nerdee o anlayış adeta yerden yere vurmak için ugrasiyorlar.
buna en yakın cevrem de dahil.
ablamlara gidicem özledim hele de küçük olani sma adetin bitmedini bekliyorum düşünebiliyormusunuz.
ilk fırsatta aynen sorduklari " adet oldun mu?"
ablam ne olur yapmayin böyle diyrm ama tutamiyorlar çenelerini.
inşallah canım inşallahSaol tatlım zaten Dr. Sınırda çıkmış dedi inş haftaya düşmüş olur :)
Ayy Allah korusun canım inş düzelir
Teşekkür ettim CUTEM :)
Canım biraz daha iyi ama burnum bi akıyo bi takınıyo aksa daha iyi olacak ağızdan nefes alıyorumhg bacım nasıl oldun iyimisin gectimi grpin
ayy bilmişler benimde ilk haftalar midem bulanırken iş yerinde bekar şefimiz psikolojiktir şimdi bulanmaz 4 aydan sonra demiştievet evet zaten o aklıma geldi de yazdım sana, kv kesin izlesin bence
Benimki de dün akşam delirtti beni, kv yani.
Görümcemdeydik, mideme dokunacak bir şey getirdi ikram olarak, ben de yiyemiyorum abla dedim. Eşim de hamilelik midesini çok etkiledi, herşey yakıyor midesini dedi. Kv (bilir kişi) bu aylarda mide yanması olmaz hamilelikte, midede yara başlangıcı vardır, ondan yanıyordur, diyerek teşhisi koydu
Sanki ben yalan söylüyorum.
Diyecek bir şey bulamıyorum
çıkma boşver, otur evinde
canım fıstık gibisin tabi yorgunluğun var amazahmet olmazsa br bakin bakalim. karnim daha da inmis mi? fotolar albumde. demin cektim ama uykusuzluktan zombi gibiyim. saat gece 2 den beri ayakta olunca boyle oluyr.
canım haklarında hayırlısı olsunKızlar evi satılığa çıkarttı babam.Satılınca dava açılacak,yarı yarıya paylaşıp evleri ayırcaklar..Artık boşanma ne zaman gerçekleşir bilmem.Kardeşim askere gidip gelecek,bi işe girince annemi üzerine alacakmış,sigorta için.Muhtemelen onu bekleyecek..Şimdilik böyle bakalım
Evime dönünce düzenli bi şekilde aranızda olcam inşallahh.
iyi canım herşeyin yoluna girmesine sevindim sen yat dinlen inşallah kolay geçecek sürecinBoran dogum gunun kutlu olsun..gelicek yil kizinle gecirirsin insallahh.
cute cnm fotolara baktim sanki inmemis gibj yaaa banami oyle geliyo..yani 1haftadan fazla var bence yaa ... hadi bakalim ruzgar pasa saglikla gel..
Serklajimi taktirdim geldim kizlarrrr..hadi bakslim hayirli olsun dk 37hftada cikaricaz dedi korkma artik taktik 37den once dogma ihtimali kalkdi ortadan sukurler olsun...2hafta tualet disi kalkmiycam ondan sonra da sadece sıkıldigimda 5 6dk.lik kalkip evde geze bilirim yani her saat basi izin var ama is yapmak ve araba yasak..bizden bu kadarrr kizlar
canım ya biraz daha iyi ama burnum bi akıyo bi tutuluyo ağzımdan nefes alıyorum ama idare eder bugün daha iyi diyebilirimSağol canım yormuycam:) sen nasıl oldun?
yuh yani acayip bi anne gösterseydi kesşkeeşim arkadaşlarıyla otururken of of diye bi içcekmis
arkadaşı ne oldu hocam demis esim col çocuk yok demiş(pek etkilenmez gırgırina konşy)
yahu hocam dert ettigin şeye bak valla ben aklım olsa
5 sene yapmazdim ki kendisi 40 küsür yaşta yine bebegi oldu geçenlerde. keyfine bak demis esimde yok hocsm şaka yapıyorum ama hanima cektiriyolar demis ark. da kadın milleti iste birsürü lüzumsuz var demis
sonra bi arkadas vardı çocuklari olmuyordu oğluna anasi demişki "oglum siz ne yapıyorsunuz ki "
aynen nasil mik mik yapıyorsunuz manasinda
esim oyle deyince gülmekten kırıldik dedi
ayy koptum resmen.
çok bilmişler çok olunca başa bela yusramCanım biraz daha iyi ama burnum bi akıyo bi takınıyo aksa daha iyi olacak ağızdan nefes alıyorum
ayy bilmişler benimde ilk haftalar midem bulanırken iş yerinde bekar şefimiz psikolojiktir şimdi bulanmaz 4 aydan sonra demişti
canım fıstık gibisin tabi yorgunluğun var ama
karnında inmiş diğer resimlere göre
canım haklarında hayırlısı olsun
iyi canım herşeyin yoluna girmesine sevindim sen yat dinlen inşallah kolay geçecek sürecin
canım ya biraz daha iyi ama burnum bi akıyo bi tutuluyo ağzımdan nefes alıyorum ama idare eder bugün daha iyi diyebilirim
yuh yani acayip bi anne gösterseydi kesşke
bendeki modeli ben duzeltene kadar canim cikti. okumus calismis kadin; ilk gebeligimde hep kanamam vardi. kendi babasina bile soylemisti. adama da bana kizmisti. dikkat et diye 85 yasinda dede yanim ne utanmistim. ama sonra kv yi de paylamistim. aa ne var bunda demisti de bana agzim acik kalmisti. dusuk yapinca da bayaaaaaa soylenmisti dede.sorma canım ya böyle kv leri duyunca bizimkine sukrediyrm bu kadar seviyesiz olmadığına.
saol kuzum. 1 saat uyumusum demin sukur. azcik iyi geldiCanım biraz daha iyi ama burnum bi akıyo bi takınıyo aksa daha iyi olacak ağızdan nefes alıyorum
ayy bilmişler benimde ilk haftalar midem bulanırken iş yerinde bekar şefimiz psikolojiktir şimdi bulanmaz 4 aydan sonra demişti
canım fıstık gibisin tabi yorgunluğun var ama
karnında inmiş diğer resimlere göre
canım haklarında hayırlısı olsun
iyi canım herşeyin yoluna girmesine sevindim sen yat dinlen inşallah kolay geçecek sürecin
canım ya biraz daha iyi ama burnum bi akıyo bi tutuluyo ağzımdan nefes alıyorum ama idare eder bugün daha iyi diyebilirim
yuh yani acayip bi anne gösterseydi kesşke
çok bilmişler çok olunca başa bela yusram
Neyse çok lak lak ettim, ortalığı toparlayayım, çıkıcam birazdan, öpüldünüziyi akşamlar kısçeler
Duha canım ne kadr anlayışsızlar sanki sen istemiyorsunnerdee o anlayış adeta yerden yere vurmak için ugrasiyorlar.
buna en yakın cevrem de dahil.
ablamlara gidicem özledim hele de küçük olani sma adetin bitmedini bekliyorum düşünebiliyormusunuz.
ilk fırsatta aynen sorduklari " adet oldun mu?"
ablam ne olur yapmayin böyle diyrm ama tutamiyorlar çenelerini.
çok bilmişler çok olunca başa bela yusram
Neyse çok lak lak ettim, ortalığı toparlayayım, çıkıcam birazdan, öpüldünüziyi akşamlar kısçeler
inşallah canım benim:))Ama yok cute senin gobus mideye yakindisenin inmis gobegin benim normal gobegim belki de ondan bana oyle geldi...tecrubeliler yakin diyorsaa belki de kavusmaniza saatler kalmistir
Insallah cnm sagolll...
Evet 2hafta sonra sıkıldigimda kalkip azicik gezicem hep yatmaktan cookkk cok iyi sukurler olsun...
takmak zor degil cnm..bazilari biraz agri veriyo demisti ama bende takinca agri yoktu sadece sonra bakalim oturmusmu yerine dedi elini icerde hafif cevirince sanki gerildi oralarim aci olmadi sadece birazcik haraket edemedim sıkısmis gibi yarim dkka falan beklidim sonra indim ve hic bisey hissetmedim 1dk surmedi cok kolaymis.kesinlikle aci agri yok...
nesdos ben salonumda tam 1saat ya yarim saat bazen 45dk yuruyordum once masa basina dolaniyordum sonra basim dondugu icin sadece ileri geri yuruyodum.salonum kucuk olmasina ragmen... hem oyle aksam en az yarim saat yuruyunce coook rht uyuyordum hangi tarafima yatsam sbh oyle kalkiyordum..aksamlar izlediyin tv programi falan varsa onu izleyip yurursen sıkılmazsin...
Evet cnm en zoru 2hafta sonrasinda 8hafta biraz daha hafif haraketlerle gecer..ve sonra gelsin bebissss sagligiyla Insallah...
yaaaa üzüldüm şimdiBen lise den mezun oldum yetenek sınavını kazandım o zaman tekirdağın bi ilçesindeydik bursa uladağı kazandım babam uzak dedi göndermedi sonra bir daha hazırlandım resim okumadım bıraktım. Şimdi elime ne fırça ne kalem alıyorum
ohh süper canım karnından bile görünmüş şükür:)Kızlar nasılsınız ??
Yoldayım! şimdi Dr. Çıktım
Sonuçlarımı yazıyorum
Kesem göründü çok şükür normal usg le baktı 5.7 mm küçücük.
Toxoplazma
Anti CVM Igm - 19.6 bakteri çıktı
çiğ köfte az pişmiş et salam sosis sucuk fln yasak. 8 Mayıs ta tekrar çağırdı kana yeniden bakılacak
offf ne sıkıntı yaratıyor bu kv ler yaakızlar az önce eşim face den arkadaşı bebeği olmus resmini paylasmis bana gosterdi hayret ettim dedim bu arkadaşin askerden yeni gelmedi mi hangi ars karisi hamile kalmis.esim de ne bileyim ben diyo.
Pazar piknikteydik kv de vardı konuşuyoruz işte falanca doğm yapti mi soruyorum esim de ilerdeyi bizi duymus
gelinler habire doguruyr diyo ona neyse sanki
neyse ikindi namazı kilacakti kv hadi kilalim dedi benim namazın yok anne dedim hemen işte bi dua vermişti çocuk için bana. onu anladın mi okuyalim dedi ben de yok anlamadım dedim ama
artık kv ye bile adet olduğunu söylemek yipratiyor yine tutturamamis der gibi bakıyo en azından ben öyle saniyorum
adet olunca artik disari bile çıkmak istemiyorum kızlar sıkıntımı ancak sizler anlarsınız bu hale geldim artık gücümun kalmadığını düşünüyorum.
bana sadece ıgm baktırmış o mal doktor yaayanlışın yok cutem aynen dediğin gibi, ben de hep tereddüt ediyorum ama igg bağışıklık, igm aktif enfeksiyon.
Şu an rosechina da aktif CMV enfeksiyonu görünüyor. Ama yakın zamanda geçirdiği için de henüz düşmemiş olabilir. Nitekim geçen hafta bir enfeksiyon geçirmiş, belki de o yüzden pozitif göründü.
Toxoplazma igg negatif çıkmış anladığım kadarıyla.
anaaaaaaeşim arkadaşlarıyla otururken of of diye bi içcekmis
arkadaşı ne oldu hocam demis esim col çocuk yok demiş(pek etkilenmez gırgırina konşy)
yahu hocam dert ettigin şeye bak valla ben aklım olsa
5 sene yapmazdim ki kendisi 40 küsür yaşta yine bebegi oldu geçenlerde. keyfine bak demis esimde yok hocsm şaka yapıyorum ama hanima cektiriyolar demis ark. da kadın milleti iste birsürü lüzumsuz var demis
sonra bi arkadas vardı çocuklari olmuyordu oğluna anasi demişki "oglum siz ne yapıyorsunuz ki "
aynen nasil mik mik yapıyorsunuz manasinda
esim oyle deyince gülmekten kırıldik dedi
ayy koptum resmen.
inşallah canım benim:))
yaaaa üzüldüm şimdine kadar güzel bir üniversite de kazanmışsın. ama kısmette varsa oluyor işte.
ben de arada sipariş alıyorum da öyle yapıyorum resim. okul vakti pek olmuyor.
evlenince daha zor oldu bu işler. çocuk olunca hiç yapamam artık
ohh süper canım karnından bile görünmüş şükür:)
sıra geldi pıt pıtlara:)
offf ne sıkıntı yaratıyor bu kv ler yaa
bana da geçen sordu daha düşünmüyor musunuz diye.
ben de biz en iyi zaman ayarlarız anne sen kafanı yorma dedim:) kusura bakma kızım yanlış anlama beni dedi kıyamam:)
bence sen ara verdik de.
bize en uygun vakitte tekrar düşünürüz de. bu kadar sık boğaz edilmez insan ya
bana sadece ıgm baktırmış o mal doktor yaaağzımı bozduruyor bana heeee...
anaaaaaayuh artıkkk...
biz yapamadık bunu anne gösteriver deseymiş
evet devletteyim canım.Sen devlette mi çalışıyorsun canım
Evet bende yağlı boya tablo felan yapıyordum tiner çok kokuyo bide odaklanma istiyo çocukla malum :)
Güzel sanatlar lisesi mezunuyum bu kadar :)
niye yordun kendini o kadar cnm.Anemm bi yorgunum ki ölüyorum hayvanat bahçesine gittik geldik belim koptu sanki yattigim yerden yazıyorum merak ettim cute napti diye varmi bi haber
Kizlarr nasılsınız ben hiç iyi degilim internet bulmuşken haber veriyim dedim pazartesi degerim sadece 131 den 156 yükselmiş yeniden kahve lekelenmelerim başladı bel ağrım var offfff cok kötüyüm hcg takiplerine devam yarın tekrar kan vericem dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr cok korkuyorum bu bebegimde bırakıp gidicek diye.doktorumda hiç iyi konuşmadı
Canim diyemem ki nerdeyse 4 yil olcak kandiramam kimseyi yemezler. düşük yaptigimda merakli Melahat eltiler soruyordu ben de dr lar iki üç ay korunun dediler bekliyorum diyordum (yalan değil ama dr um klomen e baslamamisti bekleyelim demişti) ama 6 ay okdu daha yok.dusunmuyirum deyince daha da beter ediyorlar.dedigin gibi.zaten insana zarar en yakinlarindan geliyor cnm. cok aci ama bu gercek.
acaba soyle birsey mi yapsan. esinle konussan. gebe kalana kadar "dr. daha beklememizi istedi. bir sure korunun ben size zamanini soylerim" dedi gibi tabbi daha mantikli bisiler uydursaniz. kafaniz rahatlasa.
ban da hep yapiliyrdu cnm. duusnmuyrm deyince o zaman işe gir diyrlardi. evlatlik edin diyrlardi. vs vs.... insan yaralaniyr tabiki. atalar ne demis "elallemin agzi torba degil ki buzesin"..
valla cok yüzü yirtik kadinmis cutem senin kv için demiyorum yanlış anlama ama böylelerine gıcık oluyrumbendeki modeli ben duzeltene kadar canim cikti. okumus calismis kadin; ilk gebeligimde hep kanamam vardi. kendi babasina bile soylemisti. adama da bana kizmisti. dikkat et diye 85 yasinda dede yanim ne utanmistim. ama sonra kv yi de paylamistim. aa ne var bunda demisti de bana agzim acik kalmisti. dusuk yapinca da bayaaaaaa soylenmisti dede.
saol kuzum. 1 saat uyumusum demin sukur. azcik iyi geldi
inşallah canım benim:))
yaaaa üzüldüm şimdine kadar güzel bir üniversite de kazanmışsın. ama kısmette varsa oluyor işte.
ben de arada sipariş alıyorum da öyle yapıyorum resim. okul vakti pek olmuyor.
evlenince daha zor oldu bu işler. çocuk olunca hiç yapamam artık
ohh süper canım karnından bile görünmüş şükür:)
sıra geldi pıt pıtlara:)
offf ne sıkıntı yaratıyor bu kv ler yaa
bana da geçen sordu daha düşünmüyor musunuz diye.
ben de biz en iyi zaman ayarlarız anne sen kafanı yorma dedim:) kusura bakma kızım yanlış anlama beni dedi kıyamam:)
bence sen ara verdik de.
bize en uygun vakitte tekrar düşünürüz de. bu kadar sık boğaz edilmez insan ya
bana sadece ıgm baktırmış o mal doktor yaaağzımı bozduruyor bana heeee...
anaaaaaayuh artıkkk...
biz yapamadık bunu anne gösteriver deseymiş
Kizlarr nasılsınız ben hiç iyi degilim internet bulmuşken haber veriyim dedim pazartesi degerim sadece 131 den 156 yükselmiş yeniden kahve lekelenmelerim başladı bel ağrım var offfff cok kötüyüm hcg takiplerine devam yarın tekrar kan vericem dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr cok korkuyorum bu bebegimde bırakıp gidicek diye.doktorumda hiç iyi konuşmadı
Canim diyemem ki nerdeyse 4 yil olcak kandiramam kimseyi yemezler. düşük yaptigimda merakli Melahat eltiler soruyordu ben de dr lar iki üç ay korunun dediler bekliyorum diyordum (yalan değil ama dr um klomen e baslamamisti bekleyelim demişti) ama 6 ay okdu daha yok.dusunmuyirum deyince daha da beter ediyorlar.dedigin gibi.
valla cok yüzü yirtik kadinmis cutem senin kv için demiyorum yanlış anlama ama böylelerine gıcık oluyrum
bir de yuzsuz yüzsuz aa niye utanıyorsun ki ne var bunda demezler mi ay bogasim geliyo.
diyemem ki eşimin durumunu biliyorlar iğneleri kp ler almisti igneyi bırakmayacağıni da biliyorlar ama bebek konusunu dr a falan gittigimi artık anlatmiyorm onceden o sıkıntılı zamsnlarimda hep paylaşıyordum ne deliymisim .
yooo dedigin cok dogru cnm. gayette benim kv iste. genis insanlar vesselam.
sen de ketum ol o zaman cnm bu konuda. ben en son oyle yapmistim. yoksa sorulardan basini alamiyr insan.
Kizlarr nasılsınız ben hiç iyi degilim internet bulmuşken haber veriyim dedim pazartesi degerim sadece 131 den 156 yükselmiş yeniden kahve lekelenmelerim başladı bel ağrım var offfff cok kötüyüm hcg takiplerine devam yarın tekrar kan vericem dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr cok korkuyorum bu bebegimde bırakıp gidicek diye.doktorumda hiç iyi konuşmadı[/QsagkklCnm inş saglikla dvm eder hamileliğin Allah büyük Ona siginmaktan başka çare yok
niye yordun kendini o kadar cnm.
dikkat et kendine.
ben daha beklemedeyim cnm.
karnim indi baya
cnm. insallah sorunsuz devam eder ama betahcg degerin duzgun artmamis kuzum ;((
Sorma cnm ya öyle savrugumki bi baskasi olsa hayatta yapmaz benim yaptiklarimi ne bilim bise olmaz diye salmisligim var ikinciler boyle oluyor sanirsam
Valla senin yerine bende bi heyecan bi adrenalin ayy noldu ayy noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?