Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ateşin hala ortalamanın üstünde sıkıntı yapma sabitlenmesi ii bişey olarak biliyorum inş.bu aydan sonra ateşle uğraşmazsın canım gelir fındık kurdun

yanı ben catlatma ıgnesı bı kere kullandım doktorum 48 saat sonraında gel demıstı baktı yumurtama catlamısmı dıye vs
catlamadıgını gorurse kıst olma ıhtımalı oluyo Allah korusun

canım bu tıp ardarda aynı ateslerın sonuncu gunune cekıo ff cızgıyı
ronya ole yazmıstı gercekten de bende dıkat ettım ole oluyo
senın cızgını 15 e cekebılır
sen yıne de calsımara devam et bence

canım ateşin hala ortalamanın üstünde sıkıntı yapma sabitlenmesi ii bişey olarak biliyorum inş.bu aydan sonra ateşle uğraşmazsın canım gelir fındık kurdun

inşallah kuzucum aşılamayla ugraşmadna olsun istiyorum ama olmazsa bu ay aşılamaya başlıycaz kısmet artık

inşallah kuzucum aşılamayla ugraşmadna olsun istiyorum ama olmazsa bu ay aşılamaya başlıycaz kısmet artık

hayırlısı olsun canım ya rapor çıkartarak yapmaya çalış canım eğer bu ay tutmazsa boşuna paran gitmesin bende yaptırdım biliyosun 2 defa paran gitmeden yap arkadaşımın teki ilk aşılamada tuttu diğeri 2.sinde allahım inş.bu aşamalara gelmeden bebeğini kucağına alırsın

kızlar akşama tekrar gelicem yorum yaparsanız gerçekten çok sevinirim

canım eşimiz izni yok hem askere gitme ihtimali var bide bulundugumuz yerde aşılama imkanımız yok
ankaraya fırsat bulup gelebildik bundan başka şans bulamayabiliriz mecbur yaptırıcaz

canım eşimiz izni yok hem askere gitme ihtimali var bide bulundugumuz yerde aşılama imkanımız yok
ankaraya fırsat bulup gelebildik bundan başka şans bulamayabiliriz mecbur yaptırıcaz

hayırlısı olsun ozman canım inş.gerek kalmaz kalırsada nokta atışı olur inş

benimde bigün önce yükselip sonra ertesi gün regl geliyo
amainşallah senin kırmızılar gelmez

Ateş ölçme yöntemini kısaca anlatırmısınız?Biz daha çalışmlara bu ay başladık.Hayırlısı bakalım.Bİraz bilgi veririmisizniz?Neye göre anlıyooruz?

kvrck eğer ateşin yarından itibaren düşüş geçerse adet gelior demektir inş böle sbt kalır

sevgi ölçtüğün tüm değerleri gün gün yazarsan daha güzel yorum yaparız böyle çok zor olur yorumlamak

sevdecim okdar stres yapma demedimmi ben sana senin meleğin herşeyin yolunda olduğu işaretini veriyor sana mide bulantısı değerin yükseldikce olur ben daha endişeliyim hiç hissetmiyorum ne baş ağrısı ne kasık batması aklıma gelişiyormu gelişmiyormu diye düşünce geliyor hemen kendimi başka seylere yöneltiyorum inşallah sorun olmadan sağlığıyla kucağımıza alacağız bebeklerimizi

haklısın cnm insanlar belirti olunca daha çok anlıyorlar bebeğin orda olduğunu ben hiç hissetmiyorum bel ağrısı yok baş ağrısı yok kasık batması yok kasık ağrısı yok mide bulantısı yok sık idrar yok idrarda koku yok koyulaşma yok gögüslerde kırmızı damarlar yok yorgunluk yok halsizlik yok uykuya eğilim yok tahlilimde 2240,94 çıkmıştı yaptırdığımda d tekrar istemedi direk keseye baktık oda çok şükür ama kokuyo insan tuhaf bi gebelik diye hiç bişey yok benim belitimde belitisizlik oldu sanıım adet olunca sancıdan ayaga kalkamayan ben kasık agrısı bile hissetmedim olacakmışım gibi ağrı hissettim diyenlein aksine hiç birini yaşamadım

maşallh cnm bak değerin artmış inşallah keseyi falanda görür sağlığıyla kucağınada alırsın bütün hamilelerimize sağlığıyla kucağına almak nasip olsun inşallah bende dahil
bebek bekleyen akadaşlaımızada sağlıklı bi şekilde daha fazla beklemeden tez vakitte hamilelik nasip olur inşallah allah isteyen herkese versin:97::97::97:

kızlar akşama tekrar gelicem yorum yaparsanız gerçekten çok sevinirim

kvrck cnm maşallah ateşin çok istikrarlı gidiyor sabitlenmesi güzel inşallah bu tablonun sonu bebek olsun

mrh arkadaşlar ,
bu ateş ölçme yöntemine başlamak için belli bi gün war mı ?
mesela benim şuan bat gecikti bugun dil altından ölçtüm sabah hiç kalkmadan 36,2 çıktı ilk kez denedim bugun bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum ...

canım ben daha yeni katılıyorum bu topiğe o yüzden ateşimi baştan beri hiç ölçmedim

sevgi o zaman bundan sonra ölçtüğün değerleri mutlaka kaydet ve burda paylaş mesela adetin 15. günü- değerin şeklinde

nergis home page set up sayfasında publish intercourse var oraya tıkla,görünmesini istediğin şeyler orda yazıor .

Selam kızlar bu ticker ları nasıl ekliyosunuz hani şu lilypie nin ben ekleyemiyom bu siteye

KIZLAR BU NASIL ORTADA VE HER MESAJIMDA ÇIKACAK? HER SEFERİNDE BEN Mİ YAPIŞTIRCAM BURAYA

Son düzenleme:

ayy cnm bnm tebrik ediyorum cok sevindim insallah saglicakla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin Rabbim

1.36,2
2.36,3
3
4.36,0
5.36,2
6.36,2
7.36,4
8.36,3
9.36,2
10.36,1
11.36,1
12.36,0 catlatma ignesi oldum
13.36,0
14.36,0
15.36,0
16.36,3
17.36,3
18.
19.36,5
20.36,5
21.36,4
22.36,6
23.36,5
24.36,7

arkadaslar bugun biraz daha artti insallah dusmezde bu ay bebisim gelirr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…