Kızım ben hamileyim zaten anlamıyo musu aaaaaaaaaaaaaaaa
Ben harici kim olabilir onu bulmaya çalışıyom,
Canım arkadaşlarım seviyorum sizleri sonuna kadar okuyamadım geçmişi sizi o kadar bekletmişim ki hakkınızı helal edin
Canlar durumu şöyle özetliyim hemen sabah ateşi ölçtüm baktım 36.8 dedim tamam kızım hemen patlat testi yaptım pozitifayyyy inanamadım elim yüzüm ıslak bindim ulaşın tepesine dedim hamileyim galiba uykum var ya diyo dedim vala bak teste hemen hazırlandım dr. gittim ultrasondan baktı bişi göremiyorum kist filan yok güzel ama zaten kese görünmesi için çor erken gelmişsin dedi en az 10 gün sonra gelmeliydin filan ...kan istedi değerim 200 küsür 250 diyelim dedi ama aması var gönül rahatlığıyla sevinemedim canlar yaaaa dedi kesinlikle gebesin ama 10 gün sonra seni kontrol etmem gerek dış gebelik mi normal gebelik mi diye bu önemli dedi şöyle ki değerinin hergün 2 kat artması lazım dedim sol kasığım arada ağrıyo batıyo dedi bak 10 gün içinde kanaman filan olmasın pazar günü bir daha kan ver değerin katlandımı ona bakıcam 10 gün sonra ultrasondan bakıcam durum bu canlar...Hem sevindim hem kalakaldım başımda çatlıyoooooooooooooooooooo dua edin Allah rızası için
Deli kız seniiiii. Olleeeeeeeey bu ateşten amca bebiş çıkardı Zaten. Halayı kaçırdığıma inanamıyorum dur bi çekeyimyay telefondan da halay ne Zor be. Canım akşama tüm yazılarını virgülüne kadar okuyacağım dışarıdayım tatlım çok sevindim on güne kalmaz yelizin halayını da çekeriz
biliyorum kuzucum hamile olduğunu sıradaki yeliz diyorum işte senin halaya az kaldıbu arada canlar faceden aman belli edicek bişi yazmayın keseyi görmeden patlatmıcaz haberi kocişin kesin talimatı
perikızııı canımm çok mutlu oldum inan ki oleeyyyyyyyhayırlı olsun canım benimmm
Ne kesesi kızım, kalp atışından sonra analara dezelere söylencek, yok öyle keseyi görüpte söylemek, dillendirme...
neler hissettin mkuzum bahset biraz.belirtilerin neydi bakalım ilk ne şüphelendirdi seni.ayağınıda iyice sürü canım.bu ay bolll hamiş çıksın bu topikten.
Canım arkadaşlarım seviyorum sizleri sonuna kadar okuyamadım geçmişi sizi o kadar bekletmişim ki hakkınızı helal edin
Canlar durumu şöyle özetliyim hemen sabah ateşi ölçtüm baktım 36.8 dedim tamam kızım hemen patlat testi yaptım pozitifayyyy inanamadım elim yüzüm ıslak bindim ulaşın tepesine dedim hamileyim galiba uykum var ya diyo dedim vala bak teste hemen hazırlandım dr. gittim ultrasondan baktı bişi göremiyorum kist filan yok güzel ama zaten kese görünmesi için çor erken gelmişsin dedi en az 10 gün sonra gelmeliydin filan ...kan istedi değerim 200 küsür 250 diyelim dedi ama aması var gönül rahatlığıyla sevinemedim canlar yaaaa dedi kesinlikle gebesin ama 10 gün sonra seni kontrol etmem gerek dış gebelik mi normal gebelik mi diye bu önemli dedi şöyle ki değerinin hergün 2 kat artması lazım dedim sol kasığım arada ağrıyo batıyo dedi bak 10 gün içinde kanaman filan olmasın pazar günü bir daha kan ver değerin katlandımı ona bakıcam 10 gün sonra ultrasondan bakıcam durum bu canlar...Hem sevindim hem kalakaldım başımda çatlıyoooooooooooooooooooo dua edin Allah rızası için
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: Bu ponponlular ben. Aha bu sıradakilerde benim sıpalar, hiç durmuyolar hiiiiiiiiiiç :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Oleyyyyyyyyyyuzumuzu guldurdun canim ya burda artik bizler serap gormeye baslamistik allah kucagina aldigin gunleride gostersin insallahh dr un dediklerini takma keyfine bak iyi konusanini gormedim zaten.
mukemmmel. allahim tamamina erdirsin. aglayacagim simdi gozlerim doldu. allahim cok sukur.
Canım benim gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah kuzucummm
ağlamak filan yok bak bende iş yerine gelirken neredeyse ağlıcaktım şu değer muhabbetne şuan daha iyiym çok şükür canmcım içmek filan yok bize yaz sonuçları eşine sarıl ve bekleeee
sen o degere takipma cnm. burada tecrube konusuyor. o dger kat kat katlar bak gorursun. tadini ciksr gebeligin he he....
bu arada dr.dayim. sirami bekliyorum. bakalim kafayi ne kafar catlatmisim :))
burdan da kocamla icmeye gidecegiz hak ettim ama degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?