vizyon
vuslat belli olmus canim allahım kurtarsin sağlıcakla kucağına al.
azeri
canim senin sancilar ne durumda yavrucak vaktinde gelsin inş.
cute
canim senin oglan benim gebe kalmami bekliyr heralde:):)
ben dogurmadan gebe kalcan demiştin ya:):)
dgrpnr
canim allah gönlüne ferahlık versin gebe kalmak yetmiyormuş sadece başlangıçmis ben kızlardan onu anladim
misafirlerim vardı.
az önce gittiler sadece hanımlar vardi esim de unutmuş eve geldi tabi içeri almadım çocuklar da yanimdaydi eşim çocuklara bi bakayim ya maşallah ne tatlılar falan dedi öyle bi özlemle bakiyo ki anlatamam
aman allahım bu benim esim mi dedim cünkü çocuklara hiiiç bu kadar düşkün olduğunu görmedim artik eşimin de benim kadar hatta daha fazla istedgini farkettim icim bi tuhaf oldu canlar Allahım kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin ins isteyen herkese tattirsin bu duyguyu.
cok garip duygular içindeyim ne olacak sonum bilmiyorum.Henuz çocuk düşünmedigimiz zamanlarda meğerse ne rahatmisim beklentiler beni çok yordu.
hakkinizi helal edin canlar inanin bi tek buraya icimi dokebiliyorum.
ay canım ne bilelim tavsiye üzerine bakıldı görücü usülü oldu bir kere, beni de götürdüler kaynım ısrar etti sende gör diye bananeysemerhaba kızlar
eflalim canim takma diycem ama elti ayni cati altinda yasiyrsunz yüzyüze geliyrsn pasaklilarla hayat çekilmez olr alirken baksaydiniz kiz az bucuk belli olrdu temizlgi pisligi. bu arada
testin de koyulasmis sevinfim canim.
aksama misafirim var kurstan geldim cay kegfi yapıyorum iyimi
temizlik beni bekler
kocamsn öpuldunuz fıstıklarr
Canım inşallah yakmaz mideni, yenisini almışsınya belkide daha iyidir, şifa olsun inşaallahCanım okulda çok karışık işler var. yetişemiyorum. özel sektörde bile bu kadar yoğun çalışmadım.
akşamları da pertim çıkıyor. ders çalışmaya çalışıyorum sınavım bitti ama staj dosyamı tamamlıyorum filan. inş tablonun sonu gebelik olsun canım.
bence yumurta yakın. gün aşırı en güzeli.eflalinki gibi.
kuzum dr da mideni yakacak dedi. iki gündür içtim. şimdilik hafif yanmam var. yemekten hemen 20 dk sonra içiyorum. akşamları.
inş yanmaz eflal çünkü her gece olmaya başladı kramplar. sandalyede olduğum için de çok ağrım oluyor. vücudum çok kırıktı.
bir de kullandığım ilaç son çıkan. çok araştırdım. dr iki üç isim söyledi istediğini al dedi. ben de en son kuşağı aldım.
bakalım midem yanmazsa içicem. yanarsa da bi kaç güne bir içicem o bile kar.
evet ben çiziyorumANIM NÖROLOĞUM ZATEN BAKALIM 9 AY KULLANIRSIN OLMAZSA DEDİ DE HANİ İÇİNDE b vitanimi yok ya belki takviye verir sorayım ben
baya koyulaşmış maşallah canımm
bu arada kırmızı pilot ha senmi çiziyon kızzzzzzzz
canım erkekler daha ketumlar hemen heveslenmek istemiyorlar benimki önceden herhangi bi kaybımız olmamasına rağmen gebelik için bekledik diye bile kaptırma çok heveslenme şeklinde davrandı ilk zamanlar
muz yiyorum canım hergün olmasada 2 günde bir
hadi inaşallahhhhh canım hayırlı haberlerini beklyoruzzzzz
bilmem belkide canım kontrol pazartesi az kaldı şükür
daha iyiyim canım çok şükür sen nasılsın dpo sayıyorsun ama stres yapma kuzu sakin sakin bekle
canım bence gün aşırı çalış kaçırma yum yumu
canım Allah kolaylık versin bizde seni ve dora yı öpüyoruz
canım benimde gece oldu uykudan uyandım resmen bakalım pazartesi ne diyecek doktor
ii canım hiç olmazsa ciğerlere inmemiş gargarayı yap inşallah iyi gelir yarında kontrol var zaten heyecanla haberlerini bekliyoruz
ay canım sağol nerden biliyordun:) sen niye pc de giremiyorsun yoksun kaç gündür?Biliyordum hamile olduğunu
20. gün muhtemelen çatlamışsınız inşallah tutmuşturKizlarr benim atesime yorum yapar misiniz lutfenn .... ben onbirinci gun olcmeye basladim ve vucut isim düşük seyirde.
11. Gun 18 Nisan=36.1
12. Gun 19 Nisan=36.1
13. Gun 20 Nisan=36.0
14. Gun 21 Nisan=35.9
15. Gun 22 Nisan=35.9
16. Gun 23 Nisan =35.9
17. Gun 24 nisan =36.1
18. Gun 25 nisan= 36.3
19. Gun 26 N. =35.8(şeffaf uzayan akıntı ve göğüs şişkinliği ve acısı→ bugün yumurtanın catladigini düşünüyorum)
20. Gun 27 nisan=36.0
21. Gun 28 nisan =36.2
22. Gun 29 nisan =36.2
23. Gun 30 nisan=36.4
24. Gun 1 Mayıs= 36.5
25. Gun 2 Mayıs= 36.2
***Adetime 5 gun var 8 Mayıs adet tarihimm .. Teşekkürler şimdiden. .
sağol canım amincanımmmmmmm cok sevındımmmmmmmmrabbım kucagına almayı nasip etsin kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım geçecek inşallah, sende iğne oluyorsun değil mi ondan olmuyormuydu bu?selam kızlar eski iş yerime geldim gelmişken size bakayım dedim herkesler nasıl bakalım
benim affedersiniz akıntımın içinde ara ara kırmızı iplik gibi şeyler görüyorum daha ne kadar sürecek bu lekelenmelerim merak ediyorum ya
sezaryen mi olacaksın canım hayırlısı olsun sağ salim doğsun yavrunnolsun canım ben de bel ağrısından geceleri uyuyamıyorum.ama başka bi sıkıntım yok çok şükür.evet canım benim sezaryan olacak.doktorumuz 19 mayısa gün verdi.29 unda ilk nst ye girdim.bi de ayın 6 sında giricem.şimdilik her şey yolunda görünüyor.bebeğin kilosu ve gelişimine bakınca zaten normal doğumu bekleyemeyiz gibi görünüyor.hem ben de sezaryan istiyordum.denk geldi işte.sen nasılsın?boğaz ağrın nasıl oldu canım?Rüzgar bey nasıl?
haaahhh bende var işte boğa burcu yandınızboğa burcu oğlanlar
bu arada eflal de hamileymiş.yazdım ama daha denk gelemedik.çok sevindim haberi okuyunca
Geçmiş olsun canım, veriyim canım kalemi ama boş ver seninkinide bebiş boyasın inşaallahCok hastayimm bogazim agriyo vucudum dokuluyor resmen oylee uyuyorum atamadim biturlu( cok akintim var ve kasiklarimda cok agriyor ( iyi usuttum sanirim
eflalim kuzum hasta hasta guldurdun beni kalemini banada gonder ugurlu gelir belki :)) eltiye takilma kendi pisliginde bogulsun.mobilyalarina birara bakarim :)) cutemm dogum oncesi dikkat et canim. Bugun sohbet belirti uzerinde yogunlasmis belirti aramayi bosverin herseyi zamana birakmak lazim kendi kendimizi yormaktan baska bisey yapmiyoruz..
haahhh işte o doktorun söylediği yüzünden böylesin eee biz ne dedik dr saçmaladı demdik mi canım benim bak başımdan geçti kötü bir olay senin kese boyutun iyi güven bana kızzzzay bilmiyorum hiç nasıl geçecek cute:)
bugün arkadaşlar da hep içimi rahatlatacak şeyler söyledi ama yokkk..
sonradan düşününce ben de aynı kanıya vardım ama o an mantıklı düşünemiyorum. belki b-hcg düşmüştür diye düşünmekten alamadım kendimi
eve geldim direk yazdıklarınızı okudum içim rahatladı biraz daha:) anca cvp yazabiliyorum çok yoğunum bu günlerde.
aslında iyi de oluyor aklımdan çıkıveriyor bu olumsuzluklar.
elimde değil ya birden bir olumszluk düşüyor aklıma bütün günümü mahvediyor.
aslında şu manyak doktor böyle şeyler soktu benim kafama. kese küçük dedi ya
ateş de ölçmeyeceğim artık haklısın. bağımlılık o yaa:)))))
benm de aklıma geliyor vallahaa:)))
ben de test yaparsam yakında şaşırmam kendime:)
haklısın canım anlayamam. çarşamba gününü iple çekiyorum. bakalım güvendiğim doktor içimi rahatlatacak mı?
inşallah benimle kalır bebeğim:) sağ ol canım.
kuzum ağlattın benimisafirlerim vardı.
az önce gittiler sadece hanımlar vardi esim de unutmuş eve geldi tabi içeri almadım çocuklar da yanimdaydi eşim çocuklara bi bakayim ya maşallah ne tatlılar falan dedi öyle bi özlemle bakiyo ki anlatamam
aman allahım bu benim esim mi dedim cünkü çocuklara hiiiç bu kadar düşkün olduğunu görmedim artik eşimin de benim kadar hatta daha fazla istedgini farkettim icim bi tuhaf oldu canlar Allahım kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin ins isteyen herkese tattirsin bu duyguyu.
cok garip duygular içindeyim ne olacak sonum bilmiyorum.Henuz çocuk düşünmedigimiz zamanlarda meğerse ne rahatmisim beklentiler beni çok yordu.
yine sabahin 3 unden beri ayaktayiz. zaten 12 de yatmistim. en kotusu bu uykusuzluk ne yazikki..
buarada sitenin yeni renklerini hic sevmedim. hem gozumu yordu hem icimi sıktı..
Günaydın güzellerhamdolsun sancım azaldı çok fenaydım gece zor uyudum böyle bir heyecan tuhaf bir hal sabahda erkenden söylenmeden uyanıyorum artık yine test yaptım bu sefer daha koyu, cutem daha yapmama gerek var mı ateşm de bir hoş yani:44:
Eki Görüntüle 1098298 Eki Görüntüle 1098299
Tamam canım yapmıyım:) ay heyecanlandı kaç çıkacak acaba sonucum:) benim ki doktora ne diyecek bakalım özeller zamlandıya inşallah sinir etmez benimasallah cnm. guzelce koyulqsmis. istersen yapma artik. bence gerek yok yani. pazartesi de kan ver ve dr.unu arayip sonucu soyle.
uyuyamaman dogal cnm. ben de ilk baslarda uyuyamiyrdum..sonra uyudum. ama.soma gelince yine uyumadim. 2.5 saat ancak uyudum. daha da gozumu kirpmadim. bayilacagim artik uykusuzluktan ama yatinca uyuyamiyrm ayaklarimin alti cokkkk aciyr.
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8
27.gün 36.8
28.gün 36.8
29.gün 37.0 (3mayıs regl tarihi)ateşim yükseldi düşmedisabahtan beri heycanlıyım bugün nasıl geçicek adet gecikmeside yaşarsam test yapıcam kızlarr
Günaydın güzellerhamdolsun sancım azaldı çok fenaydım gece zor uyudum böyle bir heyecan tuhaf bir hal sabahda erkenden söylenmeden uyanıyorum artık yine test yaptım bu sefer daha koyu, cutem daha yapmama gerek var mı ateşm de bir hoş yani:44:
maşallah son testin cok belirgin koyu çizgii inş. benimkide böyle çıkarr..canım neden ağrın var acaba merak ettim
yine sabahin 3 unden beri ayaktayiz. zaten 12 de yatmistim. en kotusu bu uykusuzluk ne yazikki..
buarada sitenin yeni renklerini hic sevmedim. hem gozumu yordu hem icimi sıktı..
İnşaallah seninkide çıkar canım:) yakın olsan veririm testlerimden, adet sancım oldu canım 3 gün çok yoğundu,bugün yap artık test merak ettim iyice:)
ay canım ne bilelim tavsiye üzerine bakıldı görücü usülü oldu bir kere, beni de götürdüler kaynım ısrar etti sende gör diye bananeyseevlerine girince evleri kokuyordu sigaradan dedik ne bilelim neyse canım nasip bu işler inşallah düzelir dediğin gibi böyle çekilmez hayat hadi ben neyse kapısını binde bir açıyorum:) kv sürekli görüyor kadın depresyona girdi resmen:) her gün giysi dolaplarını düzenleyen her gün evi süpürüp silen halı çırpan bir kadın kv. gerisini sen düşün bende kadını seviyorum üzülmesine gönlüm el vermiyor, inşallah aklı başına gelir
Canım inşallah yakmaz mideni, yenisini almışsınya belkide daha iyidir, şifa olsun inşaallah
evet ben çiziyorumsorma canım ne ketum hem de ama ben alıştım artık 7 sene olacak daha az üzülür takmaz oldum o da öyle diyorum:) dün telde sordu bir sancın var mı hala diye var dedim niye böyle oluyor normal değil mi kötü bir şey yok diyor normal dedim bende
ay canım sağol nerden biliyordun:) sen niye pc de giremiyorsun yoksun kaç gündür?
20.gün muhtemelen çatlamışsınız inşallah tutmuştur
sağol canım amin
Canım geçecek inşallah, sende iğne oluyorsun değil mi ondan olmuyormuydu bu?
sezaryen mi olacaksın canım hayırlısı olsun sağ salim doğsun yavrun
haaahhh bende var işte boğa burcu yandınız
Geçmiş olsun canım, veriyim canım kalemi ama boş ver seninkinide bebiş boyasın inşaallaheltiyide takmamaya çalışıcam aynı binada zor ama ne yapalım evimiz ayrı:)
haahhh işte o doktorun söylediği yüzünden böylesin eee biz ne dedik dr saçmaladı demdik mi canım benim bak başımdan geçti kötü bir olay senin kese boyutun iyi güven bana kızzzzçarşamba günü güzel haber vereceksin ama be halay çekmiycem sana bir güzel kızıcam üzüldüğün için zehir etme kendine kuzum hamileliğini tadını çıkar lütfen seviyorum seni
kuzum ağlattın benisulu göz oldum yine inşallah yavrunuz gelir canım bir an önce, sabrınızın meyvesi çok lezzetli olacak sende herkese diyeceksin bakın oldu bebeğim sabredin diye güzel yüreğinin duasını Rabbim boş bırakmaz elbette zamanı gelince olacak bebeğin
canım benim çok zor uykusuzluk seni emin ol iyi anlıyorum bende öyleydim ve hala öyleyimakşam 11 sabah 5-6 ayaktayız,bir senedir gece uyanmalrı yokda deliksiz uyuyoruz gerçi gece yine bir babası bir ben üstünü örtmek için kalkıyoruz:) cutem beni bu günlerde uyku tutmuyor gece zor uyuyorum sabahda erkenden söylenmeden uyanıyorum:) bu gece resmen heyecandan uyuyamadım, benim şimdi uyumam gerekmiyor mu ne diye heyecanlanıyorsam
ayyy bende beğenmedim yeni rengi bu böyle bir hoş rengi atmış sitenin
hersabah yataktan kalkmadan saat 6 ile 8 arası ölçüyorsun demi ateşiniBenim atesim dalga geciyo benle :-D ama bazi kadinlarda ısı takibi ise yaraniyomus
aminn inşallahayy canım inşallah bakalım kuzuma günler geçmiyo gibi ama 17+2 olduk çok şükür darısı başınıza
sosyalim özledik seni biran önce dön aramıza. bu konuyu doktoruna sor bence belki ilaç verir
ayyy canım seninde çok az kalmış umarım herşey yolundadır
geçmiş olsun canım,bende geçen ay tam yum.zamanı çok kötü hastalandım dayanamadım antibiyotik ve a.kesici içtim yani yum.uçtuu gittiiCok hastayimm bogazim agriyo vucudum dokuluyor resmen oylee uyuyorum atamadim biturlu( cok akintim var ve kasiklarimda cok agriyor ( iyi usuttum sanirim
eflalim kuzum hasta hasta guldurdun beni kalemini banada gonder ugurlu gelir belki :)) eltiye takilma kendi pisliginde bogulsun.mobilyalarina birara bakarim :)) cutemm dogum oncesi dikkat et canim. Bugun sohbet belirti uzerinde yogunlasmis belirti aramayi bosverin herseyi zamana birakmak lazim kendi kendimizi yormaktan baska bisey yapmiyoruz..
allahım sanada verecek inan bunamisafirlerim vardı.
bende sevmedim tuhaf geldiyine sabahin 3 unden beri ayaktayiz. zaten 12 de yatmistim. en kotusu bu uykusuzluk ne yazikki..
iyide sen hamilesin al bir test yap8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8
27.gün 36.8
28.gün 36.8
29.gün 37.0 (3mayıs regl tarihi)ateşim yükseldi düşmedisabahtan beri heycanlıyım bugün nasıl geçicek adet gecikmeside yaşarsam test yapıcam kızlarr
ateşinde düşme falan yokki,1 derecelik düşüşten neolacak sanki,ateşin gayet güzel gidiyorgünaydınnnnnnnnn :)
bu ateşi ölççeli sabah ateş saatimde kalkıp otamatik dereceyi ağzıma alıp sonra ateşime bakıp yüksekse az gülüp sonra yine uyuyorum kalkınca da size bilgi veriyorum :)
ama ateşim düşmeye başladı malesef ne diyelim kısmet...
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
dr.una git tatlım erken kasılmalar var anladıgım kadarıyla,bu ayda olmaması lazım,ama korkma bendede oldu 4 aylıkken başladı sancılarım 8 aylık dogum yaptım,yani erkenden müdehale iyidir ben dr.umun kurbanı olmuştum,sonradan deyiştim dr.u ama iş işten geçmişti ve erken dogurmak zorunda kaldım,buarada bol bol yatKızlar benim 2-3 gündür ara ara karnim sertlesiyor yani top gibi oluyor bi sure bu ne demekti sanki ilk hamileligimdan hatirladigim son haftalarda oluyordu kasilma dedikleri bumuydu? Buysa neden simdi oluyor???:26:
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8
27.gün 36.8
28.gün 36.8
maşallah canım artik iyice koyulasmis.Günaydın güzellerhamdolsun sancım azaldı çok fenaydım gece zor uyudum böyle bir heyecan tuhaf bir hal sabahda erkenden söylenmeden uyanıyorum artık yine test yaptım bu sefer daha koyu, cutem daha yapmama gerek var mı ateşm de bir hoş yani:44:
)
cnm benim. Allahim tez zamanda size de nasip edecek insallah.
haklisin yoruldun ama "en guzel seyler, sabirdan sonra gelir" canim...
ateşinde düşme falan yokki,1 derecelik düşüşten neolacak sanki,ateşin gayet güzel gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?