Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canlarım ben çıkmak zorundayım sevdanehiri bekledim oda gelmedii onunla teşlerimiz aynı sıkı takibimde hepinize iyi taillerr öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çok tşk ederim inşallah...iki yıılık evliyim artık kokusunu hissetmek ve doya doya içime çekmek istiyorum...

beni burdan arkadaşlar biliyor ,ilk bebeğimde 1.5 sene bekledim sonra 3 ay takip yaptırdım ve öyle geldi ,ikincisinde hiç beklemeden 5. ayımda gittim ve geldi kızlar :) zamanı var demekki ,hiç merak etme gelecek eninde sonunda biraz naz yapıorlar :)

çok tşk ederim inşallah...iki yıılık evliyim artık kokusunu hissetmek ve doya doya içime çekmek istiyorum...

ayy arkadaşım o koku evimzde olur inş. bir gün dün bulaşık yıkarken öyle bi bebk kokusu geldiki burnuna çektim içime çekebildiğim kadar allahım inş.hayrlı zmanda bizlerede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder

mrb kızlar 3,4 günden beri yazılarınızı okuyorum birşey sorcam ateş ölçme olayını anlamadım tablolarınız da var nasıl yapıyosunuz ?standart vücut ısısı ne kadar ?benim batım 7 nisan yumurtlama dönemimde ateşimi ölçtüm en yükek benim 36 çıkti ,şimdilerde ise genelde 35.7 35.8 hep böyle cıkıyo sizce hamile olma olasılığım varmıdır bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşalar birsey daha soracağım ateşi nerden ölçüyorsunuz????

herkese selamlarrr

serpilcim beni beklemişsin anca gelebildim kusura bakma
benim tablomda bu

serpilcim sen sanırım dün çatladın o yüzden kafana takma boş geçmemiş
bende ya dün ya bugün :26: ovulasyon bu sabah pozitif çıkardı ama dün çatlatma iğnesinin 36. saatini doldurdum bende anlamadım dünmü bugünmü bilmiyorum yorum yapacak varmı bana

dil altından ölçüyoruz canm bide aynı saatlerde 6 ile 8 arası ölçülüyor hep anı saatte bide 1 ayda anlaşılmıyo canım

dil altından ölçüyoruz canm bide aynı saatlerde 6 ile 8 arası ölçülüyor hep anı saatte bide 1 ayda anlaşılmıyo canım

öylemi ben koltuk altından ölçtüm birkac kere cok düşük çıkmıştı neden 1 ayda anlaşılmıyor? ya kusura bakmayın bu topiğe yeni girdimde bu yöntemi bilmiyorum o yüzden çok soru sormuş olablirim

ovulasyon testlerıne cokta guvenmemek lazım dıye soyluyordu arkadaslar
ama ff cızgını yarın atesın yukselırse bugune ceker yanı 14 e buyuk ıhtımal
sen bosver calısmalarını yaptıysan gerısını dusunme bugun yarında calısma yaparsın gaytete guzel olur

catlatma ıgnesı sonrası cagırmadım doktorun yumurtana bakmak ıcın

canım 1 ayla 1 ayı krşılaştırısın o zaman aynı gün çatlıyosun hangi gün adet oluyosun anlaşılır inş.hiç ölçüm yapmadan bebeğin gelir canım

bugün halamlardayız internetleri var onlarında
hemen bi size bakıyım dedim nasılsınız
benim son 4 gündür ateşim 36.6 çıkıyor bu iyi bişey mi anlamadım bugün idrar testi yaptım ama negatif
ateşim çıkmamaya kararlı bu ay galiba
yorumlarsanız sevinirim çünkü bi daha bu fırsatı bulamayabiirim akşama kadar burdayız öperim hepinizi
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com

benimde bigün önce yükselip sonra ertesi gün regl geliyo
amainşallah senin kırmızılar gelmez

kıvırım bence atesın suan ıcın gayet ıyı gorunuyor
ortalamanın ustunde oldugun da sorun yokm dıyolar
hem ben galerıye baktım altına dusup bıle hamıle kalan var nasıb valla

ıdrarda cıkmaması cok normal kızım daha 4 gunun var senın en az
o yuzden sabret bakallım azıcık daha ok

benimde bigün önce yükselip sonra ertesi gün regl geliyo
amainşallah senin kırmızılar gelmez

gecen ay regl oncesı durum
36.4
36.3
36.1 leke
35.9 regl

seklınde olmustu
bu ay ama atesımın azıcık yuksek olması umut oldugundan degıl
rahatsızlandım ya bence ondan kaynaklı

çokkk teşekkür ederim yorum için yapılacak herşeyi yapıp dediğin gibi beklemek gerek rabbime kaldı gerisi..
yok doktorum çağırmadı :26: 36 saat ve 48 saat içersinde ilişki olsun dedi sona progesterona başlıcam adet zamanına kadar çağırmadı acaba çatladıktan sonra yumurtamı görebiliyolarmı bak onu bende bilmiyorum :26: pazartesi başka doktora gidicem ona söylerim olmazsa

gecen ay regl oncesı durum
36.4
36.3
36.1 leke
35.9 regl

seklınde olmustu
bu ay ama atesımın azıcık yuksek olması umut oldugundan degıl
rahatsızlandım ya bence ondan kaynaklı
anladım kuzucum hayırlısı olsun o zaman inşallah bizde aşılamayla bebeklerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…