Teşekkür ederim kızlar dualarınız ve desteğiniz için. Kan verip geldim. Aslında sonucumu alıp dönecektim. Hava çok güzel. Tahlili yaptırıp sonucu beklerken biraz gezeyim dedim ve sabahtan beri hafif hafif yoklayan mide bulantısı birden gelmesin mi!? Herkesin içinde napacağımı şaşırdım. Çok korktum. Hemen bir taksiye atlayıp eve geldim. Eve zor yetiştim. Elim ayağım titriyor şimdi. Başım da çok şiddetli ağrıyor. Sonucumu almadım ama bunlar Bhcg değerimin arttığını gösteriyor galiba. Allah'ım hepimize yardım etsin. Sağlıklı bebişler versin ve bize de sağlık versin Rabbim. Dua ile kıızlar... Sonucumu alınca yazacağım inşallah.
18. gün yumurtan çatlamış selinacığım gözün aydın umarım o günlerde çalışman vardır. maşallah ateşin de çok güzel yükselmiş32 veya 33. gün adet günün oluyor bu durumda 31. gün ateşin düşüşe geçmeden devam ederse hamilesin diyebilirimz bekleyip göreceğiz. yarınki ateşine göre FF çizgiyi çeker
luteral fazın 12 günmü sürüyor ozaman senin canımbak benimde bu ay 12.günde yumurtam çatladı sanırsam benim aşılamada bile 14.günde oldu normal takiplerimde 23.günde bile çatlamam oldu luteral fazım hiçbir zman aynı dönemde olmadı sadece son 3 aydır 16 gün sürdü bence düzenli olması güzel bşey arkadaşım hep aynı düzendesin çünkü hakkında hayırlısı olur inş bu son takibin olur
Teşekkür ederim kızlar dualarınız ve desteğiniz için. Kan verip geldim. Aslında sonucumu alıp dönecektim. Hava çok güzel. Tahlili yaptırıp sonucu beklerken biraz gezeyim dedim ve sabahtan beri hafif hafif yoklayan mide bulantısı birden gelmesin mi!? Herkesin içinde napacağımı şaşırdım. Çok korktum. Hemen bir taksiye atlayıp eve geldim. Eve zor yetiştim. Elim ayağım titriyor şimdi. Başım da çok şiddetli ağrıyor. Sonucumu almadım ama bunlar Bhcg değerimin arttığını gösteriyor galiba. Allah'ım hepimize yardım etsin. Sağlıklı bebişler versin ve bize de sağlık versin Rabbim. Dua ile kıızlar... Sonucumu alınca yazacağım inşallah.
Kızlar sonucum çıkmış.261.5 Salı günü 47.27 idi. Perşembe adet günümdü. Bugünki sonucum da 261.5. Allah'ım inşallah herşey yolunda gider. Rabbim bizlere sağlık versin önce, sonra sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Hayırlısı Allah'tan. Dua ile...
Kızlar sonucum çıkmış.261.5 Salı günü 47.27 idi. Perşembe adet günümdü. Bugünki sonucum da 261.5. Allah'ım inşallah herşey yolunda gider. Rabbim bizlere sağlık versin önce, sonra sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Hayırlısı Allah'tan. Dua ile...
Çok sağolun kızlar. Stres yapmayın diye dediniz evet, zaten kimse bilmiyor hamile olduğumu, sadece size söyledim. Bu stresi, endişeyi atlatmadan kimseye söyleyemezdim de. Sizin yorumlarınız beni rahatlatıyor. Çok sağolun kızlar. Allah herkesin gönlünün muradını versin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşacağız. Kızlar sakın unutmayın bana pko teşhisi konulduğu ve eşimin morfolojisinin kötü çıktığı ay hamile kaldığımı öğrendim. Ben geçen haftasonu tüp bebek merkezlerini araştırıyordum. Birçok doktor korunmasız 1 yıl ilişkiden sonra bebek olmazsa o zaman tüp bebek deneyin demişlerdi. Biz 9 aylık evliyiz. 3 ay sonra tüp bebek merkezine giderim diyordum. Rabbim gerek bırakmadı. Allah'ım o kadar büyük ki. Nolur siz de asla ama asla ümidinizi yitirmeyin. Allah ol deyince olacak. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar bağışlasın. Dua ile...
duygulandımm ben canım o güzel dualrın için tşkk rabbim kabul etsinn darısı bekleyenlerin başına sanda sağlıklı gebelik nasip etsin kolay doğum yaşatsın
Serpilcim senin 13. gün ovulasyonun tamamlanmış,12 değil ortalama ateşine bakman lazım o günün de 13. gün oluyor.hem çalışman da yerinde onları düşünme ,en stressiz zamanda tek bir sperm gelsin yumurtayı döllesin yeter,yani 10 kere boşa atana kadar 1 kere sağlam olsun sen ona bak.
Kızlar çok detay düşünüp yok yere kendinizi üzüorsunuz,luteal faz 11den kısaysa sorundur onun dışında sorun değil,hem kaliteli yumurta kalitesiz yumurta bırakın bunları ,eninde sonunda bir yerden sperm kendine güzel görünen hanımefendi yumurtayı bulup kandıracak yani :) bu kadar detay sizi strese sokuor,olacağı varsa da olmaz ya,relax :)
venhar daha önce nasıldı atelşin bilmem ama bu ay pek bir ateşlisin :) maşallah
bugün prenseslere bişey oldu çok huzursuzlar ,sürekli ağlıorlar,arada uyutup bakıorum işte :)
bugün prenseslere bişey oldu çok huzursuzlar ,sürekli ağlıorlar,arada uyutup bakıorum işte :)
senin fıstıklar güneşi gördü canım canları gezmek istiyor belkide
ayy tşekkürler Serpilcim ,ağzına sağlık şimdiden :)
valla anneleri de güneşi görüp gezmeye can atıor ama gezdirecek baba evde yok :) evden çok sıkıldık kaç aydır hep evdeyim,sadece pazar günleri 1-2 saatliğine çıkıoruz ama ona da şükür :)
Serpilcim senin 13. gün ovulasyonun tamamlanmış,12 değil ortalama ateşine bakman lazım o günün de 13. gün oluyor.hem çalışman da yerinde onları düşünme ,en stressiz zamanda tek bir sperm gelsin yumurtayı döllesin yeter,yani 10 kere boşa atana kadar 1 kere sağlam olsun sen ona bak.
Kızlar çok detay düşünüp yok yere kendinizi üzüorsunuz,luteal faz 11den kısaysa sorundur onun dışında sorun değil,hem kaliteli yumurta kalitesiz yumurta bırakın bunları ,eninde sonunda bir yerden sperm kendine güzel görünen hanımefendi yumurtayı bulup kandıracak yani :) bu kadar detay sizi strese sokuor,olacağı varsa da olmaz ya,relax :)
venhar daha önce nasıldı atelşin bilmem ama bu ay pek bir ateşlisin :) maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?