Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızım ben hamileyim zaten anlamıyo musu aaaaaaaaaaaaaaaa
Ben harici kim olabilir onu bulmaya çalışıyom,

biliyorum kuzucum hamile olduğunu sıradaki yeliz diyorum işte senin halaya az kaldı bu arada canlar faceden aman belli edicek bişi yazmayın keseyi görmeden patlatmıcaz haberi kocişin kesin talimatı

Deli kız seniiiii. Olleeeeeeeey bu ateşten amca bebiş çıkardı Zaten. Halayı kaçırdığıma inanamıyorum dur bi çekeyim yay telefondan da halay ne Zor be. Canım akşama tüm yazılarını virgülüne kadar okuyacağım dışarıdayım tatlım çok sevindim on güne kalmaz yelizin halayını da çekeriz

CNMMMM seni her zaman ki gibi burada bekliyor olacağız

perikızııı canımm çok mutlu oldum inan ki oleeyyyyyyy hayırlı olsun canım benimmm

biliyorum kuzucum hamile olduğunu sıradaki yeliz diyorum işte senin halaya az kaldı bu arada canlar faceden aman belli edicek bişi yazmayın keseyi görmeden patlatmıcaz haberi kocişin kesin talimatı

Ne kesesi kızım, kalp atışından sonra analara dezelere söylencek, yok öyle keseyi görüpte söylemek, dillendirme...

neler hissettin mkuzum bahset biraz.belirtilerin neydi bakalım ilk ne şüphelendirdi seni.ayağınıda iyice sürü canım.bu ay bolll hamiş çıksın bu topikten.

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: Bu ponponlular ben. Aha bu sıradakilerde benim sıpalar, hiç durmuyolar hiiiiiiiiiiç :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

perikızııı canımm çok mutlu oldum inan ki oleeyyyyyyy hayırlı olsun canım benimmm

cnmmm Allah razı olsun inanamıyorum hala sabah çift çizgiyi gördüğüm halde şapşal gibiydim herkeze dua ediyorum inanın

Ne kesesi kızım, kalp atışından sonra analara dezelere söylencek, yok öyle keseyi görüpte söylemek, dillendirme...

kuzum ben biraz tezcanlıyımda kocam frenliyo beni

neler hissettin mkuzum bahset biraz.belirtilerin neydi bakalım ilk ne şüphelendirdi seni.ayağınıda iyice sürü canım.bu ay bolll hamiş çıksın bu topikten.

tatlım neler hissettiğinizi çok çoook iyi biliyorum Rabbim gönlünüze göre versin ben hala olayın ciddiyetine giremedim çok farklı tahmin ediyordum yırtarım kendimi diyordum ama inanılmaz sakinim :44: Belirtilere gelince ; zaten ateş ölçmek bizim için inanılmaz avantaj ben hep göğüslerime bakıyorumdun hep hamilelerden koyulaşma damarlanma filan duyuyordum bende öğle olmadı zaten bir çok bünyede ilerleyen haftalarda oluyormuş bende uç kısımlarında hafif hassasiyet vardı onun dışında tek gözüme çarpan kukuşumun tam üst kısmı karnımın alkt bölgesi şişmişti gözüm sürekli oradaydı darısı herkezin hayırlısıyla başına

Oleyyyyyyyyy yuzumuzu guldurdun canim ya burda artik bizler serap gormeye baslamistik allah kucagina aldigin gunleride gostersin insallahh dr un dediklerini takma keyfine bak iyi konusanini gormedim zaten.

ahah az kaldı beni hamiş hamiş zıpaltıcan sen

mukemmmel. allahim tamamina erdirsin. aglayacagim simdi gozlerim doldu. allahim cok sukur.

bu arada dr.dayim. sirami bekliyorum. bakalim kafayi ne kafar catlatmisim :))

burdan da kocamla icmeye gidecegiz hak ettim ama degil mi?

Oleyyyyyyyyy yuzumuzu guldurdun canim ya burda artik bizler serap gormeye baslamistik allah kucagina aldigin gunleride gostersin insallahh dr un dediklerini takma keyfine bak iyi konusanini gormedim zaten.

Allah razı olsun arkadaşım benim ş. şu 10 gün nasıl geçiccek onu bilmiyorum off:18: sezon açıldı canm ekinci & merodan sonra baya bi durulmuştu buralar peşpeşe inş.

mukemmmel. allahim tamamina erdirsin. aglayacagim simdi gozlerim doldu. allahim cok sukur.

ağlamak filan yok bak bende iş yerine gelirken neredeyse ağlıcaktım şu değer muhabbetne şuan daha iyiym çok şükür canmcım içmek filan yok bize yaz sonuçları eşine sarıl ve bekleeee

Canım benim gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah kuzucummm

can Allah razı olsun kuşum tam olarak sevinemedim bile baksana değeri var kesesi var var da var 2 kat arması gerekmiş pazara kadar 200 şuan Allah'ıma şükürler olsun dua et lütfen

ağlamak filan yok bak bende iş yerine gelirken neredeyse ağlıcaktım şu değer muhabbetne şuan daha iyiym çok şükür canmcım içmek filan yok bize yaz sonuçları eşine sarıl ve bekleeee

sen o degere takipma cnm. burada tecrube konusuyor. o dger kat kat katlar bak gorursun. tadini ciksr gebeligin he he....

bu arada dr.dayim. sirami bekliyorum. bakalim kafayi ne kafar catlatmisim :))

burdan da kocamla icmeye gidecegiz hak ettim ama degil mi?

Dr. sonrası pek bi hoşuma gitti yaaaaa. Ama hamileyken içemem ben ısrar etme

tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. endişelenecek hiçbir şey yok. değerin de gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…