Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yine sabahin 3 unden beri ayaktayiz. zaten 12 de yatmistim. en kotusu bu uykusuzluk ne yazikki..
buarada sitenin yeni renklerini hic sevmedim. hem gozumu yordu hem icimi sıktı..

)

cnm benim. Allahim tez zamanda size de nasip edecek insallah.
haklisin yoruldun ama "en guzel seyler, sabirdan sonra gelir" canim...

ay canım ne bilelim tavsiye üzerine bakıldı görücü usülü oldu bir kere, beni de götürdüler kaynım ısrar etti sende gör diye bananeyse evlerine girince evleri kokuyordu sigaradan dedik ne bilelim neyse canım nasip bu işler inşallah düzelir dediğin gibi böyle çekilmez hayat hadi ben neyse kapısını binde bir açıyorum:) kv sürekli görüyor kadın depresyona girdi resmen:) her gün giysi dolaplarını düzenleyen her gün evi süpürüp silen halı çırpan bir kadın kv. gerisini sen düşün bende kadını seviyorum üzülmesine gönlüm el vermiyor, inşallah aklı başına gelir
Canım inşallah yakmaz mideni, yenisini almışsınya belkide daha iyidir, şifa olsun inşaallah
evet ben çiziyorum sorma canım ne ketum hem de ama ben alıştım artık 7 sene olacak daha az üzülür takmaz oldum o da öyle diyorum:) dün telde sordu bir sancın var mı hala diye var dedim niye böyle oluyor normal değil mi kötü bir şey yok diyor normal dedim bende
Biliyordum hamile olduğunu
ay canım sağol nerden biliyordun:) sen niye pc de giremiyorsun yoksun kaç gündür?
20. gün muhtemelen çatlamışsınız inşallah tutmuştur
canımmmmmmm cok sevındımmmmmmmm rabbım kucagına almayı nasip etsin kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağol canım amin
Canım geçecek inşallah, sende iğne oluyorsun değil mi ondan olmuyormuydu bu?
sezaryen mi olacaksın canım hayırlısı olsun sağ salim doğsun yavrun
boğa burcu oğlanlar

bu arada eflal de hamileymiş.yazdım ama daha denk gelemedik.çok sevindim haberi okuyunca
haaahhh bende var işte boğa burcu yandınız
Geçmiş olsun canım, veriyim canım kalemi ama boş ver seninkinide bebiş boyasın inşaallah eltiyide takmamaya çalışıcam aynı binada zor ama ne yapalım evimiz ayrı:)
haahhh işte o doktorun söylediği yüzünden böylesin eee biz ne dedik dr saçmaladı demdik mi canım benim bak başımdan geçti kötü bir olay senin kese boyutun iyi güven bana kızzzz çarşamba günü güzel haber vereceksin ama be halay çekmiycem sana bir güzel kızıcam üzüldüğün için zehir etme kendine kuzum hamileliğini tadını çıkar lütfen seviyorum seni
kuzum ağlattın beni sulu göz oldum yine inşallah yavrunuz gelir canım bir an önce, sabrınızın meyvesi çok lezzetli olacak sende herkese diyeceksin bakın oldu bebeğim sabredin diye güzel yüreğinin duasını Rabbim boş bırakmaz elbette zamanı gelince olacak bebeğin
yine sabahin 3 unden beri ayaktayiz. zaten 12 de yatmistim. en kotusu bu uykusuzluk ne yazikki..
buarada sitenin yeni renklerini hic sevmedim. hem gozumu yordu hem icimi sıktı..

canım benim çok zor uykusuzluk seni emin ol iyi anlıyorum bende öyleydim ve hala öyleyim akşam 11 sabah 5-6 ayaktayız,bir senedir gece uyanmalrı yokda deliksiz uyuyoruz gerçi gece yine bir babası bir ben üstünü örtmek için kalkıyoruz:) cutem beni bu günlerde uyku tutmuyor gece zor uyuyorum sabahda erkenden söylenmeden uyanıyorum:) bu gece resmen heyecandan uyuyamadım, benim şimdi uyumam gerekmiyor mu ne diye heyecanlanıyorsam

ayyy bende beğenmedim yeni rengi bu böyle bir hoş rengi atmış sitenin

Günaydın güzeller hamdolsun sancım azaldı çok fenaydım gece zor uyudum böyle bir heyecan tuhaf bir hal sabahda erkenden söylenmeden uyanıyorum artık yine test yaptım bu sefer daha koyu, cutem daha yapmama gerek var mı ateşm de bir hoş yani:44:

masallah cnm. guzelce koyulqsmis. istersen yapma artik. bence gerek yok yani. pazartesi de kan ver ve dr.unu arayip sonucu soyle.

uyuyamaman dogal cnm. ben de ilk baslarda uyuyamiyrdum..sonra uyudum. ama.soma gelince yine uyumadim. 2.5 saat ancak uyudum. daha da gozumu kirpmadim. bayilacagim artik uykusuzluktan ama yatinca uyuyamiyrm ayaklarimin alti cokkkk aciyr.

8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8
27.gün 36.8
28.gün 36.8
29.gün 37.0 (3mayıs regl tarihi)ateşim yükseldi düşmedisabahtan beri heycanlıyım bugün nasıl geçicek adet gecikmeside yaşarsam test yapıcam kızlarr

Tamam canım yapmıyım:) ay heyecanlandı kaç çıkacak acaba sonucum:) benim ki doktora ne diyecek bakalım özeller zamlandıya inşallah sinir etmez beni

Canım senin bugün randevun kaçta ayy ne diyecek acaba doktorun

Canım bekleme artık yap sen hamilesin bence

maşallah son testin cok belirgin koyu çizgii inş. benimkide böyle çıkarr..canım neden ağrın var acaba merak ettim

maşallah son testin cok belirgin koyu çizgii inş. benimkide böyle çıkarr..canım neden ağrın var acaba merak ettim

İnşaallah seninkide çıkar canım:) yakın olsan veririm testlerimden, adet sancım oldu canım 3 gün çok yoğundu,bugün yap artık test merak ettim iyice:)

bende ilk gebeliğimde sonlarda uyuyamıyordum o dönem lost dizisi vardı gece boyu onu izlerdim 6 sezon 1haftada bitirmiştim:)inş. en hayırlı zamanda bebegine kavuşursun son zaman beklemek çok sıkıcı oluyo benim kızım bide haftasından geç doğmuştu kayınpederim kayınvalidem bizdeydi çok stresliydim cinsiyeti nedir isim düşündünüzmü..

İnşaallah seninkide çıkar canım:) yakın olsan veririm testlerimden, adet sancım oldu canım 3 gün çok yoğundu,bugün yap artık test merak ettim iyice:)

cok sagol canım bende 1hafta önce ilaç alırken birde gebelik testi alayım ne olur ne olmaz belki ihtiyaç duyarım demiştim..hamilelikte ilaç kullanamak çok kötü ama ben adet sancısına hiç dayanamam 1tane minoset atrdım heralde..kızımdada ateş ölçmütüm tablomu kaydetmişim buldum adet günü ateşi 37.0 hatta bu taplomla cok benzer.öğleden sonra yapıcam test inş. canım

günaydınnnnnnnnn :)
bu ateşi ölççeli sabah ateş saatimde kalkıp otamatik dereceyi ağzıma alıp sonra ateşime bakıp yüksekse az gülüp sonra yine uyuyorum kalkınca da size bilgi veriyorum :)
ama ateşim düşmeye başladı malesef ne diyelim kısmet...
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae

Kızlar benim 2-3 gündür ara ara karnim sertlesiyor yani top gibi oluyor bi sure bu ne demekti sanki ilk hamileligimdan hatirladigim son haftalarda oluyordu kasilma dedikleri bumuydu? Buysa neden simdi oluyor???:26:

Eflalim ne guzel testlerin koyulasiyor
Bu arada lekelenme icin rahim buyuyormus ondan olabilir diyor dr lar :26:

Canim aglatnak için yazmadım.
birileriyle paylaşınca rahatlıyorum dun gündüz biryere gitmistim yine beni bunalttilar ondan patladim. neymiş efendim kaplicaya gidecekmisim ki nefret rderjm hamam ortamindan o zaman olurmuş ya sinir oldum bir de herkesin içinde diyo
bi defa söyledin gidersem giderim bi de ısrarla söylüyo

Benim atesim dalga geciyo benle :-D ama bazi kadinlarda ısı takibi ise yaraniyomus
hersabah yataktan kalkmadan saat 6 ile 8 arası ölçüyorsun demi ateşini
aminn inşallah
geçmiş olsun canım,bende geçen ay tam yum.zamanı çok kötü hastalandım dayanamadım antibiyotik ve a.kesici içtim yani yum.uçtuu gittii
allahım sanada verecek inan buna
bende sevmedim tuhaf geldi
iyide sen hamilesin al bir test yap
ateşinde düşme falan yokki,1 derecelik düşüşten neolacak sanki,ateşin gayet güzel gidiyor
Kızlar benim 2-3 gündür ara ara karnim sertlesiyor yani top gibi oluyor bi sure bu ne demekti sanki ilk hamileligimdan hatirladigim son haftalarda oluyordu kasilma dedikleri bumuydu? Buysa neden simdi oluyor???:26:
dr.una git tatlım erken kasılmalar var anladıgım kadarıyla,bu ayda olmaması lazım,ama korkma bendede oldu 4 aylıkken başladı sancılarım 8 aylık dogum yaptım,yani erkenden müdehale iyidir ben dr.umun kurbanı olmuştum,sonradan deyiştim dr.u ama iş işten geçmişti ve erken dogurmak zorunda kaldım,buarada bol bol yat

Son düzenleme:

yapsanaaaaaaaaaa artıkkkkkkkkkkkkkk

maşallah canım artik iyice koyulasmis.
)

cnm benim. Allahim tez zamanda size de nasip edecek insallah.
haklisin yoruldun ama "en guzel seyler, sabirdan sonra gelir" canim...

allahın izniyle canim sağolasın umitle bekliyorum.

sen de güzel haberlerle gel ins.

ateşinde düşme falan yokki,1 derecelik düşüşten neolacak sanki,ateşin gayet güzel gidiyor

sen hep benim moralimi düzeltiyorsun ya :) ama 9. gündeyim daha 5 gün var yarın sabah düşer diye korkuyorum belki bebek vardır diye ümitlenemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…