kuzucum baştan olumsuz girdim harika bir işe işte ama yanımda bir kız vardı sağolsun o dr.un asistanıymış daha önce şuan 15 haftalık dedi ya hamilesin kızım salla gerisini kim biliyoır ki değerini boşver ya bak dedi ben kan bile vermedim idrar yaptım dedim hamileyim bana da dedi ya hemen kaptırmayın kendinizi 10 gün sonra belli olur dedi öyle hamilesin işte dedi hatta kuzenim ve bu arkadaş ordan çıkıp yemeğe gittik salata alırken maydanoz aldırmadılar bana söktürücü etkisi var aaa hamilee gibi davran artık filan kuzucum kalp atışına kese günü bakılıyor mu bunu çok merak ediyorum :44:
tatlım keseden epey sonra kalp atışıkuzucum baştan olumsuz girdim harika bir işe işte ama yanımda bir kız vardı sağolsun o dr.un asistanıymış daha önce şuan 15 haftalık dedi ya hamilesin kızım salla gerisini kim biliyoır ki değerini boşver ya bak dedi ben kan bile vermedim idrar yaptım dedim hamileyim bana da dedi ya hemen kaptırmayın kendinizi 10 gün sonra belli olur dedi öyle hamilesin işte dedi hatta kuzenim ve bu arkadaş ordan çıkıp yemeğe gittik salata alırken maydanoz aldırmadılar bana söktürücü etkisi var aaa hamilee gibi davran artık filan kuzucum kalp atışına kese günü bakılıyor mu bunu çok merak ediyorum :44:
Meraklı melahatim benim kalp atışı olamaz daha kese günü.sende uçurcanmı bebişiama keseden bi hafta sonra gümbür gümbür atar inşallah.haa dış gebelik geçirmiş biri olarak hiiç sanmıyom sende öyle bişey yok.kanaman yok seni kıvrandıran ağrın yok daha ne olsun kuzum.rahatla artık yarında değerini bize yaz kızarım yoksa
Ya bende çok olumsuz konuşan dr ları sevmiyorum ama şansıma benimde hep karşıma böyleleri çıktı sonradan öğrendim takmamayıİlk gebeliğimde kan testi yaptırdım dr umu aramıştım nasıl heyecanlı hamileyim dedim inanamadı dr un hayatında çikolata kistiyle hamile kalan 2.hastasıymışım benim moral yerlerde ama ama hamileyim işte dedim :)) Sen dedi boşuna gelme iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi iki gün sonra yaptırdım artmış ondan sonra bi zahmet hamile saydı beni gittim. Bana bu bebek zor oldu riske atmayalım ilişkiyi 3 ay yasakladı, ağır kaldırmayacaksın, halı cam temizlikle kendini yormayacaksın vs vs . Arada kanamalarımda oldu hatta 4 aylıkken kanamam olmuştu nasıl korkuyorum dr düşecekmi yoksa dedim bana sert sert ben düşecek çocuğu karında tutamam ama tutabilen dr lar var onlarda artık ne kadar sağlıklı oluyorsa demişti o son görüşüm oldu dr u psikolojimi bozdu resmen gıcık Ama hepsi geçti gitti ve hiç bir zaman olumsuz düşünmedim canım. Kafana takılan herşeyi sorabilirsin. Genellikle kese alttan 5.haftada üstten ise 6.haftada gözüküyor. 7.haftadan itibaren ise kalp atışlarını duyabilirsin. Kese ile kalp atışı arasında 1-2 hafta oluyor canım, kalbin atmaya başlaması bebeğin %90 sağlıklı doğacağının ispatı olarak görülüyor. şimdiden maşallah yavrunaaa
tatlım keseden epey sonra kalp atışı
ben 10 şubatta idrarda öğrendim
12 şubatta 1018 bhcg çıktı
16 şubatta vajinal mi bakalım keseye, 18 şubatta karından mı dedi. 18 şubatta karından keseye bakıldı (5hafta 4günlük)
28 şubatta da kalp atışını dinledik(7hafta 0günlük)
12 martta da ilk defa fasülye şeklini almıştı (8hafta 5 günlük)
29 martta da ilk defa kıpır kıpır oluşunu gördük (11hafta 1günlük)
1. Gün : 36.2
2. Gün : 36.2
3. Gün : 36.3
4. Gün : 36.4
5. Gün : 36.4 *
6. Gün : 36.3
7. Gün : 36.3
8. Gün : 36.4 *
9. Gün :ölçüm yok
10. Gün : 36.3 *
11. Gün : 36.5
12. Gün : 36.2 *
13. Gün : 36.6 *
14. Gün : 36.7 *
15. Gün : 36.8
Geçtiğimiz ay soğan kürü yaptım... Ve adetim 27. Günde geldi... Acaba onun içinmi erken yumurtladım... Yoksa ilerleyen günlerde ateş düşermi,.. Çalışmalara devam etmelimiyiz sizce?
yıldızlılar çalışmalar galiba 13. ünde yükselmiş ateş çalışma günleride güzel inş. güzel haberler getirisin ama ff de tablo oluştur cnm daha sağlıklı yorum yapılır
şirincimm ya 10. gün ya 12. gün yumurtlamışsın bence1. Gün : 36.2
2. Gün : 36.2
3. Gün : 36.3
4. Gün : 36.4
5. Gün : 36.4 *
6. Gün : 36.3
7. Gün : 36.3
8. Gün : 36.4 *
9. Gün :ölçüm yok
10. Gün : 36.3 *
11. Gün : 36.5
12. Gün : 36.2 *
13. Gün : 36.6 *
14. Gün : 36.7 *
15. Gün : 36.8
Geçtiğimiz ay soğan kürü yaptım... Ve adetim 27. Günde geldi... Acaba onun içinmi erken yumurtladım... Yoksa ilerleyen günlerde ateş düşermi,.. Çalışmalara devam etmelimiyiz sizce?
zaman geçmiyor hakikaten canımmmoiyyyy benim canımın bu kadar tez canlı annesi varken zaman nasıl geçecek yaaaaaaaaaaaaa
yoksaaa bebiş mi var sende de yağmuuuuuurooooof kızlar ya benim bugün midem çok kötü üşüttüm heralde yaaa
şirincimm ya 10. gün ya 12. gün yumurtlamışsın bence
ama 12. gün daha büyük ihtimal
ikisi için de çalışmalar güzel
dua edip bekleyeceğiz canım
zaman geçmiyor hakikaten canımmm
yoksaaa bebiş mi var sende de yağmuuuuuur
yelizle birlikte müjdeleriniz gelsin inşallah
36,7 lerden düşmez canım büyük ihtimalle, 3 gün üstüste yüksek çıkmış tamamdır bu işÇokkkk sağol ekincim... Sence devam etmelimiyiz çalışmalara... Düşmez daha dimi... Sabah'ta ölçeyim bi inşallah tutunur bu ay benimde bebeğim...
Sen nasılsın? Kıdemli oldun artık hamileliktekuzucuğun nasıl? Cinsiyetini öğrenebildinizmi?
artık yumurtlamışsın canım bence çalışmalara devam etmeye gerek yok yani keyfinize göre yapın
soğan kürü işe yarıyor demek
canım bir şey soracağım yaa sen soğan kürü topiğinde epey zaman geçiriyorsun
benim eşimin teyzesi 32 yaşlarında yumurtlası olmadı tüp tedavisi için kullanılan ilaçlarda
soğan kürü onun için umut olabilir mi dersin?
ne demek canımm her zmana buralardayızÇok sağol canım... O zaman keyfe kederiz artık süper :)
Evet canım baya işe yaradığını hissetmiş biri olarak... Ve içeriyi temizlediği gibi sağlıklı yumurta oluşumunu da sağlıyormuş canım... Ama ilave incir ile birlikte... Bir çok kişi bu şekilde hamile kalmış ekincim... İnşallah teyzenizede şifa olur... Bu arada soğan kürü bittikten sonra incire başlanıyor... İkisi aynı anda olmazmış canım haberin olsun...
İnşallah şifa olur canım...
Bu arada teşekkür ederim tekrardan cevabına :)
36,7 lerden düşmez canım büyük ihtimalle, 3 gün üstüste yüksek çıkmış tamamdır bu iş
bebişin cinsiyetine doktor atıyorum kız ded 11. haftada ama inanmayın dedi
belki kızdır
asıl cinsiyet tahmini için nisan sonu mayıs başı gelin dedi, hem o zaman 4li testler de yapılacak
ikili testlerimiz temiz çıktı çok şükür
öyle canım günler geçsin de göreyim bebişi diye bekliyorum
rabbim isteyene herkese yaşatsın inşallah
valla ekincim beni şimdiden bi heyecan aldı nedenseyağmuryağmuryağmuuur
ne dersin canım geliyor mu bebişin bu ay
tablon hiç de fena durmuyor umut var yani
tabii ki bir şey söylemek için erken ama gelecek vaadediyor
Sağolasın canım...
Ay kız annesimi oluyorsun sen şimdi :)) nasıl güzel süslersin sen onu cimcimeyi :) hayırlısı olsun ekincim... Test sonuçlarında iyi çıkmış çok sevindim... Sağlıkla huzurla gelsin meleğin inşallah
İsim düşündünüzmü?
canım kız olursa alternatif çokSağolasın canım...
Ay kız annesimi oluyorsun sen şimdi :)) nasıl güzel süslersin sen onu cimcimeyi :) hayırlısı olsun ekincim... Test sonuçlarında iyi çıkmış çok sevindim... Sağlıkla huzurla gelsin meleğin inşallah
İsim düşündünüzmü?
canımcım anlattıkların hep hamişlik belirtilerivalla ekincim beni şimdiden bi heyecan aldı nedensebende ilk syfadan hamiş tablolarına bakıyordum benimkine benzeyen var mı diye inşallah olur bu ay kusum dua et benim için. gerçi bebek konusunda şu an için tereddütlerim var ama bu bebiş özlemime de engel olamıyor. çok istiyorum artık
bu arada ben daha önce yazdım ama sen görmedin sanrım. beni kaç gündür göğüslerim çok fena özellikle uç kısmına dokunamıyorum üstüne yatamıyorum. bir de bembeyaz krem gibi çok yoğun akıntım var sence neden olabilir bunlar neyin belirtisiakıntı sanki üşütüyorum ondan oluyor gibi geliyor ama çok yoğun bu defa nedense. :44:
senin prenses ne alemde bakiiiiiiiiim ismini ne koycanız düşündünüz mü
haklısın tatlım belki de erkek geliyor, rabbim hayırlısını versindaha belli değil şirincim şehzade annesi olması da an meslesi
ne demek canımm her zmana buralardayız
ben konuşayım bakayım ikna edeyim sonuçta ne zararı olabilir ki dğeil mi ama
yardımın için sağol canım gelirim belki bu konu için topiğinize
öpüyroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?