istediklri elma şekeri olsun yeğenlerimin almam mı yeliziiiimSana kızgınlar, elmaşekeri sözü vermişsin, 2 kilo elmadan yapmaya çalıştım beceremedim. Al getirde zillilerin gönlünü al, susmuyolar aaaaaaaaaaaaay
Yeliz ben senden korkmaya başladım kız nasıl bir hissiyat durumu böyleBen de gördüm rüya ama anlatmayacağım pek iyi değil benim olmazsa senin kızı benim oğlana alırız benimde bir kızım olur hemde senin kıza damat şimdiden hazır olmuş olur Yaa ben biz doğmamış çocuğa bırak donu damat bile buluruz Bir de bu ateş nedir yahu ben seni hiç böyle ateşli görmemiştim 41 kere maşallah
istediklri elma şekeri olsun yeğenlerimin almam mı yeliziiiim
Cute'um, bişi dicem. Benim bu sıpalar kimyamı değiştirdi, var mı 1 çare bacım sen bilirsin...
bugün hiç çalışasım yok ama çok da iş var. bu hafta hiç dinlenemedim kızlar...dün de günüm vardı iş çıkışı. yatılı misafirler de vardı..geberiyom uykusuzluktan. daha akşam doğum yapan arkadaşı ziyarete gidicez teeee merkeze...sanırım sabahlar olmaz bana.
simdi cnm. bol uyku, bol tatli, himmmm bir de kocaya bol naz :)) hemen duzelur kimya.
yine erkenci sayılırım yelizim bak saat 12lerde buradayımBugün uykum var benim, malum hamilelik halleri işte. Deniz de ondan gelemedi, uyuyoooo. Ekinciyle yarışıyolar. Pireler 1 tarafında uçuyo bizim kızların...
tatlım harika bir rüyaKızlar size, 2 gece önceki rüyamı anlatayım. Benim evimin bahçesi var, ilgilenmeyi çok severim. Börtü böcek ne varsa, canlı olsun da bana gerisini boşver, o derece. Kendimi kaybediyom 10 saat naapıyon demeseler hiç yani. Geçen sene gülleri budarken, kesik kısımları çöpe atmaya kıyamadım, soktum hepsini güllerin dibine yakın. Allah dedim bunlar tutarsa gül duvarı örülür buraya. Her sabah işe giderken kontrol ediyorum anam tuttu benim şapşal gül sapları, yaprak vermeye çalışıyolar. Kapımızın girisinde bi tanede kemer var. Onada minik gülllerden sardırmıştım, yeni yeni yeşermekte, içim kıpır kıpır onlar hareketlendikçe billaa. Bu arada rüyama gelelim. Anam benim kemeri söküp götürmüşler yerde taşlık kısım yok olmuş düm düz yeni kesilmiş cim ama nasıl güzel kadife gibi, başta üzülüyom lan kim götürdü fln diye, sonra ay taşlık gitmiş ne güzel olmuş fena fikir değilmiş diyom. Burası normal geçelim. Sonra kafamı 1 çeviriyom benim o diktiğim gül dalları, hepsi dimdik, ama daha yaprak çıkarmamışlar. Hepsinin tepesinde yeni açmakta tomurcuk pembe - yavruağzı güller. Havada bahar havası ay çocuk gibi sevinerek uyandım. Webten gonca gülün tabirene baktım, o da GEBE olduğumu söylüyo. Anladınız mı şimdi. Yorumlarımı alayım....
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tablon güzel canım gerçekten, inşallah bu ay hayaller gerçek olur diyorumo saman bende hamileyimişte burda 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com ama garip olan bizde malum günlerde çalışma olmadı olsun banane ben genede hamileyim
yağmuruuum hoşgeldin sefa geldin.inşallah canım bilmiyorum belki 15.günde olabilir rabbim hayırlısını nasib etsin
yeliiiiiiiiiiiiiiz yirim yirim senin bıcırlarınıyağmur teyselerini sormuyo mu bıcırıklar sabah sabah iyi güldüm kuşum allah gönlüne göre verir inşallah canım en ve kusucuklsrın çok yaşa emiii
ay yeliz ya yüzümde nasıl bir gülümseme oluştu anlatamam yaniEkinciiiiiiii,
Durmuyo bu benim zilliler...
İlla senin kızla oynicaklarmış. 1 ara gelin bize, bu bahaneyle ikimiz de kaynatırız azcık fena olmaz
canımmmm 3 kalpli mi olacaksın sen şimdiiiiiiiiiiKK bile anladı hamile olduğumu bak resmimin yanında 3 tane kalp koymuş. 3 canlıyım ben ona göre heee
neredesin peri yaaaaaaaaaaa
hani müjdeli haber çatlayacağız yahuuuuuuuuuuuu
Görcez merak etme, güven bana :130:ay yeliz ya yüzümde nasıl bir gülümseme oluştu anlatamam yani
rabbim o günleri de göstersin inşallah yaaa
Evet ne sandın hıh. Aha bak durmuyolar :118:canımmmm 3 kalpli mi olacaksın sen şimdiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?