kesin olmamakla birlikte son 2-3 gun kala konusabiliriz cnm.
saol cnm. su karbonati da yapayimda. yutmasam da artik migdemi bulandiriyr yaptiklarim da. yarin da benim atarli konusur.
tuzlu su bs kullanma asiri tahris eder dedi.
canım kasığıma kramplar girdi hafif adet sancm oldu, göğüsde sızı oldu
bende hiç belirti yok yine olmadı demkAllahım çokk büyüksün Ne mutlu sana bacım
Herkeste belirti olacak diye bir şey yok canım olmadı demebende hiç belirti yok yine olmadı demkALLAHIM çokk büyüksün ne mutlu sana bacım
sende haklısın miden rahatsız olur, şifa olsun canım, atarlın ne diyecek bende merak ediyorumkesin olmamakla birlikte son 2-3 gun kala konusabiliriz cnm.
saol cnm. su karbonati da yapayimda. yutmasam da artik migdemi bulandiriyr yaptiklarim da. yarin da benim atarli konusur.
tuzlu su bs kullanma asiri tahris eder dedi.
benim göğsümde sızı yok canım ama işte kasığıma kramplar giriyor sık sık dediğim gibi. Adet sancısı gibi de gelio bazen ama o çok az oluyor. Hayılrısı.
belli olmaz canım herkezde farklı belirtiler gösterebiliyor.
saol cnm.Cutem geçmiş olsun, teldeen yazamıyorum.
tm canım tşk ettim canım yani p.tesi :18::18: yine tutmadı hiç bi belirtim yok hayırlısı olsun
ben hic adacayi vs kullanmadim. bilemiyrm o nedenle.
henuz yumurtan gorunmuyor ama bu sekilde gun asiri calisma iyi su asamada bence.
anladım kızlar teşk.ederim,dün sabah olmuştu yarın sabah olacak ozamanCanım belirti için çok erken benim daha yeni yoğun adet sancım var, dpor 5 den sonra ufak ufak belirtim başladı, inşallah vardır bebek
haklısın canım takmamak lazımcanım nasıl içiyorsun magnezyumu benim midemi çok yakmıştı içememiştim, gece krampı çok fena oluyor, eşim cimcikliyordu bacağımı hemen geçiyor:) spor akademisine hazırlanmıştı orda öğretmişler:) ya da iğne batırıyorlarmış dedim yürü git ne iğnesi cimcikle sen
mecbur sallıycam bizimde endişemiz bebek zaten, ayyy onu da pis pis kokutacak sevemem ben o zaman
hem de ne şiştimcanım iyi bari gerek kalmamış antibiyotiğe çok sevindim inşallah çabucak geçer, karbonat mantıklı canım hani bebeklerde pamukçuk oluyorya onlarında ağzını katbonatlı suyla sildiriyor doktorlar şifa olsun
Gün aşırı en güzeli en garantisi
ay lütfen yaa,sen böyle yaptıkça bebeyini uzaklaştırdıgının farkında deyilsin canım,ya allah aşkına ben ilk 2 gebeligimde asla bi sancı yaşamadım sadece koyu sarı leke gelmişti 2 gün,son gebelikte yani düşük yaşadıgım gebelikte ise şiddetli gögüs agrısı,çook hafif gelip giden sancı ve dpo 4 5 lerde koyu sarı leke yaşadım,yaniiii insandan insana deyiştigi gibi aynı kişinin yaşadıgı gebeliklerde bile deyişebiliyormuşbende hiç belirti yok yine olmadı demkALLAHIM çokk büyüksün ne mutlu sana bacım
benim göğsümde sızı yok canım ama işte kasığıma kramplar giriyor sık sık dediğim gibi. Adet sancısı gibi de gelio bazen ama o çok az oluyor. Hayılrısı.
Herkeste belirti olacak diye bir şey yok canım olmadı deme
sende haklısın miden rahatsız olur, şifa olsun canım, atarlın ne diyecek bende merak ediyorum
hayırlısı canım inşallah bebektendir
saol cnm.
belirti arama cnm. yeni hamilelerimizde bile belirti yok suan.
anladım kızlar teşk.ederim,dün sabah olmuştu yarın sabah olacak ozaman
ay lütfen yaa,sen böyle yaptıkça bebeyini uzaklaştırdıgının farkında deyilsin canım,ya allah aşkına ben ilk 2 gebeligimde asla bi sancı yaşamadım sadece koyu sarı leke gelmişti 2 gün,son gebelikte yani düşük yaşadıgım gebelikte ise şiddetli gögüs agrısı,çook hafif gelip giden sancı ve dpo 4 5 lerde koyu sarı leke yaşadım,yaniiii insandan insana deyiştigi gibi aynı kişinin yaşadıgı gebeliklerde bile deyişebiliyormuş
merhaba kızlar
eflalim canim takma diycem ama elti ayni cati altinda yasiyrsunz yüzyüze geliyrsn pasaklilarla hayat çekilmez olr alirken baksaydiniz kiz az bucuk belli olrdu temizlgi pisligi. bu arada
testin de koyulasmis sevinfim canim.
aksama misafirim var kurstan geldim cay kegfi yapıyorum iyimi
temizlik beni bekler
kocamsn öpuldunuz fıstıklarr
Canım okulda çok karışık işler var. yetişemiyorum. özel sektörde bile bu kadar yoğun çalışmadım.nesdem eskisigibi cok girmiyon :26: özlüyoz seni kıı
bence yumurta yakın. gün aşırı en güzeli.eflalinki gibi.cutee,nesdem,eflal,ve diyer tecrubeli arkadaşlarr,ilişki günleri hakkında bi program istiyorum lütfeenn http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 buarada bu ay hayıt adaçayı içtim daha önceki ay içtigimde 16.güm yum.çatlamıştı,ama bu ay daha düzenli içtim yani bunu göze alarak degerlendirip bana yardımcı olursanız çok sevinirim:26:
kuzum dr da mideni yakacak dedi. iki gündür içtim. şimdilik hafif yanmam var. yemekten hemen 20 dk sonra içiyorum. akşamları.Canım belirti için çok erken benim daha yeni yoğun adet sancım var, dpor 5 den sonra ufak ufak belirtim başladı, inşallah vardır bebek
haklısın canım takmamak lazımcanım nasıl içiyorsun magnezyumu benim midemi çok yakmıştı içememiştim, gece krampı çok fena oluyor, eşim cimcikliyordu bacağımı hemen geçiyor:) spor akademisine hazırlanmıştı orda öğretmişler:) ya da iğne batırıyorlarmış dedim yürü git ne iğnesi cimcikle sen
mecbur sallıycam bizimde endişemiz bebek zaten, ayyy onu da pis pis kokutacak sevemem ben o zaman
hem de ne şiştimcanım iyi bari gerek kalmamış antibiyotiğe çok sevindim inşallah çabucak geçer, karbonat mantıklı canım hani bebeklerde pamukçuk oluyorya onlarında ağzını katbonatlı suyla sildiriyor doktorlar şifa olsun
Gün aşırı en güzeli en garantisi
Canım okulda çok karışık işler var. yetişemiyorum. özel sektörde bile bu kadar yoğun çalışmadım.
akşamları da pertim çıkıyor. ders çalışmaya çalışıyorum sınavım bitti ama staj dosyamı tamamlıyorum filan. inş tablonun sonu gebelik olsun canım.
bence yumurta yakın. gün aşırı en güzeli.eflalinki gibi.
kuzum dr da mideni yakacak dedi. iki gündür içtim. şimdilik hafif yanmam var. yemekten hemen 20 dk sonra içiyorum. akşamları.
inş yanmaz eflal çünkü her gece olmaya başladı kramplar. sandalyede olduğum için de çok ağrım oluyor. vücudum çok kırıktı.
bir de kullandığım ilaç son çıkan. çok araştırdım. dr iki üç isim söyledi istediğini al dedi. ben de en son kuşağı aldım.
bakalım midem yanmazsa içicem. yanarsa da bi kaç güne bir içicem o bile kar.
aynen öyle canımm,allahım ol desin yeterkine bileyim bacım işte ufacık belirti bile beni ümitlendirir diye kendimi dinliyodum artık dinlemicem RABBİM zamanını biliyo ol derse olcak nasipse inş
Canım okulda çok karışık işler var. yetişemiyorum. özel sektörde bile bu kadar yoğun çalışmadım.
akşamları da pertim çıkıyor. ders çalışmaya çalışıyorum sınavım bitti ama staj dosyamı tamamlıyorum filan. inş tablonun sonu gebelik olsun canım.
bence yumurta yakın. gün aşırı en güzeli.eflalinki gibi.
kuzum dr da mideni yakacak dedi. iki gündür içtim. şimdilik hafif yanmam var. yemekten hemen 20 dk sonra içiyorum. akşamları.
inş yanmaz eflal çünkü her gece olmaya başladı kramplar. sandalyede olduğum için de çok ağrım oluyor. vücudum çok kırıktı.
bir de kullandığım ilaç son çıkan. çok araştırdım. dr iki üç isim söyledi istediğini al dedi. ben de en son kuşağı aldım.
bakalım midem yanmazsa içicem. yanarsa da bi kaç güne bir içicem o bile kar.
o belirtiler bende de vardi iki ay catlatma iğnesi oldugumda demek istedigim cok takılma igneden olabiliyor inş seninki bebiştendir...
amin canım benim. darısı sana ve isteyen herkese inşallah.
hep aklımdasın,dualarımdasın. güzel haberler ver bana bu ay hadi bakalım
naber gacılarrrrrrrrrrrrrrrrr uzun zamandır yoktummmm nasılsınızz baaaağğaalımgörmedim balım k. bakmabeklemedeyim 6-7 adet günüm nasip hayrlısı ne ise o olsun sen nasılsın balım bebiş MAŞALLAH büyümüş 23 haftalık olmuş ALLAH sana bagışlasın inş duanı bekliyorum balım
bekliyelim bakalım :18::18::18: bacım inş bu ay olur yaa
ANIM NÖROLOĞUM ZATEN BAKALIM 9 AY KULLANIRSIN OLMAZSA DEDİ DE HANİ İÇİNDE b vitanimi yok ya belki takviye verir sorayım bendualarin icin amin cnm.
cnm. senin durumun ozel.folbiol icin.
dr.un belki gebelik sonuna kadar almani isteuecek cnm. sen bir sor bakalim.
baya koyulaşmış maşallah canımmBu arada herkese günaydın sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah
Dün sancım akşam iyice arttı erkenden yatmak zorunda kaldım kandilde geçti öylesabaha kadar kıvrandım üşümede var aynı şiddetli adet sancımda olduğu gibi,hepinizin başına geldiği için oğlumda da böyle olduğu için sakinim, sabah 6 da duşa girdim rahatlarım diye ılık yıkanırım zaten ama çok üşüdüm sancıdan mahvoldum aklıma dış gebelik geldi saçmalama eflal dedim yok öyle bir şey sabah testimi yaptım çizgim koyulaşmış paketten iki tane çıktı test
Fotoyu ekliyorum kızlar bugün yaptığım testin kenarında kırmızı boya var arkasına kırmızı pilotla yazıyorum dpo kaç olduğunu o da teste bulaşmış, ben boyamıyorum testlerimi gerçekten
Eki Görüntüle 1097039 Eki Görüntüle 1097038
canım erkekler daha ketumlar hemen heveslenmek istemiyorlar benimki önceden herhangi bi kaybımız olmamasına rağmen gebelik için bekledik diye bile kaptırma çok heveslenme şeklinde davrandı ilk zamanlartamam canım yükseldi zaten ateşim:) ben rahatımda eşim beni heveslendirmiycek güya temkinli yaklaştıüzüldüm ama sonra hak verdim benim üzülmemi istemiyor o da
Canım hareketlerini ben ilk zamanalar sırt üstü dümdüz yatınca hissediyordum uzun süre yatılmıycak tabi zararlı bebeğe, son aylar sola yatınca daha çok hissediyordum, canım kramplar olacak her gün bir muz ye, kasığın solda ki ağrı genelde bağırsak kaynaklı oluyor kabızlık vs ya da gaz sancısında
Bu ayki tablo bunlara göre farklı geldi
hadi inaşallahhhhh canım hayırlı haberlerini beklyoruzzzzzgünaydın kızlar nasılsınız ??dün yoğun bir gündü amcalr annemler falan hepbirlikte kv. lerdeydik güzel bir gün geçirdik :)
geç oldu ama herkesin kandili mübarek olsun ...
bende bi değişiklik yok çok şükür iyiyim kafama takmıyorum artık Rabbim ne derse o olacak 8 Mayıs perşembe günü sabah dr. randevum var inş pıtpıtları da duyarız :)
bilmem belkide canım kontrol pazartesi az kaldı şükürtatlım karnının içi geniçtir bu sebepten hissedemiyorsundur kıpırtıları,kontrolün nezaman
daha iyiyim canım çok şükür sen nasılsın dpo sayıyorsun ama stres yapma kuzu sakin sakin beklesagol canım içimi rahatlattın bu gün belim hiç agrımıyo çok şükür testin iyice koyulaşmış kesinleşti senin kuzun hadi gözün aydın saglıklı hayırla inş bacım
ayırlı beklicem bakalım elden ne gelir :18: sen nasıl oldun iyisin galiba iyiceALLAH saglık versin bacım
canım bence gün aşırı çalış kaçırma yum yumukızlar bende bugün akıntı fazlalaştı,afedersiniz ama sanki altıma kaçırıyomuşum gibi yogun watery akıntım http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 hala yum gözükmüyor
canım Allah kolaylık versin bizde seni ve dora yı öpüyoruzkızlar çok işim var yazıp çıkıcam.
herkesi öpüyorum.
eflal sen de takma şu eltiyi bırak ..kuyla boğulsun
yusra canım kramp nedenin bebeğin artık vücudundaki magnezyumu emip sömürmesi.
ben son noktaya dek dayandım. ama iki gündür artık ağrılarım çok artınca dr un tavsiyesi ile magnezyum tabletine başladım.
inan şak diye kesildi. benim korkum gece krampları esnasında ben birden fırlıyorum yataktan allah korusun kayıp düşerim diye korktum.
bir de enteresandır kasılmalardan gözümde bir damar çatlamıştı. o bile geçti iki günde.
ii canım hiç olmazsa ciğerlere inmemiş gargarayı yap inşallah iyi gelir yarında kontrol var zaten heyecanla haberlerini bekliyoruzbildigin icin sismis eflal. takilma sen bu kadar. orda yeme icme olur biter. bosver..
bende aile hekimine gittim geldim babamla. salgin varmis yine kizlar mikrobik dikkat edin. suan antibiyotiklik seviyeye gelmemis sukur ama 1 hafta daha yatirir seni dedi. sabah aksam parol ic dedi ama ben kendi dr.uma sorup icerim. gargara yazacakti dogal olsa dedim. o zaman yarim cay bardagi ilik suya 1 cay kasigi karbonat ekle onunla yap dedi. tamam dedim.
tuzlu su denedim dedim. cok tahris eder. yapma dedi.
sirkeli suyla gargara yaptim dedim. cok faydasi olmaz dedi. sizlerinde aklinda olsun
optum kuzum.
cnm. daha bakamadim tablona. dr.dan geldim. iki lokma yiyim de bakayim.
naber gacılarrrrrrrrrrrrrrrrr uzun zamandır yoktummmm nasılsınızz baaaağğaalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?