bugün halamlardayız internetleri var onlarında
hemen bi size bakıyım dedim nasılsınız
benim son 4 gündür ateşim 36.6 çıkıyor bu iyi bişey mi anlamadım bugün idrar testi yaptım ama negatif
ateşim çıkmamaya kararlı bu ay galiba
yorumlarsanız sevinirim çünkü bi daha bu fırsatı bulamayabiirim akşama kadar burdayız öperim hepinizd
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
yanı ben catlatma ıgnesı bı kere kullandım doktorum 48 saat sonraında gel demıstı baktı yumurtama catlamısmı dıye vsçokkk teşekkür ederim yorum için yapılacak herşeyi yapıp dediğin gibi beklemek gerek rabbime kaldı gerisi..
yok doktorum çağırmadı :26: 36 saat ve 48 saat içersinde ilişki olsun dedi sona progesterona başlıcam adet zamanına kadar çağırmadı acaba çatladıktan sonra yumurtamı görebiliyolarmı bak onu bende bilmiyorum :26: pazartesi başka doktora gidicem ona söylerim olmazsa
herkese iyi hafta sonları:)
benim bugün ateşim yükseldi, yarın da böyle çıkarsa ff çizgiyi 15.güne çeker gibime geliyor.
13.gün ovülasyon testi pozitif çıktı çünkü.
ayy bu ay nedense çok mutluyum allah utandırmasın
3358bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ateşin hala ortalamanın üstünde sıkıntı yapma sabitlenmesi ii bişey olarak biliyorum inş.bu aydan sonra ateşle uğraşmazsın canım gelir fındık kurdun
inşallah kuzucum aşılamayla ugraşmadna olsun istiyorum ama olmazsa bu ay aşılamaya başlıycaz kısmet artık
bugün halamlardayız internetleri var onlarında
hemen bi size bakıyım dedim nasılsınız
benim son 4 gündür ateşim 36.6 çıkıyor bu iyi bişey mi anlamadım bugün idrar testi yaptım ama negatif
ateşim çıkmamaya kararlı bu ay galiba
yorumlarsanız sevinirim çünkü bi daha bu fırsatı bulamayabiirim akşama kadar burdayız öperim hepinizi
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
hayırlısı olsun canım ya rapor çıkartarak yapmaya çalış canım eğer bu ay tutmazsa boşuna paran gitmesin bende yaptırdım biliyosun 2 defa paran gitmeden yap arkadaşımın teki ilk aşılamada tuttu diğeri 2.sinde allahım inş.bu aşamalara gelmeden bebeğini kucağına alırsın
canım eşimiz izni yok hem askere gitme ihtimali var bide bulundugumuz yerde aşılama imkanımız yok
ankaraya fırsat bulup gelebildik bundan başka şans bulamayabiliriz mecbur yaptırıcaz
canım 1 ayla 1 ayı krşılaştırısın o zaman aynı gün çatlıyosun hangi gün adet oluyosun anlaşılır inş.hiç ölçüm yapmadan bebeğin gelir canım
benimde bigün önce yükselip sonra ertesi gün regl geliyo
amainşallah senin kırmızılar gelmez
Teşekkür ederim kızlar dualarınız ve desteğiniz için. Kan verip geldim. Aslında sonucumu alıp dönecektim. Hava çok güzel. Tahlili yaptırıp sonucu beklerken biraz gezeyim dedim ve sabahtan beri hafif hafif yoklayan mide bulantısı birden gelmesin mi!? Herkesin içinde napacağımı şaşırdım. Çok korktum. Hemen bir taksiye atlayıp eve geldim. Eve zor yetiştim. Elim ayağım titriyor şimdi. Başım da çok şiddetli ağrıyor. Sonucumu almadım ama bunlar Bhcg değerimin arttığını gösteriyor galiba. Allah'ım hepimize yardım etsin. Sağlıklı bebişler versin ve bize de sağlık versin Rabbim. Dua ile kıızlar... Sonucumu alınca yazacağım inşallah.
ay bende bılemedım duzenlı olması tabıkı de ıyı bısey dıye dusunuyorum ama
luteal fazın kısa oılması ıyı degıl gıbı bısyeler anladım sankı yazılanlardan
neyse hakkımızda hayırlısı bakalım
ne guzel ıste ınsan belırtıler olunca daha cok anlıyodur bebegının orda oldugunu sanırım
ınsallah sıkıntın kısa surer
ama arkaadas haklı ıstıfra etmezsne basının agrısı gecmeyebılır
Kızlar sonucum çıkmış.261.5 Salı günü 47.27 idi. Perşembe adet günümdü. Bugünki sonucum da 261.5. Allah'ım inşallah herşey yolunda gider. Rabbim bizlere sağlık versin önce, sonra sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Hayırlısı Allah'tan. Dua ile...
kızlar akşama tekrar gelicem yorum yaparsanız gerçekten çok sevinirim
kvrck eğer ateşin yarından itibaren düşüş geçerse adet gelior demektir inş böle sbt kalır
sevgi ölçtüğün tüm değerleri gün gün yazarsan daha güzel yorum yaparız böyle çok zor olur yorumlamak
sevgi o zaman bundan sonra ölçtüğün değerleri mutlaka kaydet ve burda paylaş mesela adetin 15. günü- değerin şeklinde
nergis home page set up sayfasında publish intercourse var oraya tıkla,görünmesini istediğin şeyler orda yazıor .
Kızlar sonucum çıkmış.261.5 Salı günü 47.27 idi. Perşembe adet günümdü. Bugünki sonucum da 261.5. Allah'ım inşallah herşey yolunda gider. Rabbim bizlere sağlık versin önce, sonra sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Hayırlısı Allah'tan. Dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?