Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cnm. ilk sayfadan baktim ama atesini girmemissin. bu akinti yumurtladigini yada yumurtlamak uzere oldugunu gosterir. bugunleri bos gecme.

cvbın için çok teşekkür ederim canım. ateş ölçemedim çünkü eşimle tartıştık. beni strese sokuyorsun dedi. şimdi ben de onun haberi olmadan akıntıdan anlamaya çalışıyordum. bugünden sonra ölçsem gizli gizli anlayabilir miyiz. yoksa bu ay gitti mi

bebek icin neden gecsin ki cnm eger gun asiri yada iki gunde bir iliski varsa :)) atesini de gizli sakli olc cnm.

bebek icin neden gecsin ki cnm eger gun asiri yada iki gunde bir iliski varsa :)) atesini de gizli sakli olc cnm.

canım gün aşırı ilişki var da. ff tablosu için söylemiştim bundan sonrakileri ölçsem de yazsam olur mu ki. bu ilk tablomdu acemiyim :) boş günler için değer uydursammı yoksa boş mu bıraksam

canım gün aşırı ilişki var da. ff tablosu için söylemiştim bundan sonrakileri ölçsem de yazsam olur mu ki. bu ilk tablomdu acemiyim :) boş günler için değer uydursammı yoksa boş mu bıraksam

tablo icin biraz gec olabilir. ama olsun bundan sonraki olcumlerini yazarsin. birseycik olmaz.

hadi halaya kızlar periiiiiii hamiletablosunda gördüm şimdi ayyyy çok heycan yaptım birdennn

hadi periii herkes seni çok merak etti değerin kaç oy çok sevindim size.

mrb kızlar ben de 10 gündür takip ediyordum sizi, sabah uyanır uyanmaz perikızı nı mrk ettim hamile mi diye. çok sevindim darısı hepimizin başına. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Canım arkadaşlarım seviyorum sizleri sonuna kadar okuyamadım geçmişi sizi o kadar bekletmişim ki hakkınızı helal edin

Canlar durumu şöyle özetliyim hemen sabah ateşi ölçtüm baktım 36.8 dedim tamam kızım hemen patlat testi yaptım pozitif ayyyy inanamadım elim yüzüm ıslak bindim ulaşın tepesine dedim hamileyim galiba uykum var ya diyo dedim vala bak teste hemen hazırlandım dr. gittim ultrasondan baktı bişi göremiyorum kist filan yok güzel ama zaten kese görünmesi için çor erken gelmişsin dedi en az 10 gün sonra gelmeliydin filan ...kan istedi değerim 200 küsür 250 diyelim dedi ama aması var gönül rahatlığıyla sevinemedim canlar yaaaa dedi kesinlikle gebesin ama 10 gün sonra seni kontrol etmem gerek dış gebelik mi normal gebelik mi diye bu önemli dedi şöyle ki değerinin hergün 2 kat artması lazım dedim sol kasığım arada ağrıyo batıyo dedi bak 10 gün içinde kanaman filan olmasın pazar günü bir daha kan ver değerin katlandımı ona bakıcam 10 gün sonra ultrasondan bakıcam durum bu canlar...Hem sevindim hem kalakaldım başımda çatlıyoooooooooooooooooooo dua edin Allah rızası için

tatlımmmmm acaaaayiip sevindim ama kötü düşünme sakın dualarımız seninle moralini yüksek tut bebeğinin iyi olduğuna inan bu gerçekten önemli inşallah allahım hayırlısıyla sapasağlam bir kuzucuk verir sana allah bebğini korusun canım inşallah güzel haberler verirsin bize :))

Allah razı olsun kızlar inş.

ay tebrikler canmım sen doktorun dediklerini takma kafana benım 502 ydı degerım bana hamilesin diyemeyiz demişti. 10 gun sonra gel keseyı görürsek hamilesin demişti. eğer öncesinde dış gebelik yasamıslıgın yoksa hıc korkma canım o degerin cifte cifte coğalır merak etme. sağlıla kucagına almak nasip olur inşallah

kuşumm hamilesinnn yaaa ne kalakalması doktorların hepsi garanti olsun diye umutlandırmıyolar duyduğum kadarıyla ama sen dua et normal bi gebelik ve bebeğin şuan seninle.karnına dokun ve onu hissettt.şuan mutlu olma vakti.canım bizim için de dua et olur mu?ya çok duygulandım yineee.

Hamile hamile halay başına koydunuz beni alacağınız olsun kızlar...
Neyse ben bu işe şapka çıkartırım, Deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :92:

hayırlı olsun canım öncelikle tüm gebeliklerde gebelik kesesi görülmeden dış gebelikten şüphelenilir. sen içinin ferah tut. 10 gün sonra hayırlı haberlerini alırız. ne zamandır istiyordun bebişi

Hamile hamile halay başına koydunuz beni alacağınız olsun kızlar...
Neyse ben bu işe şapka çıkartırım, Deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :92:

yelizim cansın can sen nasıl bir imza attıysan buraya mühürdü mübarek yeni ev yeni bebiş imzamı atıyorum dedin ama çok garibim ya ben çıldıracağımı düşünüyodum bu arada çok yorma kendini hamile hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…