Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ateşini ölçmeden denesen yani kendini gebelikten ziyade sadece sevdiğinin kollarına bıraksan :) daha sonrasında da silkelesen kendini bir kez de böyle denesen. tablolarla uğraşmak bazı kişilerde psikolojiyi bozuyormuş insan kendini baskı altında hissettiği zaman gebe kalamıyormuş. bir de böyle dene bakalım Allah herbirinizin ayrı ayrı gönlüne göre versin inş

İyiyim şeker, sen nasılsın, zorluyo mu bebişler?

aahh yelüzüm ahh şimdilik temkinliyim korkuyorum inan :S Allah büyüktür canım. mide bulantılarım çok ciddi arttı. 3 katı hissediyormuşum ya birde kilo alıyorum ben ya :S normal değil bu durumda 1 haftada 3 kilo dua et de keselein içindekiler bebek olsun. 2 tanesi çok aşşağıdaymış çok üzüldüm.. önümüzdeki hafta gittiğimde belli olacak ne olduğu. dua et olur mu? bende sizler için dua ediyorum

Dualrımdasın bebeğim. Kalbinden ne geçiyosa Allah onu hayırlısıysa versin sana kuzum. O 2 tanesi varya diğerinden daha sağlam tutunacak bak görürsün Çoğul gebelik genetik mi hayatım, ailede var mı? Benim babamın tüm kardeşleri ikiz. Babannem 5 doğum yapmış. 10 çocuk toplam ama kalan 6 tane... Bakalım bana piyango vurcak mı?

Galiba haklisin ben cok sey deniyorum ates, ovulasyon yok sogan kürü yok zart yok zurt....Buda insani galiba fazlasiyla yoruyor...

Seni de tebrik ederim 5 haftaliksin sanirim yeni ögrendiniz, ömürlü olsun insallah.
Sen neler denedin ?

bende de su an tsh 2,5 cikti, normalde cok yükek degilmis ama cocuk icin 2 nin altinda olmaliymis

canım ben var ya hiçbirşey denemedim inan. ev değiştirdik hatta iş güç derken o arada hamile kalmışım ama kendimi silkeledim sürekli. tek denediğim yöntem bu canım. bakma hiçbirşeye ateşlerde değişkenlik gösterir. Allah büyüktür. dualarımdasın sende

canım genetik annemin ikizi var annemin ikizininde üçüzü var :) ikiz oldu ilk oğlum da karnımda birisi öldü. şimdi de üç taneler de işte keselerin içleri tam dolu mu dolacak mı hepsi ayrı stres Allahım ne takdir ederse o olur hayırlısı canım. istiyorsanız inş. size de denk gelir

OOO çok şükür bide bu tsh dediğiniz ne ben hiç anlamıyorum :44:

minik kuşum hadi sen hamişsin kilo alıyosun filan ya ben saatte 1 açım ya bide öyle böyle değil iştahım ok regli dönemime yakın iştahlanırımda bu ay ayarım kaçtı

kızlar yaa kafam karıştı benim:44: adet günüm 8 nisan ateş tablosu yaptım bu ay ff ovulasyonu belirledikten sonra 10 na çekti şimdi ben hagisine göre hareket edecemmm??????

kızlar yaa kafam karıştı benim:44: adet günüm 8 nisan ateş tablosu yaptım bu ay ff ovulasyonu belirledikten sonra 10 na çekti şimdi ben hagisine göre hareket edecemmm??????

cnm karışmasın kafan ff kafasına göre takılıyo sormuyo bize zaten gidişata göre kendni buluyo mesela benim geçen ay bat 3 tü ff 7 yi işaretledi ben 6 sında oldum aşşağı yukarı yakınlar birbirlerine ki ateşin yüksekti inş. düşmez düşerse 1- gün içinde geliyor hınzırlar

teşekkür ederim hanımlar bende kendimi dinlemeyi bırakayım o zaman tuhaflaştım resmen sadece ateşime bakayım
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
ATEŞ SÜPEEER, müjdeli habere sayılı günler kaldı galibaaaa
inşallah bebiş seninledir canım

Kızlar günaydın hepinize.
Bugün BAT' ım. Ateş tablom ekte, 4-5 gün daha böyle giderse test yapacağım..
İnşallah müjdeli haberi hepinizle paylaşırım
4301d5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bence hemen bile yapabilirsin ateşin çok güzel
inşallah senin tablondan da müjde gelecek

pembe silik kanama yerleşmeye işarettir ama senin topikte bu sinirli ve agresif hallerini görükten sonra herhelde adetin geliyor diye düşündüm
adet öncesi gerginliğini topikte attın herhalde görünen o ki...

jeyloo buradaki kimse sana cevap vermek zorunda değil, bu birincisi
ikincisi ben de topikcanlar da her zaman senin tablolarına yorum yapıyorum gördüğümde
üçüncüsü biz doktor değiliz bir şey değiliz, çok merak ediyorsan gidip kan verip kesinleştirebilirsin
dördüncüsü burada herkes birbirine yardımcı olmak için var niye bu kadar negatif düşünüyorsun???

Süt hormonu için verilen ilacı kullanıyorum. Diğer ilaç 10 Nisanda başlıyo. 10 günde o sürcek. Böyle işte kuzum, beklemedeyim. İyi dileklerin için saol, erkek annesi.
yelizimmmm kaçaksın yahuuu
ilaçların en kısazamanda etkisini gösterir canım süt hormonunu baskılamak kolay bildiğim kadarıyla
ne 7-8 cmlik kistler var ilaçlarla hemen küçülüyor onları da takma canım bir ayda geçecek merak etme
önümzdeki aya da halvetler başlar artıkkkk

1 ay boyunca slm vemeyip, napıyosunuz, sizin durum nasıl demeyip, son dk. gelip yorum isteyenlerde ben ayar oluyom!!!!!!!!!!!!
sakin ol tatlım, haklısın
okurken geçmişi şoke olarak okudum zaten

canımmm çok sevindim yaaa
hep böyle güzel haberlerin olsun i,nşallah

perikızı perikızı perikızzıııııııııııı
canım ;TSH tiroit hormonu salgılanması için emir veren hormon
o hormon çok olunca tiroidin az salgılanıyor demek, yani fazla emir veriyor TSH, tiroid az çalışıyor demek
tiroid aşırı çalışınca da tsh 0,0000006786786 larda olur mesela
yani çalış diye hiç emir vermiyor ; tiroid hormonu zaten çok salgılanıyor
ters mantık var
tiroid de işte metabolizmayı dengeleyen hormon o yüzden yumurtlamada ve hamilelikte bebeğin gelişimi içim çok önemli bir hormon

Son düzenleme:

ekincimm hoş geldin cnm ara ara fire versekte çoğu gün tam kadro beraberiz senin şu tıp dili muhabbetine hayranım inan üfff ucu bebişe dayanınca hoşuma gitmedi yaa gerçekten ben fazla dr. gitmemiş belli oldu iyice 2 yıl önce çok kilo verdiğim için dr. gittiğimde metabolizmamın çok hızlı çalıştığını söylemişti...Bu aralarda kilo aldım eski kıyafetlere sığıyorum ama nasıl sığıyorum yanlar göbek çıkıyo metabolizmaya noldu ki ??? acaba ??? :44::44::44: Bu arada ne kadar ümitli olmasamda bata 4 gün kala tribe girdim he kendi kendime arada geliyo aklıma diyorum ayy şaka maka içimde olmasın

haydiri lil li li lil li li ri li ri li yaaaaaaa
doyamadım halaylara senayım doyamadımmmm
emektar topıgımde de bı kırıtayım dedım

karanfılce, 9 ay, olımbera, nsbhr, fundurtan, naz034, zebebek cok bekledınız canlarım
ınsallah senay ayagını surumustur bebıslerımız bır bır gelır...
(unuttugum varsa gebelııge baglı omega3 eksıklıgıme verın)

Ayrıca efesudeyı ve ıkızlerıde merak edıyorum hıc goremıyorum
ınsallah gebelıklerı ıyı gıdıyordurrr
bebıslerın cınsıyetı ne acabaaa

kızlar gelsenızde yazsanız ne hos olur

Son düzenleme:
sağol canım ben o zaman 8 i diye düşüneyim senin ateşte yüksek hadi hayırlısıyla inş o hınzırları kimse istemiyo gitse 9 ay gelmese

ATEŞ SÜPEEER, müjdeli habere sayılı günler kaldı galibaaaa
inşallah bebiş seninledir canım

ekinci canım inş öyledir

Son düzenleme:
Kıslar nasılsınız?hamile haberleri verecek gibi olanlar varmı?ateşili hatunlarımızdanrabbim hepimizin gönlüne göre versin.ben ateş ölçmeye devam ediyorum geç yumurtladığım için bu aralar ilişki falan kafama göre takılıyorum:) ama hafta sonu bi doktora görünüp hormonlarıma bakılmasını isticem hiç bakmadılar çünkü

birinçç pirinnnçç ilk ben geldimmm acaba bu bir işaretmi ki olabilse keşke napıyon kuşum bebişin nasıl omega felan eksik etme bak yaza geldiğimde gelicem haa

benim aşı bi türlü yapılamadı bu ayda 20 lik dişim alındı antibiyotiğe doyduğum için yattı aşı bakalım 15 güne adet gelirse gidicez tamam derse aşılatıcaz

ekinci: jeyloo buradaki kimse sana cevap vermek zorunda değil,= hic kimse hic birsey zorunda degil sanirim bunu hepimizi biliyoruz bu birincisi
ikincisi ben de topikcanlar da her zaman senin tablolarına yorum yapıyorum gördüğümde =sen bana yorum yaptiysan üzerine alinmana da gerek yok
üçüncüsü biz doktor değiliz bir şey değiliz, çok merak ediyorsan gidip kan verip kesinleştirebilirsin
dördüncüsü burada herkes birbirine yardımcı olmak için var niye bu kadar negatif düşünüyorsun???= demekki negatif hissettim ki negatif düsüncemi burda acikladim
. Benim bakisacimdan bu öyle bir tablo koyuyorum kac kez ardindan yaziyorum bakin yorum yapin diye, istege göre yapiliyorsa istenilmeyen insanlar bosuna ümitlenmesin .

Dr olmadiginizi heralde biliyoruz, ozaman bundan sonra kimse yazmasin size , dr . degilsiniz ya, nebicim cvp bu ya ?
Dr degilseniz dr luk taslamyin ozaman diyesim geliyor ya neyse.... gercekden cok bilncli yapan da var aralarinizda su ates yöntemini ve bana yardimci olanda cok oldu, onlarin hakkini yemiyeyim.
Burda sartlar tr deki gibi olsa tabii ki gider hemen kan aldiririm. Aklima gelmedi sanma....
Uzakdan akil vermesi kolay degilmi ?

Neyse ben gerginim de, benden gergin olanlarda hazir bekliyorlarmis biri gelsede satassa diye.

Size dr . culuk oynamakda iyi eglenceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…