Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nesdem eskisigibi cok girmiyon :26: özlüyoz seni kıı

bende öyle düşünüyorum zaten canım ama bu ilk kez oldugu için düşündürdü beni...

ben aşılama olmuştum ozamn kullandım klomen cat ignesi dr 12 gün sonra test yap demişti ozamana kadr belli olmaz demişti bacım amacım seni üzmk deil hep sonumuz hüsran olunca çok üzülüyoz

oran333+, cuteheart+, happymeal, xaysex, denizasker, rosechina_ kızlarrrrrrrrrrr hepiniz hgniz

ben aşılama olmuştum ozamn kullandım klomen cat ignesi dr 12 gün sonra test yap demişti ozamana kadr belli olmaz demişti bacım amacım seni üzmk deil hep sonumuz hüsran olunca çok üzülüyoz

yok canım merak etme bende ümitlenmiyorum zaten ben de alıştım hüsranlara ama bu batma acaba mı diyorum sadece hepsi o. bende iğneden 12 gun sonra test yapmayı planlıyorum zaten.

günaydın canım amin

ayyy ben kaldıramıyorum sinirim bozuluyor ciddi ciddi

Sağol canım inşallah seninkide gelir bu ay
amaaan salla gitsin bacım,evine gittigimde çay içeçegim bardagı kendim yıkar utanma belasına bi bardak içer bırakırım eşim asla içmezde yemezde orda bişey,çokta umrumdaydı sadece çocuklara çok üzülüyorum hele eşim çok üzülüyor
sagol ALLAH razı olsun bacım dabacım evde testim yok ecz uzak bide daha günüme var ki bat 9 u takvim 6-7 diyo boşuna umutlanmayım sonra çokk üzülüyorum bacım biraz daha beklesem

aminnnnnnnn inşş bacımm inşşş

bacım takvimine baktım ama ben pek bişi anlamadıgım için bişi diyemiyorum bekle bakalım
nediyim bacım sen bilirsin ama bence yapmak daha iyi oluyor beklemek insanı yıpratıyor karar senin

yok canım merak etme bende ümitlenmiyorum zaten ben de alıştım hüsranlara ama bu batma acaba mı diyorum sadece hepsi o. bende iğneden 12 gun sonra test yapmayı planlıyorum zaten.

hadi hyrlısı bacım şu üçaylar yüzü suyu hürmetine inş bizimde yüzümüz güler inşşşşşşşşşşş

hakılısın hemşo ama bekleyim carşmba test yaparım böyle giderse düşerse zaten yok demek benim öyle oluyodu

bildigin icin sismis eflal. takilma sen bu kadar. orda yeme icme olur biter. bosver..

bende aile hekimine gittim geldim babamla. salgin varmis yine kizlar mikrobik dikkat edin. suan antibiyotiklik seviyeye gelmemis sukur ama 1 hafta daha yatirir seni dedi. sabah aksam parol ic dedi ama ben kendi dr.uma sorup icerim. gargara yazacakti dogal olsa dedim. o zaman yarim cay bardagi ilik suya 1 cay kasigi karbonat ekle onunla yap dedi. tamam dedim.
tuzlu su denedim dedim. cok tahris eder. yapma dedi.
sirkeli suyla gargara yaptim dedim. cok faydasi olmaz dedi. sizlerinde aklinda olsun

optum kuzum.

oran333+, cuteheart+, happymeal, xaysex, denizasker, rosechina_ kızlarrrrrrrrrrr hepiniz hgniz

cnm. daha bakamadim tablona. dr.dan geldim. iki lokma yiyim de bakayim.

cutee,nesdem,eflal,ve diyer tecrubeli arkadaşlarr,ilişki günleri hakkında bi program istiyorum lütfeenn http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 buarada bu ay hayıt adaçayı içtim daha önceki ay içtigimde 16.güm yum.çatlamıştı,ama bu ay daha düzenli içtim yani bunu göze alarak degerlendirip bana yardımcı olursanız çok sevinirim:26:

gecmiş olsun bacım bogaz agrısıda çok kötü oluyo bide hamileyken hiç cekilmez RABBİM şifanı versin bacım
tmm balım afiyet olsun yorumlarını bekliyorum hocam :18:

gecmiş olsun bacım bogaz agrısıda çok kötü oluyo bide hamileyken hiç cekilmez RABBİM şifanı versin bacım
tmm balım afiyet olsun yorumlarını bekliyorum hocam :18:

saol cnm. cigerlerime inmesinden korkmustym sukur sorun yok cigerlerde. bogazimda kalmis.

simdi ff 11; biz 13. gun yumurtladigini duusnuyrz ya cnm. suan dpo11 desin henuz. senin luteal fazin ortalama 16 gun cnm. daha 5 gun var. yani senin bat 9 mayis degil cnm. yaklasik 7 mayis. gecen ayda dpo11de bu ayki gibi yukselme olmus. o nedenle birkac gun daha bekleyelim ona gore yorum yapalim cnm.

ben hic adacayi vs kullanmadim. bilemiyrm o nedenle.
henuz yumurtan gorunmuyor ama bu sekilde gun asiri calisma iyi su asamada bence.

çok şükür bacım sorun olmadıgına sevindim son günlerin ALLAH korusun seni ve kuzunu inş
anladım bacım mesela kacıncı gün kesinleşir bacım merk ediyorumda k. bakma senide hasta hasta yoruyorum

Canım belirti için çok erken benim daha yeni yoğun adet sancım var, dpor 5 den sonra ufak ufak belirtim başladı, inşallah vardır bebek
haklısın canım takmamak lazım canım nasıl içiyorsun magnezyumu benim midemi çok yakmıştı içememiştim, gece krampı çok fena oluyor, eşim cimcikliyordu bacağımı hemen geçiyor:) spor akademisine hazırlanmıştı orda öğretmişler:) ya da iğne batırıyorlarmış dedim yürü git ne iğnesi cimcikle sen
mecbur sallıycam bizimde endişemiz bebek zaten, ayyy onu da pis pis kokutacak sevemem ben o zaman
hem de ne şiştim canım iyi bari gerek kalmamış antibiyotiğe çok sevindim inşallah çabucak geçer, karbonat mantıklı canım hani bebeklerde pamukçuk oluyorya onlarında ağzını katbonatlı suyla sildiriyor doktorlar şifa olsun
Gün aşırı en güzeli en garantisi

Marankinin kitabına baktım günde iki diş sarımsak diyor iyi geliyormuş bademciklere, birde bademciğin üstüne tuz sürülürse iltihabı boşaltırmış, bademciğin üstüne nasıl süreceksek midesi bulanır insanın:) gargara tarifleri var ama adaçayı mesela içmiyceksin gargara olarak bir sakıncası olur mu bilemiyorum, adaçayıyla sıcak gargara diyor.

Canım belirti için çok erken benim daha yeni yoğun adet sancım var, dpor 5 den sonra ufak ufak belirtim başladı, inşallah vardır bebek

inşallah canım benim daha dpo 3 senin 5ten sonraki belirtilerin nelerdi peki?bendeki bu belirtiler belki de iğnenin yan etkisidir diyorum ben zaten hayal kırıklığı yasamaktansa die.

inşallah canım benim daha dpo 3 senin 5ten sonraki belirtilerin nelerdi peki?bendeki bu belirtiler belki de iğnenin yan etkisidir diyorum ben zaten hayal kırıklığı yasamaktansa die.

Canım kasığıma kramplar girdi hafif adet sancm oldu, göğüsde sızı oldu

çok şükür bacım sorun olmadıgına sevindim son günlerin ALLAH korusun seni ve kuzunu inş
anladım bacım mesela kacıncı gün kesinleşir bacım merk ediyorumda k. bakma senide hasta hasta yoruyorum
kesin olmamakla birlikte son 2-3 gun kala konusabiliriz cnm.

saol cnm. su karbonati da yapayimda. yutmasam da artik migdemi bulandiriyr yaptiklarim da. yarin da benim atarli konusur.
tuzlu su bs kullanma asiri tahris eder dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…