saol cnm..ihlamur can dostum buaralar.
ne günlere kaldık allhım...
canım benim bu hafta veli eğitimi var bu konuyla ilgili haftaya da miniklerime anlatacağım inş farkındalık yaratabilirim..
ece serklajını güle güle kullan yavrunu korumya almış oldun ne güzel.Bundan sonraki haftalar çabucak geçsin inş..
merice canım bugünkü tahlil sonucun iyi olur inş haberlerini bekliyoruz
günaydın canım ayy 3 gunun kaldı hadi bakalım gelsin güzel haber...Günaydın kızlar eşim izinli bu hafta çok giremem öpüyorum hepinizi. benim göğüsler çok fen tutu bu sefer sanırım
ecenin serklajı yapılmış mı?
onemli cnm. bebegin tam beslenebilmesi ve annenin kan akisinin duzenli olmasi icin soluna yatmasi gerekiyr. sagina yatarsan, buyuyen rahim ki suan senin de buyudu baya, onemli bir atardamarin uzerine baski yapiyr ve kan akisin bozuluyor..sirt ustu yatinca yine ayni baski oluyr. ben gecen bayiliyrdum misal. soluna yatinca rahim diger organlara baski yapmiyr; hem anne hem bebek rahat ediyr.
kızlar az önce eşim face den arkadaşı bebeği olmus resmini paylasmis bana gosterdi hayret ettim dedim bu arkadaşin askerden yeni gelmedi mi hangi ars karisi hamile kalmis.esim de ne bileyim ben diyo.
Pazar piknikteydik kv de vardı konuşuyoruz işte falanca doğm yapti mi soruyorum esim de ilerdeyi bizi duymus
gelinler habire doguruyr diyo ona neyse sanki
neyse ikindi namazı kilacakti kv hadi kilalim dedi benim namazın yok anne dedim hemen işte bi dua vermişti çocuk için bana. onu anladın mi okuyalim dedi ben de yok anlamadım dedim ama
artık kv ye bile adet olduğunu söylemek yipratiyor yine tutturamamis der gibi bakıyo en azından ben öyle saniyorum
adet olunca artik disari bile çıkmak istemiyorum kızlar sıkıntımı ancak sizler anlarsınız bu hale geldim artık gücümun kalmadığını düşünüyorum.
canım benim yaa,kıyamam bitanem,allahım enkısa zamanda sizede versin bir evlat inşallah içimi ezdin tatlım yaaeşim arkadaşlarıyla otururken of of diye bi içcekmis
arkadaşı ne oldu hocam demis esim col çocuk yok demiş(pek etkilenmez gırgırina konşy)
yahu hocam dert ettigin şeye bak valla ben aklım olsa
5 sene yapmazdim ki kendisi 40 küsür yaşta yine bebegi oldu geçenlerde. keyfine bak demis esimde yok hocsm şaka yapıyorum ama hanima cektiriyolar demis ark. da kadın milleti iste birsürü lüzumsuz var demis
sonra bi arkadas vardı çocuklari olmuyordu oğluna anasi demişki "oglum siz ne yapıyorsunuz ki "
aynen nasil mik mik yapıyorsunuz manasinda
esim oyle deyince gülmekten kırıldik dedi
ayy koptum resmen.
boluk porcuk de olsa uyudum cnm sukur.günaydın canım. Nasılsın uyuyabildin mi bugün?
tamam cnm.Günaydın kızlar eşim izinli bu hafta çok giremem öpüyorum hepinizi. benim göğüsler çok fen tutu bu sefer sanırım
geçmiş olsun cute,benim arkadaşta 5 aylık hamile dr.kesinlikle ıhlamuru içmeyeceksin ıhlamur kasları gevşetiyor bu sebepten oldukça zararlı demiş,dogrusu o daha 5 aylık sen zaten bugün yarın doguracan ana diyer arkadaşlara bilgi olsun
s.a canlar günaydın gününz aydın dualarımız kabul olsun inşşnasılsınız
Kanim dondu resmen....Allahim bebeklerimizi bu ortamlarda saglikli buyumeyi nasip etsin..basima agri girdiii gercekten..amacım olayı deşifre etmek değil..biz annelere ve anne adaylarına uyarıda bulunmak.
okulumdan iki öğretmenimizin fotorgrafları face..k üzerinde takma isimli bir adreste yayınlandı. adres afedersiniz cinsel içerikli. ensest içerikler, hamile kadın .....ları, çocuk .....ları vs..söylemeyim daha fazla. arkadaşlar savcılığa gitti. savcılık biz face üzerinden IP bulamayız kendiniz bulun bize getirin dedi.
okul idaresi durumla hiç mi hiç ilgilenmedi. o malum sayfaya girip baktığımızda bu ilçede yaşayan yüzlerce kadının fotorgraflarını gördük. sapık her gün yayınlıyordu. savcılık adresi kapatacağını söylese de kapatmamıştı henüz. fotografların altına iğren. yorumlar yapıyordu. en son iki gün önce eşimin face inden girdim adrese bi baktım 12 yaşında bir çocuğu, 3 yaşında çocukları yayınlamış ve altına "...delisi sizi bekliyor nasıl parçalar ama" yazmış. delirdim kızlar. aklımı yitircektim. dün sabah okula geldik. arkadaşın face inden girip araştırma yapmaya başladık.
bir anda o küçük kız çocuğunun annesini de bulduk. derken kızlar allah bizi resmen o kişiye götürdü. bi baktık bizim öğrencilerden birinin akrabası. hemen öğrenciyi çağırdım.öğrenci akrabasının fotografları olduğunu söyledi. derse gitti. birlikte araştırma yaptığım arkadaşımın dersiydi. onlar bir iki kişi bu konuyu konuşurken sınıfta bir çocuğun kafasını bile kaldırmadığını kıpkırmızı olduğunu farketmişler. çocuğun şahsi face inde de benzer fotoların yorumsuz biçimde olduğunu anlayınca durumu farkettik. ama çocuğa çaktırmadık. sonrasında çocukları tembihledim elbette sakın belli etmeyin bildiğinizi vs. çocuklar sohbet ederken "sen misin bize söyle seni korururuz" demişler. zarf atmışlar. o da evet benim demiş.
neyse şimdi olay savcılıkta zaten. biz de çocuğun yararını gözettiğimiz için olay 4 öğrenci ile aramızda bir sır.
gelelim uyarıma: bu çocuğun yayınladığı çocuk fotoları hep kuzenleriymiş..kuzenlerine karşı beslediği insanlık dışını duygulara bir bakın.
hamile kadın fotolarının altına "yengeme benziyor" filan yazmış.
lütfen çocuklarınızı akrabanız bile olsa yalnız bırakmayın, iyi dokunma kötü dokunmayı öğretin. kimbilir o kız çocuğu buna abi abi diyerek peşinde geziyordur. hiç iyi değilim kızlar hiiiiiçç.
Sgl cnm..evet simdi icim rahat korkmuyorum sukurler olsun cok rahatladim..canım Allah hayırlısını versin ve yardımcınız olsun..
kuzuumm çok geçmiş olsunnn şükür ki erkendoğum riskin ortadn kalkmışş yeterki sana ve bebeğine bişey olmasın bebişin doğunca bol bol gezersiniz inş :)
2gun once esimle bu konuyu konusuyorduk..dedim annenlere falan sen soyle ben de kendi annemlere..hani oglan cocugu ya iste orani yiyeyim burani yiyeyim diyip opuyorlar ya kesinlikle yasak...esim dedi zaten izin vermem oyle birseye yine de konusuruz..zaten kv.ler annemler yani buyukler oyle degiller tek tedirginliyim esimin kardesinden yasi biraz kucuk benim oyle seyleri onla konusmam dogru deyil ama o simdiden bI dogsun boyle edicem oyle edicem diyo ondan endiseliydim ama sukurki abisinden korkuyo esim 1kere tembihlese rahatliycam...zaten bu konularla icim tamamen sismis durumda cnm. nasil yasayacagiz acaba. insan artik akrabasina bile guvenemiyor. ben daha kendi annemi ve kv mi bebegime yaklasimlari konusunda degistirmeye calisiyrm. once reddedip sonra sen haklisina geliyorlar. ama o sirada da beni baya yipratmis oluyorlar.
benden de minik bi uyari: lutfen hanimlar. bebek ve cocuklarinizin popo ve cinsel.organlarina temizlik harici ellemyin, opmeyin ve opturmayin. dudaklarindan opmeyin. onlarin vucutlarina ve mahremlerine saygi duyun. onlar bizim cocuklarimiz, oyuncagimiz degil. onlar da birer birey ve saygiyi sonuna kadar hak ediyrlar.
saol nesdemim buarada cnm
evet cnm sukur...kapadik agzini cikarmayinca da gelmiycek bebekece serklajını güle güle kullan yavrunu korumya almış oldun ne güzel.Bundan sonraki haftalar çabucak geçsin inş..
merice canım bugünkü tahlil sonucun iyi olur inş haberlerini bekliyoruz
Insallahhhhh canim benim Insalllahh gelmistir minisin...Günaydın kızlar eşim izinli bu hafta çok giremem öpüyorum hepinizi. benim göğüsler çok fen tutu bu sefer sanırım
Evet cnm yapildi dun...simdi de tuvalet disI kalkmiyorum kocis oyle yemeyi dahil herseyi yanima dizip gitti ise..her sey gozumun onunde yiyerek bi hal olucamecenin serklajı yapılmış mı?
gunaydin cnm. birkac gune netlesir tablon. simdilik gidisat iyi cnm.
çok tşk ettim bacım sana bi kac sorum olcaktı bacım hani sen tabloya bakınca adetin şu gün olcak diyodun ya benim belim bide sag bacagım agrıyo acaba erken mi adet olacagım bide hani lekenlenme oluyo bebek yerleşiyo ya leke olmadan cocuk yerleşmesi olurmu illa leke gelcekmi? :26:
Leke herkesde olmazki cnm.bende hic olmadi...Insallah gelmistir minigin...
yok yavrum gitmedim. ruzgar beyin keyfini bekliyrmcytemim sen daha gitmedin mi doguma kız dogur artık cocuk dişi cıkmış dogacakşaka şaka bacım nasılsın
çok tşk ettim bacım sana bi kac sorum olcaktı bacım hani sen tabloya bakınca adetin şu gün olcak diyodun ya benim belim bide sag bacagım agrıyo acaba erken mi adet olacagım bide hani lekenlenme oluyo bebek yerleşiyo ya leke olmadan cocuk yerleşmesi olurmu illa leke gelcekmi? :26:
yok yavrum gitmedim. ruzgar beyin keyfini bekliyrm
erkem adeti bilemem cnm.
simdi tablolarina bak. ff cizgi cekiyr ya. cizginin sag tarafinda kalan gunleri say. bakalim kac gun sonra adet olmussun. diyelim 16-17 gun. o zaman bu ay da ff 11. gun diyr ya sana. o zaman 11+16= 27. ve 28. gun adet olacagim.diyeceksin.
illa yerlesme lekesi olmaz. benim ilk gebelikte oldu; ikinci ve ucuncu de olmadi.
onlar insan deyil yaa,günlerdir üstüste tv.de duyduklarımız ya bide duyulmayanlar var,ne büyük bir acıanlat güzelim..zaten bu çocuk cinayetleri vs çok arttı. ya da artmadı hep vardı da biz bilmiyorduk.
her şeyi anlayabiliriz. ama ahlaki suçlar ve sorunlar söz konusu olunca kanım donuyor.
valla ben hamileliklerimde ıhlamur kullanmak durumunda kalmadıgım için anlamam hiç,arkadaşta hasta oldugunu söyleyince ben direk en iyisi ıhlamur iç dedim ona,oda bende dr.uma dedim ıhlamuru ama dr.um kesinlikle içme kaslarda gevşemeye yol açıyor rahimde kasılma yaşatabilir bu sebepten sancılanmana sebep olur buda buayda sana büyük sıkıntı verecektir dedi,diyerekten anlattı bana bende burada paylaşmak istedim,boluk porcuk de olsa uyudum cnm sukur.
tamam cnm.
ben gebeligin basindan beri her hastalandigimda sadece ihlamur ictim cnm..doktor dedi.
ben dahil cogu arkadasin doktoru sadece ihlamuru ic diyr.
senin arkadasin doktorunda bir hata var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?