Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm. dr.a uyuz kaynanamin yaptigini dedim. adam hi ic cekti gormen lazim. dedim ki kusura bakmayin sıktım sizi. je dese begenirsin. ya ne hicim bu kaynabalar ne bicim insanlar. icimi darlandirdi kadinin yaptiklari dedi. he he... tam sen...

Bacım sendeki kaynana herkesin ayarını bozuyo baksana. Adam sinir dr.u di mi? O bile sinirlendiyse pessssss!
Bu arada sonuca bayıldım, sende eşinde doctorunda varolun sağolun...

aha rüyandan da mesaj gelmiş sana inşallah gebesindir

benim de randevu günüm gelse de ben de başlasam tedaviye
güzel güzel yumyumlasam, ateşimin yükseldiğini görsem
sona o ateş inmese 9 ay

bugün bimde 129 tlye bebek arabası varmış, eşim alalım mı diyo
len bi git dedim doğmamış bebeğe don biçiyorsun, olsun nasıl olsa olacak, çeyizine koyalım diyo
töbe töbee
neyse işin iyi tarafı bebiş işine iyice hazırlıyor kendini sanırım

ben de Ankaradayım
kadın doğuma kime gidiyorsun canım?
iyi bir doktor istiyorum ama.
ben şu an Başkent Hast. gidiyorum.

cnm. zekai tahir burak hast. riskli gebelikler sefi nuri danisman. tavsiye ederim.

Bacım sendeki kaynana herkesin ayarını bozuyo baksana. Adam sinir dr.u di mi? O bile sinirlendiyse pessssss!
Bu arada sonuca bayıldım, sende eşinde doctorunda varolun sağolun...

ah kuzuummm. saolasin. zaten bu dr.un hastasiydim bi de anksiyete gecirdim de :)) o zamandan bildigim icin huyunu rahat rahat gittim valla. ama adaminda dengesini bozup geldim ))

4381ca Ovulation charts on FertilityFriend.com benim tabloma bakın bi bakalım gerçi daha erken ama internetim açıldı da çok mutlu oldum daha geçmişi okuyamadım ayrıntılı

cnm. henuz yumurtlama olmamis. ise devam.

anca girebildim yaaa..
girdiğim gibi de periye baktımmmmm..
denüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz beklediğimiz gibi hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tebrikler kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ev değişmek iyi geldi arada bebişte geldi
şimdi halay zamanıııııııııııııııııııııııııı

benceee yeliz zaten hamile de :)) yelzden sonra da orkide2 den gelecek guzel haber :))

cnm. sanirim 27-28. gunlerden birinde yumurtan catladi senin ve o zaman dollendi bu bebis. onon icin de ilk yaptigin test negatif cikti. gec dollenme oldugu icin de kesen daha goxukmuyor. ama hicc uzulme. sagsaglim alacajsin kucagina bebisini :))

Peri

Hayirli olsun canim Rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin degerinde cok guzel hic merak etme

Bence 24 gun catlamissin 24 le 28 arasi calisma varmiydi canim merak ettim

kizlar.bugun misss gibi yumurtluyrm. suan kalibimi basarim. ama gel gorki dr. yasagindan dolayi bosa gitti yumurtam (

günaydın caannnllaaarr :) biliyosunuz ki dün ilk ateşimi ölçmüştüm 36,3 çıkmıştı bugün de 36,5 ve hala adetim. bakalım nolcak çok merak ediyorum :))

inş. herşey yoluna girecek cnm. Yavruşunun çok tatlı bir annesi olacak Salla kaynanayı artık bak sabah ulaşta diyo ayın sonunda annemler gidiyo onlar gitmeden bebeğin fotosunu almış oluruz gider gösteririz onlara ya işte ilgisizler acayiplikleri oldu ama ne diycen işte...

inş. kuzucum inş teker teker gelicek hepsi yazda geliyor vurun halvetin dibine

peri cnm allah tamamına erdırsın herkesın yuzunu guldursun ıns tebrık ederım

Allah razı olsun canm Senin de rabbim gönlüne göre versin ben şimdi yakınlarıma daha müjdeyi veremedim sabrediyorum eşim diyo videoya çekicem tebkilerini hepsinin bende sabırsızlanıyorum ve o yüzden diyorum ki iyiki kk var iyiki siz varsınız olmasaydınız şuracıkta çatlardım

yağmurummmm bende dün bakındım dedim yağmur beni merak etmedimi canmsın ya inş ...peşpeşe gelecek haberler ekincinin dediği gibi amannnn olmasııın batlaarrrr

Denizin bu ay hamile kalacağına ne kadar eminsem, senin Temmuzda kıza hamile kalacağına o kadar eminim şeker

kuzum yaaaaa

yazık yaaa bu FF bile şaşırdı benim ateşlerim karşısında.
çizgi nereye çeksem diye şaştı kaldı
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com

cnm yumyumlamışsın kız işte sen yinede çalışmaları ihmal etme biliyorum yorucu bir süreç ama olmaz olmaz deme hiiiiiiiiiiiiççççç

cnm. sanirim 27-28. gunlerden birinde yumurtan catladi senin ve o zaman dollendi bu bebis. onon icin de ilk yaptigin test negatif cikti. gec dollenme oldugu icin de kesen daha goxukmuyor. ama hicc uzulme. sagsaglim alacajsin kucagina bebisini :))

Ahhh güzel arkadaşım canım ya ne güzel sevincime sevinç katıyorsunuz Allah ta sizin gönlünüze göre versin inş. Şuan sadece psikolojik yatarken bile sağa sola dönmeye korkuyorum

Peri

Hayirli olsun canim Rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin degerinde cok guzel hic merak etme

Bence 24 gun catlamissin 24 le 28 arasi calisma varmiydi canim merak ettim

dün aklımdaydın komşum bugün gelmesse yarın sonucu merak eder dedim ve burdasın Allah razı olsun şöyle sölim cnm benim tam taşındığım haftalar yumyumlara denk geldi sanırım ve şöyle söylüyorum kesinlikle rabbim bu ay hamile kalacağımı nasip ettiği için biz bi hafta önce taşındık çünkü normal de 23 ünde taşınıcaktık 16 sında taşındık ve ben 27 sinde eggwhite akıntıyı gördüm ama ff 26 sında çekti çizgiyi 26 sında olmamıştı hatta endişelenmiştim demiştim ekinciye 27 sinde eggwhite gördüm çalışma oldu 26 sında olmadı sağolsun kuzum demişti merak etme spermlerde yumyumlarda hemen koybolmazlar şimdi ff den baktım bide 30 unda olmuş sanıyorum eggwhite gördüğüm gün tuttu şükürler olsun ve tam bat günümdü kanlı akıntıyı gördüm ve adet sancısıyla kıvrandım 2 gün oluyorum sandım meğer miniğim tutunuyomuş bana kuzucum Allah herkeze nasip etsin herkez duamda kızlarrr

günaydın caannnllaaarr :) biliyosunuz ki dün ilk ateşimi ölçmüştüm 36,3 çıkmıştı bugün de 36,5 ve hala adetim. bakalım nolcak çok merak ediyorum :))

inş. güzel şeyler olacak arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…