Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sabah saat 9 da taşınmış olacağız kalkar kalkmaz gidiyorum yani nete girmeye vaktim olmaz diye şimdiden yazıyorum birdaha ne zaman görüşürüz bilmiyorum dua edin bebişimle bana sağlıklı sorunsuz hamilelik geçirelim kızlar inşallah hamileler sorunsuz hamilelik geçirirler diğer arkadaşlarımızda inşallah hemen hamile kalırlar görüşmek üzere inşallah geldiğimde mutlu haberlerinizi alırım bebeğim büyüdü diye yazarım sizlere hepiniz kendinize çok iyi bakın hoşçakalın hepinizi özleyeceğim

kızlarrrrrrrr banada cwp werin yeni başladım bu yönteme ........:79:

kızlarrrrrrrr banada cwp werin yeni başladım bu yönteme ........:79:

cnm bende ilk defa bu ay olcmeye basladim o yuzden acemi sayilirim yanlis bilgilendirmek istemem daha iyi bilen arkadaslar yardimci olur cvp verirler cnm sana

gunaydın kızlar
yaa ya benım gunum degısecek bu ay yada atesım yukselıp bırden dusmeye karr verdı
nıe yukseldı gerı sımdı
karnımda agrıyo zaten
gelecekse gelsın yaaaa

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ff çizgi çekmedi galiba yarınki ateşe göre çekecek ama ben yarın sağlıklı ölçüm yapamaycağım

buyuk ıhtımal oyle yapar ama olsun sen zaten onemlı kısmını gectın suan catladı bence yumurtan ve calısmaları da bıtırdın sanırım
hem sehırdıısında olacaksın o yuzden sen sımdıden sonrasını dusunme takma kafana beklemeye gec artık :80:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr nakliye aracını bekliyoruz evde eşyalar toplandı gidiyoruz artık yaaaa kayın validem lerde kalacağız 1 yada 2 ay kavga çıkardı oğlumda oğlum kıskanıyo azcık neyse eşim orda kalacak bende annemlere gideceğim eşime evi taşıyana kadar dönmeyeceğim dedim yapacak birşey yok kayın validem o kadar laf söylediki artık zaten kalmam orda neyse kızlar hepinizi öpüyorum hoşçakalın kendinize iyi bakın hamileler bende dahil bebekleriniz sağlıklı sağlıklı büyüsün inşallah ta kucaklarınıza alın isteyen herkeste hemen hmile kalsın inşallah

bekleyiscim Allah kolaylık versin. Rabbim bebişine de sana da sağlık versin. Dikkat et yorma kendini. Sağlıcakla dön, iyi haberlerle gel inşallah.

Kızlar günaydın. Nasılsınız? Bol ateşli günler diliyorum hepinize. Ben 24 saat süren baş ağrısı ve mide bulantısının ardından iyi sayılırım. Sabah kalktım, kahvaltı yapmaya korkuyorum. Ne yesem midem bulanıyor. İnşallah bunlar sağlıklı bir gebeliğin işaretidir. Bu hafta içi inşallah keseyi görebiliriz. Kalp atışlarını duymak var sırada tabi. İnşallah tüm hamilelerimiz sağlıkla doğurur, kucağına alır bebişlerini. Diğer arkadaşlarımız da inşallah bu bereketli aydan paylarına düşeni alıp bize güzel haberler verecekler inşallah. Dua ile... Hepinize iyi Pazarlar.

Günaydın canım.Canım hiç stres yapma bunlar tabiki sağlıklı gebeliğin işaretidir.inş keseyide göreceksin,kalp atışlarını da duycaksın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın

Sevde canım senin yanlış hatırlamıyorsam miyom vardı,soğan kürü yapacaktın naptın,miyom gittimi.Benim de küçük bir tane var ama gebelik olabilir diye çekindim yapmaya soğan kürünü..

gunaydin kizlar.

caracim sanki atesin bu gunden itibaren yukselmeye baslamis gibi geldi bana . eger yarin ve diger gunde boyle devam ederse demekki dun catlamis olacak. sen stres yapma tabloda calisma gunleriniz gorunmuyor ama dun olmadiysa bugun mutlaka calisma olsun derim ben.

canım dün ateşim daha yüksekti.klomeni daha önce yazmamıştım ff çizgiyi 8.güne çekmişti.onu işaretleyince çizgiyi kaldırdı.bilmiyorum bu klomen bana iyi gelmedi heralde.stres yapmamak elde değil.

bu arada sen naptın beklemedemisin daha

evet canim beklemedeyim pazartesi bakalim doktor randevu tarihini ogrenecegim insallah.
kolmen cogu insanda farkli etki yaratiyor ama biliyorsun cogu kadinin derdine derman. sen icini ferah tut tabiki ilac kullanmak bazi normal durumlari degistirecektir ama onemli olan sonuc. Insallah sifali olur senin icin ve bebisin gelir bu ay.

sağol canım,umarım bu bekleyişin sonu hayırlı olsun.inş bebeğin seninle birlikte sağlıklı bie şekilde büyüyordur.

Kendimi kandırmak için klomeni siliyorum çizgi 8.gün oluyor ama ilişki olmadığı için sonu yine kötü.klomeni işaretliyorum çizgi yok.Peki ff klomenin gecikme yapacağını düşündüğü için mi yapıyor bunu,hem nerden biliyor:18:

Kafayı yemezsem iyi

günaydın arkadaşlar...
hepinize güzel bir pazar günü geçirmenizi dilyorum...
dün doktora gittim ve ve ve bir oğlum olacağını öğrndim...
ablası çok sevindi ama ben hala çok şaşkınım...
kendimi hiç erkek annesi gibi göremiyrum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…