2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydınnnnnnnnnnnnnn hayırlı cymalar kızlar galiba henüz yumurtlamdım ff yeş,il ışık yakmış bana o ne demek geçç mi diyor bana
Günaydınnn. Hayırlı Cuma'lar. Ateşin henüz yükselmemiş canım. FF nasıl yeşil ışık yaktı bilmiyorum ama siz çalışmalara devam edin diyor olabilir.
Kızlar ben henüz ikinci kan testimi yaptırmadım. Korkuyorum ya yükselmezse diye... Sanırım adetimin biraz daha gecikmesini bekleyeceğim. Çok şükür ateşim bugün biraz daha yükseldi. İnşallah böyle devam eder.
32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bu mübarek günde Allah hepimizin gönlünün muradını versin, kucaklarımızı sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun, dualarımızı kabul etsin. Amin.
hayırlı olsun galişba yarınki ateşin belirleycek ya yumurtladın yada yumurtlayacksın ronya taf julia yorumlar
sevdebige inşallah herşey yolunda gider sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin canım.
serpilcim senin siklusun 16 gün mü sürüyor ben yeniyim ve tablo yorumlamayı bilmiyorum.benim tabloda ilk önce kırmızı yandı durdum.sarı yanmadan geç diye yeşil ışık yandı inşallah geçmişimdir değilse tır ın altında kalıp ezilirim
canım ateşin gayet güzel ve artık korkma korkunun ecele faydası yok kötü şeyşler düşünme bu arada ben dün çalışmadımateşimin yükselmemesinede sevindim yani bir nebze şansım var bugün ve yarın artık kısmetse çalışırım
valla kızlar sağolsun yorumluyorlar. yorumlamayı iyi bilen 8-10 kişi var topikte ve hiç bir zaman tablomu yorumsuz bırakmadılar
Bence kaçırma bugünleri. Çalışmalara devam edin. Şunu da söyleyeyim, son 4 ayda biz en az bu ay çalışmışız.Diğer aylarda adetim biter bitmez başlamışız, çoğunlukla gün aşırı, ama bu ay çok az çalışabildik. Demiştim ya bir bu ay ben sabaha kadar da kalkmamazlık falan da yapmadım. Biraz sırt üstü yattım sonra yan döndüm filan. Sırt üstü pek yatamam. Ama önceki aylarda sıkılsam da sabaha kadar öyle yatmaya çalışıyordum. Hiç dikkat etmediğim ay hamile kaldım, çok şükür. Sen yine de çalışmalara devam et ama unutma olacağı varsa zaten bir seferde oluyor.
Bence kaçırma bugünleri. Çalışmalara devam edin. Şunu da söyleyeyim, son 4 ayda biz en az bu ay çalışmışız.Diğer aylarda adetim biter bitmez başlamışız, çoğunlukla gün aşırı, ama bu ay çok az çalışabildik. Demiştim ya bir bu ay ben sabaha kadar da kalkmamazlık falan da yapmadım. Biraz sırt üstü yattım sonra yan döndüm filan. Sırt üstü pek yatamam. Ama önceki aylarda sıkılsam da sabaha kadar öyle yatmaya çalışıyordum. Hiç dikkat etmediğim ay hamile kaldım, çok şükür. Sen yine de çalışmalara devam et ama unutma olacağı varsa zaten bir seferde oluyor.
3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet artık beni algıladıveeee 17 nci güne çekti bakalım ne olcak
gunaydın arkadaslar
asılama oncesı son sansımızda tutmadı
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugun leke gelır yarına da 36.1 e dusunce sokulur reglım
2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydınnnnnnnnnnnnnn hayırlı cymalar kızlar galiba henüz yumurtlamdım ff yeş,il ışık yakmış bana o ne demek geçç mi diyor bana
Günaydınnn. Hayırlı Cuma'lar. Ateşin henüz yükselmemiş canım. FF nasıl yeşil ışık yaktı bilmiyorum ama siz çalışmalara devam edin diyor olabilir.
Kızlar ben henüz ikinci kan testimi yaptırmadım. Korkuyorum ya yükselmezse diye... Sanırım adetimin biraz daha gecikmesini bekleyeceğim. Çok şükür ateşim bugün biraz daha yükseldi. İnşallah böyle devam eder.
32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bu mübarek günde Allah hepimizin gönlünün muradını versin, kucaklarımızı sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun, dualarımızı kabul etsin. Amin.
3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet artık beni algıladıveeee 17 nci güne çekti bakalım ne olcak
maşallhh maşallhh seni algılamışhımm o gün çalışmanda varmış maşallhh maşallhhh eee artık beklemedeyiz hayırlsı olsun aminnnnnnnnnnn
gunaydın arkadaslar
asılama oncesı son sansımızda tutmadı
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugun leke gelır yarına da 36.1 e dusunce sokulur reglım
amin canım serpoşummmmmmmmmmmmmm sağlıklı olsunda biliyosun kokruyorum :93::93::93::93::93::93::93::93:
hayırlısı olsun canım allah sana hayırlı bir evlat sağlıklı bir bebiş verecektir umutlarımızı yitirmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?