Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
0,1 derece yüksek girdim.tahmini adetim cuma ya bu düşüş adet düşüşü olmaz gibi değil mi duru.çünki 3 aydır en erken adetten 2 gün önce düştü hep.

diğer ark.lar naptılar acaba bugün ki ateşlerini.nlardan var mı 0,1-0,2 derece tüksek yazan biliyomusun

valla canım ben 6.30 ölçüyordum bugün de öyle yaptım 36.4 çıktı.yatakta kalıp bir saat sonra yine ölçtüm aynı çıktı.ama değişikte çıkabiliyor o yüzden arkadaşlar 0,2 arttırarak yazın dediler istersen öyle dene bakalım..

bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum.vucut ısı çizelgesini bende oluşturmak istiyorum . ama inğilizce oldugundan mıdır anlamadım beceremedim yardım edermisiniz ofs ,

canım çevirici programı kullanabilirsin google dan arat bul.ben öyle yapıyorum otomotik olarak çeviriyor.daha kolay oluyor..
üye oldun mu olamadıysan sana davetiye gönderebilirim..

0,1 derece yüksek girdim.tahmini adetim cuma ya bu düşüş adet düşüşü olmaz gibi değil mi duru.çünki 3 aydır en erken adetten 2 gün önce düştü hep.

canım 0,2 derece düşse bile ortalamanın altına düşmediği için önemli değil bence stres yapma..

yok canım benim bu düşüş adet düşüşü değil...
sakin ol lütfen...
adet düşüşü olsa en az bi 36.5 çıkması gerek...bu kadarlık düşüşlere düşüş denilmiyo...

canım 0,2 derece düşse bile ortalamanın altına düşmediği için önemli değil bence stres yapma..

ne biliyim cnm ya 2 derece birden düşünce korktum adet mi olcam die.cuma beklenen adet tarihim en erken çarşamba düşmesi lazım adet düşüşü ise.ama sanırım yarın ki ateşim aynı kalırsa düşmezse adet düşüşü değil diyebiliriz demi.

yok canım benim bu düşüş adet düşüşü değil...
sakin ol lütfen...
adet düşüşü olsa en az bi 36.5 çıkması gerek...bu kadarlık düşüşlere düşüş denilmiyo...

tamam sakin olcam tamamgenel de adet düşüşlerim ilk 36,5 olur sonra ya 36,4 ya 36,3 sonrada adet zaten.panik yaptım işte 2 derece olunca

aynen canım düşmeyip aynı kalsa bile adet düşüğü değildir.panik yapma,galerilere baksana senin gibi tabloları bul bak düşüş yaşayıp sonunda hamile kalan bile var..hakkında hayırlısı tatlım..

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Ateşiniz bol olsun. Bol bebişli bir ayı kapatmak üzereyiz, son günlerde hamiş sayısı daha da artar belki de, inşallah Nisan ayı da bu kadar bereketli olur da bir sürü hamiş haberi alırız inşallah.

kızlar lütfen biri yorumm yapabilir mi?

canım bende anlıyorum ama benden daha ii arkadaşlar var şuı an online değiller sanırım gelince yaparlar ama akıntı durumunu yazmamışsın dikkatımı çekti yada burda gözükmüyo:26::26::26:

inş canım ya hamılelerimiz bize dua edin ne olur

canım bende anlıyorum ama benden daha ii arkadaşlar var şuı an online değiller sanırım gelince yaparlar ama akıntı durumunu yazmamışsın dikkatımı çekti yada burda gözükmüyo:26::26::26:

canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim akıntı durumumu sadece adetli dönemlerimi yazdım ama diğerlerinide aynı yerdenmi belirtiyoruz şu anda az şeffaf akıntım var cumartesi akşamı ovülasyon testi yaptım negatifti bu akşamda eve gidince yapıcam inşaAllah

rica ederim ewt canım akıntı durumunu belirt bence daha ii olur

merhaba arkadaşlar biri bana ateş ile bebek arasındaki bağı analatabilir mi benim yumurtlama dönemimi bana bildirebilir mi

arkadaşlar lütfen bi yorum yapın şuan aklıma geldi bi ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı bu gün içerisinde yükselmeler normal mi ???

arkadaşlar lütfen bi yorum yapın şuan aklıma geldi bi ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı bu gün içerisinde yükselmeler normal mi ???

gün içinde ölçüm yapmayacaksın ki canım sadece sabah bi saat belirleyeceksin her sabah aynı saatte ölçüm olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…