Banane bi daha şok geçirsin
vay arkadas. sizi 5 dk birakmaya gelmiyr. bu ne yahu. oku oku bitiremedim. yeni girebildim eve. diger eve de gittik de.
hanimlar. ben hepinizi cokkk seviyorum. biz burafa birbirimize destek icin variz. ben sizinle cok derdimi paylastim paylasiyrm da... ben de bir parca sizlere merhem olmaya calisiyorum. yani bu kadar agresiflik nedir? ben iki bebek kaybettim de kimseye bu kadar laf saymadim. sag olun hepiniz hayatimda oldugunyz icin. sizler benim sanal degil gercek arkadaslarimsiniz. herseyimi rahat rahat paylastiklarimizsiniz. ben cokkk duygusalim bu aralar yahu(
perikizi kuzucum. simdik senin ates inise gecmis ayni gecen ayki gibi. bir de tsh ilk 3 ayda cokkkk onemli. bebegim gelusimi icin. o nedenle degeri 2 nin altinda olmali. bunu icin ilac aliyorsun. sentetik T4 hormonu. hic riski yok.
filozofffff hani atesin nerde?
ben kalitesiz insanlara 1 kere cevap veririm.....
O hakkımı da kullandım, kusura bakma, seninle bir daha asla muhatap olmam!!
Asil kalitesiz senin gibileri dir, missileme yaparak burda birbirine gülenler dahil, muhatap olmayip asiligini korusaydin.
Kalite kisiye göre degisir tabiiki, terbiyesizlesip karsindakine kalitesiz diye biliyorsan asil seviyesizin kalitesizin ta kendisi sensin, umarim sözünü tutar ve benimle muhatap olmasin.
Gülmeye devam.....
Allaha havale ediyorum seni ve senin gibileri........
yani bu değerlere mutlaka bakılması mı gerek ? Bi de ff çizgi yi çekiyor ya çizginin altına düştüğündemi kırmızıların geliceği kesinleşir çizginin altına inmese düşsede yine kırmızı habercisi mi kuzum ???:44:
ben anladım
meroooooooooo geldiiiiiiii
haydiri lil li li lil li li ri li ri li yaaaaaaa
doyamadım halaylara senayım doyamadımmmm
emektar topıgımde de bı kırıtayım dedım
karanfılce, 9 ay, olımbera, nsbhr, fundurtan, naz034, zebebek cok bekledınız canlarım
ınsallah senay ayagını surumustur bebıslerımız bır bır gelır...
(unuttugum varsa gebelııge baglı omega3 eksıklıgıme verın)
Ayrıca efesudeyı ve ıkızlerıde merak edıyorum hıc goremıyorum
ınsallah gebelıklerı ıyı gıdıyordurrr
bebıslerın cınsıyetı ne acabaaa
kızlar gelsenızde yazsanız ne hos olur
simdi cnm. tsh bozuklugu terleme, bunalma, kilo alma yafa kaybetme, kalpte carpinti, tirnak kirilmasi, sac dokulmesi, adet duzensizligi, gebe kalmakta zorluk gibi sikayetlere neden oluyor. bu hormon bozuklugunda bebegin zeka gelisimi yada fiziki gelisimi bozukuyor ve dusuk riski yada engelli bebek dogumlari olusuyor. o nedenle cok onemli. iki turu var kabaca biri hasimato ki benimki yani troid bezi az calisiyor diger hiper tiroid yani zayiflatani. ikidi de cok onemli. genelde de genetik. bizim ailiede herkesde var. eee gebelik oncesi baktirmakta cok fayda var cunku gebe kalmayi engelleyebiliyir.
tabloya gore cizginin altina geldiginde regl oluyorsun. bazen sabah olctugun deger cizgi uzeri oluyor ama gun icinde hop diye dusup regl olaiyrsun basima geldi. genelde benim dikkatimi ceken su diger ayin benzeri giden tablolarda genelde gebelim olmuyor.
armin miiiArminim her daim burdayımBu arada ismin gerçekte Armin mi? Bayılıyom ben bu isme. Benim kızçeler doğsada birine bu ismi versem
aynen öyle tatlımcnm çok haklısın gerek yok bu tür dialoglara bende sabah aynen dedim görülmemiş olabilir art niyetli değildir kimse meroda dedi ama yok !!! yapacak bişi yok mecburiyet durumu olsa zaten iş eğlenceli olmaktan çıkar
canım emin ol aynı hissiyatı paylaşıyoruz, sizler benim annemle bile paylaşamadıklarımı paylaşabileceğim can arkadaşlarımsızın ve hiç biriniz benim içni sanal arkadaş değilsinizvay arkadas. sizi 5 dk birakmaya gelmiyr. bu ne yahu. oku oku bitiremedim. yeni girebildim eve. diger eve de gittik de.
hanimlar. ben hepinizi cokkk seviyorum. biz burafa birbirimize destek icin variz. ben sizinle cok derdimi paylastim paylasiyrm da... ben de bir parca sizlere merhem olmaya calisiyorum. yani bu kadar agresiflik nedir? ben iki bebek kaybettim de kimseye bu kadar laf saymadim. sag olun hepiniz hayatimda oldugunyz icin. sizler benim sanal degil gercek arkadaslarimsiniz. herseyimi rahat rahat paylastiklarimizsiniz. ben cokkk duygusalim bu aralar yahu(
yeliz yaaaa ahahahahahhahaBanane bi daha şok geçirsin
bugün çooook kaynattık merommmmFıstığım beni gördüğüne pek bi sevindinbi anda test yaptın vee sin sandım.o günleride görürüz inşallah ben arkadaştaydım az önce geldim neler kaynattınız okuyamadım ama güzel haberler vardır inşallahhh şöyylee bi göz atayım
Eveet benim hasimato ortağım cuteheartım.ama yırttık tatlimbenimkide indi çok şükür 1.6 lardaydı en son.yaklaşik 8 aydır ilaç kullanıyorum ve gebeliktede devam et dedi dahiliye doktorum.çünkü bebiş iyice tembelleştiriyomuş troidleri.ama hamdolsun 6 lardan düşürdük ve yakında bidaha ölçtürmek istiyorum
Fıstığım beni gördüğüne pek bi sevindinbi anda test yaptın vee sin sandım.o günleride görürüz inşallah ben arkadaştaydım az önce geldim neler kaynattınız okuyamadım ama güzel haberler vardır inşallahhh şöyylee bi göz atayım
simdi cnm. tsh bozuklugu terleme, bunalma, kilo alma yafa kaybetme, kalpte carpinti, tirnak kirilmasi, sac dokulmesi, adet duzensizligi, gebe kalmakta zorluk gibi sikayetlere neden oluyor. bu hormon bozuklugunda bebegin zeka gelisimi yada fiziki gelisimi bozukuyor ve dusuk riski yada engelli bebek dogumlari olusuyor. o nedenle cok onemli. iki turu var kabaca biri hasimato ki benimki yani troid bezi az calisiyor diger hiper tiroid yani zayiflatani. ikidi de cok onemli. genelde de genetik. bizim ailiede herkesde var. eee gebelik oncesi baktirmakta cok fayda var cunku gebe kalmayi engelleyebiliyir.
tabloya gore cizginin altina geldiginde regl oluyorsun. bazen sabah olctugun deger cizgi uzeri oluyor ama gun icinde hop diye dusup regl olaiyrsun basima geldi. genelde benim dikkatimi ceken su diger ayin benzeri giden tablolarda genelde gebelim olmuyor.
armin miii
ay gerçekten yaaaa çok güzel isim
düşünsem mi bizim bebiş için zaten kız olacak gAliba bizim sıpamız
aynen öyle tatlım
bir de şu var, önce iyilik yap sonra iyilik bekle ama değil mi...
canım emin ol aynı hissiyatı paylaşıyoruz, sizler benim annemle bile paylaşamadıklarımı paylaşabileceğim can arkadaşlarımsızın ve hiç biriniz benim içni sanal arkadaş değilsiniz
sinirim de gerçek sevgim saygım da gerçek
yeliz yaaaa ahahahahahhaha
çok güldürüyorsun beni canımın içi
bugün çooook kaynattık merommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?