Evet bu saat işi etkiledi maalesef ateşimizi. Benim mesela 37.0-36.8 civarı seyreden ateşim bugün uyku düzenim de bozulduğu için 1,5 saat önce 36.7 çıktı. Ama şimdi hangisini işaretleyeceğimi şaşırdım. Artık ölçmemeye karar verdim. Ama ovulasyonu gerçekleşmemiş arkadaşlar için karışıklık oldu sanırım. Siz aynı saatte ölçmeye özen gösterin. Eğer 1 saatlik bir kayma olduysa en azından 1 gün için oldu bu. Diğer günler rayına oturur. Tablonun genelinden anlaşılır inşallah.
bekleyişimm canım seni okuyorum lütfen stres yapma bebişini düşün
sağol cnm benim stres yapmamaya çalışıyorum mama en güzel günlerimizde eşimle aramıza kaynanam girdi o antalyada ben marmariste ne yapacağımızı şaşırdık eşimde arada kaldı zavallı gelecek haftaya annesinden kaçabilirse tabi kendimi çok yualnı9z hissediyorum sen beni yarı yolda bıraktın annen yüzünden dedim bende gelmiyorum artık dedim kırıldı sanırım ama alttan alırsamda kayın validm herzaman her istediğini yaptıracak o yüzden bi süre ayrıyım eşimdendua edin kızlar bana bebişim sağlığıyla büyüsün b u kadar sorunun sıkıntı stresin içinde
sağol cnm benim stres yapmamaya çalışıyorum mama en güzel günlerimizde eşimle aramıza kaynanam girdi o antalyada ben marmariste ne yapacağımızı şaşırdık eşimde arada kaldı zavallı gelecek haftaya annesinden kaçabilirse tabi kendimi çok yualnı9z hissediyorum sen beni yarı yolda bıraktın annen yüzünden dedim bende gelmiyorum artık dedim kırıldı sanırım ama alttan alırsamda kayın validm herzaman her istediğini yaptıracak o yüzden bi süre ayrıyım eşimdendua edin kızlar bana bebişim sağlığıyla büyüsün b u kadar sorunun sıkıntı stresin içinde
günaydın kızlar
bişey soracam yardımcı olursanız sevinirim.
benim regl tarihim 1 nisan,ateşimi ölçüyorum yumurtlamadan sonra genelde yüksek gitti dünde 36,7 çıktı ama bu sabah 36,4 oldu acaba regl belirtisimi yoksa bu kadarlık düşüş normal mi?:26::26::26:
canım ilk defamı ölçüyorsun,düzenli ölçüyormusun
günaydın kızlar
bişey soracam yardımcı olursanız sevinirim.
benim regl tarihim 1 nisan,ateşimi ölçüyorum yumurtlamadan sonra genelde yüksek gitti dünde 36,7 çıktı ama bu sabah 36,4 oldu acaba regl belirtisimi yoksa bu kadarlık düşüş normal mi?:26::26::26:
bana cevap vermek isteyen yokmu
taf bana da cvp verebilirmisin_? dün akşamdan beri şeffaf akıntım var akşam 7 gibi ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı bugün yumurtam çatlarmı acaba
My Ovulation Chart
Ateşin hep düşük çıkmış ağızdan ölçmüyorsun sanırsam Birde siklusun kaç gün sürüyor normalde?
Eğer şefaf akıntın varsa ve ovulasyon testin silikte olsa pozitif çıkmışsa kaçırma bu günleri
İlişkiden sonrada kalkma hemen bence :)
ağızdan ölçüyorum canım adete yakın ateşim 36,7 lerde oluyor benim
evet bu akşam deneme yapıcam inşaAllah altıma yastık koyucam Rabbim inşaAllah hepimizin gönlüne göre verir
3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BUGÜN ÇOK STRESLİ Bİ GÜN İŞYERİMDESÜREKLİ SİNİRLİ VE SÜREKLİ AĞLIYORUM ÜSTÜME ÜSTÜME GELİYO PATRONUM İNŞ TUTUNMA AŞAMASINDA ENGEL TEŞKİL ETMEZ BU STRES CANIM SIKILDI :85::85::85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?