Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ya bende çok olumsuz konuşan dr ları sevmiyorum ama şansıma benimde hep karşıma böyleleri çıktı sonradan öğrendim takmamayı İlk gebeliğimde kan testi yaptırdım dr umu aramıştım nasıl heyecanlı hamileyim dedim inanamadı dr un hayatında çikolata kistiyle hamile kalan 2.hastasıymışım benim moral yerlerde ama ama hamileyim işte dedim :)) Sen dedi boşuna gelme iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi iki gün sonra yaptırdım artmış ondan sonra bi zahmet hamile saydı beni gittim. Bana bu bebek zor oldu riske atmayalım ilişkiyi 3 ay yasakladı, ağır kaldırmayacaksın, halı cam temizlikle kendini yormayacaksın vs vs . Arada kanamalarımda oldu hatta 4 aylıkken kanamam olmuştu nasıl korkuyorum dr düşecekmi yoksa dedim bana sert sert ben düşecek çocuğu karında tutamam ama tutabilen dr lar var onlarda artık ne kadar sağlıklı oluyorsa demişti o son görüşüm oldu dr u psikolojimi bozdu resmen gıcık Ama hepsi geçti gitti ve hiç bir zaman olumsuz düşünmedim canım. Kafana takılan herşeyi sorabilirsin. Genellikle kese alttan 5.haftada üstten ise 6.haftada gözüküyor. 7.haftadan itibaren ise kalp atışlarını duyabilirsin. Kese ile kalp atışı arasında 1-2 hafta oluyor canım, kalbin atmaya başlaması bebeğin %90 sağlıklı doğacağının ispatı olarak görülüyor. şimdiden maşallah yavrunaaa

tatlım keseden epey sonra kalp atışı
ben 10 şubatta idrarda öğrendim
12 şubatta 1018 bhcg çıktı
16 şubatta vajinal mi bakalım keseye, 18 şubatta karından mı dedi. 18 şubatta karından keseye bakıldı (5hafta 4günlük)
28 şubatta da kalp atışını dinledik(7hafta 0günlük)
12 martta da ilk defa fasülye şeklini almıştı (8hafta 5 günlük)
29 martta da ilk defa kıpır kıpır oluşunu gördük (11hafta 1günlük)

Allah razı olsun cnm cahillik işte

meleğim cnm arkadaşım şimdi bu benim ilk gebeliğim Allah 'ın izniyle okuduğum kadarıyla idrara daha sonra geçiyormuş gebelik hormonu kanda daha önce görüyomuşsun ben idrar da görünce ayyy çıldırdım ateşte tavan ya kendimden nasıl eminim ben kese görmek için gitmedim sadece gidişatı anlattım dedim çift çizgiyi gördüm yanlış yapmadığımı tahmin ediyorum çok erken davranıyosunuz dedi...Kan da pozitifi labratuardan öğrendim ya kız bile tebrikler filan dedi dr. da böyle şeyle söliyince zaten 2 gram aklım vardı buhar oldu o an arkadaşı kan bile vermemiş diyo canm ben test yaptım çift çizgi çıktı direkt keseyi gördük değer filan bilmiyorum p.tesi değerlerimi yazarım dr. gittiğim gün kasığımda ağrı vardı şuan ok şükür sadece sırtımın sol kalçamın üst kısmına kemiğe sanki bir an bişi sokuyolar bir sürü iş yapmışım gibi kalçamın üst kısmı ağrıyor :44:

oiyyyy benim canımın bu kadar tez canlı annesi varken zaman nasıl geçecek yaaaaaaaaaaaaa

1. Gün : 36.2
2. Gün : 36.2
3. Gün : 36.3
4. Gün : 36.4
5. Gün : 36.4 *
6. Gün : 36.3
7. Gün : 36.3
8. Gün : 36.4 *
9. Gün : ölçüm yok
10. Gün : 36.3 *
11. Gün : 36.5
12. Gün : 36.2 *
13. Gün : 36.6 *
14. Gün : 36.7 *
15. Gün : 36.8

Geçtiğimiz ay soğan kürü yaptım... Ve adetim 27. Günde geldi... Acaba onun içinmi erken yumurtladım... Yoksa ilerleyen günlerde ateş düşermi,.. Çalışmalara devam etmelimiyiz sizce?

yıldızlılar çalışmalar galiba 13. ünde yükselmiş ateş çalışma günleride güzel inş. güzel haberler getirisin ama ff de tablo oluştur cnm daha sağlıklı yorum yapılır

yıldızlılar çalışmalar galiba 13. ünde yükselmiş ateş çalışma günleride güzel inş. güzel haberler getirisin ama ff de tablo oluştur cnm daha sağlıklı yorum yapılır

Teşekkür ederim... Evet yıldızlar çalışmalar... Biraz erken olmuş galiba benim yumurtala dimi... Sence düşermi acaba 18. 20. Günde devam etsekmi çalışmalara...
O tabloyu yapamadım ben sonrada ikincisinde deneyincede olmadı
İnşallah bu ay gelir artık meleğim Allah'ın izniyle... Bekleyen herkesin yüzü gülsün tez zamanda inşallah

şirincimm ya 10. gün ya 12. gün yumurtlamışsın bence
ama 12. gün daha büyük ihtimal
ikisi için de çalışmalar güzel
dua edip bekleyeceğiz canım
oiyyyy benim canımın bu kadar tez canlı annesi varken zaman nasıl geçecek yaaaaaaaaaaaaa
zaman geçmiyor hakikaten canımmm

ooooof kızlar ya benim bugün midem çok kötü üşüttüm heralde yaaa
yoksaaa bebiş mi var sende de yağmuuuuuur
yelizle birlikte müjdeleriniz gelsin inşallah

Son düzenleme:

Çokkkk sağol ekincim... Sence devam etmelimiyiz çalışmalara... Düşmez daha dimi... Sabah'ta ölçeyim bi inşallah tutunur bu ay benimde bebeğim...

Sen nasılsın? Kıdemli oldun artık hamilelikte kuzucuğun nasıl? Cinsiyetini öğrenebildinizmi?

artık yumurtlamışsın canım bence çalışmalara devam etmeye gerek yok yani keyfinize göre yapın
soğan kürü işe yarıyor demek
canım bir şey soracağım yaa sen soğan kürü topiğinde epey zaman geçiriyorsun
benim eşimin teyzesi 32 yaşlarında yumurtlası olmadı tüp tedavisi için kullanılan ilaçlarda
soğan kürü onun için umut olabilir mi dersin?

36,7 lerden düşmez canım büyük ihtimalle, 3 gün üstüste yüksek çıkmış tamamdır bu iş
bebişin cinsiyetine doktor atıyorum kız ded 11. haftada ama inanmayın dedi
belki kızdır
asıl cinsiyet tahmini için nisan sonu mayıs başı gelin dedi, hem o zaman 4li testler de yapılacak
ikili testlerimiz temiz çıktı çok şükür
öyle canım günler geçsin de göreyim bebişi diye bekliyorum
rabbim isteyene herkese yaşatsın inşallah

yağmuryağmuryağmuuur
ne dersin canım geliyor mu bebişin bu ay
tablon hiç de fena durmuyor umut var yani
tabii ki bir şey söylemek için erken ama gelecek vaadediyor

Çok sağol canım... O zaman keyfe kederiz artık süper :)
Evet canım baya işe yaradığını hissetmiş biri olarak... Ve içeriyi temizlediği gibi sağlıklı yumurta oluşumunu da sağlıyormuş canım... Ama ilave incir ile birlikte... Bir çok kişi bu şekilde hamile kalmış ekincim... İnşallah teyzenizede şifa olur... Bu arada soğan kürü bittikten sonra incire başlanıyor... İkisi aynı anda olmazmış canım haberin olsun...
İnşallah şifa olur canım...
Bu arada teşekkür ederim tekrardan cevabına :)

ne demek canımm her zmana buralardayız
ben konuşayım bakayım ikna edeyim sonuçta ne zararı olabilir ki dğeil mi ama
yardımın için sağol canım gelirim belki bu konu için topiğinize
öpüyroum

Sağolasın canım...

Ay kız annesimi oluyorsun sen şimdi :)) nasıl güzel süslersin sen onu cimcimeyi :) hayırlısı olsun ekincim... Test sonuçlarında iyi çıkmış çok sevindim... Sağlıkla huzurla gelsin meleğin inşallah
İsim düşündünüzmü?

yağmuryağmuryağmuuur
ne dersin canım geliyor mu bebişin bu ay
tablon hiç de fena durmuyor umut var yani
tabii ki bir şey söylemek için erken ama gelecek vaadediyor
valla ekincim beni şimdiden bi heyecan aldı nedense bende ilk syfadan hamiş tablolarına bakıyordum benimkine benzeyen var mı diye inşallah olur bu ay kusum dua et benim için. gerçi bebek konusunda şu an için tereddütlerim var ama bu bebiş özlemime de engel olamıyor. çok istiyorum artık

bu arada ben daha önce yazdım ama sen görmedin sanrım. beni kaç gündür göğüslerim çok fena özellikle uç kısmına dokunamıyorum üstüne yatamıyorum. bir de bembeyaz krem gibi çok yoğun akıntım var sence neden olabilir bunlar neyin belirtisi akıntı sanki üşütüyorum ondan oluyor gibi geliyor ama çok yoğun bu defa nedense. :44:

senin prenses ne alemde bakiiiiiiiiim ismini ne koycanız düşündünüz mü

Son düzenleme:

daha belli değil şirincim şehzade annesi olması da an meslesi

canım kız olursa alternatif çok
bade
defne
lina(hurma ağacı fidesi demek)
pelit(çınar meşe gibi ağaçların meyvesi, anlamını çok sevdim, ama peline benziyor diye vazgeçebiliriz her an)
çağla
doğa
erkek olursa
çınar sarp olabilir diyoruz bakalım şimdilik bu kadar ihtimal var
isimlerimden çalabilirsiniz bu arada
yalnız perikızım haklı belki de şehzademiz geliyor bakalım
be gelrse gelsin kurban olur annesi onu yaradana
canımcım anlattıkların hep hamişlik belirtileri
üsatelik bende de vardı o anlattıkların
normalde ovulasyonda olurdu meme ucu ve geçerdi
hamişlik tablomda ovulasyonda oldu o meme ucu hassasiyeti ve bir daha da geçmedi
rabbim hayırlısıyla verir bu ay mucizenizi, belki yeni bir başlangıç olur eşin ve senin için de
ear şeyin hayırlısı tatlım, içini ferah tut sen
az kaldı senini ger sayımına da aaaaaaaaaay
denizin bitti sen ve yelizde sıra ay çok heyecanlı bu ay:18::18::18:
isimleri yazdım canım yukarıda bol bol çalabilirsizin hem kendiniz hem eş dost için
benim bebiş de çok uslu hiç üzmüyor annesini
ben sabırsızlanıyorum ultrasn günü için
inşallah bir aksilik yoktur canım beklemedeyiz bakalım

daha belli değil şirincim şehzade annesi olması da an meslesi
haklısın tatlım belki de erkek geliyor, rabbim hayırlısını versin

Son düzenleme:
ne demek canımm her zmana buralardayız
ben konuşayım bakayım ikna edeyim sonuçta ne zararı olabilir ki dğeil mi ama
yardımın için sağol canım gelirim belki bu konu için topiğinize
öpüyroum

Canım kesinlikle hiç bir zararı yokmuş... Her zaman bekleriz canım... Kesin bir bilgi almak için Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU sitesine gir ekincim... Orda herşey yazıyor... Hatta iletişim yerinden sorunuzu direk Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu na sorabiliyorsun tatlım... Sorunu mutlaka cevaplandırıyormuş mail yoluyla hatta telefonla bile iletişime geçilebiliniyırmuş...
Topikteki bir çok kişiye mail yoluyla hatta telefonla bile yardımcı olmuş... Öyle söylüyorlar... İnşallah sizede yardımcı olur...
Çok öpüyorum seni ve cimcimeni... Allah'a emanet olun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…