canım bilmemmi çıkar rüyaların
güzel juliammmm lütfen sen meyve sebze ekerken bende yardımca geleyim
rüyalarında beni unutma
canım tablo konusunda çok haklısın keşke ben sıkı takip edip tabloyu güncelleyebilsem
ama takip konusunda kendime çok güvenemiyomm
ama gönüllü birileri olursa süper olur
tablomuzu yapacak ve takip edecek gönüllü biri aranıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarr bu arada biliyorsunuz eşimde sorun vardı dün doktora gittik tekrar
eşim 19 nisanda varikosel ameliyatı olcak umarım şifasını buluruz
Ronyacım seni rüyamda görmüştüm kan testine gidiordun hatırladın mı ama sonucunu görememiştim :)ben bu gece en iyisi senle fasulye ekeyim bahçeme bol bol :))
İnşallah bu ameliyat son aşamanız olsun,geçsin gitsin :) hayırlısı olsun inşallah
tben ben burda çoğu kişiyi görmüştüm,hatta tafı bile görmüştüm daha ovulasyon günündeydi :)
kendimi de görmüştüm,annem geldi yanıma ve bana gelinlik giydirdi,evli kadına gelinlik bebek demekmiş,çok ağlamıştım o gece ,sonu güzel oldu çok şükür.Annemn ölümünden önce rüyasmda kötüye yorulacak şeyler görmüştüm,babamla ilgili şeyler görüorum ,memleketi arıorum hemen diolar ki gördün di mi malum mu oldu :)) ermiş gibiyim yaw :))
Allah hayra yazsın da geçen hafta rüyamda ,eşimle bir masada oturuyoruz,bir erkek bebek ya da çocuk diyelim var,dior ki: benim bu dünyaya gelmem için iyi bir neden söyleyin,biz de dioruz ki : yavrum biz seni koruyacaz hiç kötülük bulaşmayacak sana sen hiiç merak etme ,seni çok sevioruz :SS
Allah isteyenlere versin de çok etkilendim rüyamdan
tben ben burda çoğu kişiyi görmüştüm,hatta tafı bile görmüştüm daha ovulasyon günündeydi :)
kendimi de görmüştüm,annem geldi yanıma ve bana gelinlik giydirdi,evli kadına gelinlik bebek demekmiş,çok ağlamıştım o gece ,sonu güzel oldu çok şükür.Annemn ölümünden önce rüyasmda kötüye yorulacak şeyler görmüştüm,babamla ilgili şeyler görüorum ,memleketi arıorum hemen diolar ki gördün di mi malum mu oldu :)) ermiş gibiyim yaw :))
Allah hayra yazsın da geçen hafta rüyamda ,eşimle bir masada oturuyoruz,bir erkek bebek ya da çocuk diyelim var,dior ki: benim bu dünyaya gelmem için iyi bir neden söyleyin,biz de dioruz ki : yavrum biz seni koruyacaz hiç kötülük bulaşmayacak sana sen hiiç merak etme ,seni çok sevioruz :SS
tben ben seni hatırlıyorum o zamandan da ,nickini değiştirmiştin di mi ?
Ayy 4. müüüü?? Allah isteyenlere versin ya,herhalde bir deri bir kemik kalırım ben :)
İnş tertemizdir kalbimiz,5 daklık uykularıma sizleri sığdıracam bundan sonra hehe :)
canımm gözünaydın hayırlı uğurlu olsunrabbim kucağına almayı da nasip etsin inş
maşallah hamileler gittikçe artıyor Allah dileyen herkese versin inş..
hamile arkadaşlar dualarınızı bizden eksik etmeyin lütfen.gerçi benim ümidim yok ya yumurtlama dönemim geçiyor ve biz daha çalışamadık bileAllahım bana nasip etmiycek heralde öyle aksilikler çıkıyor ki
evet ya zamanla insana bıkkınlık geliyo...
canım rabbim hayırlısını versin inşallah...
bekleyiş4848 hayırlı olsun tatlım...canım kaçıncı günün...değerin süper bişeyyy
cara henüz kaçan bişey yok,bence bugün yarın ve ateşine göre diğer günün sabahı çalışın derim,bize doktor bu şekilde gün belirlemişti,tam zamanı yani :)
bekleyiş tekrar yazıorum gözün aydın çok sevindim ,testi çok geç yaptırdığını değerinden anlayabilirsin :)
Teşekkürler serpilcim :)
keşke kızlar bana böyle fırsat verseler de hep burda olsam,bugün çok ağladılar o yüzden ikisi birden uyumuştu, azcık da oyun minderinde aguladılar,Elifin biraz ateşi var gibi şimdi ona ilaç vereyim ,inş yine gelirim ben tablolara her gün mutlaka bakıorum merak etmeyin söylenmeyen olursa yazıorum herkese sevgiler öpüorum
merhaba kızlar sizlere birkaç sorum olcak cevaplarsanız sevinirim. adetim 1 gün geçti ortalama 1 haftadır ateşimi ölçüyorum 36.5 37 arası çıkıyor daha önceleri 35 cıvarı çıkardı. sizce hamilemiyim. birde ateşi koltuk altından mı ağızdan mı ölçüyorsunuz koltuk altından ölçünce 36.5 ağızdan 37 37.2 gibi çıkıyor yardımcı olun hiç bir fikrim yok bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?