Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vay arkadas. sizi 5 dk birakmaya gelmiyr. bu ne yahu. oku oku bitiremedim. yeni girebildim eve. diger eve de gittik de.

hanimlar. ben hepinizi cokkk seviyorum. biz burafa birbirimize destek icin variz. ben sizinle cok derdimi paylastim paylasiyrm da... ben de bir parca sizlere merhem olmaya calisiyorum. yani bu kadar agresiflik nedir? ben iki bebek kaybettim de kimseye bu kadar laf saymadim. sag olun hepiniz hayatimda oldugunyz icin. sizler benim sanal degil gercek arkadaslarimsiniz. herseyimi rahat rahat paylastiklarimizsiniz. ben cokkk duygusalim bu aralar yahu (

Oyyyyyyyyyyyyyyyy gel kız biz sarılıyım

perikizi kuzucum. simdik senin ates inise gecmis ayni gecen ayki gibi. bir de tsh ilk 3 ayda cokkkk onemli. bebegim gelusimi icin. o nedenle degeri 2 nin altinda olmali. bunu icin ilac aliyorsun. sentetik T4 hormonu. hic riski yok.

filozofffff hani atesin nerde?

yani bu değerlere mutlaka bakılması mı gerek ? Bi de ff çizgi yi çekiyor ya çizginin altına düştüğündemi kırmızıların geliceği kesinleşir çizginin altına inmese düşsede yine kırmızı habercisi mi kuzum ???:44:

simdi cnm. tsh bozuklugu terleme, bunalma, kilo alma yafa kaybetme, kalpte carpinti, tirnak kirilmasi, sac dokulmesi, adet duzensizligi, gebe kalmakta zorluk gibi sikayetlere neden oluyor. bu hormon bozuklugunda bebegin zeka gelisimi yada fiziki gelisimi bozukuyor ve dusuk riski yada engelli bebek dogumlari olusuyor. o nedenle cok onemli. iki turu var kabaca biri hasimato ki benimki yani troid bezi az calisiyor diger hiper tiroid yani zayiflatani. ikidi de cok onemli. genelde de genetik. bizim ailiede herkesde var. eee gebelik oncesi baktirmakta cok fayda var cunku gebe kalmayi engelleyebiliyir.

tabloya gore cizginin altina geldiginde regl oluyorsun. bazen sabah olctugun deger cizgi uzeri oluyor ama gun icinde hop diye dusup regl olaiyrsun basima geldi. genelde benim dikkatimi ceken su diger ayin benzeri giden tablolarda genelde gebelim olmuyor.

Iste sizin kaliteniz :)))))

kalite kelimelerden degil davranisdan belli olur....

Anlmayanlar da anlasin diye yardimci olmak istedim, arkadaslar bana gülüyorlar yani aklinca dalga geciyorlar......

Ne mutlu bana sizi sok ettim ve sizi güldürdüm :) masallah bana

meroooooooooo geldiiiiiiii

Fıstığım beni gördüğüne pek bi sevindin bi anda test yaptın vee sin sandım.o günleride görürüz inşallah ben arkadaştaydım az önce geldim neler kaynattınız okuyamadım ama güzel haberler vardır inşallahhh şöyylee bi göz atayım

derya nasılsın canım doğuma az kalmış maşallaaahh
Allah ım bir avazda kurtarsın inşallah

evet canım çok bekledik Rabbim sonunda mükafatımızı vericek inşallah hakkımızda hayırlısı
tedavisiz bu iş olmıycak onu anladım artık(enazından bi denemem lazım)
ona hazırlamaya çalışıyorum kendimi

bütün kızları özledim kimse gelmiyo topiğe
bende doktor progestan verdi diye ateş ölçüyorum hala ,çatladıktan sonra doğru zamanda içeyim diye
yoksa ateşten, biz uzun zamandır bekleyenlere hayır yok yani

Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah öptüm canım

Eveet benim hasimato ortağım cuteheartım.ama yırttık tatlim benimkide indi çok şükür 1.6 lardaydı en son.yaklaşik 8 aydır ilaç kullanıyorum ve gebeliktede devam et dedi dahiliye doktorum.çünkü bebiş iyice tembelleştiriyomuş troidleri.ama hamdolsun 6 lardan düşürdük ve yakında bidaha ölçtürmek istiyorum

Arminim her daim burdayım Bu arada ismin gerçekte Armin mi? Bayılıyom ben bu isme. Benim kızçeler doğsada birine bu ismi versem
armin miii
ay gerçekten yaaaa çok güzel isim
düşünsem mi bizim bebiş için zaten kız olacak gAliba bizim sıpamız

aynen öyle tatlım
bir de şu var, önce iyilik yap sonra iyilik bekle ama değil mi...

canım emin ol aynı hissiyatı paylaşıyoruz, sizler benim annemle bile paylaşamadıklarımı paylaşabileceğim can arkadaşlarımsızın ve hiç biriniz benim içni sanal arkadaş değilsiniz
sinirim de gerçek sevgim saygım da gerçek

Banane bi daha şok geçirsin
yeliz yaaaa ahahahahahhaha
çok güldürüyorsun beni canımın içi

bugün çooook kaynattık merommmm

cok sukur cnm. benimde 5.8 den1.4 e indi. ilaca devam. dr super gebe kalmanda bizce sakinca yok dedi :)) ha ha..

cnm kendine gel bi silkelen istersen öncelikleee!!! Burada senin etrafında tripler attığın veya sinirini boşalttığın insanlar yok biz buraya en çokta keyifli dakikalar geçirmek için geliyoruz bunu kafana sok senin şuan da ettiğin düpedüz nankörlük !!! Herkez hep bir ağızdan ayıp ettiğini düşünemez dimi ???
Ekinci hamile bir bayan bunu da dip not olarak söylim biraz daha dikkat li şeyler yaz istersen bu mahalle ağzıyla konuşmalar sana hiç birşey kazandırmadığı gibi işede yaramaz bence sen en iyisi uğrama buralara tadımız kaçmasın hee es geçip cvp yamayalım desekte sinek küçük hesabı oluyo ...Yapma gerek yok yani canlı sohpet etsek nereseyse saç baş gireceksin bize abartma istersen!!!

Ayrıca syf 7444 ve diğerlerinde gayet güzel cvplar verilmiş sana özellikle baktım ki bu kadar saydırdığın halde yine sana kalitesiz diğerek karşı cvp verdiğin kullanıcılar bir şekilde cvp verdi!!! Eğer ayıbın ve terbiyesizliğin ne demek olduğunu biliyorsan tam ordasın haberin olsun...

sevinirim tabi arada bi gösterip kaçıyosunnnn

anladım tatlım yani çizginin altına düşünce iş bitiyor bide şimdi iyice anlayayım diye tablolara baktım mesela iremneva nın ki düşmüş çizginin altına fakat hamiş

Evet canım bayaa bi kaynatılmış.şimdi bi namaz kılıp pilav koyayım akşama bakarım.ekincim benim doktor folik plus bitince elevit diye bi ilaç yazdı buna başla dedi.sen ne kullanıyorsun şu an devammı folik plusa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…