Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peri canim zaten senin tablonu telime kaydetmistim
Direk ona baktim baktim hamilesin masallah sana canim cok sevindim
darisi basimiza insallah hayirlisiyla

Peri canim zaten senin tablonu telime kaydetmistim
Direk ona baktim baktim hamilesin masallah sana canim cok sevindim
darisi basimiza insallah hayirlisiyla

Allah razı olsun darısı dileğenlerin başına olsun inş. Dua edelim Rabbim vereceği zamanı biliyor

Bugün Yeliz ve bebekleri İzmir yolcusu....
1 uçak koltuğunda 3 - 4 kişi oturulur mu denicem

Günaydın canlar

günaydın şekerlerrrr

dün gece çok ağladım ya..
ben hiç hamile kalmayacam mı artık diyee
bu ay hamiş kalmak istiyorum ya..
bebişim ocak doğumlu olsun
dua edin bana da ya..
2 düşükten sonra tutmuyo ya
hiç olmayacak gibi geliyo artık

Şşşşşşşt kendine gel noooluyo!
Ne demek hamile kalamicam falan. O 2 tane neyin nesiydi.
Rabbim gücüne gider, yapma böyle.
Annem şimdiden bizi bu kadar üzüyo demez mi bebişin...
Müneccim misin sen hamile kalamayacağını dair bu kadar kesin konuşuyosun.
Yakışmıyo sakın 1 daha duymayayım!
Haziranda da sen müjdeyi vercen, hadi bakayım gülümse azcık...

canimmmm. cok hakisin insan bizim gibi iki dusuk yapinca boyle ruh hali arada cokuyor. ama ne yapiyrz hemencecik kendimizi toparliyoruz. bak mesela ben hic gebe kalamamaktan korkmuyorum. allah istediginde yine verir diyorum. simdi senin tablonu sıkı takibe aliriz. allah da yardim ederse ohhh ms gibi gelir bebisin :)))

ama once moralllll.

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

nasılsınız şekerler sırf size gelebilmek için koçişi uyutup koşuyorum laptopun başına o mışıl mışıl uyurken bende takıliiim azcık dimi
napıyonus bakim var mı yeni güzel haberler
ahanda benim yamuk tablo son bi hafta sankim :18: 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

benceee yeliz zaten hamile de :)) yelzden sonra da orkide2 den gelecek guzel haber :))

aaaay canııııım ne güzel de demişsin öyle güzel konuşan dilini yiyim senin bir aksilik olmazsa bu ay sonunda tüp bebek tedavisi başlayacak. inşallah gelecek yavrucuklarım. ben ümitliyim Allah da ümitlerimi boşa çıkarmaz inşallah.

Alışsınlar kızım, doğunca hepsini tek sıra arkama dizcem, ördek gibi oooiiiy :118:

ohihihhh yerim ördişleriniiiiiiiiiiiiiiiii

deliiiiiiiiiiiiiiiii ya senbeni de kendin gibi delirticen kuzucum ya bak beni strese sokma riskli zamanlardayım kuzucum bak seninançlı insansın nasıl bu kadar bırakırsın kendini ben hiç hamile kalamamıştım ya ilk dr. a gittiğimde bir sorun yok demişti hatta yumyum takibi yapıcaktı vazgeçti daha ilk denemen 4-5 ay takıl dedi ve rabbim nasip etti 5 . ayda kiii sen hamilelik yaşamız birisin demek ki hamile kalabiliyorsun eşinde sorun yok millet neler yaşıyo acele etme dur!! Ayrıca öyle tarih hesabıda yapma bak ben eşime bile derdim ya kasım da ne biçim ayda doğmuşsun sene sonu 1 senen gitmiş resmen diye bak başıma ne geldi aralıkta doğucak Allah nasip ederse miniğim yaaa bu işler belli olmuyor hangi ay olursa olsun hayırlısı olsun kuzucum üzme canını dualara ve çalışmalara devammmm

orkide genelde böyle tüp bebek düşünüp ona gerek kalmadan o ay hamile olduunu öğrenen çok var inşallah senide öyle olacak canım rabbim hayırlısını nasib etsin

aynı şeyleri bazen bende yaşıyorum filozofum. o yüzden seni çok iyi anlıyorum sanki hiç olmayacak gibi korkuyorum ama var demekki rabbimin bi bildiği belki zamanı gelmedi daha belki böylesi daha hayırlı şu an ki şartlarda. üzme kendini nolluuuuur inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla bizde veririrz burdan güzel haberler allah gönlünden geçeni versin kusum da bu ay hamiş kal ocak doğıumlu dünya tatlısı bi bebişin olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

canım ben şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum. o yüzden hamile kalma ihtimalim imkansız değil ama o kadar düşük ki. belki böylesi daha iyi. ben 2 yıl içinde 3 düşük yaptım. pıhtılaşma sorunum da var. önceden iğnelere başlayacağım bu tedavi ile. inşallah bir daha bebeklerimi kaybetmem. bu arada tüp yaptırmamın bir diğer sebebi de eşimin spermleri normal iken bir anda çok kötü oldu ve dr tüp bebek dışında pek ihtimal vermedi. hayırlısı ben hep ikizlerimin olacağını hissediyorum hamile kalmayı ilk istediğim günden bu yana

niye yamuk diyon sen bakim tabloya bat yaklaştıkça streste artıyo dimi kuşum Allah hayırlısını versin inş.

o zaman hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin inşallah
niye yamuk diyon sen bakim tabloya bat yaklaştıkça streste artıyo dimi kuşum Allah hayırlısını versin inş.

ne bilim bi yamuk gözüktü gözüme aynen kusum bat yaklaştıkça stres artıyor. kaç gündür rahat bi uyku çekemedim ondan da bu yamukluk biraz sanki amin canım amin hayırlısı olur inşallah darısı başımıza taze anniiiiiiiiiiiiiiiiş

En büyük bebeler benim bebeler anam tarihe bakın....

Son düzenleme:

yagmur cnm. madallah tablon guzel gufiyr simdilik. insallah tez zamanda gelir yavru kusun.

orkde canim senin tup bebegi bilmiyrdum. gercekten icimden sen gecmistin. demekki gelecek bebisin. bak hir kac kiside tutturdum gebeligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…