Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zaten insana zarar en yakinlarindan geliyor cnm. cok aci ama bu gercek.
acaba soyle birsey mi yapsan. esinle konussan. gebe kalana kadar "dr. daha beklememizi istedi. bir sure korunun ben size zamanini soylerim" dedi gibi tabbi daha mantikli bisiler uydursaniz. kafaniz rahatlasa.

ban da hep yapiliyrdu cnm. duusnmuyrm deyince o zaman işe gir diyrlardi. evlatlik edin diyrlardi. vs vs.... insan yaralaniyr tabiki. atalar ne demis "elallemin agzi torba degil ki buzesin"..

hg bacım nasıl oldun iyimisin gectimi grpin
Canım biraz daha iyi ama burnum bi akıyo bi takınıyo aksa daha iyi olacak ağızdan nefes alıyorum
ayy bilmişler benimde ilk haftalar midem bulanırken iş yerinde bekar şefimiz psikolojiktir şimdi bulanmaz 4 aydan sonra demişti
zahmet olmazsa br bakin bakalim. karnim daha da inmis mi? fotolar albumde. demin cektim ama uykusuzluktan zombi gibiyim. saat gece 2 den beri ayakta olunca boyle oluyr.
canım fıstık gibisin tabi yorgunluğun var ama
karnında inmiş diğer resimlere göre
canım haklarında hayırlısı olsun
iyi canım herşeyin yoluna girmesine sevindim sen yat dinlen inşallah kolay geçecek sürecin
Sağol canım yormuycam:) sen nasıl oldun?
canım ya biraz daha iyi ama burnum bi akıyo bi tutuluyo ağzımdan nefes alıyorum ama idare eder bugün daha iyi diyebilirim

yuh yani acayip bi anne gösterseydi kesşke

çok bilmişler çok olunca başa bela yusram

Neyse çok lak lak ettim, ortalığı toparlayayım, çıkıcam birazdan, öpüldünüz iyi akşamlar kısçeler

sorma canım ya böyle kv leri duyunca bizimkine sukrediyrm bu kadar seviyesiz olmadığına.
bendeki modeli ben duzeltene kadar canim cikti. okumus calismis kadin; ilk gebeligimde hep kanamam vardi. kendi babasina bile soylemisti. adama da bana kizmisti. dikkat et diye 85 yasinda dede yanim ne utanmistim. ama sonra kv yi de paylamistim. aa ne var bunda demisti de bana agzim acik kalmisti. dusuk yapinca da bayaaaaaa soylenmisti dede.

saol kuzum. 1 saat uyumusum demin sukur. azcik iyi geldi

Duha canım ne kadr anlayışsızlar sanki sen istemiyorsun
İşte insanlar böyle düşünmüyorum desende ona bir bahane uydururlar
Allah'ım hayırlısını versin canım zamanı geldiğinde olacak inş kuzum :)

inşallah canım benim:))
yaaaa üzüldüm şimdi ne kadar güzel bir üniversite de kazanmışsın. ama kısmette varsa oluyor işte.
ben de arada sipariş alıyorum da öyle yapıyorum resim. okul vakti pek olmuyor.
evlenince daha zor oldu bu işler. çocuk olunca hiç yapamam artık
ohh süper canım karnından bile görünmüş şükür:)
sıra geldi pıt pıtlara:)
offf ne sıkıntı yaratıyor bu kv ler yaa
bana da geçen sordu daha düşünmüyor musunuz diye.
ben de biz en iyi zaman ayarlarız anne sen kafanı yorma dedim:) kusura bakma kızım yanlış anlama beni dedi kıyamam:)
bence sen ara verdik de.
bize en uygun vakitte tekrar düşünürüz de. bu kadar sık boğaz edilmez insan ya
bana sadece ıgm baktırmış o mal doktor yaa ağzımı bozduruyor bana heeee...
anaaaaaa yuh artıkkk...
biz yapamadık bunu anne gösteriver deseymiş

Sen devlette mi çalışıyorsun canım
Evet bende yağlı boya tablo felan yapıyordum tiner çok kokuyo bide odaklanma istiyo çocukla malum :)
Güzel sanatlar lisesi mezunuyum bu kadar :)

Sen devlette mi çalışıyorsun canım
Evet bende yağlı boya tablo felan yapıyordum tiner çok kokuyo bide odaklanma istiyo çocukla malum :)
Güzel sanatlar lisesi mezunuyum bu kadar :)
evet devletteyim canım.
çocukla olacak iş değil gerçekten.

Anemm bi yorgunum ki ölüyorum hayvanat bahçesine gittik geldik belim koptu sanki yattigim yerden yazıyorum merak ettim cute napti diye varmi bi haber

Kizlarr nasılsınız ben hiç iyi degilim internet bulmuşken haber veriyim dedim pazartesi degerim sadece 131 den 156 yükselmiş yeniden kahve lekelenmelerim başladı bel ağrım var offfff cok kötüyüm hcg takiplerine devam yarın tekrar kan vericem dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr cok korkuyorum bu bebegimde bırakıp gidicek diye.doktorumda hiç iyi konuşmadı

Anemm bi yorgunum ki ölüyorum hayvanat bahçesine gittik geldik belim koptu sanki yattigim yerden yazıyorum merak ettim cute napti diye varmi bi haber
niye yordun kendini o kadar cnm.
dikkat et kendine.
ben daha beklemedeyim cnm.
karnim indi baya

cnm. insallah sorunsuz devam eder ama betahcg degerin duzgun artmamis kuzum ;((

Canim diyemem ki nerdeyse 4 yil olcak kandiramam kimseyi yemezler. düşük yaptigimda merakli Melahat eltiler soruyordu ben de dr lar iki üç ay korunun dediler bekliyorum diyordum (yalan değil ama dr um klomen e baslamamisti bekleyelim demişti) ama 6 ay okdu daha yok.dusunmuyirum deyince daha da beter ediyorlar.dedigin gibi.
valla cok yüzü yirtik kadinmis cutem senin kv için demiyorum yanlış anlama ama böylelerine gıcık oluyrum
bir de yuzsuz yüzsuz aa niye utanıyorsun ki ne var bunda demezler mi ay bogasim geliyo.

diyemem ki eşimin durumunu biliyorlar iğneleri kp ler almisti igneyi bırakmayacağıni da biliyorlar ama bebek konusunu dr a falan gittigimi artık anlatmiyorm onceden o sıkıntılı zamsnlarimda hep paylaşıyordum ne deliymisim .

canim kuzum hakkinda hayırlısı ins bebegin seninledir.

yooo dedigin cok dogru cnm. gayette benim kv iste. genis insanlar vesselam.

sen de ketum ol o zaman cnm bu konuda. ben en son oyle yapmistim. yoksa sorulardan basini alamiyr insan.

Son düzenleyen: Moderatör:
yooo dedigin cok dogru cnm. gayette benim kv iste. genis insanlar vesselam.

sen de ketum ol o zaman cnm bu konuda. ben en son oyle yapmistim. yoksa sorulardan basini alamiyr insan.

canim bi yil öncesine kadar ketum biriydim.ama ameliyat olunca eltiler duydu kv demis ben söylemedim soylemeyecktim de.
ondan sonra cumle alem duydu.kimse bilmiyordu ha sonra dediler ki duha çocuk tedavisi görüyor ve meraklar vs.
ben bana cektirenleri kotu niyetlileri allah a havale ediyorum rabbim en büyük adalet sahibi.
ama hâlâ ketum olduğum söylenebilir.

Iyi geceler cancanlar
Cute ne yaptin kuzucuk gelmedi mi daha
Kizlar is yerimde net yok daha once soylemistim ama gelin gorun ki 2 gundur evdedeki nettede problem cikti ancak aksama dogru yapilabildi ondan gelemedim

Dun 2 li testimiz vardi cok sukur olcumlerimiz guzel cikti kan testi verdim onun sonucunuda 1 hafta sonra alacagim insallah bizden haberler bu kadar sizler nasilsiniz herkesler iyidir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…