahahahahahMelek şokta şimdi, heyecanlı heyecanlı okuyo geçmişi.
ben anladım
Deniiiiiiiiiiz, sağ elim ağrıdı mouse'dan sol elimle kullanayım dedim. Iconlarıda yapabiliyomuşum sol elimle. Yanlış anlaşılmasın demek istiyorumEkinciiiiiiiiiiiiiii 2 kere cansın şeker
Melek şokta şimdi, heyecanlı heyecanlı okuyo geçmişi.
anladım cnlarda neyse geçen başka bir topiktede rastladım değişik duurumlara!!! ilginç ama oluyomuş işte :44::44::44:
sanki ben çıktım şoktan melekkk hoş geldin bu arada
CANIM yeterki bu tehlikenin farkında ol
fazla da çalışsa az da çaışsa ilacı var bebişe de hiiiç bir zararı yok
hamiş kalınca iiiiinşallah en kısa zamanda o da olacak, doktoruna döylersin seni bir endokrinciye yönlendirir ya da kendi bakar TSHına, anormal bir değer çıkınca yönlendirir endokrine..
yeterki tehlikenin farkında ol tatlım hiç korkma ben de ilaç içiyorum 3 aydır levotiron adı da
benim de TSH yüksek, yani metabolizma yavaş çıkmıştı
ama şimdi çok iti TSH ım 1,9 lara düşmüş ,allaha şükür
kuzum dr. olucak hatunsunartık hepsini başıma gelince öğrenirim tek tek
meroşta kayboldu sabah sabah soğuk duş etkisi oldu kuşuma
bilmiyorum insanları anlamıyorum, bizlere ailemiz bir ufak selama yıllarca minnet kalmayı öğrettikuzum dr. olucak hatunsunartık hepsini başıma gelince öğrenirim tek tek
meroşta kayboldu sabah sabah soğuk duş etkisi oldu kuşuma
yeliz yaaa delisin deli ahahahahahahSırada şoka gircek Mero var, Yağmur var
Azıcık action oldu hale bak
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
yxliz, fundurtan, peerikizi+, melek_law+, armin55+, FarkliHatun, ekinci179+, jdeniz
Melek şokta şimdi, heyecanlı heyecanlı okuyo geçmişi.
canımm şoktan çık da gel akşamaaBu neeeeeeguleyim mi aglayam mi bilemedim yoldayim yazamiyorum ekinci ve yeliz agziniza saglik ne diyeyim. Ben bi soktan cikayim
eksik olma canım, başkasının mutluluğunu paylaşabilecek kadar kocaman bir yüreğin var, ne mutlu sanabir arakadaş hayli kızmış bugün ben fazla takılan biri değilim işimin yoğun olmasından ötürü sadece arada girip okuyorum yazılanları hamile haberleri var mı diye ve görürsem de çok mutlu oluyorum,bu topikte yelizden başka kimseyi pek tanımıyorum ama ne zaman bir soru sorsam cevabını aldım hepinize teşekkür ederim umarım hepiniz bebeğinize kavuşursunuz ...
bilmiyorum insanları anlamıyorum, bizlere ailemiz bir ufak selama yıllarca minnet kalmayı öğretti
bu nasıl bir şımarıklıktır, benim aklım almıyor
bazen bazı topiklerde bana da cevap vermiyorlar
olabilir yani insanlar görmez, o an seninle uğraşmaktan başka dertleri vardır, eyvallah ya olabilir insanlık halidir, sıramızı bekleriz...
cevap verirse de teşekkür ederiz seviniriz budur yani
forumun da bir etiği bir ahlakı var canım
burası internet ortamı diye herkes birbiriyle elini kolunu sallayarak bu şekilde muhatap olamaz...
herkes için çırpınan siz arkadaşlarımın da kendimin de hakkını yediremem
kimse kusura bakmasın canlar bu gerginlikten ötürü
bir arakadaş hayli kızmış bugün ben fazla takılan biri değilim işimin yoğun olmasından ötürü sadece arada girip okuyorum yazılanları hamile haberleri var mı diye ve görürsem de çok mutlu oluyorum,bu topikte yelizden başka kimseyi pek tanımıyorum ama ne zaman bir soru sorsam cevabını aldım hepinize teşekkür ederim umarım hepiniz bebeğinize kavuşursunuz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?