Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meleğim seninkinide çizgiyi 13e çeker... Ne durumda çalışmalar????

pardon çalışmamı vardı bugün eşim spermiyogram yaptırdı o yüzden cinsel perhiz yaptık iki gün. Ama neyseki cumartesi (11.gün) ve 12.gün boş geçilmedi , bende 13.gün diye tahmin ediyorum yani inşallah. Aman benden pek bi ümit yok tüm ümidim sensin

yok canim. bir karisiklik oldu sanirim. ben ocakta gebeligimi ogrenince sana ve birine daha "allahim atesle su hatunlari" demistim. ertesi gun yukselnisti atesleriniz. dun de kim dua etti hatirlamiyrm yazmussin ben de cevap vereyim demistim cnm.

kız unuturmuyum nasıl sevinmiştim ben senin bu akşamki mesajı görmeden sabahkine cevap verdim kalp kalbe karşıymış aynı anda yazmışız. Ya ben sana söyleyeceğim söyleyeceğim vazgeçiyorum sen şu dr ları bi kenara bırakıp çalışmalara başlasan mı? oh rahatladım

yelizkooooooo sen hangi ilaçları içiyordun?
sen de uzun süre adet olamamıştın değil mi?
klomen falan içtin mi? duphaston içiyordun sanki ama:26:

süper yumurtladın ve onu da döllediniz kesin
naaptın süle bakiyim

Senide o bıcık oğlunuda yerim hee hatun...
Benden yana ümitli olmana sevindim ama niye kendin içinniye böle yapıyosun aşk olsun kuzum , 11. 12.deki spermler içinde çirit atıyolardır ama senin olumsuz düşüncelerinden bi sıyrılabilseler... Zamanlama süper bence

yxliz 3 haftalık hamile oldugunu nasıl öğrendim canım? bhcg kaç cıktı ? beni bilgilendirirmisin?

Koca kistle boğuşurken ( klomen ve btç kürü saolsun - bunlar yüzünden oldu kist ), onu yok etmeye çalışırken, bi taraftanda diyet yaparken, eşimle ölesine bi birliktelik yaşadım. Üstte pozisyondaydım, hemen kalkıp silindim ve üstüne 1de wcye gittim, 2 dk. bile yatmadım. Sonuç bu. Bu arada ilaçlarımdan bi tanesi dün sabah bitti. Diğeride süt hormonu dengeleyicisi o da 2 güne bitcek. Dr.a sordum gebelik olursa ilaç kullanıyom noolur falan diye, bişi olmaz rahat ol dedi. Öyle işte...

ay cnm. cok guldum vallahim zaten dr.u takan kim ) sadece bir iki planimiz var esimle. ev tasiyacagiz sonra tatile gidecegiz. zaten 4 ay gecmus olacak. sonrasi allah kerim.

Kızlar kimdi bilmiyom, ben kisti öğrenmişim, perişanım sudan çıkmış balık gibiyim, ilk defa hormon değerlerime sahip olmuşum. Dr. bu ne DR. bu ne diye burda bağrınırken birisi benim kullandığım Dostinexten kullanmış. Süt hormonlarını düzenleyen ilaç. Son ilacımı içtim ve hamile olduğumu öğrendim yazmıştı. Bende Allahım ne uzak bi ihtimal demiştim kendim için. Kimdi o çok merak ediyom...:18:

hepinize kocamannnn opucukler ve iyi geceler..
acik kocamla ilgilenecegim.
yelizzz dedim sana yapilan arastirmalar kadin ustte olunca genelde kiz oldugunu gosteriyor (gebelik icin uygun pozisyon degil dense de denk geluncd kiz oluyormus).

Hamileliğim Pazar günü idrarla tastiklencek kuzum, beklemedeyiz...

canım forumda 3 haftalık hamile yazıoda oondan sordum nasıl anladın diye. canım ben 2 defa kimyasal gebelik yasadım.benimde reglim senle aynı zamanda 25inde regl olmam lazım ,ama idrarda silik cıktı ,kan testi yaptırdım bhcg 12 cıktı.3.kimyasalı yasamaktan korkuyorum,ama yine öyle gibi.

hepinize kocamannnn opucukler ve iyi geceler..
acik kocamla ilgilenecegim.
yelizzz dedim sana yapilan arastirmalar kadin ustte olunca genelde kiz oldugunu gosteriyor (gebelik icin uygun pozisyon degil dense de denk geluncd kiz oluyormus).

1 dünya kokulu öpücük yollasın sana şeker....
İii geceler, bi arada İst.a gel yaaaa, tatil sonrası falan....
İçicek birini buldum yaaa

Ateş takibi yap, test yapmadan anlıyon herşeyi...

Ateş takibi yap, test yapmadan anlıyon herşeyi...

cnım ates ölçumu yapmam için cok gec bugun alttan progeston aldım,progesteron hormonu yukselince ates yukselio biliosun.dun ölçmustum 36,1 cıkmıstı bugun 36,4 cıktı .canım insallah seninde wardır.Senin atesin kaçta su an ? öyle bir hafta önce tahlil yaptırıpta hamile olan var mı ? degerleri ortalama kaç cıkıyor

kızlarr ben buldum benim yumurtlama öncesi ateşimin neden bu ay yüksek olduğunu
dr un kanamam azalsın diye verdiği tarlusal (Medroksiprogesteron Asetat) bir nevi progesteron hapı..
bibikatun un dediği gibi de ateşi yükseltiyormuş progesteronnn
bu yüzden benim ateş dengem bozulmuştu..
onu bırakınca normale dönmeye başlayacak inşallah
bu arada ben adete 10 gün varken, yumurtlamanın 8.günü testte pozitifi görmüş kana gitmiştim..
kanda 19 çıkmıştı..
kimyasal dedi dr um..
diğer dr umda düşük yapıyorsun dedi

yelizzzz.

ben bu isi cozmusum anam. ff 18 e cekti. he he )

kızlar adetımee altı gun var ates takıbı nasıl oluyooo ya ogrenebılırmıyımm hergunmu baklıyo atesee

canim. ilk sayfada cok detayli anlatiliyr. hergun olcmen lazim. sabah saat 6-8 arasinda bir zaman belirlu kendine. her gun ayni saatte yataktan cikmadan atesini olceceksin. ates olcerin dijital olsun ve dil altindan olcum yapmalisin. eger ilk sayfada anlatilan tabloyuda yapip hergun buraya eklersrn yorum yapariz. bu arada adeti beklemene gerek yok. yarin basla.hadi hayirlisi.

kıslar günaydın nasılsınız bakalım ateşli hatunlaryeliz yapmıştır bi tane test gelir şimdihadi hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…