KIZLAR BU NASIL ORTADA VE HER MESAJIMDA ÇIKACAK? HER SEFERİNDE BEN Mİ YAPIŞTIRCAM BURAYA
kızlarrrrrrrr banada cwp werin yeni başladım bu yönteme ........:79:
2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff çizgi çekmedi galiba yarınki ateşe göre çekecek ama ben yarın sağlıklı ölçüm yapamaycağım
bekleyiscim Allah kolaylık versin. Rabbim bebişine de sana da sağlık versin. Dikkat et yorma kendini. Sağlıcakla dön, iyi haberlerle gel inşallah.
Kızlar günaydın. Nasılsınız? Bol ateşli günler diliyorum hepinize.Ben 24 saat süren baş ağrısı ve mide bulantısının ardından iyi sayılırım. Sabah kalktım, kahvaltı yapmaya korkuyorum. Ne yesem midem bulanıyor. İnşallah bunlar sağlıklı bir gebeliğin işaretidir. Bu hafta içi inşallah keseyi görebiliriz. Kalp atışlarını duymak var sırada tabi. İnşallah tüm hamilelerimiz sağlıkla doğurur, kucağına alır bebişlerini. Diğer arkadaşlarımız da inşallah bu bereketli aydan paylarına düşeni alıp bize güzel haberler verecekler inşallah. Dua ile... Hepinize iyi Pazarlar.
Kızlar hiç ovulasyon sorunum yokken klomen kullandığım ayın tablosuna bakın
338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com
ovulasyon movulasyon yok.ateş ne düşüyor ne de yükseliyor ne yapcam ben çok üzgünüm.
gunaydin kizlar.
caracim sanki atesin bu gunden itibaren yukselmeye baslamis gibi geldi bana . eger yarin ve diger gunde boyle devam ederse demekki dun catlamis olacak. sen stres yapma tabloda calisma gunleriniz gorunmuyor ama dun olmadiysa bugun mutlaka calisma olsun derim ben.
canım dün ateşim daha yüksekti.klomeni daha önce yazmamıştım ff çizgiyi 8.güne çekmişti.onu işaretleyince çizgiyi kaldırdı.bilmiyorum bu klomen bana iyi gelmedi heralde.stres yapmamak elde değil.
bu arada sen naptın beklemedemisin daha
evet canim beklemedeyim pazartesi bakalim doktor randevu tarihini ogrenecegim insallah.
kolmen cogu insanda farkli etki yaratiyor ama biliyorsun cogu kadinin derdine derman. sen icini ferah tut tabiki ilac kullanmak bazi normal durumlari degistirecektir ama onemli olan sonuc. Insallah sifali olur senin icin ve bebisin gelir bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?