Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
19 yada 20. gun olabilir.

selam nasılsınız kızlar

ben idare ediyrm cnmm sen nailsin?

bu durumu dr.una soyle cnm tel. de.

nasıl olayım valla heyecanlıyım ben de.16 günümüz kaldı nasipse

senin szeryan mi guzelim 16 gun kaldi demissin.

19 yada 20. gun olabilir.

ben idare ediyrm cnmm sen nailsin?

bu durumu dr.una soyle cnm tel. de.

senin szeryan mi guzelim 16 gun kaldi demissin.

nolsun canım ben de bel ağrısından geceleri uyuyamıyorum.ama başka bi sıkıntım yok çok şükür.evet canım benim sezaryan olacak.doktorumuz 19 mayısa gün verdi.29 unda ilk nst ye girdim.bi de ayın 6 sında giricem.şimdilik her şey yolunda görünüyor.bebeğin kilosu ve gelişimine bakınca zaten normal doğumu bekleyemeyiz gibi görünüyor.hem ben de sezaryan istiyordum.denk geldi işte.sen nasılsın?boğaz ağrın nasıl oldu canım?Rüzgar bey nasıl?

hadi bakalim masallah size. hayirlisiyla al kucagina insallah.

bogazim iyi degil cnmm bana yordu beni.
ruzgarin keyfi yerinde. henuz cikmaya niyeti yok. 19 mayis da 40 hafta bitecek benimde. bu gidisle bekletecek sanirim beni sipa ) yarin cati muayenesi var bakalim. artik netlesirndogum sekli.

Tamam bak ultra.göreceksin kimil kimil bebisini.tamam canım sabah mik mik var
ayy canım inşallah bakalım kuzuma günler geçmiyo gibi ama 17+2 olduk çok şükür darısı başınıza
sosyalim özledik seni biran önce dön aramıza. bu konuyu doktoruna sor bence belki ilaç verir
nasıl olayım valla heyecanlıyım ben de.16 günümüz kaldı nasipse

ayyy canım seninde çok az kalmış umarım herşey yolundadır

hadi hayırlısı canım.sağlıklı olsun da varsın bekletsin.
ayy şöyle bi düşündüm de ilk hamile kaldığımız zamanları.eylül ayı zaman çok mu çabuk geçti, bu sıpalar mı çabuk büyüdü anlamadım ben.sadece şu son günler geçmek bilmiyor

Bende oyle düşünüyorum cnm 19 gun goguslerim felaket hassaslasti afedersin cinsel isteğim artti ve akinti geldi

bu belirtiler olunca genelde ya o gun ya da ertesi gun catlar yumurta. hakkinizda hayirlisi.

evet canım az kaldı hayırlısıyla.şükür her şey yolunda.sen nasılsın canım?nasıl gidiyor?

bende de ayni his var. cabuk gecti zaman.
cok sukur saglikla geldik bu zamana. insallhh tum topikte yasar bu guzelligi.
bu gidisle beni bekelrken sen yada azeri once dogum yapacak ) azerinin kuzusu da baya belirti vermeye basladi geliyrm diye )

evet canım az kaldı hayırlısıyla.şükür her şey yolunda.sen nasılsın canım?nasıl gidiyor?

iyi canım 20-25 gündür bi grip atlatamadım ama azaldı artık daha rahatım. benim küçük kuzunun ne zaman hareket edeceğini bekliyorum. babasına mı çekti ne keyfine düşkün yatıyo yan gelip

bende de ayni his var. cabuk gecti zaman.
cok sukur saglikla geldik bu zamana. insallhh tum topikte yasar bu guzelligi.
bu gidisle beni bekelrken sen yada azeri once dogum yapacak ) azerinin kuzusu da baya belirti vermeye basladi geliyrm diye )

inşallah canım bütün kızlar yaşasın bu duyguları
valla azeri benden 1 hafta öndeydi yanlış hatırlamıyorsam.o da normal doğum mu istiyor?ay Allahımmm sağ salim kucağımıza alalım kuzucuklarımızı

iyi canım 20-25 gündür bi grip atlatamadım ama azaldı artık daha rahatım. benim küçük kuzunun ne zaman hareket edeceğini bekliyorum. babasına mı çekti ne keyfine düşkün yatıyo yan gelip

maşallah kuzunaaaa valla canım şimdiden seni yönetmeye başlıyor bu sıpalar.hele babalarla resmen kafa buluyorlar.sen hareketlerini hissedince babasına da göstermeye çalışacaksın.ama o kafa bulacak resmen babasıyla.hareket ederken baba elini hissedince duracak ilk başlarda.çok güzel günler bekliyor sizi.rabbim herkese nasip etsin

benden iki hafta kucuk cnm. ama onunda bebegi benimk gibi kanalda suan. kasilmalari var ama duzensiz. siddetlenirse dogum baslar demis dr.u.
resmen mayis grubu olduk ) hadi bakalim gelsinler arka arkaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…