cnm. dr.a uyuz kaynanamin yaptigini dedim. adam hi ic cekti gormen lazim. dedim ki kusura bakmayin sıktım sizi. je dese begenirsin. ya ne hicim bu kaynabalar ne bicim insanlar. icimi darlandirdi kadinin yaptiklari dedi. he he... tam sen...
ayyyy inşallahhh şekerimmm
4381ca Ovulation charts on FertilityFriend.com benim tabloma bakın bi bakalım gerçi daha erken ama internetim açıldı da çok mutlu oldum daha geçmişi okuyamadım ayrıntılı
Kızlar size, 2 gece önceki rüyamı anlatayım. Benim evimin bahçesi var, ilgilenmeyi çok severim. Börtü böcek ne varsa, canlı olsun da bana gerisini boşver, o derece. Kendimi kaybediyom 10 saat naapıyon demeseler hiç yani. Geçen sene gülleri budarken, kesik kısımları çöpe atmaya kıyamadım, soktum hepsini güllerin dibine yakın. Allah dedim bunlar tutarsa gül duvarı örülür buraya. Her sabah işe giderken kontrol ediyorum anam tuttu benim şapşal gül sapları, yaprak vermeye çalışıyolar. Kapımızın girisinde bi tanede kemer var. Onada minik gülllerden sardırmıştım, yeni yeni yeşermekte, içim kıpır kıpır onlar hareketlendikçe billaa. Bu arada rüyama gelelim. Anam benim kemeri söküp götürmüşler yerde taşlık kısım yok olmuş düm düz yeni kesilmiş cim ama nasıl güzel kadife gibi, başta üzülüyom lan kim götürdü fln diye, sonra ay taşlık gitmiş ne güzel olmuş fena fikir değilmiş diyom. Burası normal geçelim. Sonra kafamı 1 çeviriyom benim o diktiğim gül dalları, hepsi dimdik, ama daha yaprak çıkarmamışlar. Hepsinin tepesinde yeni açmakta tomurcuk pembe - yavruağzı güller. Havada bahar havası ay çocuk gibi sevinerek uyandım. Webten gonca gülün tabirene baktım, o da GEBE olduğumu söylüyo. Anladınız mı şimdi. Yorumlarımı alayım....
yazık yaaa bu FF bile şaşırdı benim ateşlerim karşısında.
çizgi nereye çeksem diye şaştı kaldı
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
KK bile anladı hamile olduğumu bak resmimin yanında 3 tane kalp koymuş. 3 canlıyım ben ona göre heee
Şeker link yanlış....
ben de Ankaradayım
kadın doğuma kime gidiyorsun canım?
iyi bir doktor istiyorum ama.
ben şu an Başkent Hast. gidiyorum.
Bacım sendeki kaynana herkesin ayarını bozuyo baksana. Adam sinir dr.u di mi? O bile sinirlendiyse pessssss!
Bu arada sonuca bayıldım, sende eşinde doctorunda varolun sağolun...
4381ca Ovulation charts on FertilityFriend.com benim tabloma bakın bi bakalım gerçi daha erken ama internetim açıldı da çok mutlu oldum daha geçmişi okuyamadım ayrıntılı
kzlarrrrrrr. kafayi catlatmamisim. dr ilac vermedi. gayet sagliklisin yasadigin seyler agir gelmis dedi :))) kontrole gel dedi. bebegin zamanina birlikte karar verecekmisuz. dr. kalsa 1 sene bekle dedi. ben de pazarlik ettim bi dahaki gorusmeye karar verecegiz. bu aralar yardim almanda fayda var dedi. super bir adam. seviyorum onu. bi de pahali muayenesi sen para vermeden gel. benim icin sagligin onemli dedi. ben de olmaz dedim. o zaman en cuzzi miktari ode. once senin sagligin benim icin ben para duskunu degilim dedi. yaaaa severim ben onu :))
simdi kocamla gecegizzz. optum sizleri.
Perîîiiiiiiiiii canım ateşinden belliydi guzum Allah tamamına erdirsin hiiiiç takma kafana her şey yolundadır inşallah
Doktorlar her ihtimali göz önümde bulundururlar.
Sen dikkat et kendine içini de ferah tut.
Tekrae gözün aydın.
Haydeeeeee sıra bizde kızçeler bu topicte boş gönüş kalmayacak inşallah :))))
peri cnm allah tamamına erdırsın herkesın yuzunu guldursun ıns tebrık ederım
vuuuuuv ben geldim ama yok yine kimseler
sonunda beklenen güzeel haber alııııınmıııışperiiiiiiiiiiiiiiim tebrik ederim kuzum allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almak büyütmek nasip etsin canım darısı bizlerin başına inşallah
bu arada yelüüüüüüüz ve periiiiii belirtileriniz neler ascık anlatında bende havaya girim belkim bene hamileyiiim
Denizin bu ay hamile kalacağına ne kadar eminsem, senin Temmuzda kıza hamile kalacağına o kadar eminim şeker
yazık yaaa bu FF bile şaşırdı benim ateşlerim karşısında.
çizgi nereye çeksem diye şaştı kaldı
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim de randevu günüm gelse de ben de başlasam tedaviye
güzel güzel yumyumlasam, ateşimin yükseldiğini görsem
sona o ateş inmese 9 ay
bugün bimde 129 tlye bebek arabası varmış, eşim alalım mı diyo
len bi git dedim doğmamış bebeğe don biçiyorsun, olsun nasıl olsa olacak, çeyizine koyalım diyo
töbe töbee
neyse işin iyi tarafı bebiş işine iyice hazırlıyor kendini sanırım
anca girebildim yaaa..
girdiğim gibi de periye baktımmmmm..
denüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz beklediğimiz gibi hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tebrikler kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ev değişmek iyi geldi arada bebişte geldi
şimdi halay zamanıııııııııııııııııııııııııı
cnm. sanirim 27-28. gunlerden birinde yumurtan catladi senin ve o zaman dollendi bu bebis. onon icin de ilk yaptigin test negatif cikti. gec dollenme oldugu icin de kesen daha goxukmuyor. ama hicc uzulme. sagsaglim alacajsin kucagina bebisini :))
Peri
Hayirli olsun canim Rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin degerinde cok guzel hic merak etme
Bence 24 gun catlamissin 24 le 28 arasi calisma varmiydi canim merak ettim
günaydın caannnllaaarr :) biliyosunuz ki dün ilk ateşimi ölçmüştüm 36,3 çıkmıştı bugün de 36,5 ve hala adetim. bakalım nolcak çok merak ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?