canım dur bakalım...Kızlar hiç ovulasyon sorunum yokken klomen kullandığım ayın tablosuna bakın
338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com
ovulasyon movulasyon yok.ateş ne düşüyor ne de yükseliyor ne yapcam ben çok üzgünüm.
cara neden sıkıntılandığını anlamadım,senin tabloda sorun yok ki
dün de söyledim klomen yumurtayı standart bir sürece sokar o yüzden normal sürecinde herşey,yarınki ateşinden sonra çizgi çekilecek 3 gün yüksek olması gerekir biliosun.
lorke seninde güzel sana söylemiştim ateşin düşmediği sürece umut var ve senin tablo iyiye gidiortest zamanın gelior mu ne :)
serpilcim yeni saate göre ölç üstüne 0.2 koy ya da yeni saate göre bir saat geç ölç bişey olmaz.hem yarınki ateşle çizgi gelecek zaten
canım dur bakalım...
hemen ümitsiz olma...
yarın birden çıkarsa ateşin çeker çizgiyi...denedin mi hiç...
günaydın arkadaşlar...
hepinize güzel bir pazar günü geçirmenizi dilyorum...
dün doktora gittim ve ve ve bir oğlum olacağını öğrndim...
ablası çok sevindi ama ben hala çok şaşkınım...
kendimi hiç erkek annesi gibi göremiyrum...
lorke seninde güzel sana söylemiştim ateşin düşmediği sürece umut var ve senin tablo iyiye gidiortest zamanın gelior mu ne :)
serpilcim yeni saate göre ölç üstüne 0.2 koy ya da yeni saate göre bir saat geç ölç bişey olmaz.hem yarınki ateşle çizgi gelecek zaten
çok sevindim duru... oğluşun olcak demek.günaydın arkadaşlar...
hepinize güzel bir pazar günü geçirmenizi dilyorum...
dün doktora gittim ve ve ve bir oğlum olacağını öğrndim...
ablası çok sevindi ama ben hala çok şaşkınım...
kendimi hiç erkek annesi gibi göremiyrum...
Kızlar hiç ovulasyon sorunum yokken klomen kullandığım ayın tablosuna bakın
338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com
ovulasyon movulasyon yok.ateş ne düşüyor ne de yükseliyor ne yapcam ben çok üzgünüm.
Sevde canım senin yanlış hatırlamıyorsam miyom vardı,soğan kürü yapacaktın naptın,miyom gittimi.Benim de küçük bir tane var ama gebelik olabilir diye çekindim yapmaya soğan kürünü..
33d8e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
adet olcakasam bile ateşin düşmei için erken değilmi?
günaydın kızlarrrrr nakliye aracını bekliyoruz evde eşyalar toplandı gidiyoruz artık yaaaa kayın validem lerde kalacağız 1 yada 2 ay kavga çıkardı oğlumda oğlum kıskanıyo azcık neyse eşim orda kalacak bende annemlere gideceğim eşime evi taşıyana kadar dönmeyeceğim dedim yapacak birşey yok kayın validem o kadar laf söylediki artık zaten kalmam orda neyse kızlar hepinizi öpüyorum hoşçakalın kendinize iyi bakın hamileler bende dahil bebekleriniz sağlıklı sağlıklı büyüsün inşallah ta kucaklarınıza alın isteyen herkeste hemen hmile kalsın inşallah
slm kızlar nasılsınız bakalım ıyı bır haftasonu ve bol bebıslı aylar dılıyorum hepınıze tabı bız hamılelerede saglıkla hayırla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın allahım ınsallah
çokkk teşekkür ederim yorum için yapılacak herşeyi yapıp dediğin gibi beklemek gerek rabbime kaldı gerisi..
yok doktorum çağırmadı :26: 36 saat ve 48 saat içersinde ilişki olsun dedi sona progesterona başlıcam adet zamanına kadar çağırmadı acaba çatladıktan sonra yumurtamı görebiliyolarmı bak onu bende bilmiyorum :26: pazartesi başka doktora gidicem ona söylerim olmazsa
bence atesın dusmus sayılmazkı yumurtalam sonrası bı cok kısıde dalgalanma oluyor33d8e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
adet olcakasam bile ateşin düşmei için erken değilmi?
serpil02507+,lorkee,sweetbaby26,nergis60,
kızlar sız ne dıyorsunuz pekı dalga mı gecıo atesım benımle
yoksa dongum 31 gune mı kaydı acaba 17 +14 mu surecek acaba luteal fazım
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bence atesın dusmus sayılmazkı yumurtalam sonrası bı cok kısıde dalgalanma oluyor
ama kızlar dıyo kı hep onemlı olan ortalamanın altına dusmemesı yanı merak etme
selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?