canlarımm misafir geldiii
ama fırsat buldukça buradayım
canım hamişliğimi öğrendikten 15 sonra adet oluyormuş gibi ağrım oldu ayırt edilmesi çok zor aynı adet sancısı gibi rahim büyümeye başlıyor sonuçta kolay mııııııııııııı
ayyyyy ne diyecek acabaa:18:Evet YEM Yapı fuarı...
AradımMüsait değilmiş, döncekler bana... Melek gaza getirdi heee...:18:
sancım hala oluyor canım arada, ama çok azaldı artık, bir de gerginlik şeklinde oluyor bende şimdi adet sancısı gibi değil artık pek, ama ilk zamanlar adet sancısı gibi olmuştukeşke gelmeseler ama geliyolar kesin biliyorum sancı stress bir yandan sıkıldım sancın oluyomu arada cnm ?
sancım hala oluyor canım arada, ama çok azaldı artık, bir de gerginlik şeklinde oluyor bende şimdi adet sancısı gibi değil artık pek, ama ilk zamanlar adet sancısı gibi olmuştu
rahim büyümesinden dolayı oluyormuş, öenmli olan kanama gelmemesiymiş tatlımmmm
amin canım, tüm hamişler sağlıkcakla doğursun inşallahhhkuzum inş. sağlıklıca doğurursunama benim dün kanlı gibi az bişi akıntım geldi bugünde koyu akıntım zorluyo ama sökülmedi namussuz tetikdeyim resmen çok huzursuz çalışıyorum offf
amin canım, tüm hamişler sağlıkcakla doğursun inşallahhh
canımmmm sen tetikte ol dikkat et kendine hamiş olma ihtimalin yüksek bence
sadece creamy miiiiiiiiiiiioff cnm ne sıkıcı şimdi gittim lavaboya sadece cremy !!! cuma günü tekrar idrar yapıcam gelmesse
ayyyy. deli opcam. alinti ile cevap yazamiyrm cunku surekli tel. kilitleniyor.
yeluz cnm ankaradayim ben. istanbulda olsam hepten tirlatirdim.
meryemenes canim. aklahim biricigini bagislasin sana canim.
sadece creamy miiiiiiiiiiii
favori isimlerimizi yazıyorum, isteyen çalabilirmeryemenes te ankarada yaşıor
evet öyle ama cnm ben en başından beri hep söylüyorum düzensiz adetlerim bazen 40 günü bulur diye bu ateş ölçme sayesinde anladım adet geliceni kafam rahattı...arada adetten önce 1 hafta filan erken başlar benim böyle sancılar herkez 1 gün zor çeker bu sancıları ben 1 hafta çektiğimi ve sonrasında gelip birde öyle bir kaç gün sancılandığımı bilirimama yinede bir heves cuma nedense test yapasım var gelmesse ...zaten az önce mescidden kıvranıp yattım resmen içim geçmiş ne güzel sabah rahattım ya neyse canlar başka şeyler den bahsedelim isim geçiyormu aklından kız erkek ?
canım aynı benim tablolarımdan gerçekten
favori isimlerimizi yazıyorum, isteyen çalabilir
bade
defne
doğa
fulya
lina (hurmA ağacı fidesi demek, anlamı çok tatlı)
pelit (çınar ve meşe gibi ağaçların meyvesi, anlamı çok tatlı)
çağla
erkek için de sarp ve çınarı beğendik sadece
aslında ali olacaktı ama kayınvalidemin kayınpederinin adı old. için k.v. istemiyor
canım aynı benim tablolarımdan gerçekten
pko yu bu tablodan bile teşhis edebilirim yani
ama allaha çok şükür çaresi var tatlım
bu arada progestan başlamışsın doktor mu verdi kendin mi içiyorsun canım
gelir ilacı bırakınca 2-3 güne adetin
kaç aydır çalışıyorsunuz çocuk için?
metformin içiyormuşsun, kadın doğumcun mu önerdi?
klomen tedavisi denediniz mi?
yaş kaç?
çok soru sorduuuuuuuuuuuuum:111:
canım bu kadar uzun sürmesi meftormini yani glıkofeni düzensiz kullanman olabilirprogestanı kendım basladım .glukofen dr verdı malum hep kullanmak lazım ben bır ay ara verdım o yuzden bole bı tablo cıktı karsıma .ılk defa bu kadar uzun oldu maksımum 35 gun oluodu .ekıncı sen bılırsın ben adetın 9 gunu falan dr gıttım gecen ay catlatmna ıgnesı verdı adet hem cok kısa surdu hemde cok az geldı dr temız kıst yok dedı karnımda sıvı varmıs yumurtan erken catlamıs olabılır dedı bende rahat takıldım ve bu tablo olustu hala anlam veremıorum senın tablolarına bakınca a aynısı dedım dr gıtsemmı bılmıorum karnım falan agrıo belımde cok agrıo heraklde hastalanırım dıe gıtmıorum yas 31 1,5 yıldır caklıos ama dr gozetımde tam bır yıl olmadı ben bıraz agır aksak takıldım
canım bu kadar uzun sürmesi meftormini yani glıkofeni düzensiz kullanman olabilir
adetin 9. günü doktora gittiğinde, yumurta büyütücü olarak iğne veya klomen kullanmış mıydın canım
doktor çatlama iğnesinden önce foliküllere baktı mı boyutu nasıldı eğer baktıysa??
çatlama iğnesini adetin kaçıncı günü vuruldun??
bir de ateş ölçme yöntemni ne zmanadan beri yapıyorsun? hani yumurtladığını ateşten de gördün mü daha önceki tablolarından diye soruyorum canım
anladım tatlım yani kolmenle falan yumurtluyorsun çok şükürduzgun tabloların hepsı klomenlı tablolar baktı 18 olmuslardı o aksamı vuruldum .hamılelık olusmayınca ben baya bı yıkıldım herseyı bıraktım ılacları falan klomen 5 ay kullandım arada bı ay kullanmadım rahım fılmı cekıldıgım ay .iğne hıc kullanmadım kilo var malum devlet vermıo .dıger tablolarımı goremıomusun oncekı aylarda var suan ates olarak en dipteyım
anladım tatlım yani kolmenle falan yumurtluyorsun çok şükür
insan hayaller kuruyor o kadar hormonu vucuduna alıyor haklısın canım kolay değil, seni çok iyi anlyıroum
bence hiiiç ümitsiz olma, glukofeni kullan sürekli o epey düzenliyor bizlerin adetini
ilaç kullanmak istemiyorsan hani klomen falan, sadece glukofen iç ve ateş ölç bir dahaki ay
bakalım yumurtluyor musun, hem kafanı dinlemiş olursun ruhunu da vucudunu da dinlendirmiş olursun
olmadı doktor değiştirirsin, yeter ki sen ve eşin iyi olun bebeiş de gelir inşallah canım
bu arada 1,5 yıl olduysa çalışalı eşinin değerlerine de bakılmıştır mutlaka
onda var mı bir sıkınıtıı
bu arada senin rahim filmin de temiz galiba
olur canım neden olmasın yeterki ruhunu vucudunu dinlendir bir iki ay, o arada merak gidermek içn ateş ölçme yöntemi süper olur, biz de yorumlarız
sadece glukofenle bakalım neler oluyor canım
klomeni çok kullanınca etkisi azalıyormuş vucutta böyle bir şey okumuştum ama emin değilim tam canım yanlış yönlendirmek istemem, o yüzden dedim sadece glukofen kullan bakalım bir süre diye
şimdi diyeceksin o kadar lomen içtim çatlama iğnesi vuruldum olmadı sadece glukofenle mi olacak
olur mu olur tatlım hep pozitif düşün bu arada vucut da dinlensin biraz
bir baktın kendiliğinden gelir meleğiniz
canım bir tek ağrıya göre konuşmak çok yanlışcnm su durumda yumurtlama olmamıs gıbı duruo ya yanı ates yuksek dııl ondan dıorum .pekı kasık agrılarım sureklı oldu batma bu yumurtlamıs olmanın belırtısı degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?