Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gün içerisinde ölçtüğün hiç bir ölçümü dikkate alma cnm.

çok saol canım bilgilerinizden faydalanmak istiyorum adetim düzensiz oldugu için doktorum tawsiye etti bu yöntemi en doğru şekilde öğrenmek we yumurtladığım günü yaklamak istiyorumm

bekleyişciğim nasılsın evi toparlayabildiniz mi aman ha yorma kendini nasıl gidiyor hamilelik şikayetlerin olmuyor değil mi bir de aç bırakma kendini 2 saatte bir atıştır birşeyler

canım çevirici programı kullanabilirsin google dan arat bul.ben öyle yapıyorum otomotik olarak çeviriyor.daha kolay oluyor..
üye oldun mu olamadıysan sana davetiye gönderebilirim..

teşşekkür ederim. üye oldum ama buraya kadar tamam gerisini yapamadım yardımın için sagol kardeş

yeni katılan arkadaşlar bu yazıyı okursa çok faydası olacağını düşünüyorum...

Günaydın kızlar
Bu saat işi beni bozdu.önceleri 6.30 da ölçüyordum.malesef bu günde bu saatte uyandım.
6.30 daki ölçüm 36.2
7.00 deki ölçmü 36.2
7.25 deki ölçüm 36.5
7.30 daki ölçüm 36.3

niye bu kadar ölçtün derseniz hiç uyuyamadım,alt kattan, üst kattan hep sesler geldi. bende sinirlenince uyuyamam.birde üşütmüşüm sancılandım.öyle işte uyuyamayınca durmadan ölçtüm.sanırım ilk ölçümü baz alıcam,siz ne dersiniz..

bundan sonra da eski saatte yani 6.30 da ölçmeye devam edicem,anam burda 6.30 dan sonra kimse uyumuyor,uyutmuyorlar da.napıyım değişirse değişsin zaten tablom zavallı napacağını şaşırdı

canım ben genelde uykusuz gecelerdeki ölçümleri dikkate almıyorum
ben bir saat erken ölçtüğüm için bu ay adet olana kadar her ölçtüğüm ısının üzerine 0.1 eklicem
kafanızı karıştırmaya gerek yok
1 saat erken kalkıyorsanız 0.1 eklersiniz olur biter

Evet bu saat işi etkiledi maalesef ateşimizi. Benim mesela 37.0-36.8 civarı seyreden ateşim bugün uyku düzenim de bozulduğu için 1,5 saat önce 36.7 çıktı. Ama şimdi hangisini işaretleyeceğimi şaşırdım. Artık ölçmemeye karar verdim. Ama ovulasyonu gerçekleşmemiş arkadaşlar için karışıklık oldu sanırım. Siz aynı saatte ölçmeye özen gösterin. Eğer 1 saatlik bir kayma olduysa en azından 1 gün için oldu bu. Diğer günler rayına oturur. Tablonun genelinden anlaşılır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…