Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Şu sıralar siteye her girdiğimde senin güzel haberini almak umuduyla açıyorum topiği..Elimi ayağımı boşalttın şu yazdıklarınla..Canım arkadaşım..Bi sorun yoktur umarım.Mucizen seninle olmaya devam eder ve 9 ay boyunca hiç bırakmaz inşallahh Ne diyim Mericemmm,dualarım her zamanki gibi yine seninle..Keşke elimden başka bişi gelse..Habersiz bırakma bizi nolurr

henuz yerinde duruyor cnm )
daha vakti var demekki.
kan sonucunda guzel gelir insallah. diyelim gelmedi. hic panikleyip uzulmuyrsun. aklini bulandirmiyrsun. bu sadece tarama cunku. tani testi degil. yani verdimleri sonuc %100 dogru yada yanlis demek degil. ben o nedenle yaptirmadim cnm. ense kalinligini olcmus dr. o temiz dedin dimi cnm. bu durum da zaten sorun cikacagini sanmam cnm.karar senin ama 2 li guzel cikarsa 3-4 luyu yaptirma ccnm.

sorma kuzum. heyecan tavn su siralar. su bogazimin agrisi da gecse rahat edecegim..

Son düzenleyen: Moderatör:
[

ateş güzel gidiyor. inşallah düşmez.
yarın sabah test yapabilirsiniz isterseniz.

sagol canım test aldım hazırda bekliyor zor tutuyorum kendimi valla:)ateşim adet günüde yüksek kalırsa cumartesi günü yapıcam inş. geçen ay adetten 2gün önce düştü bugün ölçtüm 36.8 düne göre 1derece düşmüş belki bu ay azalarak düşüyordur bekleyip görücez..

8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8 (düşüüyo sanki)
27.gün
28.gün
29.gün (3mayıs regl tarihi

bekleyelim.bakalim.
yarin belli eder artik kendini.

kızlar hepisinize hayırlı sabahlar 4. iğnemi yaptım dün akşam kızlar hiç bir belirti yaşamıyorum bugün adet olmam gereken gün

canım allah yardımcın olsun.
inş değerin artar. biz hep senin yanındayız kuzum.
oyy maşşallah yavruyaaaa. ben de 2li 3lü yaptırmadım. 20. haftada detaylı usg yapılıyor her şey netleşiyor. kafamı bulandırmak istemedim.
yap kızım artık şu tabkivimini. beben doğacak nerdeyse

inşallah canım benim:))

bana sadece ıgm baktırmış o mal doktor yaa ağzımı bozduruyor bana heeee...
olsun takılma buna, bağışıklığın yokmuş gibi dikkatli ol sen canım, şuan aktif enfeksiyon olup olmadığı daha önemli bence

canım benim dualarım seninle, inşallah en hayırlısı neyse o olsun, bebeğin sana tutunsun :26:

canım dersin, niye diyemeyesn, çok yorulduk yıprandık (sayenizde) dersin, o yüzden ara verdik biraz dersin. Doktor da öyle önerdi dersin. Benim de düşükten 6 ay sonra oldu anca. Millet azıcık soracak oluyordu ben lafı tıkıyordum ağızlarına, o yüzden açık açık soramıyorlardı artık. Biraz hadlerini bilsinler, o kadar maydonoz olmasınlar özel hayatınıza. Hem onların baskısı üzerinden kalktığında gör bak dahakoly hamile kalacaksın, tecrübeyle sabittir

Gözün aydın canım, ölçümler iyiyse gerisi de iyidir inşallah Biz de iyiyiz çok şükür

kızlar hepisinize hayırlı sabahlar 4. iğnemi yaptım dün akşam kızlar hiç bir belirti yaşamıyorum bugün adet olmam gereken gün
Günaydın Belirtilere takılma canım, benim de ilk zamanlar belirtim yoktu, hatta hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum diye ağlamıştım bile sonradan başlıyor belirtiler. Hemen herkes erkenden hissedecek diye bir şey yok

Kızlar herkese günaydın, bugün işler çok, gelemem bir daha, kendinize iyi bakın
Yarın ve cuma da evdeyim, telden bakarım size

inş canım birlikte duyarız pıtpıtları :)

canım inş değerlerin artmış olur bugünkü kanda..Allah yardımcın olsun dualarımız seninle canım ..

ohh çok şükür canım çok sevindimmm

amacım olayı deşifre etmek değil..biz annelere ve anne adaylarına uyarıda bulunmak.
okulumdan iki öğretmenimizin fotorgrafları face..k üzerinde takma isimli bir adreste yayınlandı. adres afedersiniz cinsel içerikli. ensest içerikler, hamile kadın .....ları, çocuk .....ları vs..söylemeyim daha fazla. arkadaşlar savcılığa gitti. savcılık biz face üzerinden IP bulamayız kendiniz bulun bize getirin dedi.
okul idaresi durumla hiç mi hiç ilgilenmedi. o malum sayfaya girip baktığımızda bu ilçede yaşayan yüzlerce kadının fotorgraflarını gördük. sapık her gün yayınlıyordu. savcılık adresi kapatacağını söylese de kapatmamıştı henüz. fotografların altına iğren. yorumlar yapıyordu. en son iki gün önce eşimin face inden girdim adrese bi baktım 12 yaşında bir çocuğu, 3 yaşında çocukları yayınlamış ve altına "...delisi sizi bekliyor nasıl parçalar ama" yazmış. delirdim kızlar. aklımı yitircektim. dün sabah okula geldik. arkadaşın face inden girip araştırma yapmaya başladık.
bir anda o küçük kız çocuğunun annesini de bulduk. derken kızlar allah bizi resmen o kişiye götürdü. bi baktık bizim öğrencilerden birinin akrabası. hemen öğrenciyi çağırdım.öğrenci akrabasının fotografları olduğunu söyledi. derse gitti. birlikte araştırma yaptığım arkadaşımın dersiydi. onlar bir iki kişi bu konuyu konuşurken sınıfta bir çocuğun kafasını bile kaldırmadığını kıpkırmızı olduğunu farketmişler. çocuğun şahsi face inde de benzer fotoların yorumsuz biçimde olduğunu anlayınca durumu farkettik. ama çocuğa çaktırmadık. sonrasında çocukları tembihledim elbette sakın belli etmeyin bildiğinizi vs. çocuklar sohbet ederken "sen misin bize söyle seni korururuz" demişler. zarf atmışlar. o da evet benim demiş.

neyse şimdi olay savcılıkta zaten. biz de çocuğun yararını gözettiğimiz için olay 4 öğrenci ile aramızda bir sır.

gelelim uyarıma: bu çocuğun yayınladığı çocuk fotoları hep kuzenleriymiş..kuzenlerine karşı beslediği insanlık dışını duygulara bir bakın.
hamile kadın fotolarının altına "yengeme benziyor" filan yazmış.
lütfen çocuklarınızı akrabanız bile olsa yalnız bırakmayın, iyi dokunma kötü dokunmayı öğretin. kimbilir o kız çocuğu buna abi abi diyerek peşinde geziyordur. hiç iyi değilim kızlar hiiiiiçç.

canım Allah hayırlısını versin ve yardımcınız olsun..

kuzuumm çok geçmiş olsunnn şükür ki erken doğum riskin ortadn kalkmışş yeterki sana ve bebeğine bişey olmasın bebişin doğunca bol bol gezersiniz inş :)

ne günlere kaldık allhım...
canım benim bu hafta veli eğitimi var bu konuyla ilgili haftaya da miniklerime anlatacağım inş farkındalık yaratabilirim..

zaten bu konularla icim tamamen sismis durumda cnm. nasil yasayacagiz acaba. insan artik akrabasina bile guvenemiyor. ben daha kendi annemi ve kv mi bebegime yaklasimlari konusunda degistirmeye calisiyrm. once reddedip sonra sen haklisina geliyorlar. ama o sirada da beni baya yipratmis oluyorlar.
benden de minik bi uyari: lutfen hanimlar. bebek ve cocuklarinizin popo ve cinsel.organlarina temizlik harici ellemyin, opmeyin ve opturmayin. dudaklarindan opmeyin. onlarin vucutlarina ve mahremlerine saygi duyun. onlar bizim cocuklarimiz, oyuncagimiz degil. onlar da birer birey ve saygiyi sonuna kadar hak ediyrlar.

saol nesdemim buarada cnm

ece serklajını güle güle kullan yavrunu korumya almış oldun ne güzel.Bundan sonraki haftalar çabucak geçsin inş..

merice canım bugünkü tahlil sonucun iyi olur inş haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…