Peri canim zaten senin tablonu telime kaydetmistim
Direk ona baktim baktim hamilesin masallah sana canim cok sevindim
darisi basimiza insallah hayirlisiyla
günaydın cannn
Sen ben bebekler, anam çok kalabalığız bi araya gelince
ahah ama siz daha kalabalıksınız annem 3 kişi biz 2 kişi buarada gizoşla doğumlarımız çakışıcak cano
Bugün Yeliz ve bebekleri İzmir yolcusu....
1 uçak koltuğunda 3 - 4 kişi oturulur mu denicem
ahaa gezenti yapıcak şimdiden sıpalarıııı
Günaydın canlar
günaydın şekerlerrrr
dün gece çok ağladım ya..
ben hiç hamile kalmayacam mı artık diyee
bu ay hamiş kalmak istiyorum ya..
bebişim ocak doğumlu olsun
dua edin bana da ya..
2 düşükten sonra tutmuyo ya
hiç olmayacak gibi geliyo artık
günaydın şekerlerrrr
dua edin bana da ya..
benceee yeliz zaten hamile de :)) yelzden sonra da orkide2 den gelecek guzel haber :))
Alışsınlar kızım, doğunca hepsini tek sıra arkama dizcem, ördek gibi oooiiiy :118:
günaydın şekerlerrrr
dua edin bana da ya..
orkide genelde böyle tüp bebek düşünüp ona gerek kalmadan o ay hamile olduunu öğrenen çok var inşallah senide öyle olacak canım rabbim hayırlısını nasib etsinaaaay canııııımne güzel de demişsin öyle güzel konuşan dilini yiyim senin bir aksilik olmazsa bu ay sonunda tüp bebek tedavisi başlayacak. inşallah gelecek yavrucuklarım. ben ümitliyim Allah da ümitlerimi boşa çıkarmaz inşallah.
günaydın şekerlerrrr
dua edin bana da ya..
orkide genelde böyle tüp bebek düşünüp ona gerek kalmadan o ay hamile olduunu öğrenen çok var inşallah senide öyle olacak canım rabbim hayırlısını nasib etsin
aynı şeyleri bazen bende yaşıyorum filozofum. o yüzden seni çok iyi anlıyorumsanki hiç olmayacak gibi korkuyorum ama var demekki rabbimin bi bildiği belki zamanı gelmedi daha belki böylesi daha hayırlı şu an ki şartlarda. üzme kendini nolluuuuur inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla bizde veririrz burdan güzel haberler allah gönlünden geçeni versin kusum da bu ay hamiş kal ocak doğıumlu dünya tatlısı bi bebişin olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
nasılsınız şekerler sırf size gelebilmek için koçişi uyutup koşuyorum laptopun başınao mışıl mışıl uyurken bende takıliiim azcık dimi
napıyonus bakim var mı yeni güzel haberler
ahanda benim yamuk tablo son bi hafta sankim :18: 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
o zaman hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin inşallahcanım ben şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum. o yüzden hamile kalma ihtimalim imkansız değil ama o kadar düşük ki. belki böylesi daha iyi. ben 2 yıl içinde 3 düşük yaptım. pıhtılaşma sorunum da var. önceden iğnelere başlayacağım bu tedavi ile. inşallah bir daha bebeklerimi kaybetmem. bu arada tüp yaptırmamın bir diğer sebebi de eşimin spermleri normal iken bir anda çok kötü oldu ve dr tüp bebek dışında pek ihtimal vermedi. hayırlısı ben hep ikizlerimin olacağını hissediyorum hamile kalmayı ilk istediğim günden bu yana
niye yamuk diyon sen bakim tabloyabat yaklaştıkça streste artıyo dimi kuşum Allah hayırlısını versin inş.
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
nasılsınız şekerler sırf size gelebilmek için koçişi uyutup koşuyorum laptopun başınao mışıl mışıl uyurken bende takıliiim azcık dimi
napıyonus bakim var mı yeni güzel haberler
ahanda benim yamuk tablo son bi hafta sankim :18: 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aaaay canııııımne güzel de demişsin öyle güzel konuşan dilini yiyim senin bir aksilik olmazsa bu ay sonunda tüp bebek tedavisi başlayacak. inşallah gelecek yavrucuklarım. ben ümitliyim Allah da ümitlerimi boşa çıkarmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?