Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benden iki hafta kucuk cnm. ama onunda bebegi benimk gibi kanalda suan. kasilmalari var ama duzensiz. siddetlenirse dogum baslar demis dr.u.
resmen mayis grubu olduk ) hadi bakalim gelsinler arka arkaya.

boğa burcu oğlanlar

bu arada eflal de hamileymiş.yazdım ama daha denk gelemedik.çok sevindim haberi okuyunca

Cok hastayimm bogazim agriyo vucudum dokuluyor resmen oylee uyuyorum atamadim biturlu ( cok akintim var ve kasiklarimda cok agriyor ( iyi usuttum sanirim
eflalim kuzum hasta hasta guldurdun beni kalemini banada gonder ugurlu gelir belki :)) eltiye takilma kendi pisliginde bogulsun.mobilyalarina birara bakarim :)) cutemm dogum oncesi dikkat et canim. Bugun sohbet belirti uzerinde yogunlasmis belirti aramayi bosverin herseyi zamana birakmak lazim kendi kendimizi yormaktan baska bisey yapmiyoruz..

Aaaa vizyonum tarihi almissin ne guzel
Saglicakla al kucagina yavrunu

Evet bacim Rabb'im nasip ederse normal dogum istiyorum...
Su an kanalinda hazir vaziyette ve artik ciddi ciddi sertlesti hareketleri vede surekli kasilmalarimiz var....
Bakalim hayirlisi artik son ana kadar ne olacagi belli olmaz

Gecmis olsun bacim

aldık canım tarihi
senin de bişey kalmamış.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı ve nerde varsa bekleyen,isteyen tez vakitte nasip etsin

Ay canım hasretle bekliyoruz o günleri Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sizlerde hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin. Canım isim ne koyacaksınız yazmissanda unuttum kusura bakma

ceteheart canım karından iğne yaparken kanadı bugün seninde kanama oluyormuydu yoksa ben yanlış mı yapıyorum acaba

Kizlar ben foto eklemeye calusiyorum olmuyor nedenli ultrason fotosu dizede soracaktim bu nedir diye ama hata veriyi surekli

Cutem sali gunu gidecegim dr a o zaman sorarim artik teli yok bende maalesef bu arada ruzgar bey daha tesrif etmemis :)
Yusram bende ozledimm sizleri bu arara bebisin nasil kuzu senin bebis az keyfine duskun baksana enerji harcamasin diye cok gezmiyor iceride sanirim

Kizlar ben foto eklemeye calusiyorum olmuyor nedenli ultrason fotosu dizede soracaktim bu nedir diye ama hata veriyi surekli
Canım konuya cevap vere tıklayınca üstte eklenti ekle vardı galiba ordan yapıyorsun ama ben telden giriyorum şimdi tarif edemedim

Aynen canım ya rahatına düşkün babasına çekmiş galiba. Pazartesi görece inşallah bakalım neler yapıyor. Senin kuzu da büyüdümaşallah belki cinsiyet hakkında yorum yapar doktorun

ceteheart canım karından iğne yaparken kanadı bugün seninde kanama oluyormuydu yoksa ben yanlış mı yapıyorum acaba
damara denk gelmistir cnm. ondandir. olur arada merak etme.

yok cnm gelemedi. sevdi yerini cikmiyr

Yok cnm olmuyor teldede denedim PC dede yine olmadi hata veriyo surekli acaba sitedemi sorun var bendemi

E=YUSRAEREN;35129153]Canım konuya cevap vere tıklayınca üstte eklenti ekle vardı galiba ordan yapıyorsun ama ben telden giriyorum şimdi tarif edemedim

Aynen canım ya rahatına düşkün babasına çekmiş galiba. Pazartesi görece inşallah bakalım neler yapıyor. Senin kuzu da büyüdümaşallah belki cinsiyet hakkında yorum yapar doktorun[/QUOTE]

Erkek bebek cok hareket etmez derler ama bilmiyorum canim k7zlar daha cabuk hissettirirlermis kendilerini diye duydum ama ne kadar dogru bilemiyorum canim pazartesi bak bakalim nasilmis iceride bu arada 4 hafta sonra cinsiyet tahmini yapacak sanirim 12. Haftada birsey soylemedi cunku:26: aman hayirlisiyla olsunda kiz erkek farketmez
damara denk gelmistir cnm. ondandir. olur arada merak etme.

yok cnm gelemedi. sevdi yerini cikmiyr

Eninde sonunda gelecek kacari yok sadece geciktiriyor

ay bilmiyorum hiç nasıl geçecek cute:)
bugün arkadaşlar da hep içimi rahatlatacak şeyler söyledi ama yokkk..
sonradan düşününce ben de aynı kanıya vardım ama o an mantıklı düşünemiyorum. belki b-hcg düşmüştür diye düşünmekten alamadım kendimi
eve geldim direk yazdıklarınızı okudum içim rahatladı biraz daha:) anca cvp yazabiliyorum çok yoğunum bu günlerde.
aslında iyi de oluyor aklımdan çıkıveriyor bu olumsuzluklar.

elimde değil ya birden bir olumszluk düşüyor aklıma bütün günümü mahvediyor.
aslında şu manyak doktor böyle şeyler soktu benim kafama. kese küçük dedi ya
ateş de ölçmeyeceğim artık haklısın. bağımlılık o yaa:)))))
benm de aklıma geliyor vallahaa:)))
ben de test yaparsam yakında şaşırmam kendime:)
haklısın canım anlayamam. çarşamba gününü iple çekiyorum. bakalım güvendiğim doktor içimi rahatlatacak mı?
inşallah benimle kalır bebeğim:) sağ ol canım.

misafirlerim vardı.
az önce gittiler sadece hanımlar vardi esim de unutmuş eve geldi tabi içeri almadım çocuklar da yanimdaydi eşim çocuklara bi bakayim ya maşallah ne tatlılar falan dedi öyle bi özlemle bakiyo ki anlatamam
aman allahım bu benim esim mi dedim cünkü çocuklara hiiiç bu kadar düşkün olduğunu görmedim artik eşimin de benim kadar hatta daha fazla istedgini farkettim icim bi tuhaf oldu canlar Allahım kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin ins isteyen herkese tattirsin bu duyguyu.
cok garip duygular içindeyim ne olacak sonum bilmiyorum.Henuz çocuk düşünmedigimiz zamanlarda meğerse ne rahatmisim beklentiler beni çok yordu.
hakkinizi helal edin canlar inanin bi tek buraya icimi dokebiliyorum.

vizyon
vuslat belli olmus canim allahım kurtarsin sağlıcakla kucağına al.

azeri
canim senin sancilar ne durumda yavrucak vaktinde gelsin inş.

cute
canim senin oglan benim gebe kalmami bekliyr heralde:):)
ben dogurmadan gebe kalcan demiştin ya:):)

dgrpnr
canim allah gönlüne ferahlık versin gebe kalmak yetmiyormuş sadece başlangıçmis ben kızlardan onu anladim

Duham Rabb'im en kisa zamanda saglikli bir evlat nasip etsin sana
Baslarda insan istemuyor hemen cocuk ama o ask bir kere dustumude hemen hamile kalip dogurmak istiyor ...
Ins. Senin minnos fazla bekletmeden gelir bacim

Bana gelince kasilmalarim artti geceleride uyuyamiyorum artik....
Ve daha da guclu tekmeleniyorum.....
Doguma yakin olabilecek belirtilermis hayirlisi bakalim....Rabb'im en kisa zamanda sizlere de nasip eder ins.

Son düzenleme:

sağlıklı dogumlar olsun canım. inşallah dogum yaparken duanda hatirlarsan cok sevinirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…