Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anam babası vermezmiş kızlarını, turşusunu kurcak töbee töbeee.... 1 ara hallederiz, oğlana iyi bak sen, öp benim için şimdiden. Hem sen Temmuza kıza hamile kalcan ki hıh

istediklri elma şekeri olsun yeğenlerimin almam mı yeliziiiim

Ne zaman yağmur yağsa, durmuyolar, illa size gelcekmişiz, elmaşekeri yiceklermiş sende. Tabi evde ellerini oraya buraya süremiyolar. Senin evde rahat döküyolaryaaa, uzatcam kulaklarını onların, çaktım davayı şimdi.

Bugün uykum var benim, malum hamilelik halleri işte. Deniz de ondan gelemedi, uyuyoooo. Ekinciyle yarışıyolar. Pireler 1 tarafında uçuyo bizim kızların...

Cute'um, bişi dicem. Benim bu sıpalar kimyamı değiştirdi, var mı 1 çare bacım sen bilirsin...

Cute'um, bişi dicem. Benim bu sıpalar kimyamı değiştirdi, var mı 1 çare bacım sen bilirsin...

simdi cnm. bol uyku, bol tatli, himmmm bir de kocaya bol naz :)) hemen duzelur kimya.

bugün hiç çalışasım yok ama çok da iş var. bu hafta hiç dinlenemedim kızlar...dün de günüm vardı iş çıkışı. yatılı misafirler de vardı..geberiyom uykusuzluktan. daha akşam doğum yapan arkadaşı ziyarete gidicez teeee merkeze...sanırım sabahlar olmaz bana.

Benimde çok uykum var, yorgunum, hamilelikle bahar yorgunluğu birleşince mahvetti beni. Akşam olsada yatsak yaw

Bugün uykum var benim, malum hamilelik halleri işte. Deniz de ondan gelemedi, uyuyoooo. Ekinciyle yarışıyolar. Pireler 1 tarafında uçuyo bizim kızların...
yine erkenci sayılırım yelizim bak saat 12lerde buradayım
aştım kendimi iyice yaa 5 saatlik uykuylayım
tatlım harika bir rüya
belki güllerinin ilk önce yok olması bir önceki kaybını, ama tekrar güllerin gelmesiyle şimdiki bıcırıklarının geleceğini gösteriyor gibi geldi bana
falcı da olduk doktorculuktan sonra ahahahaahah

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Tabi işte bebek çok olunca ateşte yüksek oluyo hıh!
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
vay vay vay vay vay yavrum be ne ateş
harika yaaa bu sefer olacak galiba yeliizcim
o saman bende hamileyim işte burda 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com ama garip olan bizde malum günlerde çalışma olmadıolsun banane ben genede hamileyim
tablon güzel canım gerçekten, inşallah bu ay hayaller gerçek olur diyorum

yağmuruuum hoşgeldin sefa geldin.

Ekinciiiiiiii,
Durmuyo bu benim zilliler...
İlla senin kızla oynicaklarmış. 1 ara gelin bize, bu bahaneyle ikimiz de kaynatırız azcık fena olmaz

neredesin peri yaaaaaaaaaaa
hani müjdeli haber çatlayacağız yahuuuuuuuuuuuu

KK bile anladı hamile olduğumu bak resmimin yanında 3 tane kalp koymuş. 3 canlıyım ben ona göre heee

Ekinciiiiiiii,
Durmuyo bu benim zilliler...
İlla senin kızla oynicaklarmış. 1 ara gelin bize, bu bahaneyle ikimiz de kaynatırız azcık fena olmaz
ay yeliz ya yüzümde nasıl bir gülümseme oluştu anlatamam yani
rabbim o günleri de göstersin inşallah yaaa

merhaba herkese sabah lavoboya gittiğimde uzayan akıntı gördüm ama çok sıvıktı daha önceki aylarda pıhtı şeklinde gelmişti. şimdi bu akıntı yumurtladığımın mı yoksa yumurtlayacağımın mı işaeti

Kızlar perikızından halaâ haber yokmu yav:44: facebktan baktım 3 saat önce aktifmiş ama buralara uğramamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…