- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
nesdem eskisigibi cok girmiyon :26: özlüyoz seni kııkızlar çok işim var yazıp çıkıcam.
herkesi öpüyorum.
eflal sen de takma şu eltiyi bırak ..kuyla boğulsun
yusra canım kramp nedenin bebeğin artık vücudundaki magnezyumu emip sömürmesi.
ben son noktaya dek dayandım. ama iki gündür artık ağrılarım çok artınca dr un tavsiyesi ile magnezyum tabletine başladım.
inan şak diye kesildi. benim korkum gece krampları esnasında ben birden fırlıyorum yataktan allah korusun kayıp düşerim diye korktum.
bir de enteresandır kasılmalardan gözümde bir damar çatlamıştı. o bile geçti iki günde.
günaydın hg bacım seninde cuman mubarek olsunbacım çok erken deilmi belirti aramak hayrlısı olsun inş gelir bebegin
bende öyle düşünüyorum zaten canım ama bu ilk kez oldugu için düşündürdü beni...
ben aşılama olmuştum ozamn kullandım klomen cat ignesi dr 12 gün sonra test yap demişti ozamana kadr belli olmaz demişti bacım amacım seni üzmk deil hep sonumuz hüsran olunca çok üzülüyoz
amaaan salla gitsin bacım,evine gittigimde çay içeçegim bardagı kendim yıkar utanma belasına bi bardak içer bırakırım eşim asla içmezde yemezde orda bişey,çokta umrumdaydı sadece çocuklara çok üzülüyorum hele eşim çok üzülüyorgünaydın canım amin
ayyy ben kaldıramıyorum sinirim bozuluyor ciddi ciddi
Sağol canım inşallah seninkide gelir bu ay
sagol ALLAH razı olsun bacım dabacım evde testim yok ecz uzak bide daha günüme var ki bat 9 u takvim 6-7 diyo boşuna umutlanmayım sonra çokk üzülüyorum bacım biraz daha beklesem
nediyim bacım sen bilirsin ama bence yapmak daha iyi oluyor beklemek insanı yıpratıyor karar seninaminnnnnnnn inşş bacımm inşşş
bacım takvimine baktım ama ben pek bişi anlamadıgım için bişi diyemiyorum bekle bakalım
yok canım merak etme bende ümitlenmiyorum zaten ben de alıştım hüsranlara ama bu batma acaba mı diyorum sadece hepsi o. bende iğneden 12 gun sonra test yapmayı planlıyorum zaten.
amaaan salla gitsin bacım,evine gittigimde çay içeçegim bardagı kendim yıkar utanma belasına bi bardak içer bırakırım eşim asla içmezde yemezde orda bişey,çokta umrumdaydı sadece çocuklara çok üzülüyorum hele eşim çok üzülüyor
nediyim bacım sen bilirsin ama bence yapmak daha iyi oluyor beklemek insanı yıpratıyor karar senin
bildigin icin sismis eflal. takilma sen bu kadar. orda yeme icme olur biter. bosver..oooo macera olmuş senin içinhayırlısı olsun canım o zaman, kardeş candır ama
Sağol canım benim aminnnn
canım öyle sancım çok olunca aklıma geldi sonra dedim kızım oğlunda da oldu aynısı ne diye korkuyorsun, bu daha şiddetli ama senin dediğin gibi çok iş yaptım içi yorgan dolu koca iki hurcu dolabımın üstüne koydum baktım eşim günlerce bekletti sinirle yaptım ama testten önceydişimdi yatıyorum bol bol, kızma cutem gerçekten panik eflal yok çok sakininim aslında ve evet sabah ki duş işe yaradı geçti sancım
aynen canım cutem çok sinirleniyorum elimde değil, çok pis birde yaayyy zaten evine girince alıyordum kokuirutubetlendi evleri neyse bu sene geçti, cute yazmazsam çatlıycam, evini böcekler basıyor eve kusur buluyorlar,ya böcek pisliğe rutubete gelir,evi haftada bir süpürüyor e her gün çekirdek vs yiyorlar dökülüyor kırıntısı,camları açıp havalandırmaz ben her sabah tek tek havalandırırım normali bu değil midir, buna iki senedir söyleniyor inat ediyor açmıyor üşüyormuş yahu başka odada dur cam açıkken, kaynım yapıyor şimdi bazen temizliğini genelde görümcem gidip süpürüyor, inan kaynım daha güzel temizlemiş ev çiçek gibi , olmuş
kv çok titizdir tertiplidir hayranım kadına, eltinin evini görüyor kadın bana bir geldi rengi atmış tansiyonu çıkmış, banyosunun wc sinin klozetinin pisliğini görmüş kadın bunalıma girdi adeta kaç gündür hasta bu yüzdenbebek doğunca bu pislikte ne yapacak sürekli hasta olur enfeksiyon kapar diye dertleniyor, dedim anne sanane herkesin kendi evi kendi düşünsün yok nasıl düşünmüyüm diyor, resmen gidip temizliğini yapacak
şoktayım birde sorsan çok titiz her şeyden tiksinir, ya paça çorbası yapıp içiyor tiksinmiyor hamile hamile , balığa gelince kv temizlemiş onların balığı, yok ben evde pişirtemem kokuyor demiş kadınakv nin fırını bozuk fınında pişir ye demiş bu hanımda öyle demiş, ayyy belki tuhaf gelecek ama içinde olsanız anlarsınız beni, bir gün olsun benim çocuğumu görümcemin çocuğunu sevmedi tiksinir gibi bir tuhaf hareketler, benim yavrum bir gün pis kokmaz eşimin akrabaları bile der ne güzel kokuyor bu çocuk diye, neyse çok uzattım ama şiştim anlayın beni
optum kuzum.kızlar çok işim var yazıp çıkıcam.
herkesi öpüyorum.
ben son noktaya dek dayandım. ama iki gündür artık ağrılarım çok artınca dr un tavsiyesi ile magnezyum tabletine başladım.
inan şak diye kesildi. benim korkum gece krampları esnasında ben birden fırlıyorum yataktan allah korusun kayıp düşerim diye korktum.
bir de enteresandır kasılmalardan gözümde bir damar çatlamıştı. o bile geçti iki günde.
oran333+, cuteheart+, happymeal, xaysex, denizasker, rosechina_ kızlarrrrrrrrrrr hepiniz hgniz
gecmiş olsun bacım bogaz agrısıda çok kötü oluyo bide hamileyken hiç cekilmez RABBİM şifanı versin bacımbildigin icin sismis eflal. takilma sen bu kadar. orda yeme icme olur biter. bosver..
bende aile hekimine gittim geldim babamla. salgin varmis yine kizlar mikrobik dikkat edin. suan antibiyotiklik seviyeye gelmemis sukur ama 1 hafta daha yatirir seni dedi. sabah aksam parol ic dedi ama ben kendi dr.uma sorup icerim. gargara yazacakti dogal olsa dedim. o zaman yarim cay bardagi ilik suya 1 cay kasigi karbonat ekle onunla yap dedi. tamam dedim.
tuzlu su denedim dedim. cok tahris eder. yapma dedi.
sirkeli suyla gargara yaptim dedim. cok faydasi olmaz dedi. sizlerinde aklinda olsun
optum kuzum.
cnm. daha bakamadim tablona. dr.dan geldim. iki lokma yiyim de bakayim.
gecmiş olsun bacım bogaz agrısıda çok kötü oluyo bide hamileyken hiç cekilmez RABBİM şifanı versin bacım
tmm balım afiyet olsun yorumlarını bekliyorum hocam:18:
cutee,nesdem,eflal,ve diyer tecrubeli arkadaşlarr,ilişki günleri hakkında bi program istiyorum lütfeenn http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 buarada bu ay hayıt adaçayı içtim daha önceki ay içtigimde 16.güm yum.çatlamıştı,ama bu ay daha düzenli içtim yani bunu göze alarak degerlendirip bana yardımcı olursanız çok sevinirim:26:
saol cnm. cigerlerime inmesinden korkmustym sukur sorun yok cigerlerde. bogazimda kalmis.
simdi ff 11; biz 13. gun yumurtladigini duusnuyrz ya cnm. suan dpo11 desin henuz. senin luteal fazin ortalama 16 gun cnm. daha 5 gun var. yani senin bat 9 mayis degil cnm. yaklasik 7 mayis. gecen ayda dpo11de bu ayki gibi yukselme olmus. o nedenle birkac gun daha bekleyelim ona gore yorum yapalim cnm.
Canım belirti için çok erken benim daha yeni yoğun adet sancım var, dpor 5 den sonra ufak ufak belirtim başladı, inşallah vardır bebekkızlar günaydın
cumamız mübarek olsun inşallah.
pazar gunu çatlatma iğnesi oldum ve salı gunu yumurtam çatladı bugun cuma.
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
ateşim yukselerek gidiyor ki tablomdan görebilirsiniz. sağ kasığımda dun ve bugun belirgin şekilde bıçak saplanmalarım var.
girmesiyle çıkması bir oluyor ağrının 1 sn filan sürüyor ama bazen 1 saat arayla bazen 1 dakikada 4-5 kez oluyor.
kendimi mi dinliyorum acaba diyorum ama hiç aklımda yokken olunca heh diyorum bak yine oldu.
sizce bu çatlatma iğnesinin (pregnyl) yan etkisi olabilir mi? hamilelikle ilgili olabilir mi?
ben gebelik durumuyla ilgili böyle bir belirti için erken oldugunu düşünüyoru çunku. fikri olan var mı? yani hemen salı gunku çatlamayla yumurta döllendiyse 4 gun sonraki bu batmalar olabilir mi?
hepinizi seviyorum.3 aylarımız hayırlar getirsin.
haklısın canım takmamak lazımkızlar çok işim var yazıp çıkıcam.
herkesi öpüyorum.
mecbur sallıycam bizimde endişemiz bebek zaten, ayyy onu da pis pis kokutacak sevemem ben o zamanamaaan salla gitsin bacım,evine gittigimde çay içeçegim bardagı kendim yıkar utanma belasına bi bardak içer bırakırım eşim asla içmezde yemezde orda bişey,çokta umrumdaydı sadece çocuklara çok üzülüyorum hele eşim çok üzülüyor
nediyim bacım sen bilirsin ama bence yapmak daha iyi oluyor beklemek insanı yıpratıyor karar senin
hem de ne şiştimbildigin icin sismis eflal. takilma sen bu kadar. orda yeme icme olur biter. bosver..
bende aile hekimine gittim geldim babamla. salgin varmis yine kizlar mikrobik dikkat edin. suan antibiyotiklik seviyeye gelmemis sukur ama 1 hafta daha yatirir seni dedi. sabah aksam parol ic dedi ama ben kendi dr.uma sorup icerim. gargara yazacakti dogal olsa dedim. o zaman yarim cay bardagi ilik suya 1 cay kasigi karbonat ekle onunla yap dedi. tamam dedim.
tuzlu su denedim dedim. cok tahris eder. yapma dedi.
sirkeli suyla gargara yaptim dedim. cok faydasi olmaz dedi. sizlerinde aklinda olsun
optum kuzum.
cnm. daha bakamadim tablona. dr.dan geldim. iki lokma yiyim de bakayim.
Gün aşırı en güzeli en garantisicutee,nesdem,eflal,ve diyer tecrubeli arkadaşlarr,ilişki günleri hakkında bi program istiyorum lütfeenn http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 buarada bu ay hayıt adaçayı içtim daha önceki ay içtigimde 16.güm yum.çatlamıştı,ama bu ay daha düzenli içtim yani bunu göze alarak degerlendirip bana yardımcı olursanız çok sevinirim:26:
Canım belirti için çok erken benim daha yeni yoğun adet sancım var, dpor 5 den sonra ufak ufak belirtim başladı, inşallah vardır bebek
inşallah canım benim daha dpo 3senin 5ten sonraki belirtilerin nelerdi peki?bendeki bu belirtiler belki de iğnenin yan etkisidir diyorum ben zaten hayal kırıklığı yasamaktansa die.
Canım kasığıma kramplar girdi hafif adet sancm oldu, göğüsde sızı oldu
kesin olmamakla birlikte son 2-3 gun kala konusabiliriz cnm.çok şükür bacım sorun olmadıgına sevindimson günlerin ALLAH korusun seni ve kuzunu inş
anladım bacım mesela kacıncı gün kesinleşir bacım merk ediyorumda k. bakma senide hasta hasta yoruyorum
Marankinin kitabına baktım günde iki diş sarımsak diyor iyi geliyormuş bademciklere, birde bademciğin üstüne tuz sürülürse iltihabı boşaltırmış, bademciğin üstüne nasıl süreceksekmidesi bulanır insanın:) gargara tarifleri var ama adaçayı mesela içmiyceksin gargara olarak bir sakıncası olur mu bilemiyorum, adaçayıyla sıcak gargara diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?