genelde son 6 günüm 36.4 ile 36.3 arasında değiliyor yarın az çok belli olur inş. vardır ne diyelim
Canım bak kızdım niye izledin sen doğum şekillerinihamilelerin asla izlememesi gerekiyor bence, normal doğum hakkında katılıyorum hep normal doğumu savunan biriyim bana nasip olmadı onun üzüntüsünü hala atamadım içimden, normal doğum sancısı tahammül edilemeyecek bir şey değil emin ol ben sancıda çektim çünkü, suni sancıda verildi çok rahattım, sezaryen asla istemedim ama oldu maalesef, hala ağır iş yapınca ameliyat yerim ağrır, ayaklarımı üşütsem şişer, ameliyat sonuçta, o yüzden bebeğin ve annenin sağlığı tehdit altında değilse asla sezaryen olmayın, daha çok şey yazarımda olmaz doğumu yakın olanlar var kimseyi endişelendirmeye gerek yok zaten endişelenecek bir şeyde yok:)
Canım sen adet olacağın zaman belin ağrıyorsa hamilelik belirtiden aynı olur doğum sancında:) benim karnım ağrır hem de çok fena, oğlum doğduktan sonra adet sancım bitmişti çok rahattım ama şu 3-4 aydır yien var tabi zehir edecek kadar değil önceden iğneyle geçiyordu neyse karnım çok fena ağrıyor dünden beri çok yoğun öncesinde hafif hafif vardı, bu gece sabaha kadar kıvrandım sabahın altısında duşa girdim zor duş aldım çok sancım var, senin de belin gebelik belirtisi olabilir:)haklısın tablona baktım düşmüş peki belin agrıyormu? canım sanki benim adet olcakmışım gibi belim agrıyor :18:inş bende senin gibi sevinirim şu üç aylar yüzü hürmetine inş
Canım ben çok çabuk sıkılırım zaten:) ayda bir ben mobilyaların yerini değişirim her odanın kini:)) mobilyamın fotosu albümd evar beğendiğim perdelerde bakabilirsin fikir verebilirsin:) spor sayılmaz ortaya karışık berjerleri çekmedim ama onlar klasik çeker koyarım:)Eflalcim cicek desenli fonlari bende cok begeniyorum.ama soylede bi durum var uzun kullanicaksan sonucta hicbirimiz senelik kullanmiyoruz.beni renkli seyler belli bi zamandan sonra yoruyor.gozlerime itici gelmeye basliyor.sade tek renk tercihimdir o yuzden.tercihin cicek desenli olucaksa tulunu kesinlikle sade sec.bide salon icin salon takimin sporsa cicekli daha uygun olur.mobilyalarini mutlaka gostermeli fon deyip gecme.klasik mobilyada cicek desenli fon benim goz zevkime uymuyor.tabi zevkler ve renkler tartisilmaz.bu benim fikrim :))
Canım çok sağol darısı başına inşallah:)ayyy süper haber bu hamişsin canım allh tamamına erdirsin.tablo uğurlu geldı sana bak:6
4:
geçmiş olsun canım kuzunakızlar hepinizin kandili mübarek olsun...Benım küçük hanım rahatsız bugün giremedim ama sayfayı acar açmaz güzel haberi aldım.
cute de doğum yapmamış aklımda o vardı acaba ne yaptı diye...
hepinizi öptüm görüşürüz.
Sağol canım benim olsun şimdi çekeriz halayı:) tabi bende ki sancıyla zor:)bak belirtilere gerçekten takılma mesela benim bugün göğüs acım geçti ama adet sancım çok fena bir belirti sürekli olmuyor yani düşünüp kendini boşuna yıpratıyorsun güzelimEFLALİMMMM
tebrik ederim canım benimmm Allah tamamına erdirsin:))))
halayına yetiştim:) ama pozitifi gördüğün anı kaçırdım
CUTE
henüz buralardasın dimekkkk:) çok merak ettim ama gelemedim
dün sabah bakabildim ama sayfalar çokkk birikmiş yetişemem artık.
kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. benim dün bütünn gün rahmim seyirdi:) içeride ne oluyorsa hissediyorum hehehe...
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
çok da tedirginim halaya kesecik büyümüyorsa diye ateşim de düşüşte korktum iyice.
dua etmekten başka çare de yok. nasibimizde varsa gelişecek işte...
benden bu kadar kızlar. geçmişe bakayım bakabildiğim kadar.
amin canım çok sağolKizlar hepinizin kandili mübarek dualariniz kabul olsun keseciğin büyüyor yavrum korkma artık lütfen, seğirmede iyidri, Ben hepinizi hatirliycam inş dualarda sizlerde beni unutmayin...
3 aylar evlerimize ailenize bereket huzur saglik getirsin ins
bir kere artık ateş ölçmene gerek yok senin, bu saatden sonra ateşin manası yok, cutem çok güzel açıklamış dediği gibi bebeğine Allah korusun bir şey olsa bile beta hcg hemen düşmüyor ki o yüzden ateş kriter olamaz bu durumda, tamam mı ateşi yasaklıyorum sanaAtesim git gide dusuyor bu iste bir terslik var degil mi?(((((( cok korkuyorum cokkkk (((((
barvo üstadımahhh taze annisler. simdiden bu kadar stres yaparsaniz nasil bitecek bu 40 hafta...
cok sirinsiniz. korkutmayin kendinizi. tadini cikarin artik.
dgrpnr cnm. atesindeki dusus degil ki. senin ortalama atesine gore salinim yapiyr o kadar. bak Allah korusun sorun var diyelim. sen suan onu atesinden anlayamazsin. cunku betahcg oyle kolay kolay azalmiyr. dusun ben kurtaj oldum. atesim hala hamilelikteki gibiydi. 1 hafta sonra bile beta degerim 300 du ve hala atesim gebe atesiydi. oysa bebek bs yoktu ki...anlatabildim dimi cnm. boyle seylerle su guzelim gunlerini kendine zehir etme. inan yakinda belirtilerin bir baslayacak, simdi bu kadar enside yaptigin icin kendine guleceksin
Canım ateşin güzel bugün yapsan bile çıkar bence bak bana üç gündür yapıyorum:))yarında ateş böyle kalırsa düşme ihtimali yok degilmi kızlar test yapsan bu ateşle çıkarmı yosa 1kaç gün daha beklesemmi..
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8 (düşüüyo sanki)
27.gün 36.8
28.gün 36.8(sabitlendi
29.gün (3mayıs regl tarihi
güpgünaydın ateşli hatunlar
bende araya kaynak yaptım topiğe giriverdim ama artık kollarınızı kapatmayın bana
benim ateşim horon tepmeye başladıdüşüyor yükseliyor yine hüsran gibi maalesef benim adet öncesi kasılmalarım olur ve bugün başladı
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
Canım ben hiç cesaret edip izleyemedim:) hep pozitif doğum hikayelerini okudum sende mutlaka oku, nete yazarsan pozitif doğum hikayeleri diye çıkar ama bak sakın kendini iki doğum şekli içinde şartlama ben onun acısını çok çektim halbuki gerektiğinde sezaryende olabilirim deseydim travma yaşamazdım o kadar fazla, yok verme bana linki ben yaraya yanığa bile bakmayan içi kalkan bir insanımcanım çok haklısın ama bilmemek daha kötü sanki.. en azından bak izledim kötüde olsa kararımı verdim kararsızlıgım geçti.. :) Allahtan bir mani olmazsa normal düşünebilirim.. bide memorial hastahanesi haftada birgün iki saatlik hamilelik kursu veriyor eşlerle birlikte.. yarın başlıyor onada rezervasyon yaptırdım.. bi gidelim bakalım neler anlatıyorlarbu arada yabancı bi yaban üçüz gebeligini normal dogurmuş canlı canlı videosu var.. üçüde saglıklı bebişlerin bana en iyi gelen o oldu... :) eger istersen özelden linkini atarım :)
cnm. bak dun konusmustuk. atesin bugun yukseldi)
canım çok güzel haberlerle gelmişsisn maşallah sana ve ailene hep mutlu olun ve yakın zamanda küçük ablaya kardeş gelsin inşallahhhhhhBendeki son gelismeleri ozet geceyim kizlar.isimizi kurduk evimizi tasidik.hersey yolunda.eski eslede gecen hafta yuzyuze karsilastik.cocugu sorunlu veriyordu.kalacagi ortami gormesi acisindan eve davet ettim konustuk yemek sohbet esimde vardi.esim cok mutlu oldu.artik sorunsuz bisekilde cocugunu gorucegi icin ve benim medeni davranisim icin.yaz tatilindede okullar acilana kadar bizimle kalicak.cocugum hala yok ama kendim dogurmusum gibi icim kayniyo okadar akilli bir cocuk ki birbirimizi cok sevdik.gezdik piknige gittik lunaparka gittik alisveris yaptik..bayagi eglendik.tek sorun onun icin hazirladigimiz odasinda kalmadi babasiyla yatti.sorun degil aslinda da malum yum gunlerine denk geldi :)) buayida es gectik sanirim.ama olsun.benim artik yedi yasinda bi kizim var :)) buay cok akintim oldu degerlendirdik gerci spermin ucgun yasadigini goz onune alirsak:)) ve yumurtlamam cok hissettirdi bu sefer kendini.kasiklarimda cok agri oldu.akintimda cok yogun ve seffafti.ama hic dusunmedim buay ondan belki bukadar belirgin hissettim.gecen ay kabus gibiydi.eger sorunlar olmasaydi o eczaneyi yerle bir ederdim insanlarin hayalleriyle oynuyorlar.buayin hamisleri cogaldikca kendim hamile kalmis kadar seviniyorum.benim gibi bekleyen arkadaslarim icinde dua ediyorum.ama hep diyorum duamda kim daha cok hasret cektiyse once ona ver rabbim.biraz uzun yazdim ama olsun :)) rahatladim..cutemm sen hep aklimdasin.yazamiyodum sifremden dolayi ama dogurdumu diye hergun bakiyorum.senin emegin cok.uzun bir sure olmayisinda uzuyo.sen dogurmadan bende hamile kalsaydim super olurdu :)) ama beni beklersen buay ruzgar tunel kazip cikar :)) neyse fazla uzak kalmazsin insallah topikimizden..nesdemm bugun yazdiklarina cok uzuldum.burda bu konuyla ilgili nekadar bilgilerimizi paylasirsak faydali olur diye dusunuyorum.boran yeni yasin hediyesi kizin olur insallah..azap cicegim buay sende sanslilardan olucaksin gibi geliyor.dgrpnr kese konusuna takilma hafta konusunda doktorlar bilimsel hesap yapiyorlar.takilma bebisini dusun.diger butun arkadaslar allahim yar ve yardimciniz olsun.
sağol canım şükür daha iyiyiym bebeişimi pazartesi göecem inşallah iyidir bide hareketlerini hissetsem hareket ediyosada ben hissedemiyorumAmin bacım inş. saglıcakla alalım bebişlerimizi
Sen nasılsın bebiş nasıl ???
sağol canım seninde kandilin mübarek olsunkızlar bugün üç aylarin başladığı gün.
yarın da regaib kandili birbirimize bol bol dua edelim ins.
şimdiden kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun.
Eflalimm ne güzel bir günde müjdeni aldin bu gün hürmetine yavrunu sağlıcakla kucağına al inşallah.
canım benim ya çok zordur mutlaka Allah yardımcın ve şifacın olsungunaydin.
saatten 3 rakamini cikarmak istiyrm ;( bu nedir yahu...gunde 3 saat uyuyarak 3 te uyanmak eziyet.
bogazim cok kotu kizlar. iltihap var sanirim. dolayisiyla ihlamur etki etmiyr. ilacta alamiyrm. yutkunmak eziyet oldu. fikri olan var mi?
kuzu hiç takılma ben gebe kaldıktan sonra ölçmeye devam ettim ve ve bendede ara ara inişler oldu. ama önmeli olan senin içinin rahat olmasıGünaydın herkese ateşim düşüyor korkmalıyım belki ama içimde hiç olumsuz bir şey yok, test yaptım sabah biraz daha koyu belkide kimyasaldır her şeye hazırlıklıyım, zaten eşim hevesimi kursağımda bıraktı temkinli yaklaştı ilki gibi olabilir kendini kaptırma hazırlıklı ol her şeye dedi, haklı sanırım ama üzülmüyorum merak etmeyin dediği gibi kaptırmıycam kendimi.
http://www.fertilityfriend.com/home/485115
canım ateşin kötü değil dur bakalım hem bugün yükselmiş benimde hep inişli çıkışlıydıs.a canlar günydın gününz aydın dualarımız kabul olur inş
moralim çok kötü bu gün ateşim düştühttp://www.fertilityfriend.com/home/498352
gecen ay adetim 9 da bu ay 5-6 gösteriyo takivim neden 3-4 gün öne gecti off yaa
canım ben adaçayını öğlen yemeğinden önce içtim hayıt yaprağını gece yatmadan önce yani aç sayılır yemeğin üstüne dememişti kızlarkizlar adaçayı ben üç aydir içiyorum ama hep yemekten sonra. aceba yanlis mi içiyorum daha once sordum mu bilmiyorum cevapladıysaniz affola.
bir de folidoca u iki ay kullndim. arkadasta da folbiol varmış kendisi hamile bana verdi hic icesim gelmiyor aceba icsemmi ya da folidoca mu alsam.
cutem bende gebeliği düşündüğümden beri folbiol kullanıyorum ama epilepsi ilacı alıyorum diye ılacın etkisini azaltması açısından bunu verdiler mg daha yüksek diye. cutem ben tam 4 ay 1 günlük oldum pazartesi kontrol var normalde 3 ayda folik asiti kesiyolar benimki kesilmedi pazartesi sorayım neden devam ettirdiklerinicnm. ot cop konusunu bilmiyrm.
ama folik asidi biliyrm. folbiol icme. cunku gebelik icin cok fazla doz. ayrica iceriginde b vitami olmadigi icin, folik asidin emiliminde vucudundaki b vitamini kullaniliyr ve yeterli miktar b vitamini disaridan alinmazsa bir de onuj eksikligi yasanir.
digerinde b vitamini kendi icinde oldugu icin bu tercih ediliyr cnm.
ayrica folik asidi ac ya da tok icmen farketmez. ben hep tok ictim. ve inan her ay duzenli olarak bakilan folik asidim suan bile (ilaci kullankiyrm) ust sinirin uzerinde cikiyr. yani her turlu faydali cnm. telas etme.
kuzum sor bakalım doktoruna son zamanların inşallah geçergunaydin sekerler buarada.
ben de ne kasilma, ne bel, ne karin agrisi kaldi. bu cocuk cikmamaya karar verdi.
ama bogazim baya kotu. enfeksiyon ilerliyr gibime geliyr. yarin kontrolde soracagim artik ne yaoayim diye. ilac almak istemiyrm ama mecbur kalirsam sanirim kullanacagim bu gidisle.
Hepimiz icin hayirli ugurlu gun olsun insallah..
Benim annisim geldi 3 4gunluk bakicak bana..sonra kv boyle sirayla 10gunu de tamamliycaz Insallah...sonra en azindan yemeyimi kendim onume getire bilicem...hos kv yapicak ama yine de kalkip kendime bisey alicam...boyleee keyfim yerinde vallaaa
Bebis de sanki darbeler hafif guclendi gibi..dun ayagiydi eliydi bilmiyorum oyle cikti ki tsortden bile sastim kaldim bir anlik nefesimi tutdum rabbim noluyo diye sanki yirtip cikicakha birde buyuduyu icin sanirim el darbeleri de guclu cunki ayni anda bir kac bolgeden vuruyo hangisine elimi koyup sevsem bilmiyorum..Rabbim herkese nasip etsin rabbim bozmasin..bikac gundur korktugumdan sevemiyordum bile karnimi sanki bisey olucak gidicekmis gibi.ama bugun kendime geldim sukurler olsun keyfim yerinde...Rabbim bozmasinnn..
Hepiniizeee kocaaamaaaannnn opucukleeerrrr
:)) ay oyun oynuyor rüzgar bize:) canım sen kırkı tamamlıycaksın galiba:) diyecektim sana ilaç işini ama pek taraftar olmadığın için söylememiştim, boğaz enfeksiyonu antibiyotiksiz geçmez canım mecburen kullanırsın gibi geliyor bana hem doğum için iyi olman lazım, benim elti yeni kullandı 12 haftalık ama kendi canını daha çok düşünüyor hayretle takip ediyorumgunaydin sekerler buarada.
ben de ne kasilma, ne bel, ne karin agrisi kaldi. bu cocuk cikmamaya karar verdi.
ama bogazim baya kotu. enfeksiyon ilerliyr gibime geliyr. yarin kontrolde soracagim artik ne yaoayim diye. ilac almak istemiyrm ama mecbur kalirsam sanirim kullanacagim bu gidisle.
ohhhh sefan olsun canım:) yesinler miniğini ooo daha ne şekillere girecek karnın bir taraf daha çıkıntılı duracak dalgalanacak bol bolHepimiz icin hayirli ugurlu gun olsun insallah..
Benim annisim geldi 3 4gunluk bakicak bana..sonra kv boyle sirayla 10gunu de tamamliycaz Insallah...sonra en azindan yemeyimi kendim onume getire bilicem...hos kv yapicak ama yine de kalkip kendime bisey alicam...boyleee keyfim yerinde vallaaa
Bebis de sanki darbeler hafif guclendi gibi..dun ayagiydi eliydi bilmiyorum oyle cikti ki tsortden bile sastim kaldim bir anlik nefesimi tutdum rabbim noluyo diye sanki yirtip cikicakha birde buyuduyu icin sanirim el darbeleri de guclu cunki ayni anda bir kac bolgeden vuruyo hangisine elimi koyup sevsem bilmiyorum..Rabbim herkese nasip etsin rabbim bozmasin..bikac gundur korktugumdan sevemiyordum bile karnimi sanki bisey olucak gidicekmis gibi.ama bugun kendime geldim sukurler olsun keyfim yerinde...Rabbim bozmasinnn..
Hepiniizeee kocaaamaaaannnn opucukleeerrrr
Seninde mübarek olsun canım amintopigin şekerleri nasılsınız.. kandiliniz mübarek olsunBebiş bekleyen annişlere de dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah
genelde 36.3 le 36.4 arası gider gelir 13. gün 36.2 olur 14. gün 36 olur ve adet görürdüm bu ay dengesiz birazne demek canım gel bizim topik herkese açık yeter ki saygımız daim olsun:) şimdi ateşine yorum için erken daha çünkü eski tablolarını bilmiyoruz eğer olsaydı kıyaslama yapabilirdik, bekliycez mecburen:)
dualarin icin amin cnm.topigin şekerleri nasılsınız.. kandiliniz mübarek olsunBebiş bekleyen annişlere de dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah
cnm. senin durumun ozel.folbiol icin.canım çok güzel haberlerle gelmişsisn maşallah sana ve ailene hep mutlu olun ve yakın zamanda küçük ablaya kardeş gelsin inşallahhhhhh
sağol canım şükür daha iyiyiym bebeişimi pazartesi göecem inşallah iyidir bide hareketlerini hissetsem hareket ediyosada ben hissedemiyorum
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun
canım benim ya çok zordur mutlaka Allah yardımcın ve şifacın olsun
kuzu hiç takılma ben gebe kaldıktan sonra ölçmeye devam ettim ve ve bendede ara ara inişler oldu. ama önmeli olan senin içinin rahat olması
canım ateşin kötü değil dur bakalım hem bugün yükselmiş benimde hep inişli çıkışlıydı
canım ben adaçayını öğlen yemeğinden önce içtim hayıt yaprağını gece yatmadan önce yani aç sayılır yemeğin üstüne dememişti kızlar
bu arada ben folbiol kullandıma ama ben ilaç kullanıyorum o yüzden onun dozu yüksek diye vermişti
cutem bende gebeliği düşündüğümden beri folbiol kullanıyorum ama epilepsi ilacı alıyorum diye ılacın etkisini azaltması açısından bunu verdiler mg daha yüksek diye. cutem ben tam 4 ay 1 günlük oldum pazartesi kontrol var normalde 3 ayda folik asiti kesiyolar benimki kesilmedi pazartesi sorayım neden devam ettirdiklerini
kuzum sor bakalım doktoruna son zamanların inşallah geçer
Atesim git gide dusuyor bu iste bir terslik var degil mi?(((((( cok korkuyorum cokkkk (((((
:)) ay oyun oynuyor rüzgar bize:) canım sen kırkı tamamlıycaksın galiba:) diyecektim sana ilaç işini ama pek taraftar olmadığın için söylememiştim, boğaz enfeksiyonu antibiyotiksiz geçmez canım mecburen kullanırsın gibi geliyor bana hem doğum için iyi olman lazım, benim elti yeni kullandı 12 haftalık ama kendi canını daha çok düşünüyor hayretle takip ediyorumaugmentin ve parol verdi dr o da kulllandı
ohhhh sefan olsun canım:) yesinler miniğini ooo daha ne şekillere girecek karnın bir taraf daha çıkıntılı duracak dalgalanacak bol bolbenim sıpam popoyu dikmişti karnım sağ tarafında çıkıntı şeklinde duruyordu:) ne günlerdi
Seninde mübarek olsun canım amin
cok sukur bugune kadar parol bile almadim cnm. antibiyotik bebege zarar veriyr cunku. artik bilemiyrm. bakalim dr ne diyecek.
tamam canım yükseldi zaten ateşim:) ben rahatımda eşim beni heveslendirmiycek güya temkinli yaklaştıcanım çok güzel haberlerle gelmişsisn maşallah sana ve ailene hep mutlu olun ve yakın zamanda küçük ablaya kardeş gelsin inşallahhhhhh
sağol canım şükür daha iyiyiym bebeişimi pazartesi göecem inşallah iyidir bide hareketlerini hissetsem hareket ediyosada ben hissedemiyorum
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun
canım benim ya çok zordur mutlaka Allah yardımcın ve şifacın olsun
kuzu hiç takılma ben gebe kaldıktan sonra ölçmeye devam ettim ve ve bendede ara ara inişler oldu. ama önmeli olan senin içinin rahat olması
canım ateşin kötü değil dur bakalım hem bugün yükselmiş benimde hep inişli çıkışlıydı
canım ben adaçayını öğlen yemeğinden önce içtim hayıt yaprağını gece yatmadan önce yani aç sayılır yemeğin üstüne dememişti kızlar
bu arada ben folbiol kullandıma ama ben ilaç kullanıyorum o yüzden onun dozu yüksek diye vermişti
cutem bende gebeliği düşündüğümden beri folbiol kullanıyorum ama epilepsi ilacı alıyorum diye ılacın etkisini azaltması açısından bunu verdiler mg daha yüksek diye. cutem ben tam 4 ay 1 günlük oldum pazartesi kontrol var normalde 3 ayda folik asiti kesiyolar benimki kesilmedi pazartesi sorayım neden devam ettirdiklerini
kuzum sor bakalım doktoruna son zamanların inşallah geçer
Canım hareketlerini ben ilk zamanalar sırt üstü dümdüz yatınca hissediyordum uzun süre yatılmıycak tabi zararlı bebeğe, son aylar sola yatınca daha çok hissediyordum, canım kramplar olacak her gün bir muz ye, kasığın solda ki ağrı genelde bağırsak kaynaklı oluyor kabızlık vs ya da gaz sancısındacanlarım nasılsınız ben tam 4ay 1 günlük oldum geçen yemekten sonra yattım soluma ama hissemedim kuzumu gerçi burnum tıkalı ya yatınca nefes almam değişti ağızdan olunca hızlı oldu belkide ondan hissedemedim
bu arada dün gece ayağıma kramp girdi hala ağrıyor ve bugün sol tarafında yani kasığıma doğru ara ara ağrı gibi bişey hissediyorum ama canımı acıtacak kadar değil hayırdır inşallahhhhhhh
Bu ayki tablo bunlara göre farklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?