Canım arkadaşlarım seviyorum sizleri sonuna kadar okuyamadım geçmişi sizi o kadar bekletmişim ki hakkınızı helal edin
Canlar durumu şöyle özetliyim hemen sabah ateşi ölçtüm baktım 36.8 dedim tamam kızım hemen patlat testi yaptım pozitifayyyy inanamadım elim yüzüm ıslak bindim ulaşın tepesine dedim hamileyim galiba uykum var ya diyo dedim vala bak teste hemen hazırlandım dr. gittim ultrasondan baktı bişi göremiyorum kist filan yok güzel ama zaten kese görünmesi için çor erken gelmişsin dedi en az 10 gün sonra gelmeliydin filan ...kan istedi değerim 200 küsür 250 diyelim dedi ama aması var gönül rahatlığıyla sevinemedim canlar yaaaa dedi kesinlikle gebesin ama 10 gün sonra seni kontrol etmem gerek dış gebelik mi normal gebelik mi diye bu önemli dedi şöyle ki değerinin hergün 2 kat artması lazım dedim sol kasığım arada ağrıyo batıyo dedi bak 10 gün içinde kanaman filan olmasın pazar günü bir daha kan ver değerin katlandımı ona bakıcam 10 gün sonra ultrasondan bakıcam durum bu canlar...Hem sevindim hem kalakaldım başımda çatlıyoooooooooooooooooooo dua edin Allah rızası için
yelizim cansın can sen nasıl bir imza attıysan buraya mühürdü mübarek yeni ev yeni bebiş imzamı atıyorum dedin ama çok garibim ya ben çıldıracağımı düşünüyodum bu arada çok yorma kendini hamile hamile
kuşumm hamilesinnn yaaa ne kalakalması doktorların hepsi garanti olsun diye umutlandırmıyolar duyduğum kadarıyla ama sen dua et normal bi gebelik ve bebeğin şuan seninle.karnına dokun ve onu hissettt.şuan mutlu olma vakti.canım bizim için de dua et olur mu?ya çok duygulandım yineee.
ay tebrikler canmım sen doktorun dediklerini takma kafana benım 502 ydı degerım bana hamilesin diyemeyiz demişti. 10 gun sonra gel keseyı görürsek hamilesin demişti. eğer öncesinde dış gebelik yasamıslıgın yoksa hıc korkma canım o degerin cifte cifte coğalır merak etme. sağlıla kucagına almak nasip olur inşallah
hayırlı olsun canım öncelikle tüm gebeliklerde gebelik kesesi görülmeden dış gebelikten şüphelenilir. sen içinin ferah tut. 10 gün sonra hayırlı haberlerini alırız. ne zamandır istiyordun bebişi
Ben böle imzalarım kuzum hahaytTemmuz'da da Melek hamile, aha yazıyom buraya...
Dikkat ediyorum bebeğim, sende dikkat et. 2 hamile tanışcaz en sonunda az kaldı... Göbişlerimizi tokuştururuz...
Ben böle imzalarım kuzum hahaytTemmuz'da da Melek hamile, aha yazıyom buraya...
Dikkat ediyorum bebeğim, sende dikkat et. 2 hamile tanışcaz en sonunda az kaldı... Göbişlerimizi tokuştururuz...
kuzum yaaa bana hangi aya çakarsın imzanı.bende istiyorum bi imza banane
inş. yelizim medılıfe a gittim ben skyport un yanında hemen
Kaç para aldılar kız muayeneye?
kuzum hepsi para tuzağı be ama kesin senin gittiğin hastahane daha tuzludur...Muayane 30 kan 20 ama kuzen orada çalıştığı için personel indirimi muayene 12 aldılar
Benden sigortalı olduğum halde 100 aldılar, International hospital'in uzantısı1 hastane yaa ondan
Du bakalım şu tedavim bitsinde, olmazsa gelirim bende oraya. Bu arada hangi gün birlikteliğin olmuştu senin kuzum. Dün gece sol kasığıma bıçak girdi sandım, 2 kez. Geçti ama sonra, sanki hiç olmamış gibi oldu...yuhhhhh yaaa ama tahmin ettim ilk söylediğinde pahalı olduğunu sende gel kuzum medilife ama kesin senin gittiğin daha iyidir
Du bakalım şu tedavim bitsinde, olmazsa gelirim bende oraya. Bu arada hangi gün birlikteliğin olmuştu senin kuzum. Dün gece sol kasığıma bıçak girdi sandım, 2 kez. Geçti ama sonra, sanki hiç olmamış gibi oldu...
yavruşum ben taşındıktan sonra zaten burası işe uzak diye sabah duşlarını bıraktım akşam hallettim olucağı varsa olur diye bak bir eggwhite akıntıyı gördüğümde olmuştu birde ondan 1 gün önce ama ff tam araya çizgi çekmişti hatta ekinciye dedim o gün olmadı oda demişti sperm 3 gün canlı duruyo sen sıkma canını diyeKuzucum çok paralar verme ben kadının ilgisini sevdim havalı bişi diil halktan biri çok doğaldı hatta dedi bana istediğinde telden ulaş diye
Canım arkadaşlarım seviyorum sizleri sonuna kadar okuyamadım geçmişi sizi o kadar bekletmişim ki hakkınızı helal edin
Canlar durumu şöyle özetliyim hemen sabah ateşi ölçtüm baktım 36.8 dedim tamam kızım hemen patlat testi yaptım pozitifayyyy inanamadım elim yüzüm ıslak bindim ulaşın tepesine dedim hamileyim galiba uykum var ya diyo dedim vala bak teste hemen hazırlandım dr. gittim ultrasondan baktı bişi göremiyorum kist filan yok güzel ama zaten kese görünmesi için çor erken gelmişsin dedi en az 10 gün sonra gelmeliydin filan ...kan istedi değerim 200 küsür 250 diyelim dedi ama aması var gönül rahatlığıyla sevinemedim canlar yaaaa dedi kesinlikle gebesin ama 10 gün sonra seni kontrol etmem gerek dış gebelik mi normal gebelik mi diye bu önemli dedi şöyle ki değerinin hergün 2 kat artması lazım dedim sol kasığım arada ağrıyo batıyo dedi bak 10 gün içinde kanaman filan olmasın pazar günü bir daha kan ver değerin katlandımı ona bakıcam 10 gün sonra ultrasondan bakıcam durum bu canlar...Hem sevindim hem kalakaldım başımda çatlıyoooooooooooooooooooo dua edin Allah rızası için
Kızlar size, 2 gece önceki rüyamı anlatayım. Benim evimin bahçesi var, ilgilenmeyi çok severim. Börtü böcek ne varsa, canlı olsun da bana gerisini boşver, o derece. Kendimi kaybediyom 10 saat naapıyon demeseler hiç yani. Geçen sene gülleri budarken, kesik kısımları çöpe atmaya kıyamadım, soktum hepsini güllerin dibine yakın. Allah dedim bunlar tutarsa gül duvarı örülür buraya. Her sabah işe giderken kontrol ediyorum anam tuttu benim şapşal gül sapları, yaprak vermeye çalışıyolar. Kapımızın girisinde bi tanede kemer var. Onada minik gülllerden sardırmıştım, yeni yeni yeşermekte, içim kıpır kıpır onlar hareketlendikçe billaa. Bu arada rüyama gelelim. Anam benim kemeri söküp götürmüşler yerde taşlık kısım yok olmuş düm düz yeni kesilmiş cim ama nasıl güzel kadife gibi, başta üzülüyom lan kim götürdü fln diye, sonra ay taşlık gitmiş ne güzel olmuş fena fikir değilmiş diyom. Burası normal geçelim. Sonra kafamı 1 çeviriyom benim o diktiğim gül dalları, hepsi dimdik, ama daha yaprak çıkarmamışlar. Hepsinin tepesinde yeni açmakta tomurcuk pembe - yavruağzı güller. Havada bahar havası ay çocuk gibi sevinerek uyandım. Webten gonca gülün tabirene baktım, o da GEBE olduğumu söylüyo. Anladınız mı şimdi. Yorumlarımı alayım....
yıkılan kemer bnce senin korktuğun şeyin hayatından çıkması ve tutan güllerde göbüş içinde tutunmaya çalışan minnak bebek tirhayra yoralım hayırlısı olsun inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini yada bebeklerini
Hamileliğini öğrendiğinde aklından kim geçti ilk?
herkesle hayırlı cumalar Rabbim dualarınızı kabul etsin bu mübarek günde inşallah...geçmiş oku oku bitmedi ama hayırlı ve güzel haberler varmış
rabbim sağlıklı şekilde kucağına aldığın günleride nasip eder inşallah ne mutlu sana darısı olmayanların başına
yıkılan kemer bnce senin korktuğun şeyin hayatından çıkması ve tutan güllerde göbüş içinde tutunmaya çalışan minnak bebek tirhayra yoralım hayırlısı olsun inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini yada bebeklerini
Saol yawrum, darısı başına
cnmmm açıkcası aklımdan özellikle biri geçmedi ama hep aklımdaydınız dedim kızlar bana saydırıyodurama hep diyodum önce sendin ama benim bat daha önce olduğu için bana nasip oldu sıradaki gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn yeliiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz
Kızım ben hamileyim zaten anlamıyo musu aaaaaaaaaaaaaaaa
Ben harici kim olabilir onu bulmaya çalışıyom,
aminnnnnnnn bizde kısmetse haftaya başlıycaz Allah'ım eksikliğini yaşatmasın kimseye tahminlerin kuvvetli bide bnm için bir tahmin atsan ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?