Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesin olmamakla birlikte son 2-3 gun kala konusabiliriz cnm.

saol cnm. su karbonati da yapayimda. yutmasam da artik migdemi bulandiriyr yaptiklarim da. yarin da benim atarli konusur.
tuzlu su bs kullanma asiri tahris eder dedi.

tm canım tşk ettim canım yani p.tesi :18::18: yine tutmadı hiç bi belirtim yok hayırlısı olsun

canım kasığıma kramplar girdi hafif adet sancm oldu, göğüsde sızı oldu

benim göğsümde sızı yok canım ama işte kasığıma kramplar giriyor sık sık dediğim gibi. Adet sancısı gibi de gelio bazen ama o çok az oluyor. Hayılrısı.

bende hiç belirti yok yine olmadı demk Allahım çokk büyüksün Ne mutlu sana bacım

belli olmaz canım herkezde farklı belirtiler gösterebiliyor.

bende hiç belirti yok yine olmadı demk ALLAHIM çokk büyüksün ne mutlu sana bacım
Herkeste belirti olacak diye bir şey yok canım olmadı deme
kesin olmamakla birlikte son 2-3 gun kala konusabiliriz cnm.

saol cnm. su karbonati da yapayimda. yutmasam da artik migdemi bulandiriyr yaptiklarim da. yarin da benim atarli konusur.
tuzlu su bs kullanma asiri tahris eder dedi.
sende haklısın miden rahatsız olur, şifa olsun canım, atarlın ne diyecek bende merak ediyorum

hayırlısı canım inşallah bebektendir

ben hic adacayi vs kullanmadim. bilemiyrm o nedenle.
henuz yumurtan gorunmuyor ama bu sekilde gun asiri calisma iyi su asamada bence.

anladım kızlar teşk.ederim,dün sabah olmuştu yarın sabah olacak ozaman
bende hiç belirti yok yine olmadı demk ALLAHIM çokk büyüksün ne mutlu sana bacım
ay lütfen yaa,sen böyle yaptıkça bebeyini uzaklaştırdıgının farkında deyilsin canım,ya allah aşkına ben ilk 2 gebeligimde asla bi sancı yaşamadım sadece koyu sarı leke gelmişti 2 gün,son gebelikte yani düşük yaşadıgım gebelikte ise şiddetli gögüs agrısı,çook hafif gelip giden sancı ve dpo 4 5 lerde koyu sarı leke yaşadım,yaniiii insandan insana deyiştigi gibi aynı kişinin yaşadıgı gebeliklerde bile deyişebiliyormuş

merhaba kızlar

eflalim canim takma diycem ama elti ayni cati altinda yasiyrsunz yüzyüze geliyrsn pasaklilarla hayat çekilmez olr alirken baksaydiniz kiz az bucuk belli olrdu temizlgi pisligi. bu arada
testin de koyulasmis sevinfim canim.

aksama misafirim var kurstan geldim cay kegfi yapıyorum iyimi
temizlik beni bekler
kocamsn öpuldunuz fıstıklarr

o belirtiler bende de vardi iki ay catlatma iğnesi oldugumda demek istedigim cok takılma igneden olabiliyor inş seninki bebiştendir...

Herkeste belirti olacak diye bir şey yok canım olmadı deme

sende haklısın miden rahatsız olur, şifa olsun canım, atarlın ne diyecek bende merak ediyorum

hayırlısı canım inşallah bebektendir

sagolun kızlar bekliyeyim bakalım sonu hayr olur inşş

saol cnm.

belirti arama cnm. yeni hamilelerimizde bile belirti yok suan.

ne bileyim bacım işte ufacık belirti bile beni ümitlendirir diye kendimi dinliyodum artık dinlemicem RABBİM zamanını biliyo ol derse olcak nasipse inş

hg bacım kolAY gelsin sana

nesdem eskisigibi cok girmiyon :26: özlüyoz seni kıı
Canım okulda çok karışık işler var. yetişemiyorum. özel sektörde bile bu kadar yoğun çalışmadım.
akşamları da pertim çıkıyor. ders çalışmaya çalışıyorum sınavım bitti ama staj dosyamı tamamlıyorum filan. inş tablonun sonu gebelik olsun canım.
bence yumurta yakın. gün aşırı en güzeli.eflalinki gibi.
kuzum dr da mideni yakacak dedi. iki gündür içtim. şimdilik hafif yanmam var. yemekten hemen 20 dk sonra içiyorum. akşamları.
inş yanmaz eflal çünkü her gece olmaya başladı kramplar. sandalyede olduğum için de çok ağrım oluyor. vücudum çok kırıktı.
bir de kullandığım ilaç son çıkan. çok araştırdım. dr iki üç isim söyledi istediğini al dedi. ben de en son kuşağı aldım.
bakalım midem yanmazsa içicem. yanarsa da bi kaç güne bir içicem o bile kar.

kolay gelsin sana bacım hem hamilelik hem iş hem ders ALLAH yardımcın olsun inş
aminnnnnnn canım güzel duan için inşşşşşşşşşşşşşşşşş

ne bileyim bacım işte ufacık belirti bile beni ümitlendirir diye kendimi dinliyodum artık dinlemicem RABBİM zamanını biliyo ol derse olcak nasipse inş
aynen öyle canımm,allahım ol desin yeterki

canım çok sagol,dün sabah oldu yarın sabah ve pazartesi şeklinde devam edeyim yani

amin canım benim. darısı sana ve isteyen herkese inşallah.
hep aklımdasın,dualarımdasın. güzel haberler ver bana bu ay hadi bakalım

naber gacılarrrrrrrrrrrrrrrrr uzun zamandır yoktummmm nasılsınızz baaaağğaalım

dualarin icin amin cnm.

cnm. senin durumun ozel.folbiol icin.
dr.un belki gebelik sonuna kadar almani isteuecek cnm. sen bir sor bakalim.
ANIM NÖROLOĞUM ZATEN BAKALIM 9 AY KULLANIRSIN OLMAZSA DEDİ DE HANİ İÇİNDE b vitanimi yok ya belki takviye verir sorayım ben
baya koyulaşmış maşallah canımm
bu arada kırmızı pilot ha senmi çiziyon kızzzzzzzz
canım erkekler daha ketumlar hemen heveslenmek istemiyorlar benimki önceden herhangi bi kaybımız olmamasına rağmen gebelik için bekledik diye bile kaptırma çok heveslenme şeklinde davrandı ilk zamanlar
muz yiyorum canım hergün olmasada 2 günde bir
hadi inaşallahhhhh canım hayırlı haberlerini beklyoruzzzzz
tatlım karnının içi geniçtir bu sebepten hissedemiyorsundur kıpırtıları,kontrolün nezaman
bilmem belkide canım kontrol pazartesi az kaldı şükür

daha iyiyim canım çok şükür sen nasılsın dpo sayıyorsun ama stres yapma kuzu sakin sakin bekle
kızlar bende bugün akıntı fazlalaştı,afedersiniz ama sanki altıma kaçırıyomuşum gibi yogun watery akıntım http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 hala yum gözükmüyor
canım bence gün aşırı çalış kaçırma yum yumu
canım Allah kolaylık versin bizde seni ve dora yı öpüyoruz
canım benimde gece oldu uykudan uyandım resmen bakalım pazartesi ne diyecek doktor
ii canım hiç olmazsa ciğerlere inmemiş gargarayı yap inşallah iyi gelir yarında kontrol var zaten heyecanla haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…