merhaba arkadaşlarr :) nasılsınız?
Senin hakkini yemem senin herzaman yazdigini biliyorum .
ama bunca insan icinde bir seni ve 1-2 kisi daha hatirliyorum cvp yazan.
Senin le yazistik evet hep de yorum yaptin unutmadim unutmam da, ama
genelde tablo mu koydugum zaman bana hic yorum yapilmadigini kac kez fark ettim, bu benim hisiyatim, bunu sen veya baskasi farkli göre bilir.
Ben kendi hisslerime göre yorum yapabilirim ancak.
Bir soru sorup saatler sonra bakiyordum sayfalar dolusu yorum yapilmis bi bana cvp yok.
Bugünde aynisi oldu, ve burasi saniyede bir sürü cvp yazilan bir konu.
Bana da gene böyle tabloda yorum yapilmayinca tabii ki tepem atar.
Test yaotim hemen ateden ölcümünden sonra, negatif ama genede merak icindeyim tabii.
Neyseki anladim burdaki insalanrin bazilari cok girmeyene veya tanilis olmayan a pek yorum yapmior demek.
Daha önce baskalarinda okuyordum böyle seyler bende ihtimal vermiyordum, ama insan kendinde görünce ancak anliyor öyle oldugunu.
Neyse yorumun icin tskler canim
İyiyim şeker, sen nasılsın, zorluyo mu bebişler?
aahh yelüzüm ahh şimdilik temkinliyim korkuyorum inan :S Allah büyüktür canım. mide bulantılarım çok ciddi arttı. 3 katı hissediyormuşum ya birde kilo alıyorum ben ya :S normal değil bu durumda1 haftada 3 kilo dua et de keselein içindekiler bebek olsun. 2 tanesi çok aşşağıdaymış çok üzüldüm.. önümüzdeki hafta gittiğimde belli olacak ne olduğu. dua et olur mu? bende sizler için dua ediyorum
canım ateşini ölçmeden denesen yani kendini gebelikten ziyade sadece sevdiğinin kollarına bıraksan :) daha sonrasında da silkelesen kendini bir kez de böyle denesen. tablolarla uğraşmak bazı kişilerde psikolojiyi bozuyormuş insan kendini baskı altında hissettiği zaman gebe kalamıyormuş. bir de böyle dene bakalım Allah herbirinizin ayrı ayrı gönlüne göre versin inş
Galiba haklisin ben cok sey deniyorum ates, ovulasyon yok sogan kürü yok zart yok zurt....Buda insani galiba fazlasiyla yoruyor...
Seni de tebrik ederim 5 haftaliksin sanirim yeni ögrendiniz, ömürlü olsun insallah.
Sen neler denedin ?
bende de su an tsh 2,5 cikti, normalde cok yükek degilmis ama cocuk icin 2 nin altinda olmaliymis
Dualrımdasın bebeğim. Kalbinden ne geçiyosa Allah onu hayırlısıysa versin sana kuzum. O 2 tanesi varya diğerinden daha sağlam tutunacak bak görürsünÇoğul gebelik genetik mi hayatım, ailede var mı? Benim babamın tüm kardeşleri ikiz. Babannem 5 doğum yapmış. 10 çocuk toplam ama kalan 6 tane... Bakalım bana piyango vurcak mı?
kizlar. buarada tsh 1.4 olmus sukur) dr tiroid acisindan sorun yok istedigin zaman kadin dogumcun izin verince gebe kalabilirsin dedi. bi de dr onerdi. ona da gidecegim. hazir evdeyken her isimi bitireyim diyirum.
yeluzim diyey ne alemde bakayim ? biz de esimle diyete basladik ha ha :))
aahh yelüzüm ahh şimdilik temkinliyim korkuyorum inan :S Allah büyüktür canım. mide bulantılarım çok ciddi arttı. 3 katı hissediyormuşum ya birde kilo alıyorum ben ya :S normal değil bu durumda1 haftada 3 kilo dua et de keselein içindekiler bebek olsun. 2 tanesi çok aşşağıdaymış çok üzüldüm.. önümüzdeki hafta gittiğimde belli olacak ne olduğu. dua et olur mu? bende sizler için dua ediyorum
kızlar yaa kafam karıştı benim:44: adet günüm 8 nisan ateş tablosu yaptım bu ay ff ovulasyonu belirledikten sonra 10 na çekti şimdi ben hagisine göre hareket edecemmm??????
ATEŞ SÜPEEER, müjdeli habere sayılı günler kaldı galibaaaateşekkür ederim hanımlar bende kendimi dinlemeyi bırakayım o zaman tuhaflaştım resmensadece ateşime bakayım
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bence hemen bile yapabilirsin ateşin çok güzelKızlar günaydın hepinize.
Bugün BAT' ım. Ateş tablom ekte, 4-5 gün daha böyle giderse test yapacağım..
İnşallah müjdeli haberi hepinizle paylaşırım
4301d5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
pembe silik kanama yerleşmeye işarettir ama senin topikte bu sinirli ve agresif hallerini görükten sonra herhelde adetin geliyor diye düşündümArkadaslar tabloma bakip bi yardimci olurmusunuz ?
42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
2 gündür atesim düsüyor ve 2 gün cok silinik kanamam vardi , ama baya silinikdi kirmizi da degil.
Bugün atesim cikmis ve geceden beri de hic bir akintim yokdu.
Sizce ümit varmi ????
Bana fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim.
jeyloo buradaki kimse sana cevap vermek zorunda değil, bu birincisiBu da bir yorum tskler, ama tabloma bir yorum degil.
Okadar anliyorsunuz da bir yorum yapsaniz ne olur yani......??????
tabiiki isyan bayraklarini cekerim.
Tabii haftalardir beni gören olmuyor ?
Simdi kac kez sordum yorum yapiyorsunuz ama tabloya bir yorum yapan gene yok ?
Neden ?
Anliyan sizsiniz ben sirf bat imi anliyorum baska hic bir inis cikis sebeblerini bilmiyorum anlamiyorum , fikirlerinize ihtiyacim olmasa buraya yazmam heralde, bir cok insan gibi.
Okadarmi zor benim tabloma bir yorum getirmek ? Vallah bravo canim....
yelizimmmm kaçaksın yahuuuSüt hormonu için verilen ilacı kullanıyorum. Diğer ilaç 10 Nisanda başlıyo. 10 günde o sürcek. Böyle işte kuzum, beklemedeyim. İyi dileklerin için saol, erkek annesi.
sakin ol tatlım, haklısın1 ay boyunca slm vemeyip, napıyosunuz, sizin durum nasıl demeyip, son dk. gelip yorum isteyenlerde ben ayar oluyom!!!!!!!!!!!!
canımmm çok sevindim yaaakizlar. buarada tsh 1.4 olmus sukur) dr tiroid acisindan sorun yok istedigin zaman kadin dogumcun izin verince gebe kalabilirsin dedi. bi de dr onerdi. ona da gidecegim. hazir evdeyken her isimi bitireyim diyirum.
yeluzim diyey ne alemde bakayim ? biz de esimle diyete basladik ha ha :))
perikızı perikızı perikızzııııııııııııOOO çok şükürbide bu tsh dediğiniz ne ben hiç anlamıyorum :44:
minik kuşum hadi sen hamişsin kilo alıyosun filan ya bensaatte 1 açım ya bide öyle böyle değil iştahım ok regli dönemime yakın iştahlanırımda bu ay ayarım kaçtı
ATEŞ SÜPEEER, müjdeli habere sayılı günler kaldı galibaaaa
inşallah bebiş seninledir canım
canım bence hemen bile yapabilirsin ateşin çok güzel
inşallah senin tablondan da müjde gelecek
pembe silik kanama yerleşmeye işarettir ama senin topikte bu sinirli ve agresif hallerini görükten sonra herhelde adetin geliyor diye düşündüm
adet öncesi gerginliğini topikte attın herhalde görünen o ki...
jeyloo buradaki kimse sana cevap vermek zorunda değil, bu birincisi
ikincisi ben de topikcanlar da her zaman senin tablolarına yorum yapıyorum gördüğümde
üçüncüsü biz doktor değiliz bir şey değiliz, çok merak ediyorsan gidip kan verip kesinleştirebilirsin
dördüncüsü burada herkes birbirine yardımcı olmak için var niye bu kadar negatif düşünüyorsun???
yelizimmmm kaçaksın yahuuu
ilaçların en kısazamanda etkisini gösterir canım süt hormonunu baskılamak kolay bildiğim kadarıyla
ne 7-8 cmlik kistler var ilaçlarla hemen küçülüyor onları da takma canım bir ayda geçecek merak etme
önümzdeki aya da halvetler başlar artıkkkk
sakin ol tatlım, haklısın
okurken geçmişi şoke olarak okudum zaten
canımmm çok sevindim yaaa
hep böyle güzel haberlerin olsun i,nşallah
perikızı perikızı perikızzıııııııııııı
canım ;TSH tiroit hormonu salgılanması için emir veren hormon
o hormon çok olunca tiroidin az salgılanıyor demek, yani fazla emir veriyor TSH, tiroid az çalışıyor demek
tiroid aşırı çalışınca da tsh 0,0000006786786 larda olur mesela
yani çalış diye hiç emir vermiyor ; tiroid hormonu zaten çok salgılanıyor
ters mantık var
tiroid de işte metabolizmayı dengeleyen hormon o yüzden yumurtlamada ve hamilelikte bebeğin gelişimi içim çok önemli bir hormon
allahıma şükürler olsun....
mevlaaam çooook şükür....
bugun transferımın 8. günü...
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
o çift çizgi ve bu deger benım ıcın bır ılk..
rabbım hepinize bunu yasatsın ınsallaah.
darısı basınıza canım arkadaslarım....
sağol canım ben o zaman 8 i diye düşüneyim senin ateşte yüksek hadi hayırlısıyla inşcnm karışmasın kafan ff kafasına göre takılıyo sormuyo bizezaten gidişata göre kendni buluyo mesela benim geçen ay bat 3 tü ff 7 yi işaretledi ben 6 sında oldum aşşağı yukarı yakınlar birbirlerine ki ateşin yüksekti inş. düşmez düşerse 1- gün içinde geliyor hınzırlar
ATEŞ SÜPEEER, müjdeli habere sayılı günler kaldı galibaaaa
inşallah bebiş seninledir canım
haydiri lil li li lil li li ri li ri li yaaaaaaa
doyamadım halaylara senayım doyamadımmmm
emektar topıgımde de bı kırıtayım dedım
karanfılce, 9 ay, olımbera, nsbhr, fundurtan, naz034, zebebek cok bekledınız canları
ınsallah senay ayagını surumustur bebıslerımız bır bır gelır...
(unuttugum varsa gebelııge baglı omega3 eksıklıgıme verın)
Ayrıca efesudeyı ve ıkızlerıde merak edıyorum hıc goremıyorum
ınsallah gebelıklerı ıyı gıdıyordurrr
bebıslerın cınsıyetı ne acabaaa
kızlar gelsenızde yazsanız ne hos olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?