Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ateşin güzel bugün yapsan bile çıkar bence bak bana üç gündür yapıyorum

canım eğer hamileysem bu bana süpriz olucak planlı degildi ama korunmuyordukta sonra eşimde 2.bebeğe karşı tek çoçuk istiyor sorunluyuz bu anlamda..beni suçlamasından korkuyorum yumurtlama dönemimde soruyordu bende yakınım deyince korunuyordu bu ay dikkat etmedim sadece ateş ölçtüm
denk gelirse hamile kalırım umuduyla..yanii hem olsun istiyorum hemde olmasın..karmaşığım anlıcagın neyse yarın ola hayrola:)seninde inş. güzel gider hamişliğin çevrendekilere söyledinmi ben kimsye söyleyemicem galibaa

ayyyyyyy eflaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll inanmıyorummm kuzummmmm çokkkkk sevindimm yaaaaaaa aaaaaa aaaaaa maşallah canım nasıl da koyulaşmışş gözünaydın canım benim Allah sağlıcakla tamamını erdirsinnn

masallah cnm. testin cok guzel koyulasmis. ayrica ush olmdan dis gebelik bilinemez. ne diye bunlarla kafanizi yoruyrsunuz sizler yahu. bak kizdim

Biliyorum canım kullanmadığını o yüzden söylememiştim:) bende hiç kullanmadım oğlumda çok şükür, benim eltiyi yazsam sinir olursunuz görmezden geliyorum, yoksa saydırıcam

senin elti zorla buldu, simdi de hor kullaniyr masallah. keyfi bilir cnm ne diyeyim. Allah bebegi annesinden korusun diyebilirim sadece. sen d ebos yere sinirini bozup durma cnm. agrilar icinde ilik dustan baska care yok ne yazikki.

Kızlar dün birde bir sürü cin biberi yedim o da karnımı ağrıttı aferin bana

maşaallah diyelim dilimizi ısıralım Allah tamamına erdirir inşaallah

bu ayki grafigin, bu ikisnden de farkli. hadi hayirlisi )

evet farklı ya bende anlamadım ama o kadar umutsuzum ki kısmet...

günaydın kızlar nasılsınız ??dün yoğun bir gündü amcalr annemler falan hepbirlikte kv. lerdeydik güzel bir gün geçirdik :)
geç oldu ama herkesin kandili mübarek olsun ...
bende bi değişiklik yok çok şükür iyiyim kafama takmıyorum artık Rabbim ne derse o olacak 8 Mayıs perşembe günü sabah dr. randevum var inş pıtpıtları da duyarız :)

Allah seni ne yapmasın ben boyamıyorum diyo bide tabikide sen degil bebişin boyuyor annesi ne güzel netleşmiş...maşallah

oooo macera olmuş senin için hayırlısı olsun canım o zaman, kardeş candır ama
Sağol canım benim aminnnn

canım öyle sancım çok olunca aklıma geldi sonra dedim kızım oğlunda da oldu aynısı ne diye korkuyorsun, bu daha şiddetli ama senin dediğin gibi çok iş yaptım içi yorgan dolu koca iki hurcu dolabımın üstüne koydum baktım eşim günlerce bekletti sinirle yaptım ama testten önceydi şimdi yatıyorum bol bol, kızma cutem gerçekten panik eflal yok çok sakininim aslında ve evet sabah ki duş işe yaradı geçti sancım

aynen canım cutem çok sinirleniyorum elimde değil, çok pis birde ya ayyy zaten evine girince alıyordum kokuirutubetlendi evleri neyse bu sene geçti, cute yazmazsam çatlıycam, evini böcekler basıyor eve kusur buluyorlar,ya böcek pisliğe rutubete gelir,evi haftada bir süpürüyor e her gün çekirdek vs yiyorlar dökülüyor kırıntısı,camları açıp havalandırmaz ben her sabah tek tek havalandırırım normali bu değil midir, buna iki senedir söyleniyor inat ediyor açmıyor üşüyormuş yahu başka odada dur cam açıkken, kaynım yapıyor şimdi bazen temizliğini genelde görümcem gidip süpürüyor, inan kaynım daha güzel temizlemiş ev çiçek gibi , olmuş
kv çok titizdir tertiplidir hayranım kadına, eltinin evini görüyor kadın bana bir geldi rengi atmış tansiyonu çıkmış, banyosunun wc sinin klozetinin pisliğini görmüş kadın bunalıma girdi adeta kaç gündür hasta bu yüzden bebek doğunca bu pislikte ne yapacak sürekli hasta olur enfeksiyon kapar diye dertleniyor, dedim anne sanane herkesin kendi evi kendi düşünsün yok nasıl düşünmüyüm diyor, resmen gidip temizliğini yapacak

şoktayım birde sorsan çok titiz her şeyden tiksinir, ya paça çorbası yapıp içiyor tiksinmiyor hamile hamile , balığa gelince kv temizlemiş onların balığı, yok ben evde pişirtemem kokuyor demiş kadına kv nin fırını bozuk fınında pişir ye demiş bu hanımda öyle demiş, ayyy belki tuhaf gelecek ama içinde olsanız anlarsınız beni, bir gün olsun benim çocuğumu görümcemin çocuğunu sevmedi tiksinir gibi bir tuhaf hareketler, benim yavrum bir gün pis kokmaz eşimin akrabaları bile der ne güzel kokuyor bu çocuk diye, neyse çok uzattım ama şiştim anlayın beni

maşaallah diyelim dilimizi ısıralım Allah tamamına erdirir inşaallah

evet farklı ya bende anlamadım ama o kadar umutsuzum ki kısmet...
sağol canım darısı başına, asla umutsuz olma gelecek bebeğin
ohh sefanız olsun, seninde mübarek olsun, canım her şey güzel olacak için rahat olsun tamam mı
Allah seni ne yapmasın ben boyamıyorum diyo bide tabikide sen degil bebişin boyuyor annesi ne güzel netleşmiş...maşallah
napıyım yanlış analaşlırda sanki özel boyamışım gibi ayyy bebişim boyuyor değil mi

s.a canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inşş nasılsınız

vallahi belirtilerini sancılarınıb bilmem ama ateşin gayet güzel fidiyor canım
tatlım karnının içi geniçtir bu sebepten hissedemiyorsundur kıpırtıları,kontrolün nezaman
emin ol bu anlattıgın durum biçok ailede yaşanan şeyler,bizdede var öyle birtane,ev terligiyle wc.ye giren çocugun altını sofranın başında deyiştirdikten sonra ellirini yıkamadan yemek yiyen o şekil duran

sagol canım içimi rahatlattın bu gün belim hiç agrımıyo çok şükür testin iyice koyulaşmış kesinleşti senin kuzun hadi gözün aydın saglıklı hayırla inş bacım
hayırlı beklicem bakalım elden ne gelir :18: sen nasıl oldun iyisin galiba iyice ALLAH saglık versin bacım

canım bi test yapsan çıkar kızz hadi lütfen ben seni çok merak ediyorum çünki benim hatrıma noooluuurr

canım bi test yapsan çıkar kızz hadi lütfen ben seni çok merak ediyorum çünki benim hatrıma noooluuurr

sagol ALLAH razı olsun bacım dabacım evde testim yok ecz uzak bide daha günüme var ki bat 9 u takvim 6-7 diyo boşuna umutlanmayım sonra çokk üzülüyorum bacım biraz daha beklesem

s.a canlar günaydın gününüz aydın dualarımız kabul olur inşş nasılsınız
günaydın canım amin
ayyy ben kaldıramıyorum sinirim bozuluyor ciddi ciddi

Sağol canım inşallah seninkide gelir bu ay

günaydın canım amin

ayyy ben kaldıramıyorum sinirim bozuluyor ciddi ciddi

Sağol canım inşallah seninkide gelir bu ay
aminnnnnnnn inşş bacımm inşşş
kızlar bende bugün akıntı fazlalaştı,afedersiniz ama sanki altıma kaçırıyomuşum gibi yogun watery akıntım http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 hala yum gözükmüyor

bacım takvimine baktım ama ben pek bişi anlamadıgım için bişi diyemiyorum bekle bakalım

kızlar günaydın
cumamız mübarek olsun inşallah.
pazar gunu çatlatma iğnesi oldum ve salı gunu yumurtam çatladı bugun cuma.

http://www.fertilityfriend.com/home/454f13

ateşim yukselerek gidiyor ki tablomdan görebilirsiniz. sağ kasığımda dun ve bugun belirgin şekilde bıçak saplanmalarım var.
girmesiyle çıkması bir oluyor ağrının 1 sn filan sürüyor ama bazen 1 saat arayla bazen 1 dakikada 4-5 kez oluyor.

kendimi mi dinliyorum acaba diyorum ama hiç aklımda yokken olunca heh diyorum bak yine oldu.
sizce bu çatlatma iğnesinin (pregnyl) yan etkisi olabilir mi? hamilelikle ilgili olabilir mi?

ben gebelik durumuyla ilgili böyle bir belirti için erken oldugunu düşünüyoru çunku. fikri olan var mı? yani hemen salı gunku çatlamayla yumurta döllendiyse 4 gun sonraki bu batmalar olabilir mi?

hepinizi seviyorum.3 aylarımız hayırlar getirsin.

Son düzenleme:
kızlar çok işim var yazıp çıkıcam.
herkesi öpüyorum.
eflal sen de takma şu eltiyi bırak ..kuyla boğulsun
yusra canım kramp nedenin bebeğin artık vücudundaki magnezyumu emip sömürmesi.
ben son noktaya dek dayandım. ama iki gündür artık ağrılarım çok artınca dr un tavsiyesi ile magnezyum tabletine başladım.
inan şak diye kesildi. benim korkum gece krampları esnasında ben birden fırlıyorum yataktan allah korusun kayıp düşerim diye korktum.
bir de enteresandır kasılmalardan gözümde bir damar çatlamıştı. o bile geçti iki günde.

günaydın hg bacım seninde cuman mubarek olsun bacım çok erken deilmi belirti aramak hayrlısı olsun inş gelir bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…