Kizlarr nasılsınız ben hiç iyi degilim internet bulmuşken haber veriyim dedim pazartesi degerim sadece 131 den 156 yükselmiş yeniden kahve lekelenmelerim başladı bel ağrım var offfff cok kötüyüm hcg takiplerine devam yarın tekrar kan vericem dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr cok korkuyorum bu bebegimde bırakıp gidicek diye.doktorumda hiç iyi konuşmadı
henuz yerinde duruyor cnmIyi geceler cancanlar
Cute ne yaptin kuzucuk gelmedi mi daha
Kizlar is yerimde net yok daha once soylemistim ama gelin gorun ki 2 gundur evdedeki nettede problem cikti ancak aksama dogru yapilabildi ondan gelemedim
Dun 2 li testimiz vardi cok sukur olcumlerimiz guzel cikti kan testi verdim onun sonucunuda 1 hafta sonra alacagim insallah bizden haberler bu kadar sizler nasilsiniz herkesler iyidir insallah
Kizlarr nasılsınız ben hiç iyi degilim internet bulmuşken haber veriyim dedim pazartesi degerim sadece 131 den 156 yükselmiş yeniden kahve lekelenmelerim başladı bel ağrım var offfff cok kötüyüm hcg takiplerine devam yarın tekrar kan vericem dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr cok korkuyorum bu bebegimde bırakıp gidicek diye.doktorumda hiç iyi konuşmadı[/QsagkklCnm inş saglikla dvm eder hamileliğin Allah büyük Ona siginmaktan başka çare yok
Sorma cnm ya öyle savrugumki bi baskasi olsa hayatta yapmaz benim yaptiklarimi ne bilim bise olmaz diye salmisligim var ikinciler boyle oluyor sanirsam
Valla senin yerine bende bi heyecan bi adrenalin ayy noldu ayy noldu
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8 (düşüüyo sanki)
27.gün
28.gün
29.gün (3mayıs regl tarihi
kızlar hepisinize hayırlı sabahlar 4. iğnemi yaptım dün akşam kızlar hiç bir belirti yaşamıyorum bugün adet olmam gereken gün
canım allah yardımcın olsun.Kizlarr nasılsınız ben hiç iyi degilim internet bulmuşken haber veriyim dedim pazartesi degerim sadece 131 den 156 yükselmiş yeniden kahve lekelenmelerim başladı bel ağrım var offfff cok kötüyüm hcg takiplerine devam yarın tekrar kan vericem dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr cok korkuyorum bu bebegimde bırakıp gidicek diye.doktorumda hiç iyi konuşmadı
oyy maşşallah yavruyaaaa. ben de 2li 3lü yaptırmadım. 20. haftada detaylı usg yapılıyor her şey netleşiyor. kafamı bulandırmak istemedim.Iyi geceler cancanlar
Kizlar is yerimde net yok daha once soylemistim ama gelin gorun ki 2 gundur evdedeki nettede problem cikti ancak aksama dogru yapilabildi ondan gelemedim
Dun 2 li testimiz vardi cok sukur olcumlerimiz guzel cikti kan testi verdim onun sonucunuda 1 hafta sonra alacagim insallah bizden haberler bu kadar sizler nasilsiniz herkesler iyidir insallah
olsun takılma buna, bağışıklığın yokmuş gibi dikkatli ol sen canım, şuan aktif enfeksiyon olup olmadığı daha önemli benceinşallah canım benim:))
bana sadece ıgm baktırmış o mal doktor yaaağzımı bozduruyor bana heeee...
canım benim dualarım seninle, inşallah en hayırlısı neyse o olsun, bebeğin sana tutunsun :26:Kizlarr nasılsınız ben hiç iyi degilim internet bulmuşken haber veriyim dedim pazartesi degerim sadece 131 den 156 yükselmiş yeniden kahve lekelenmelerim başladı bel ağrım var offfff cok kötüyüm hcg takiplerine devam yarın tekrar kan vericem dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr cok korkuyorum bu bebegimde bırakıp gidicek diye.doktorumda hiç iyi konuşmadı
canım dersin, niye diyemeyesn, çok yorulduk yıprandık (sayenizde) dersin, o yüzden ara verdik biraz dersin. Doktor da öyle önerdi dersin. Benim de düşükten 6 ay sonra oldu anca. Millet azıcık soracak oluyordu ben lafı tıkıyordum ağızlarına, o yüzden açık açık soramıyorlardı artık. Biraz hadlerini bilsinler, o kadar maydonoz olmasınlar özel hayatınıza. Hem onların baskısı üzerinden kalktığında gör bak dahakoly hamile kalacaksın, tecrübeyle sabittirCanim diyemem ki nerdeyse 4 yil olcak kandiramam kimseyi yemezler. düşük yaptigimda merakli Melahat eltiler soruyordu ben de dr lar iki üç ay korunun dediler bekliyorum diyordum (yalan değil ama dr um klomen e baslamamisti bekleyelim demişti) ama 6 ay okdu daha yok.dusunmuyirum deyince daha da beter ediyorlar.dedigin gibi.
valla cok yüzü yirtik kadinmis cutem senin kv için demiyorum yanlış anlama ama böylelerine gıcık oluyrum
bir de yuzsuz yüzsuz aa niye utanıyorsun ki ne var bunda demezler mi ay bogasim geliyo.
diyemem ki eşimin durumunu biliyorlar iğneleri kp ler almisti igneyi bırakmayacağıni da biliyorlar ama bebek konusunu dr a falan gittigimi artık anlatmiyorm onceden o sıkıntılı zamsnlarimda hep paylaşıyordum ne deliymisim .
Gözün aydın canım, ölçümler iyiyse gerisi de iyidir inşallahIyi geceler cancanlar
Günaydınkızlar hepisinize hayırlı sabahlar 4. iğnemi yaptım dün akşam kızlar hiç bir belirti yaşamıyorum bugün adet olmam gereken gün
inşallah canım benim:))
yaaaa üzüldüm şimdine kadar güzel bir üniversite de kazanmışsın. ama kısmette varsa oluyor işte.
ben de arada sipariş alıyorum da öyle yapıyorum resim. okul vakti pek olmuyor.
evlenince daha zor oldu bu işler. çocuk olunca hiç yapamam artık
ohh süper canım karnından bile görünmüş şükür:)
sıra geldi pıt pıtlara:)
offf ne sıkıntı yaratıyor bu kv ler yaa
bana da geçen sordu daha düşünmüyor musunuz diye.
ben de biz en iyi zaman ayarlarız anne sen kafanı yorma dedim:) kusura bakma kızım yanlış anlama beni dedi kıyamam:)
bence sen ara verdik de.
bize en uygun vakitte tekrar düşünürüz de. bu kadar sık boğaz edilmez insan ya
bana sadece ıgm baktırmış o mal doktor yaaağzımı bozduruyor bana heeee...
anaaaaaayuh artıkkk...
biz yapamadık bunu anne gösteriver deseymiş
Kizlarr nasılsınız ben hiç iyi degilim internet bulmuşken haber veriyim dedim pazartesi degerim sadece 131 den 156 yükselmiş yeniden kahve lekelenmelerim başladı bel ağrım var offfff cok kötüyüm hcg takiplerine devam yarın tekrar kan vericem dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr cok korkuyorum bu bebegimde bırakıp gidicek diye.doktorumda hiç iyi konuşmadı
Iyi geceler cancanlar
Kızlar herkese günaydın, bugün işler çok, gelemem bir daha, kendinize iyi bakın
Yarın ve cuma da evdeyim, telden bakarım size
Kızlar evi satılığa çıkarttı babam.Satılınca dava açılacak,yarı yarıya paylaşıp evleri ayırcaklar..Artık boşanma ne zaman gerçekleşir bilmem.Kardeşim askere gidip gelecek,bi işe girince annemi üzerine alacakmış,sigorta için.Muhtemelen onu bekleyecek..Şimdilik böyle bakalım
Evime dönünce düzenli bi şekilde aranızda olcam inşallahh.
Boran dogum gunun kutlu olsun..gelicek yil kizinle gecirirsin insallahh.
cute cnm fotolara baktim sanki inmemis gibj yaaa banami oyle geliyo..yani 1haftadan fazla var bence yaa ... hadi bakalim ruzgar pasa saglikla gel..
Serklajimi taktirdim geldim kizlarrrr..hadi bakslim hayirli olsun dk 37hftada cikaricaz dedi korkma artik taktik 37den once dogma ihtimali kalkdi ortadan sukurler olsun...2hafta tualet disi kalkmiycam ondan sonra da sadece sıkıldigimda 5 6dk.lik kalkip evde geze bilirim yani her saat basi izin var ama is yapmak ve araba yasak..bizden bu kadarrr kizlar
Kızlar herkese günaydın, bugün işler çok, gelemem bir daha, kendinize iyi bakın
Yarın ve cuma da evdeyim, telden bakarım size
amacım olayı deşifre etmek değil..biz annelere ve anne adaylarına uyarıda bulunmak.
okulumdan iki öğretmenimizin fotorgrafları face..k üzerinde takma isimli bir adreste yayınlandı. adres afedersiniz cinsel içerikli. ensest içerikler, hamile kadın .....ları, çocuk .....ları vs..söylemeyim daha fazla. arkadaşlar savcılığa gitti. savcılık biz face üzerinden IP bulamayız kendiniz bulun bize getirin dedi.
okul idaresi durumla hiç mi hiç ilgilenmedi. o malum sayfaya girip baktığımızda bu ilçede yaşayan yüzlerce kadının fotorgraflarını gördük. sapık her gün yayınlıyordu. savcılık adresi kapatacağını söylese de kapatmamıştı henüz. fotografların altına iğren. yorumlar yapıyordu. en son iki gün önce eşimin face inden girdim adrese bi baktım 12 yaşında bir çocuğu, 3 yaşında çocukları yayınlamış ve altına "...delisi sizi bekliyor nasıl parçalar ama" yazmış. delirdim kızlar. aklımı yitircektim. dün sabah okula geldik. arkadaşın face inden girip araştırma yapmaya başladık.
bir anda o küçük kız çocuğunun annesini de bulduk. derken kızlar allah bizi resmen o kişiye götürdü. bi baktık bizim öğrencilerden birinin akrabası. hemen öğrenciyi çağırdım.öğrenci akrabasının fotografları olduğunu söyledi. derse gitti. birlikte araştırma yaptığım arkadaşımın dersiydi. onlar bir iki kişi bu konuyu konuşurken sınıfta bir çocuğun kafasını bile kaldırmadığını kıpkırmızı olduğunu farketmişler. çocuğun şahsi face inde de benzer fotoların yorumsuz biçimde olduğunu anlayınca durumu farkettik. ama çocuğa çaktırmadık. sonrasında çocukları tembihledim elbette sakın belli etmeyin bildiğinizi vs. çocuklar sohbet ederken "sen misin bize söyle seni korururuz" demişler. zarf atmışlar. o da evet benim demiş.
neyse şimdi olay savcılıkta zaten. biz de çocuğun yararını gözettiğimiz için olay 4 öğrenci ile aramızda bir sır.
gelelim uyarıma: bu çocuğun yayınladığı çocuk fotoları hep kuzenleriymiş..kuzenlerine karşı beslediği insanlık dışını duygulara bir bakın.
hamile kadın fotolarının altına "yengeme benziyor" filan yazmış.
lütfen çocuklarınızı akrabanız bile olsa yalnız bırakmayın, iyi dokunma kötü dokunmayı öğretin. kimbilir o kız çocuğu buna abi abi diyerek peşinde geziyordur. hiç iyi değilim kızlar hiiiiiçç.
amacım olayı deşifre etmek değil..biz annelere ve anne adaylarına uyarıda bulunmak.
okulumdan iki öğretmenimizin fotorgrafları face..k üzerinde takma isimli bir adreste yayınlandı. adres afedersiniz cinsel içerikli. ensest içerikler, hamile kadın .....ları, çocuk .....ları vs..söylemeyim daha fazla. arkadaşlar savcılığa gitti. savcılık biz face üzerinden IP bulamayız kendiniz bulun bize getirin dedi.
okul idaresi durumla hiç mi hiç ilgilenmedi. o malum sayfaya girip baktığımızda bu ilçede yaşayan yüzlerce kadının fotorgraflarını gördük. sapık her gün yayınlıyordu. savcılık adresi kapatacağını söylese de kapatmamıştı henüz. fotografların altına iğren. yorumlar yapıyordu. en son iki gün önce eşimin face inden girdim adrese bi baktım 12 yaşında bir çocuğu, 3 yaşında çocukları yayınlamış ve altına "...delisi sizi bekliyor nasıl parçalar ama" yazmış. delirdim kızlar. aklımı yitircektim. dün sabah okula geldik. arkadaşın face inden girip araştırma yapmaya başladık.
bir anda o küçük kız çocuğunun annesini de bulduk. derken kızlar allah bizi resmen o kişiye götürdü. bi baktık bizim öğrencilerden birinin akrabası. hemen öğrenciyi çağırdım.öğrenci akrabasının fotografları olduğunu söyledi. derse gitti. birlikte araştırma yaptığım arkadaşımın dersiydi. onlar bir iki kişi bu konuyu konuşurken sınıfta bir çocuğun kafasını bile kaldırmadığını kıpkırmızı olduğunu farketmişler. çocuğun şahsi face inde de benzer fotoların yorumsuz biçimde olduğunu anlayınca durumu farkettik. ama çocuğa çaktırmadık. sonrasında çocukları tembihledim elbette sakın belli etmeyin bildiğinizi vs. çocuklar sohbet ederken "sen misin bize söyle seni korururuz" demişler. zarf atmışlar. o da evet benim demiş.
neyse şimdi olay savcılıkta zaten. biz de çocuğun yararını gözettiğimiz için olay 4 öğrenci ile aramızda bir sır.
gelelim uyarıma: bu çocuğun yayınladığı çocuk fotoları hep kuzenleriymiş..kuzenlerine karşı beslediği insanlık dışını duygulara bir bakın.
hamile kadın fotolarının altına "yengeme benziyor" filan yazmış.
lütfen çocuklarınızı akrabanız bile olsa yalnız bırakmayın, iyi dokunma kötü dokunmayı öğretin. kimbilir o kız çocuğu buna abi abi diyerek peşinde geziyordur. hiç iyi değilim kızlar hiiiiiçç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?