Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benimde ovulasyon olmadıpı için üzüldüm zaten.ben eski saate göre ölçmeye devam edecem. saat 6.30 da eşim uyanıyor ben se sesine ister istemez uyanıyorum.sonrasında uyumak zaman olıyor.en doğru saat bu benim için. ay ovulasyon olsunda gerisi teferruat.

günaydın kızlar

bişey soracam yardımcı olursanız sevinirim.

benim regl tarihim 1 nisan,ateşimi ölçüyorum yumurtlamadan sonra genelde yüksek gitti dünde 36,7 çıktı ama bu sabah 36,4 oldu acaba regl belirtisimi yoksa bu kadarlık düşüş normal mi?:26::26::26:

bekleyişimm canım seni okuyorum lütfen stres yapma bebişini düşün

sağol cnm benim stres yapmamaya çalışıyorum mama en güzel günlerimizde eşimle aramıza kaynanam girdi o antalyada ben marmariste ne yapacağımızı şaşırdık eşimde arada kaldı zavallı gelecek haftaya annesinden kaçabilirse tabi kendimi çok yualnı9z hissediyorum sen beni yarı yolda bıraktın annen yüzünden dedim bende gelmiyorum artık dedim kırıldı sanırım ama alttan alırsamda kayın validm herzaman her istediğini yaptıracak o yüzden bi süre ayrıyım eşimden dua edin kızlar bana bebişim sağlığıyla büyüsün b u kadar sorunun sıkıntı stresin içinde

Canım kayınvaliden hamile olduğunu bilmiyor mu? Bu dönemler bir daha geri gelmez, en güzel günleriniz sizin, eşin yanında olmalı. Akşam eve geldiğinde karnına elini koyup bebişiyle konuşması hem bebek hem babası için gerekli değil mi? Kayınvaliden anlayışlı olmak zorunda. Hamile bir kadını eşinden kimse ayıramaz. Çok üzüldüm şimdi. Allah nasip ederse bebişini kucağına aldığında çok farklı bir duyguyu tadacaksın ama bu ilk günler bir daha geri gelecek mi? Bebeğin bu stresten ve üzüntüden etkilenebilir, Allah korusun. İnşallah en yakın zamanda kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun. Sebep ne bilmiyorum ama hamile bir kadını eşinden ne sebeple olursa olsun kimsenin ayırmaya hakkı yok.

canım bebeğini düşün lütfen stres yapma, kendi evinize taşındığınızda her şey düzelecektir sabırlı ol..dualarımız seninle tatlım..

canım ilk defamı ölçüyorsun,düzenli ölçüyormusun

bana cevap vermek isteyen yokmu

yumurtlama öncesi ateşini bilmediğimiz için sağlıklı bir yorum olmamakla birlikte ateşin söylediğine göre düşmüş bu adet yaklaşıyor demektir normalde ama yarın da bakalım ne çıkacak:26:

cevaplarınız için çok sağolun kızlar

Son düzenleme:
taf bana da cvp verebilirmisin_? dün akşamdan beri şeffaf akıntım var akşam 7 gibi ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı bugün yumurtam çatlarmı acaba

My Ovulation Chart

Son düzenleyen: Moderatör:
taf bana da cvp verebilirmisin_? dün akşamdan beri şeffaf akıntım var akşam 7 gibi ovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı bugün yumurtam çatlarmı acaba

My Ovulation Chart

Ateşin hep düşük çıkmış ağızdan ölçmüyorsun sanırsam Birde siklusun kaç gün sürüyor normalde?

Eğer şefaf akıntın varsa ve ovulasyon testin silikte olsa pozitif çıkmışsa kaçırma bu günleri
İlişkiden sonrada kalkma hemen bence :)

ağızdan ölçüyorum canım adete yakın ateşim 36,7 lerde oluyor benim
evet bu akşam deneme yapıcam inşaAllah altıma yastık koyucam Rabbim inşaAllah hepimizin gönlüne göre verir

ağızdan ölçüyorum canım adete yakın ateşim 36,7 lerde oluyor benim
evet bu akşam deneme yapıcam inşaAllah altıma yastık koyucam Rabbim inşaAllah hepimizin gönlüne göre verir

Amin inşallah
Ovulasyondan sonra yükselir ya ateş ondan adetine yakın 36,7 'lere çıkıyodur.
Şimdi ortalamanın üstüne çıkmasını beklicez.
Eğer normalde de siklusun 31-32 gün falan sürüyorsa bu günler verimli günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…