Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım hamilesin işte harap etme kendini drlar en temkinlisinden konuşuyorlar Allahın izni ile kat kat artıcak değerinnnnnnn benimde ilk 38 di düşün drum bana da aynı şeyleri dedi evet ok erken dra gitmek için ben değerim 10binlerdeyken gidip görmüştüm kesemi sakin ol ve hamileliğinin tadını çıkart stres yapıpta yieğnimi üzme sakın

Ben böle imzalarım kuzum hahayt Temmuz'da da Melek hamile, aha yazıyom buraya...
Dikkat ediyorum bebeğim, sende dikkat et. 2 hamile tanışcaz en sonunda az kaldı... Göbişlerimizi tokuştururuz...

canm dua etmezmiyim size inanki her zaman sizleri tanıdığımdan beri

canm benm ne biliyim ben böyle şeyler ummuyodum ben hamilesin dicek diyodum ben de çığlık çığlığa gelicem dedi önceden hiç gebeliğim olmadı dr. da öğle saydırınca hatta dedim sol kasığımda hafif batma var dikkat et kanaman olmasın dedi hatta pazarda kan ver değerini kontrol ediyim 10 gün sonra herşey kesinleşir dedi başımı çatlattı

cnm inş. hayırlısıyla benimledir yavrum bu ay benim 5. ayımdı aslında bu ay yarım yamalaktı ama işte rabbim çok büyük dua dua dua

Ben böle imzalarım kuzum hahayt Temmuz'da da Melek hamile, aha yazıyom buraya...
Dikkat ediyorum bebeğim, sende dikkat et. 2 hamile tanışcaz en sonunda az kaldı... Göbişlerimizi tokuştururuz...

inş. yelizim medılıfe a gittim ben skyport un yanında hemen

kuzum yaaa bana hangi aya çakarsın imzanı.bende istiyorum bi imza banane

kuzum hepsi para tuzağı be ama kesin senin gittiğin hastahane daha tuzludur...Muayane 30 kan 20 ama kuzen orada çalıştığı için personel indirimi muayene 12 aldılar

Benden sigortalı olduğum halde 100 aldılar, International hospital'in uzantısı1 hastane yaa ondan

Benden sigortalı olduğum halde 100 aldılar, International hospital'in uzantısı1 hastane yaa ondan

yuhhhhh yaaa ama tahmin ettim ilk söylediğinde pahalı olduğunu sende gel kuzum medilife ama kesin senin gittiğin daha iyidir

yuhhhhh yaaa ama tahmin ettim ilk söylediğinde pahalı olduğunu sende gel kuzum medilife ama kesin senin gittiğin daha iyidir
Du bakalım şu tedavim bitsinde, olmazsa gelirim bende oraya. Bu arada hangi gün birlikteliğin olmuştu senin kuzum. Dün gece sol kasığıma bıçak girdi sandım, 2 kez. Geçti ama sonra, sanki hiç olmamış gibi oldu...

yavruşum ben taşındıktan sonra zaten burası işe uzak diye sabah duşlarını bıraktım akşam hallettim olucağı varsa olur diye bak bir eggwhite akıntıyı gördüğümde olmuştu birde ondan 1 gün önce ama ff tam araya çizgi çekmişti hatta ekinciye dedim o gün olmadı oda demişti sperm 3 gün canlı duruyo sen sıkma canını diye Kuzucum çok paralar verme ben kadının ilgisini sevdim havalı bişi diil halktan biri çok doğaldı hatta dedi bana istediğinde telden ulaş diye

Hamileliğini öğrendiğinde aklından kim geçti ilk?

herkesle hayırlı cumalar Rabbim dualarınızı kabul etsin bu mübarek günde inşallah...geçmiş oku oku bitmedi ama hayırlı ve güzel haberler varmış

rabbim sağlıklı şekilde kucağına aldığın günleride nasip eder inşallah ne mutlu sana darısı olmayanların başına

yıkılan kemer bnce senin korktuğun şeyin hayatından çıkması ve tutan güllerde göbüş içinde tutunmaya çalışan minnak bebek tir hayra yoralım hayırlısı olsun inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini yada bebeklerini

Saol yawrum, darısı başına

Hamileliğini öğrendiğinde aklından kim geçti ilk?

cnmmm açıkcası aklımdan özellikle biri geçmedi ama hep aklımdaydınız dedim kızlar bana saydırıyodur ama hep diyodum önce sendin ama benim bat daha önce olduğu için bana nasip oldu sıradaki gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn yeliiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz

Allah razı olsun cnm sağlıklı akıllı hayırlı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etmiş olsun rabbim cümlemize inş.

Kızım ben hamileyim zaten anlamıyo musu aaaaaaaaaaaaaaaa
Ben harici kim olabilir onu bulmaya çalışıyom,

aminnnnnnnn bizde kısmetse haftaya başlıycaz Allah'ım eksikliğini yaşatmasın kimseye tahminlerin kuvvetli bide bnm için bir tahmin atsan ortaya

1 an gelen 1 duygu bu şeker, inan senin içinde gelirse mutlaka belirtirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…