diğer ark.lar naptılar acaba bugün ki ateşlerini.nlardan var mı 0,1-0,2 derece tüksek yazan biliyomusun
bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum.vucut ısı çizelgesini bende oluşturmak istiyorum . ama inğilizce oldugundan mıdır anlamadımbeceremedim yardım edermisiniz ofs ,
evet yüksek yazdılar...diğer ark.lar naptılar acaba bugün ki ateşlerini.nlardan var mı 0,1-0,2 derece tüksek yazan biliyomusun
canım 0,2 derece düşse bile ortalamanın altına düşmediği için önemli değil bence stres yapma..
yok canım benim bu düşüş adet düşüşü değil...
sakin ol lütfen...
adet düşüşü olsa en az bi 36.5 çıkması gerek...bu kadarlık düşüşlere düşüş denilmiyo...
aynen canım düşmeyip aynı kalsa bile adet düşüğü değildir.panik yapma,galerilere baksana senin gibi tabloları bul bak düşüş yaşayıp sonunda hamile kalan bile var..hakkında hayırlısı tatlım..ne biliyim cnm ya 2 derece birden düşünce korktum adet mi olcam die.cuma beklenen adet tarihim en erken çarşamba düşmesi lazım adet düşüşü ise.ama sanırım yarın ki ateşim aynı kalırsa düşmezse adet düşüşü değil diyebiliriz demi.
kızlar lütfen biri yorumm yapabilir mi?
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Ateşiniz bol olsun.Bol bebişli bir ayı kapatmak üzereyiz, son günlerde hamiş sayısı daha da artar belki de, inşallah Nisan ayı da bu kadar bereketli olur da bir sürü hamiş haberi alırız inşallah.
canım bende anlıyorum ama benden daha ii arkadaşlar var şuı an online değiller sanırım gelince yaparlar ama akıntı durumunu yazmamışsın dikkatımı çekti yada burda gözükmüyo:26::26::26:
canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim akıntı durumumu sadece adetli dönemlerimi yazdım ama diğerlerinide aynı yerdenmi belirtiyoruz şu anda az şeffaf akıntım var cumartesi akşamı ovülasyon testi yaptım negatifti bu akşamda eve gidince yapıcam inşaAllah
anlıyorum canım bişi sorcam ,
ben bu ay doktora gittim 25 martta yumurtlamışsın dedi bana normalde reglim düzensiz oluyor bu yöntemi tawsiye etti bana bende ertesi günden ölçmeye başladım şöle bi seyir war bende ;
26 Mart:36,3
27 Mart:35,9
28 Mart:36,3 durum bu şuanlık ama ben her sbah 6 da falan ölçmüyorum ne diyorsunuz bu duruma arkadaşlar tecrübelerinizden yararlanalım :80:
arkadaşlar lütfen bi yorum yapın şuan aklıma geldi bi ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı bu gün içerisinde yükselmeler normal mi ???
arkadaşlar lütfen bi yorum yapın şuan aklıma geldi bi ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı bu gün içerisinde yükselmeler normal mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?