Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yapmışsın

amin canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

julia ne güzel rüya görüyosun ben hiç görmedim bi geçen senelerde at görmüştüm şahlanmış başkada görmüyom :26::26::26::26::26:

inş bereketli bi yıl olur maşallah şimdiden bereket var

Ronyacım seni rüyamda görmüştüm kan testine gidiordun hatırladın mı ama sonucunu görememiştim :)ben bu gece en iyisi senle fasulye ekeyim bahçeme bol bol :))

İnşallah bu ameliyat son aşamanız olsun,geçsin gitsin :) hayırlısı olsun inşallah

inşallah canım hayırlı zamanlarda gelsin

tben ben burda çoğu kişiyi görmüştüm,hatta tafı bile görmüştüm daha ovulasyon günündeydi :)
kendimi de görmüştüm,annem geldi yanıma ve bana gelinlik giydirdi,evli kadına gelinlik bebek demekmiş,çok ağlamıştım o gece ,sonu güzel oldu çok şükür.Annemn ölümünden önce rüyasmda kötüye yorulacak şeyler görmüştüm,babamla ilgili şeyler görüorum ,memleketi arıorum hemen diolar ki gördün di mi malum mu oldu :)) ermiş gibiyim yaw :))

Allah hayra yazsın da geçen hafta rüyamda ,eşimle bir masada oturuyoruz,bir erkek bebek ya da çocuk diyelim var,dior ki: benim bu dünyaya gelmem için iyi bir neden söyleyin,biz de dioruz ki : yavrum biz seni koruyacaz hiç kötülük bulaşmayacak sana sen hiiç merak etme ,seni çok sevioruz :SS

Allah isteyenlere versin de çok etkilendim rüyamdan

ayyy içim ürperdi rüyalarının hepsi hayra çıksın canım malum oluyo ne güzel inş.bizlerde rüyalarına gireriz bizide gör olurmu

kızzz julia yoksa 4.mü gelecekkk
canım arkadaşım inanki rüyalarının çıkması yüreğinin güzelliğinden temizliğindendir
hep beni düşünerek yattt olurmu nolurrrrrrrrrrrrrr :93:

ne güzel canım ya allah hayırlara çıkarsın rüyanı
biliyorum ben geçen senede geliyodum ateş topiğine hamıleydin daha o zaman yeni evet hatırladım hep rüya görüp anlatıyodun temiz kalpli birisin ne güzel allahıma emanet ol

tben ben seni hatırlıyorum o zamandan da ,nickini değiştirmiştin di mi ?

Ayy 4. müüüü?? Allah isteyenlere versin ya,herhalde bir deri bir kemik kalırım ben :)

İnş tertemizdir kalbimiz,5 daklık uykularıma sizleri sığdıracam bundan sonra hehe :)

ewt canım nick değiştirdim
sağol cnm sen bizim ateşleride yorumlasan yeter
ikizlerde baya büyüdü dimi

bugün tam 4 aylık olduk,ama 3 aylık gibiyiz :)yani olması gereken gibi, aşı olduk üçümüz de :) ben de tetanoz aşıı oldum

çok şükür sağlıkları yerinde,boyları uzun :) oturup dizi izlioruz bazen :)çok zor günleri atlattım şimdilik en azından oyalayabiliorum biraz,yoksa sürekli onu al diğerini bırak hoş hala öyle de :)

ronyacımm rabbim eşinin şifasını versin sakın üzülme bunlarda gececekk

julia sende alalh razı olsunn e güzel kızları hiç yalnız bırakmdınn dualrını alıyorsun evet kalbinde bir o kadar güzel

tben .)))) mucuxxxxxxxxxxxxxxx

Teşekkürler serpilcim :)
keşke kızlar bana böyle fırsat verseler de hep burda olsam,bugün çok ağladılar o yüzden ikisi birden uyumuştu, azcık da oyun minderinde aguladılar,Elifin biraz ateşi var gibi şimdi ona ilaç vereyim ,inş yine gelirim ben tablolara her gün mutlaka bakıorum merak etmeyin söylenmeyen olursa yazıorum herkese sevgiler öpüorum

ben bunu hep demişimdir juliaaa önce Allahın izni ve sonrada bizlerin dualarıyla zorda olsa sorunsuz bir gebelik yaşadı
o kadar zor gebelik günlerinde doğurana kadar bizleri bırakmadı
millet hamile kalınca bir kaçıyor bir daha ayda yılda bir uğruyor
ben bunu kimseye yargılamak için söylemiyorum kim nerde mutluysa orda olsun
ama vefa çok önemli
vefalı arkadaşım juliaaa Rabbim gönlüne göre versin

cidden dularla gebeliğim iyi sonuçlandı,doğumda doktorum rahmin zar gibiydi dedi,yani normalde çoktaann suyum gelmiş olmalıydı ama ben günümü bekledim,çok şükür :) öpüorum canımmm benimm :)

cnm sağol darısı başına en kısa zamanda çalışmak önemli değil inanki birinin yazdığını okudum eşi adetine 1 gün kala gelmiş ve o ay sadece o gün beraber olmuşlar ve eşi gitmiş o ilişkiden hamile kalmış düşün artık allah ol desin yeter cnm

evet ya zamanla insana bıkkınlık geliyo...
canım rabbim hayırlısını versin inşallah...
bekleyiş4848 hayırlı olsun tatlım...canım kaçıncı günün...değerin süper bişeyyy

canım tşk ederim bugün 35.günüm 16.gün yumurtladım dün de kan tahlili yaptırdım

sağol cnm benim aslında çok geç kalmamıştım test için 16.gün yada 19.gün yumurtladım ya 4 gün gecikmeli yada 1 gün ama büyük ihtimalle 4 gün geçince adetim o zaman tahlil yaptırdım 18.şubattı son adetim ama değeri bu kadar beklemiyordum yüksek olduğunu anlasam idrar testi yapardım çoktan belirti olmyınca korktum ama :))) allah bütün isteyen arkadaşlarımızada versin inşallah

kızlar fazla kalamıyorum ama vakit buldukca giriyorum maalum ev tasıyacağız eşyaları kolilere yerleştiriyorum oturduğum yerden çok yorucu oluyor ama vakit oldukca yine girerim öpüyorum hepinizi hayırlısıyla evimize tasınsak net taktırsak rahat rahat girebilsem buraya bebişimiz az bi sıkıntıların içine geldi biraz yorucu bi hafta geçirecek benimle beraber ama yapacak bişey yok inşallah bütün herkese nasip etsin allahım cara tben ronya umutluyum1 serpil mifasol.ven-har.taf çiğdem selina kızlar inşallah hepiniz hemen arkamdan hamile kalıp bana hamile haberlerinizi verin en kısa zamanda:97::97:

merhaba kızlar sizlere birkaç sorum olcak cevaplarsanız sevinirim. adetim 1 gün geçti ortalama 1 haftadır ateşimi ölçüyorum 36.5 37 arası çıkıyor daha önceleri 35 cıvarı çıkardı. sizce hamilemiyim. birde ateşi koltuk altından mı ağızdan mı ölçüyorsunuz koltuk altından ölçünce 36.5 ağızdan 37 37.2 gibi çıkıyor yardımcı olun hiç bir fikrim yok bu konuda..

canım benim senin kızlarına kurban olaım maşallhh ağlaya ağlaya büyürler anesi :)))) cimcimeler

muhtemelen hamilesin inşallhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…