Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Everyyyyy canım merhaba,
Doğum ne zaman? Kocaman olmuş bebeğin...
Sağlıcakla 1 avazda al kucağına bebişini, dualarımdasın...

anammmm. every gelmis:))
nasilsin cnm? bebis iyi mi?

tablon guzel gıdıyor canım
en onemlı donem baslamıs son 7 gun ve umarım hep yukseklerde devam eder

inş. kuşummmm vala elim hamişlik takvimine gidiyo geliyo ama keseyi görmeden yapmiyim diyorum çekiyorum kendimi yelizim benden önce davranmış

Everyyyyy canım merhaba,
Doğum ne zaman? Kocaman olmuş bebeğin...
Sağlıcakla 1 avazda al kucağına bebişini, dualarımdasın...

canım hamile misin ?? dogum hic belli degil canım ya gecen 10 gun once bizi telaslandırdı suyum azalmis acil sezeryan diye. serum takıldı yattık hastanede simdi yolunda hersey risk azaldi. karnında dursun daha diyor doktor. sanırım 2 hafta sonra eger yolunda giderse sizlerde dualarımdasınız hepınızı coooooooook sevıyorummm

Hamileyim, daha doğrusu kalbimden geçen bu, içimdeki ses öyle söylüyor.
2 hafta nasıl geçer be güzelim, booool bol şans. Geçen gebeliğimde Derya doğurmuştu... Bunda da sen doğurursun inşallah

Hayırlı olsun cnm Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inş. oğlun olucak sanırım hayırla büyüt inş. Hayırdır inş. bende rüyamda erkek eli gördüm kocaman iri etli diyorum ki ya ben niye bu ele bakıyorum benim kocamın eli daha güzel benim eşimin eliyle kıyaslıyorum eşimin elleri tombuldur bünyesine göre diyorum eşimin ki daha zayıf durdu ama daha güzel Rüya tabirine baktım nette erkek kardeş ya da erkek evlat demek diyo güç diyor Allah'ım zorluklar göstermesin inş.

Hamileyim, daha doğrusu kalbimden geçen bu, içimdeki ses öyle söylüyor.
2 hafta nasıl geçer be güzelim, booool bol şans. Geçen gebeliğimde Derya doğurmuştu... Bunda da sen doğurursun inşallah
insallah hissettigin gibidir ve mujdeyı verirsin bizlere canım tesekkur ederim son gunler gecmiyormus gercekten

tesekkur ederim canım ruyan guzel seylerın habercisi olsun gonlundekine kavusman dilegiyle bu ay guzel haberini bekliyoruz

Sobeledim sizi nasılsınız canlarım herkes iyimi?
yeliz ve peri taze hamişler dikkat ediyosunuz demi kendinize yormayın benim yeğenlerimi

Sobeledim sizi nasılsınız canlarım herkes iyimi?
yeliz ve peri taze hamişler dikkat ediyosunuz demi kendinize yormayın benim yeğenlerimi

meroşşşşşşşşşşşşş tosunumuz büyümüş ekinci yine arazi minnakıyla geziyo fıttırı fıttırı cnm yarını ve bir daha ki p.zartesi yi bekliyorum sabırsızlıkla dr. kanaman olmasın dedi ya en ufak bir sızıntıda panikliyo tuvalete gidiyorum :18:dua et kuşummmm

Korkma okadar tatlım ama tabiki çok dikkat et.yükseğe uzanma,koltuk yatak itme ağır bişey kaldırma bunlara çook dikkat.inşallah ekincimiz gibi bulantısız bi hamişliğin olur

Korkma okadar tatlım ama tabiki çok dikkat et.yükseğe uzanma,koltuk yatak itme ağır bişey kaldırma bunlara çook dikkat.inşallah ekincimiz gibi bulantısız bi hamişliğin olur

İNŞ... ben iş yapmadan nasıl durucam yauuu :18:

Son düzenleme:

kuşumkuşum kuşummmmm sakarım benim cancazım bak hiç belli olmaz aynısını benim kocişte dedi ya dedi yerlerde sürünüyosun çocuk istiyosun nasıl tutunucak ki hiç bişi yapamayız biz sayende diyodu Allah ol dedi oldu hamdolsun senin ki ve tüm dileğenler içinde bu geçerli düğün evi olucak topiğimiz görürsünüz bak nasıl kötü olmuştum kanlı akıntım geldiğinde sancım vardı geliyo diye ağlamaklı oldum meğer minniğim tutunuyomuş yavrum benimde hamile kalmadan mart ayından önceki ay şiddetliydi parçalar dökülüyodu ödüm kopuyodu arkadaşım diyodu kız bi dr. a git normal değil temizlendi içim miniğim için hayırlısı...

bende öyleyim canm küçücüğüm filan ama her deliğe girerim ben iş yaparken benim eşim etrafımda dönüyo koşa koşa bi yeri kırılıcak diye ama mola vericem tabiki yarında değerime bir baktırıyım daha da rahatlıcam Allah'ın izniyle

tatlım benim gün içinde hep seni düşündüm kim biir nasıl heyecanlıdır peri dedim, bebeğim iyi mi diye telaşlıdır dedim
şimdi keseyi görememeniz çok çok normal bunu biliyorsun ama için içini de kemiriyor anladığım kadarıyla
değerlerin de mis gibi artar hiiiç kafana takma sen tatlım hamileliğinin tadını çıkar bulantılar falan başlamadan
yalnız keseyi görmeden ilişkiyi yasaklamıştı doktor bize ona dikkat edin canım keseyi görün risk olmadığını da görün sonra ilişkilere karar verin
baş ağrıları kasık ağrıları bulantılar ooooooooooh gelsin hepsi bebiş için her şeye değer canımın içi, davul gibi olacak karnın, ayyyyy ne güzel ne güzel
sigara falan içiyorsan aman derim derhal bırak, asla ve asla içenin yanında da durma
benim dualarım hep üzerinde olacak tatlım sakın çok telaşa pimpiriğe girme, diyenen bak ahahahahaa
sakın dış gebelikten falan şüphelenme canım keseyi gördüğünüz an o ihtimal ortadan kalkacak sonuçta, bu sefer ayyy kalbi atacak mı diye telaş başlayacak
hepsi allahın izniyle olur canım sen gönlünü rahat tut, kendini yorma yeter ki
dün kocacım geldi benim de, geceye kadar gezdik fıttırı fıttırı
aklım da topikte bir yandan şarjım azalmasa hep girecektim de azaldı körolasıca
çok sevdim perim benim darısı isteyen herkesin bütün topiğin başına inaşallah canlarım
sizi çok seviyorum

canımmm çok sevindim doktorun güzel şeyler söylemesine, bu şekilde daha hızlı toparlayacaksınız inşallah

tatlım şimdi çok akıntı olur
bebek bu aşamada senin servikal mukusunla besleniyor, o yüzden
bebiş onlarla besleniyor annesi bir şey akınca telaşlanma hep akacak çünkü
ama tabi tetikte ol her zaman en ufak bir kahverengi lekelenmede bildir doktoruna
ilişki konusu dediğim gibi keseyi görene kadar yapmayın, hani kesenin yerine göre 3 ay yasaklayabiliyor doktorlar
ama inşallah allahın izniyle bir aksilik çıkmayacak

canm canım canımmmmmm

olmuyo sensizzz olmuyo işte kadro tam olmayınca olmuyo dimi topikcanlarrrrr

canm şimdi sen benden kesinlikle daha tecrubelisin sürecin önden gidiyor sonuçta ben idrar testini gördükten sonra yerimde duramadım ama dr. da aynı heycan yoktu sanki ben gebe değilmişim gibi davrandı gibi me geldi çok erken hareket ettiğimi söyledi testler 10 gün sonra yapılır dedi ben zaten 10 gün sonraya kalsaydım test yapmadan sonucu anlardım günlük hayatına devam et kese için 10 ün sonra gel öğle kesin bişi sölerim dedi benim değerimin çok iyi olduğunu söylüyorlar dr. 2 kat artması gerek dedi düşüklerde hamile olanlar bile basbas bağırıyor ben sevincimi yaşayamadım ki offf aradım sonucu öğrenmek için yolda dedi gebelik var kesnlikle değer 250 ama pazar günü tekrar kan ver 2 kat artması gerek ilk günden bana bu kadar yüklenilmeski dedim sonuç tam olarak nedir yani ??? dedi gebeliklerde olumsuz olarak dış gebeliği düşünmemiz gerek kanaman olursa bana bildir kasığım ağrıyor dedim çok dedi biraz sol kısmı ağrıyor dedim dedi bak bugünler önemli pazartesi tekrar konuşalım değerinden sonra zaten 10 gün sonra gerçek gebelik olup olmadığını anlarız dedi bayılttı beni resmen

canım benim yazamasam da dün takip ettim epey yazdıklarınızı telefondan yazılmıyor doğru düzgün ama yine de yanınızdaydım ben
geleim konumuzaa, bu kadar garantici doktorlardan nefret ediyorum pericim
doktorun aşırı garantici konuşmuş yani olası sıkıntılarda hastalar çok üzülmesin diye yapıyorlar ama 250 bhcg hamişsdin demek, bitii.
yok dış gebelik olabilir yok kıl olabiilir, yok yün olabilir...
allah allah yaa, hayat bu her şey olabilir yani güzelini normal seyrini düşünmek varken olası olumsuzluklarla kendini üzme tatlım
her şeyin güzel olma ihitmali çok daha yüksek
hadi bir dış gebelik öykün olsa ikincisi için belki tetikte olunabilir yani, ihtimal azıcık daha yüksek oluyormuş o zaman, normale göre
hani hiç bir olumsuzluk da yok ortada
o yüzden hep güzelini normalini düşün tatlım
o senin mercimek tanen, rahatla ve korktuğunda onunla konuş, bak iyi ol yoksa totona totona geliyor şaplak de
ayyyyyyy yerler onu

Son düzenleme:

kuzucum baştan olumsuz girdim harika bir işe işte ama yanımda bir kız vardı sağolsun o dr.un asistanıymış daha önce şuan 15 haftalık dedi ya hamilesin kızım salla gerisini kim biliyoır ki değerini boşver ya bak dedi ben kan bile vermedim idrar yaptım dedim hamileyim bana da dedi ya hemen kaptırmayın kendinizi 10 gün sonra belli olur dedi öyle hamilesin işte dedi hatta kuzenim ve bu arkadaş ordan çıkıp yemeğe gittik salata alırken maydanoz aldırmadılar bana söktürücü etkisi var aaa hamilee gibi davran artık filan kuzucum kalp atışına kese günü bakılıyor mu bunu çok merak ediyorum :44:

Meraklı melahatim benim kalp atışı olamaz daha kese günü.sende uçurcanmı bebişi ama keseden bi hafta sonra gümbür gümbür atar inşallah.haa dış gebelik geçirmiş biri olarak hiiç sanmıyom sende öyle bişey yok.kanaman yok seni kıvrandıran ağrın yok daha ne olsun kuzum.rahatla artık yarında değerini bize yaz kızarım yoksa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…