Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar eşim izinli bu hafta çok giremem öpüyorum hepinizi. benim göğüsler çok fen tutu bu sefer sanırım

saol cnm..ihlamur can dostum buaralar.

geçmiş olsun cute,benim arkadaşta 5 aylık hamile dr.kesinlikle ıhlamuru içmeyeceksin ıhlamur kasları gevşetiyor bu sebepten oldukça zararlı demiş,dogrusu o daha 5 aylık sen zaten bugün yarın doguracan ana diyer arkadaşlara bilgi olsun

ne günlere kaldık allhım...
canım benim bu hafta veli eğitimi var bu konuyla ilgili haftaya da miniklerime anlatacağım inş farkındalık yaratabilirim..

anlat güzelim..zaten bu çocuk cinayetleri vs çok arttı. ya da artmadı hep vardı da biz bilmiyorduk.
her şeyi anlayabiliriz. ama ahlaki suçlar ve sorunlar söz konusu olunca kanım donuyor.

nesdemim yazını okudum çok haklısın canım.. istismarın kızı erkegide yok ayrıca.. Allahım kötülerle karşılaştırmasın...

çok sagol canım..bilgilendirdigin iyi oldu.. ama inan ki solumda hiç rahat degilim..özellikle sola yatıp bi süre sonra yavaştan yavaştan sağa dönüyorum sağa dönünce uyuyabiliyorum.. neyse mecbur artık sola yatcaz

canım benim yaa,kıyamam bitanem,allahım enkısa zamanda sizede versin bir evlat inşallah içimi ezdin tatlım yaa

günaydın canım. Nasılsın uyuyabildin mi bugün?
boluk porcuk de olsa uyudum cnm sukur.

Günaydın kızlar eşim izinli bu hafta çok giremem öpüyorum hepinizi. benim göğüsler çok fen tutu bu sefer sanırım
tamam cnm.

ben gebeligin basindan beri her hastalandigimda sadece ihlamur ictim cnm..doktor dedi.
ben dahil cogu arkadasin doktoru sadece ihlamuru ic diyr.
senin arkadasin doktorunda bir hata var gibi

s.a canlar günaydın gününz aydın dualarımız kabul olsun inşş nasılsınız

cytemim sen daha gitmedin mi doguma kız dogur artık cocuk dişi cıkmış dogacak şaka şaka bacım nasılsın

Kanim dondu resmen....Allahim bebeklerimizi bu ortamlarda saglikli buyumeyi nasip etsin..basima agri girdiii gercekten..
Sgl cnm..evet simdi icim rahat korkmuyorum sukurler olsun cok rahatladim..
2gun once esimle bu konuyu konusuyorduk..dedim annenlere falan sen soyle ben de kendi annemlere..hani oglan cocugu ya iste orani yiyeyim burani yiyeyim diyip opuyorlar ya kesinlikle yasak...esim dedi zaten izin vermem oyle birseye yine de konusuruz..zaten kv.ler annemler yani buyukler oyle degiller tek tedirginliyim esimin kardesinden yasi biraz kucuk benim oyle seyleri onla konusmam dogru deyil ama o simdiden bI dogsun boyle edicem oyle edicem diyo ondan endiseliydim ama sukurki abisinden korkuyo esim 1kere tembihlese rahatliycam...
ece serklajını güle güle kullan yavrunu korumya almış oldun ne güzel.Bundan sonraki haftalar çabucak geçsin inş..

merice canım bugünkü tahlil sonucun iyi olur inş haberlerini bekliyoruz
evet cnm sukur...kapadik agzini cikarmayinca da gelmiycek bebek Insallah 37hftadan sonra artik...

Insallahhhhh canim benim Insalllahh gelmistir minisin...
ecenin serklajı yapılmış mı?
Evet cnm yapildi dun...simdi de tuvalet disI kalkmiyorum kocis oyle yemeyi dahil herseyi yanima dizip gitti ise..her sey gozumun onunde yiyerek bi hal olucam
Ben artik kilo olcumu yapmiycammm bayaa firliycakk cunki risk edip o kiloyu goremem

gunaydin cnm. birkac gune netlesir tablon. simdilik gidisat iyi cnm.

çok tşk ettim bacım sana bi kac sorum olcaktı bacım hani sen tabloya bakınca adetin şu gün olcak diyodun ya benim belim bide sag bacagım agrıyo acaba erken mi adet olacagım bide hani lekenlenme oluyo bebek yerleşiyo ya leke olmadan cocuk yerleşmesi olurmu illa leke gelcekmi? :26:

Leke herkesde olmazki cnm.bende hic olmadi...Insallah gelmistir minigin...

Leke herkesde olmazki cnm.bende hic olmadi...Insallah gelmistir minigin...

hah işte bunu merk etmiştim tşk ettim bacım belim sagbacagım çok kötü agrıyo dedim bebek olsaydı tutunma lekesi gelirdi demk yok diye gecti aklımdan yinede sorayım bizim kızlara dedim çok tşk etim bacım ayy inşşş bacımm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

cytemim sen daha gitmedin mi doguma kız dogur artık cocuk dişi cıkmış dogacak şaka şaka bacım nasılsın
yok yavrum gitmedim. ruzgar beyin keyfini bekliyrm

erkem adeti bilemem cnm.
simdi tablolarina bak. ff cizgi cekiyr ya. cizginin sag tarafinda kalan gunleri say. bakalim kac gun sonra adet olmussun. diyelim 16-17 gun. o zaman bu ay da ff 11. gun diyr ya sana. o zaman 11+16= 27. ve 28. gun adet olacagim.diyeceksin.

illa yerlesme lekesi olmaz. benim ilk gebelikte oldu; ikinci ve ucuncu de olmadi.

yerim o rüzgar efendinin keyfini hm ben şimdi ozaman adetim yine ayın 9 da deişmedi deilmi bacım
hmm lekelenmede olmaya biliyo ohhh bnde diyodum olsaydı lekem gelirdi

anlat güzelim..zaten bu çocuk cinayetleri vs çok arttı. ya da artmadı hep vardı da biz bilmiyorduk.
her şeyi anlayabiliriz. ama ahlaki suçlar ve sorunlar söz konusu olunca kanım donuyor.
onlar insan deyil yaa,günlerdir üstüste tv.de duyduklarımız ya bide duyulmayanlar var,ne büyük bir acı
valla ben hamileliklerimde ıhlamur kullanmak durumunda kalmadıgım için anlamam hiç,arkadaşta hasta oldugunu söyleyince ben direk en iyisi ıhlamur iç dedim ona,oda bende dr.uma dedim ıhlamuru ama dr.um kesinlikle içme kaslarda gevşemeye yol açıyor rahimde kasılma yaşatabilir bu sebepten sancılanmana sebep olur buda buayda sana büyük sıkıntı verecektir dedi,diyerekten anlattı bana bende burada paylaşmak istedim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…