hadı hayırlı olsun bakalım cızgıde geldı
en zor kısmı kaldı sımdı beklemek
sanırımmm mıııı
o nası bı yukselık oyle masallah
Çarşamba gün doktora gittim. yumurtalrımdan iki tanesinin büyüyüp olgunlaştığını 2-3 güne çatlar sanırım dedi. doktora ateş ölçtüğümü söyledim. "eskiden doktorda yumurta takibi falan yaptırma imkanı olmayan kadınlar kullanır bunu işi matematiğe dökmeyin" dedi
eşim dediki ben onun ateş ölçtüğünü bile bilmiyordum yeni öğrendim.hayatımız ateş ölçümüne bağlı değil dedi.biz eğer istiyorsak oluyor. hiç bu gün yapmalıyız demedik .falan dedi
bende evet dedim..
ama dün akıntım olunca akşam kocişe kur yaptım ne bilsin garibim ateşin çıkma ihtimali yumurtlama ihtimali için yaptım ben o kuru:90: beni ihmal ediyosun falan dedim giyindim süslendimdr daha konuşa dursun matematik fizik
ay çok hoşsunaman hepsi aynı erkeklerin iide nasıl denk getircez güne canımız istediğine kalırsa 4 günde bir yaparız
sallaa ii yapmışsın ii taktik
bakalım belkı nasıbımız asılamadadırhayırlısı olsun canım allah sana hayırlı bir evlat sağlıklı bir bebiş verecektir umutlarımızı yitirmeyelim
sağol cnm evet beklemek zor sabır istiyo bekliycez artıkçalışma yapmıyım mı :26::26:
genelde bırakırım
inş sonucu sağlıklı olurda beklemeye razıyım :93::93::93::93::93:
Çarşamba gün doktora gittim. yumurtalrımdan iki tanesinin büyüyüp olgunlaştığını 2-3 güne çatlar sanırım dedi. doktora ateş ölçtüğümü söyledim. "eskiden doktorda yumurta takibi falan yaptırma imkanı olmayan kadınlar kullanır bunu işi matematiğe dökmeyin" dedi
eşim dediki ben onun ateş ölçtüğünü bile bilmiyordum yeni öğrendim.hayatımız ateş ölçümüne bağlı değil dedi.biz eğer istiyorsak oluyor. hiç bu gün yapmalıyız demedik .falan dedi
bende evet dedim..
ama dün akıntım olunca akşam kocişe kur yaptım ne bilsin garibim ateşin çıkma ihtimali yumurtlama ihtimali için yaptım ben o kuru:90: beni ihmal ediyosun falan dedim giyindim süslendimdr daha konuşa dursun matematik fizik
bende evet dedim..
valla öyle ... sadece kadın bilse yeter bence. işimizi ona göre ayarlar yaparız bişeyler
yumurtlamaya yakın evi fındık ceviz deposu gibi yaparım. akşamları eşime "canım fındık istiyor biraz kırarmısın" diyom.başlıyor kırmaya bir bana veriyor iki kendi yiyor. anlamıyor bile kendine kuvvet olsun diye bu oyunu yaptığımı ... anlarsa ters teper çok sevse bile yemez gıcıktır biraz.
yumurtlamaya yakın evi fındık ceviz deposu gibi yaparım. akşamları eşime "canım fındık istiyor biraz kırarmısın" diyom.başlıyor kırmaya bir bana veriyor iki kendi yiyor. anlamıyor bile kendine kuvvet olsun diye bu oyunu yaptığımı ... anlarsa ters teper çok sevse bile yemez gıcıktır biraz.
günaydınn güzeller
günaydınn güzeller
Eşime hiç söylemem benim yumurtlamam yakın falan diye... o dönemlerde kendime daha özenli bakarım . eşime güzel kahvaltı sevdiği yemekler falaneşin harika cvp vermiş ağzına sağlık sende süper yapmışsınn harika önceden bende yumurtlama sendurumu vardıı ben iyişletim kzıların sayesinde şimdi eşimde o sendurum var bu dönemlerde o akçıyor ben kovalıyorum
ay bende eşimde istesin diye beklerimistemez kavga can istemeye kaldımı yandık
kız nergisss sen varya ne uyanıksın kız tiyolarını bizle paylaşta bizde yapalım
2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydınnnnnnnnnnnnnn hayırlı cymalar kızlar galiba henüz yumurtlamdım ff yeş,il ışık yakmış bana o ne demek geçç mi diyor bana
serpilcim yeşil hala çalışın demek aman yrşili kaçırma :) her an ateşin yükselecek gibi
nergiscim eğer o iki yumurtan çatlamışsa ve eğer bundan sonra ateşin 36.3 ün altına düşmezse ve eğer ben bugüne kadar gördüğüm böyle tablolarda yanılmadıysam inşallah üzmez bu tablo diorum :)))
lorkee çizgiye göre gününe daha var bu düşüş önemli değil ama sanki bugün 12 . günün gibi gelior bana yarınki ateşine bakalım ,üzülme hemen.
tben çizgi doğru yerde inşallah kademeli artar ve daha düşmez.
herkese günaydın bu arada.ben her akşam eşime bir türk kahvesi yapıp yanına bir tane krçiboynuzu koyuyordum çok faydalı biliorsunuz,sonucunu da fena gördüm hihihi
ben de söylemiştim doktoruma ve gülmüştü ama ben hem yumurtamı takip ettirip hm ateş ölçtüm ateşime göre test yapsaydım daha doğruydu,doktorum kist oldu çatlamadı demişti oysaki ateşim çtladı demişti :)
3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet artık beni algıladıveeee 17 nci güne çekti bakalım ne olcak
gunaydın arkadaslar
asılama oncesı son sansımızda tutmadı
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugun leke gelır yarına da 36.1 e dusunce sokulur reglım
Eşime hiç söylemem benim yumurtlamam yakın falan diye... o dönemlerde kendime daha özenli bakarım . eşime güzel kahvaltı sevdiği yemekler falançok parfüm sıkarım (benimki etkileniyor parfümümden )
sende söyleme hiç bugün yapmalıyıoz falan deme kur yap o zaten tav olur
yumurtlama zamanı bendeçok geriliyorum . lması gerek gibi düşündüğümden sanırım. aslında rahat olmak gerekte nasıl olcaz onu bilmiyom ben bebeğimi kucağıma aldığım gün rajat olurum heralde.. o zamanda yumurtlama gününü ne yapayım kocişi ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?