canım şu an erken gibi yorum yapmak için..
şu anda tablon geçen ay ki gibi 36.5 lerde dpo 6-7 lerde..
benim bu ay yaşadıklarımdan sonra dpo çok geçmedikçe ümitlenmekte, ümitlendirmekte istemiyorum kimseyi..:18::18:
bebişin başı dönmüştür karnında
annem bugün luna parka götürdü beni , dönme dolaba bindik diyordur meleklerine
acayip güzel ayarlamışşsın canım ilişki günlerini :))
evet canım..
kanamam çok gidince çok kan kaybettim..
dr um tarlusal verdi kanamayı azaltsın diye..
onu kullandığımdan beridir hamilelik belirtilerini yaşıyorum ya:111::111::111:
kasık ağrısı,karın ağrısı,göğüste sızıntı,bağ ağrısı,baş dönmesi,mide bulantısı ne ararsan varrrrr:95::95::95:
ya kızlar konuyla alakasız ama bir akıl verin bana. evde nasıl zaman geçiriyorsunuz? ben çokkk sıkılıyorum da. komşu yok arkadaş yok. her gün anama gitmek de olmuyor. napsam ben de kafayı boşaltsam?
ya canım cidden mi bende üzülüyodum 14ü boş geçtim diye.ama rabbim nasip ettikten sonra tek ilişkide yetiyor.yeterki rabbim ol desin.
iyi akşamlar kızlarr :)) oku oku bitiremedim geçmişi :)) deniz ve yelize maaşallah diyelim inş. Allah bu ay güzel haberle sevindirir onları ve isteyen herkesi. sizler nasılsınız? buradaki herkese soruyorum inş. herşey gönlünüzce olur...
hoşgeldin şekerrrrriyi akşamlar kızlarr :)) oku oku bitiremedim geçmişi :)) deniz ve yelize maaşallah diyelim inş. Allah bu ay güzel haberle sevindirir onları ve isteyen herkesi. sizler nasılsınız? buradaki herkese soruyorum inş. herşey gönlünüzce olur...
bende öyle düşündüm canım..tahmin ettiğim gibi canım. ben o ilacı bilmem ama sanki yan etki olarak kaşınma yaşıyorsun. dr.a bildirmelisin. gerekirse başka bir ilaç verir. muhteöelen o ilacın etkin maddesine karşı reaksiyon veriyor vücudun.
burdayım gızzzSendemi burdasın canım yaaademiştir vallaa içerde oda eğlenmiştir
tatlım ben ne yaptı isem evde vakit geçmedi..
aksine duvarlar üstüme geliyodu sanki:84::84::84:
eşime ben çalışmak istiyorum kafayı yiyecem evde demeye başladım..
tamam iş bul çalış dedi..
onun okulunda çalışma teklifinde bulundular
hemen uçarak kabul ettim
nasıl ki çalışmaya başladım, yorgunluktan vakit nasıl geçiyo anlamıyorum..
aksine şimdi de eşime çok yoruluyorum kendime vakit ayıramıyorum şikayetlerine başladım:76::76::76:
adam ne yapsak bu kadın milletine boş diyorrrrr
Hoşgeldin taze hamiş,bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın? Doktora yarınmı gideceksin?
olsun canım olmasa da olurcanım 13. gün akşamı 15. gün sabahı var.tam 14. gün boş yaa.
al benden de o kadar. ben özeldeydim ve çok yoğundum. ayrılınca bir rahat ettim sorma. ama artık çok oldu. sıkıldım bu kez de. herşey üst üste gelince de çatlayacağım işte. bilinen son yani. ya ben kimya yük. mühendisiyim. işe dönersem yine kimyasal alacağım vücuda ve çocuk için zararlı. dr.lar deişti. o yüzden yarıldım. onun için de bebk için acele ediyorum aslında. hazır bünye temizken gebe kalayım istiyorum.
canım iyiyiz çok şükür inşallah senin güzel haberlerini aldıkça daha da iyi olacağıziyi akşamlar kızlarr :)) oku oku bitiremedim geçmişi :)) deniz ve yelize maaşallah diyelim inş. Allah bu ay güzel haberle sevindirir onları ve isteyen herkesi. sizler nasılsınız? buradaki herkese soruyorum inş. herşey gönlünüzce olur...
tatlım farklı alana kay sende..
mesela medikal şirketlerine başvur..
ben daha önce çalışırdım orda..
fizik kimya biyoloji mezunlarını çok alıyolar
hastanede idrar,hormon vs cihazların tanıtımını yapıp,nasıl kullanılcağı konusunda hastane personeline bilgi veriyolardı işleri buydu yani
bence sen bunu bir düşün..
burda olsaydın sana hemen bulurdum ayrıldığım iş yerinden..
ama kısmet işte..
bulunduğun şehir de medikal sektörün iş ilanlarına bak istersen tatlım
bak canım. spermler kadın vücüdunda 3-5 gün arası canlı kalabiliyor. her gün ilişki olursa erkek vücudunda spermler yeterince birikmiyor ve bebek şansını azaltıyor. bu nedenle her ilişki arası 1 gün olmalıki spermlerde biriksin dinlensin.
ayın 13. de birliktelik olmuş bu demek oluyor ki yumurtlama öncesi içeride sperm var. yumurtayı yakalamış olabilir.
14.de yumurtalamışssın ve yumurta 24 saat yaşadığına göre 15 sabahı olan ilişkide yumurtayı yakalşmış olabilir. yani sen yumurtanı resmen tost yapmışsın canım :))
artık bekleyeceğiz.
ağzına sağlık tatlım ne güzel anlatmışsın valla.13 yada 15 bitanesi yakalmış olsun yeter.rabbim bu ay bana ,sana ,filozofa,ocean,yağmur,melek,karanfilce ve isteyen tüm kızlara nasip etsin.bu arada yelizi ve periyi saymıyorum onlar zaten hamile.
Allahım o bir keseyi bir melekle doldursun inşallahAllah razı olsun canım :) elhamdülillah sayenizde iyiyim moralim düzeliyor sizleri gördükçe :) Allah herbirinizi ayrı ayrı sevindirsin inş. dr. çarşamba gitmiştim benim 3 kesenin sadece 1tanesi dolmuş teyzesi haftaya cuma günü Allah nasip ederse o kesede canlı bir bebek olup olmadığı netleşecek inş. boş olan 2 kese de eriyecek kaybolacakmış. Allahın takdiri işte. bulantılarım devam ediyor :) böyle işte :) sen nasılsın? kuzucuk canlanıyor Allahın izniyle annesi kuranı kerimde 4. ayında canlandığı yazarmış(duymuştum okurken denk gelmedim ama) az kaldı he :)
saol canım. ama benden reprezant, satış pazarlamacı yada medikalci olmaz. ben kaliteciyim. yani uzman oldum artık orda. zaten labaratuar seviyorum. masa başı işerde yapamıyorum. kısmet artık. şu evi de taşıyayımda allahın izniyle sonrasına bakacağım. hem bakalım yarın dr. ne diyecek. ilk bebğe o dedikten sonra gebe kalmıştım. çok sevdiğim süper bir insan. ilaç düşmanı :)) çok seviyorum o yönünü.
tatlım benim söz ettiğim reprezantlık değil aplikasyon uzmanlığı idi
yine de sen bilirsin..
bir fikirdi benimki sadece
inşallah tez vakitte sağlıklı bebişler doldurur da göbişlerimizi bu muhabbetlere gerek bilem kalmazzzz
amin canım...
benim olmaz bu ay. çünkü ekşınlar :)) kotumalı bizde. hem de yumurtlama zamanım. uzak duruyorum kocamdan. ne olur ne olmaz diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?