Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım çok haklısın ama bilmemek daha kötü sanki.. en azından bak izledim kötüde olsa kararımı verdim kararsızlıgım geçti.. :) Allahtan bir mani olmazsa normal düşünebilirim.. bide memorial hastahanesi haftada birgün iki saatlik hamilelik kursu veriyor eşlerle birlikte.. yarın başlıyor onada rezervasyon yaptırdım.. bi gidelim bakalım neler anlatıyorlar bu arada yabancı bi yaban üçüz gebeligini normal dogurmuş canlı canlı videosu var.. üçüde saglıklı bebişlerin bana en iyi gelen o oldu... :) eger istersen özelden linkini atarım :)

cnm. bak dun konusmustuk. atesin bugun yukseldi )

haklısın tablona baktım düşmüş peki belin agrıyormu? canım sanki benim adet olcakmışım gibi belim agrıyor :18:inş bende senin gibi sevinirim şu üç aylar yüzü hürmetine inş
Canım sen adet olacağın zaman belin ağrıyorsa hamilelik belirtiden aynı olur doğum sancında:) benim karnım ağrır hem de çok fena, oğlum doğduktan sonra adet sancım bitmişti çok rahattım ama şu 3-4 aydır yien var tabi zehir edecek kadar değil önceden iğneyle geçiyordu neyse karnım çok fena ağrıyor dünden beri çok yoğun öncesinde hafif hafif vardı, bu gece sabaha kadar kıvrandım sabahın altısında duşa girdim zor duş aldım çok sancım var, senin de belin gebelik belirtisi olabilir:)
Canım ben çok çabuk sıkılırım zaten:) ayda bir ben mobilyaların yerini değişirim her odanın kini:)) mobilyamın fotosu albümd evar beğendiğim perdelerde bakabilirsin fikir verebilirsin:) spor sayılmaz ortaya karışık berjerleri çekmedim ama onlar klasik çeker koyarım:)
ayyy süper haber bu hamişsin canım allh tamamına erdirsin.tablo uğurlu geldı sana bak:6
4:
Canım çok sağol darısı başına inşallah:)
geçmiş olsun canım kuzuna
Sağol canım benim olsun şimdi çekeriz halayı:) tabi bende ki sancıyla zor:)bak belirtilere gerçekten takılma mesela benim bugün göğüs acım geçti ama adet sancım çok fena bir belirti sürekli olmuyor yani düşünüp kendini boşuna yıpratıyorsun güzelim

amin canım çok sağol
Atesim git gide dusuyor bu iste bir terslik var degil mi?(((((( cok korkuyorum cokkkk(((((
bir kere artık ateş ölçmene gerek yok senin, bu saatden sonra ateşin manası yok, cutem çok güzel açıklamış dediği gibi bebeğine Allah korusun bir şey olsa bile beta hcg hemen düşmüyor ki o yüzden ateş kriter olamaz bu durumda, tamam mı ateşi yasaklıyorum sana
barvo üstadım
Canım ateşin güzel bugün yapsan bile çıkar bence bak bana üç gündür yapıyorum:))

ne demek canım gel bizim topik herkese açık yeter ki saygımız daim olsun:) şimdi ateşine yorum için erken daha çünkü eski tablolarını bilmiyoruz eğer olsaydı kıyaslama yapabilirdik, bekliycez mecburen:)

Hepimiz icin hayirli ugurlu gun olsun insallah..
Benim annisim geldi 3 4gunluk bakicak bana..sonra kv boyle sirayla 10gunu de tamamliycaz Insallah...sonra en azindan yemeyimi kendim onume getire bilicem...hos kv yapicak ama yine de kalkip kendime bisey alicam...boyleee keyfim yerinde vallaaa
Bebis de sanki darbeler hafif guclendi gibi..dun ayagiydi eliydi bilmiyorum oyle cikti ki tsortden bile sastim kaldim bir anlik nefesimi tutdum rabbim noluyo diye sanki yirtip cikicak ha birde buyuduyu icin sanirim el darbeleri de guclu cunki ayni anda bir kac bolgeden vuruyo hangisine elimi koyup sevsem bilmiyorum..Rabbim herkese nasip etsin rabbim bozmasin..bikac gundur korktugumdan sevemiyordum bile karnimi sanki bisey olucak gidicekmis gibi.ama bugun kendime geldim sukurler olsun keyfim yerinde...Rabbim bozmasinnn..
Hepiniizeee kocaaamaaaannnn opucukleeerrrr

topigin şekerleri nasılsınız.. kandiliniz mübarek olsun Bebiş bekleyen annişlere de dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah

Canım ben hiç cesaret edip izleyemedim:) hep pozitif doğum hikayelerini okudum sende mutlaka oku, nete yazarsan pozitif doğum hikayeleri diye çıkar ama bak sakın kendini iki doğum şekli içinde şartlama ben onun acısını çok çektim halbuki gerektiğinde sezaryende olabilirim deseydim travma yaşamazdım o kadar fazla, yok verme bana linki ben yaraya yanığa bile bakmayan içi kalkan bir insanım
cnm. bak dun konusmustuk. atesin bugun yukseldi )

Evet canım yükseldi şükür çizgimde koyulaştı ekliycem foto:)

canım çok güzel haberlerle gelmişsisn maşallah sana ve ailene hep mutlu olun ve yakın zamanda küçük ablaya kardeş gelsin inşallahhhhhh
Amin bacım inş. saglıcakla alalım bebişlerimizi
Sen nasılsın bebiş nasıl ???
sağol canım şükür daha iyiyiym bebeişimi pazartesi göecem inşallah iyidir bide hareketlerini hissetsem hareket ediyosada ben hissedemiyorum
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun

gunaydin.
saatten 3 rakamini cikarmak istiyrm ;( bu nedir yahu...gunde 3 saat uyuyarak 3 te uyanmak eziyet.
bogazim cok kotu kizlar. iltihap var sanirim. dolayisiyla ihlamur etki etmiyr. ilacta alamiyrm. yutkunmak eziyet oldu. fikri olan var mi?
canım benim ya çok zordur mutlaka Allah yardımcın ve şifacın olsun
kuzu hiç takılma ben gebe kaldıktan sonra ölçmeye devam ettim ve ve bendede ara ara inişler oldu. ama önmeli olan senin içinin rahat olması
canım ateşin kötü değil dur bakalım hem bugün yükselmiş benimde hep inişli çıkışlıydı
canım ben adaçayını öğlen yemeğinden önce içtim hayıt yaprağını gece yatmadan önce yani aç sayılır yemeğin üstüne dememişti kızlar
bu arada ben folbiol kullandıma ama ben ilaç kullanıyorum o yüzden onun dozu yüksek diye vermişti
cutem bende gebeliği düşündüğümden beri folbiol kullanıyorum ama epilepsi ilacı alıyorum diye ılacın etkisini azaltması açısından bunu verdiler mg daha yüksek diye. cutem ben tam 4 ay 1 günlük oldum pazartesi kontrol var normalde 3 ayda folik asiti kesiyolar benimki kesilmedi pazartesi sorayım neden devam ettirdiklerini
kuzum sor bakalım doktoruna son zamanların inşallah geçer

ohhh masallah cnm. aman huzurun yerinde olsun.
bebeginin eli ya da ayaklari olabilir ) baya kuvvetlenecek artik annesi. artik icerden matkap.gibi oymaya calisacak vs.. hepsi de ayri keyif )

canlarım nasılsınız ben tam 4ay 1 günlük oldum geçen yemekten sonra yattım soluma ama hissemedim kuzumu gerçi burnum tıkalı ya yatınca nefes almam değişti ağızdan olunca hızlı oldu belkide ondan hissedemedim
bu arada dün gece ayağıma kramp girdi hala ağrıyor ve bugün sol tarafında yani kasığıma doğru ara ara ağrı gibi bişey hissediyorum ama canımı acıtacak kadar değil hayırdır inşallahhhhhhh

:)) ay oyun oynuyor rüzgar bize:) canım sen kırkı tamamlıycaksın galiba:) diyecektim sana ilaç işini ama pek taraftar olmadığın için söylememiştim, boğaz enfeksiyonu antibiyotiksiz geçmez canım mecburen kullanırsın gibi geliyor bana hem doğum için iyi olman lazım, benim elti yeni kullandı 12 haftalık ama kendi canını daha çok düşünüyor hayretle takip ediyorum augmentin ve parol verdi dr o da kulllandı
ohhhh sefan olsun canım:) yesinler miniğini ooo daha ne şekillere girecek karnın bir taraf daha çıkıntılı duracak dalgalanacak bol bol benim sıpam popoyu dikmişti karnım sağ tarafında çıkıntı şeklinde duruyordu:) ne günlerdi
topigin şekerleri nasılsınız.. kandiliniz mübarek olsun Bebiş bekleyen annişlere de dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah
Seninde mübarek olsun canım amin

ne demek canım gel bizim topik herkese açık yeter ki saygımız daim olsun:) şimdi ateşine yorum için erken daha çünkü eski tablolarını bilmiyoruz eğer olsaydı kıyaslama yapabilirdik, bekliycez mecburen:)
genelde 36.3 le 36.4 arası gider gelir 13. gün 36.2 olur 14. gün 36 olur ve adet görürdüm bu ay dengesiz biraz

dualarin icin amin cnm.
cnm. senin durumun ozel.folbiol icin.
dr.un belki gebelik sonuna kadar almani isteuecek cnm. sen bir sor bakalim.

Atesim git gide dusuyor bu iste bir terslik var degil mi?(((((( cok korkuyorum cokkkk(((((

Canim benim yaaa ayniii bennn
11 haftama gelmistim yeniden idrar testi yapmistim 3gun ust usteee ve 3u de sanki dpo 10 12falanmis gibi silikkkk cook silikkkk..dusun yani 11haftada silik test..nasil korktum Allahim biliyoooo bak 26haftalara bile geldik sukurler olsun.. yani cnm artik hamissin bunu kendine ispatliycak seylerden uzak dur...zaten bundan sonra senin yapacagin bisey yokki...Allah korusun bi sorun olsa bile bunu artik ne testden ne atesden anlayamazsin anca dk ultrasondan gore bilir..lutfen benim yaptigim gibi kendine eziyet verme..benim kafama biraz gec dank etti biraz yiprattim kendimi ama oyrendim sonunda...rahatla cnm bebis seninle ve Allahin izniyle kucagina da alicaksinn...

kızlar benim ateş tablolarından 2 tanesi :)

cok sukur bugune kadar parol bile almadim cnm. antibiyotik bebege zarar veriyr cunku. artik bilemiyrm. bakalim dr ne diyecek.

Bu arada herkese günaydın sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah

Dün sancım akşam iyice arttı erkenden yatmak zorunda kaldım kandilde geçti öyle sabaha kadar kıvrandım üşümede var aynı şiddetli adet sancımda olduğu gibi,hepinizin başına geldiği için oğlumda da böyle olduğu için sakinim, sabah 6 da duşa girdim rahatlarım diye ılık yıkanırım zaten ama çok üşüdüm sancıdan mahvoldum aklıma dış gebelik geldi saçmalama eflal dedim yok öyle bir şey sabah testimi yaptım çizgim koyulaşmış paketten iki tane çıktı test

Fotoyu ekliyorum kızlar bugün yaptığım testin kenarında kırmızı boya var arkasına kırmızı pilotla yazıyorum dpo kaç olduğunu o da teste bulaşmış, ben boyamıyorum testlerimi gerçekten

cok sukur bugune kadar parol bile almadim cnm. antibiyotik bebege zarar veriyr cunku. artik bilemiyrm. bakalim dr ne diyecek.

Biliyorum canım kullanmadığını o yüzden söylememiştim:) bende hiç kullanmadım oğlumda çok şükür, benim eltiyi yazsam sinir olursunuz görmezden geliyorum, yoksa saydırıcam

tamam canım yükseldi zaten ateşim:) ben rahatımda eşim beni heveslendirmiycek güya temkinli yaklaştı üzüldüm ama sonra hak verdim benim üzülmemi istemiyor o da
Canım hareketlerini ben ilk zamanalar sırt üstü dümdüz yatınca hissediyordum uzun süre yatılmıycak tabi zararlı bebeğe, son aylar sola yatınca daha çok hissediyordum, canım kramplar olacak her gün bir muz ye, kasığın solda ki ağrı genelde bağırsak kaynaklı oluyor kabızlık vs ya da gaz sancısında
Bu ayki tablo bunlara göre farklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…