benden iki hafta kucuk cnm. ama onunda bebegi benimk gibi kanalda suan. kasilmalari var ama duzensiz. siddetlenirse dogum baslar demis dr.u.
resmen mayis grubu olduk) hadi bakalim gelsinler arka arkaya.
Aaaa vizyonum tarihi almissin ne guzelnolsun canım ben de bel ağrısından geceleri uyuyamıyorum.ama başka bi sıkıntım yok çok şükür.evet canım benim sezaryan olacak.doktorumuz 19 mayısa gün verdi.29 unda ilk nst ye girdim.bi de ayın 6 sında giricem.şimdilik her şey yolunda görünüyor.bebeğin kilosu ve gelişimine bakınca zaten normal doğumu bekleyemeyiz gibi görünüyor.hem ben de sezaryan istiyordum.denk geldi işte.sen nasılsın?boğaz ağrın nasıl oldu canım?Rüzgar bey nasıl?
inşallah canım bütün kızlar yaşasın bu duyguları
valla azeri benden 1 hafta öndeydi yanlış hatırlamıyorsam.o da normal doğum mu istiyor?ay Allahımmm sağ salim kucağımıza alalım kuzucuklarımızı
Cok hastayimm bogazim agriyo vucudum dokuluyor resmen oylee uyuyorum atamadim biturlu( cok akintim var ve kasiklarimda cok agriyor ( iyi usuttum sanirim
eflalim kuzum hasta hasta guldurdun beni kalemini banada gonder ugurlu gelir belki :)) eltiye takilma kendi pisliginde bogulsun.mobilyalarina birara bakarim :)) cutemm dogum oncesi dikkat et canim. Bugun sohbet belirti uzerinde yogunlasmis belirti aramayi bosverin herseyi zamana birakmak lazim kendi kendimizi yormaktan baska bisey yapmiyoruz..
Aaaa vizyonum tarihi almissin ne guzel
Saglicakla al kucagina yavrunu
Evet bacim Rabb'im nasip ederse normal dogum istiyorum...
Su an kanalinda hazir vaziyette ve artik ciddi ciddi sertlesti hareketleri vede surekli kasilmalarimiz var....
Bakalim hayirlisi artik son ana kadar ne olacagi belli olmaz
maşallah kuzunaaaavalla canım şimdiden seni yönetmeye başlıyor bu sıpalar.hele babalarla resmen kafa buluyorlar.sen hareketlerini hissedince babasına da göstermeye çalışacaksın.ama o kafa bulacak resmen babasıyla.hareket ederken baba elini hissedince duracak ilk başlarda.çok güzel günler bekliyor sizi.rabbim herkese nasip etsin
Aminnnnnn bacimaldık canım tarihi
senin de bişey kalmamış.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı ve nerde varsa bekleyen,isteyen tez vakitte nasip etsin
Gecmis olsun bacim
Canım konuya cevap vere tıklayınca üstte eklenti ekle vardı galiba ordan yapıyorsun ama ben telden giriyorum şimdi tarif edemedimKizlar ben foto eklemeye calusiyorum olmuyor nedenli ultrason fotosu dizede soracaktim bu nedir diye ama hata veriyi surekli
Cutem sali gunu gidecegim dr a o zaman sorarim artik teli yok bende maalesef bu arada ruzgar bey daha tesrif etmemis :)
Yusram bende ozledimm sizleri bu arara bebisin nasil kuzu senin bebis az keyfine duskun baksana enerji harcamasin diye cok gezmiyor iceride sanirim
damara denk gelmistir cnm. ondandir. olur arada merak etme.ceteheart canım karından iğne yaparken kanadı bugün seninde kanama oluyormuydu yoksa ben yanlış mı yapıyorum acaba
Cutem sali gunu gidecegim dr a o zaman sorarim artik teli yok bende maalesef bu arada ruzgar bey daha tesrif etmemis :)
Yusram bende ozledimm sizleri bu arara bebisin nasil kuzu senin bebis az keyfine duskun baksana enerji harcamasin diye cok gezmiyor iceride sanirim
Canım konuya cevap vere tıklayınca üstte eklenti ekle vardı galiba ordan yapıyorsun ama ben telden giriyorum şimdi tarif edemedim
Aynen canım ya rahatına düşkün babasına çekmiş galiba. Pazartesi görece inşallah bakalım neler yapıyor. Senin kuzu da büyüdümaşallah belki cinsiyet hakkında yorum yapar doktorun
damara denk gelmistir cnm. ondandir. olur arada merak etme.
yok cnm gelemedi. sevdi yerini cikmiyr
ay bilmiyorum hiç nasıl geçecek cute:)ahhh taze annisler. simdiden bu kadar stres yaparsaniz nasil bitecek bu 40 hafta...
cok sirinsiniz. korkutmayin kendinizi. tadini cikarin artik.
dgrpnr cnm. atesindeki dusus degil ki. senin ortalama atesine gore salinim yapiyr o kadar. bak Allah korusun sorun var diyelim. sen suan onu atesinden anlayamazsin. cunku betahcg oyle kolay kolay azalmiyr. dusun ben kurtaj oldum. atesim hala hamilelikteki gibiydi. 1 hafta sonra bile beta degerim 300 du ve hala atesim gebe atesiydi. oysa bebek bs yoktu ki...anlatabildim dimi cnm. boyle seylerle su guzelim gunlerini kendine zehir etme. inan yakinda belirtilerin bir baslayacak, simdi bu kadar enside yaptigin icin kendine guleceksin
elimde değil ya birden bir olumszluk düşüyor aklıma bütün günümü mahvediyor.Canım sen adet olacağın zaman belin ağrıyorsa hamilelik belirtiden aynı olur doğum sancında:) benim karnım ağrır hem de çok fena, oğlum doğduktan sonra adet sancım bitmişti çok rahattım ama şu 3-4 aydır yien var tabi zehir edecek kadar değil önceden iğneyle geçiyordu neyse karnım çok fena ağrıyor dünden beri çok yoğun öncesinde hafif hafif vardı, bu gece sabaha kadar kıvrandım sabahın altısında duşa girdim zor duş aldım çok sancım var, senin de belin gebelik belirtisi olabilir:)
Canım ben çok çabuk sıkılırım zaten:) ayda bir ben mobilyaların yerini değişirim her odanın kini:)) mobilyamın fotosu albümd evar beğendiğim perdelerde bakabilirsin fikir verebilirsin:) spor sayılmaz ortaya karışık berjerleri çekmedim ama onlar klasik çeker koyarım:)
Canım çok sağol darısı başına inşallah:)
geçmiş olsun canım kuzuna
Sağol canım benim olsun şimdi çekeriz halayı:) tabi bende ki sancıyla zor:)bak belirtilere gerçekten takılma mesela benim bugün göğüs acım geçti ama adet sancım çok fena bir belirti sürekli olmuyor yani düşünüp kendini boşuna yıpratıyorsun güzelim
amin canım çok sağol
bir kere artık ateş ölçmene gerek yok senin, bu saatden sonra ateşin manası yok, cutem çok güzel açıklamış dediği gibi bebeğine Allah korusun bir şey olsa bile beta hcg hemen düşmüyor ki o yüzden ateş kriter olamaz bu durumda, tamam mı ateşi yasaklıyorum sana
barvo üstadım
Canım ateşin güzel bugün yapsan bile çıkar bence bak bana üç gündür yapıyorum:))
ne demek canım gel bizim topik herkese açık yeter ki saygımız daim olsun:) şimdi ateşine yorum için erken daha çünkü eski tablolarını bilmiyoruz eğer olsaydı kıyaslama yapabilirdik, bekliycez mecburen:)
benm de aklıma geliyor vallahaa:)))Canim benim yaaa ayniii bennn
11 haftama gelmistim yeniden idrar testi yapmistim 3gun ust usteeeve 3u de sanki dpo 10 12falanmis gibi silikkkk cook silikkkk..dusun yani 11haftada silik test..nasil korktum Allahim biliyoooo bak 26haftalara bile geldik sukurler olsun.. yani cnm artik hamissin bunu kendine ispatliycak seylerden uzak dur...zaten bundan sonra senin yapacagin bisey yokki...Allah korusun bi sorun olsa bile bunu artik ne testden ne atesden anlayamazsin anca dk ultrasondan gore bilir..lutfen benim yaptigim gibi kendine eziyet verme..benim kafama biraz gec dank etti biraz yiprattim kendimi ama oyrendim sonunda...rahatla cnm bebis seninle ve Allahin izniyle kucagina da alicaksinn...
misafirlerim vardı.
az önce gittiler sadece hanımlar vardi esim de unutmuş eve geldi tabi içeri almadım çocuklar da yanimdaydi eşim çocuklara bi bakayim ya maşallah ne tatlılar falan dedi öyle bi özlemle bakiyo ki anlatamam
aman allahım bu benim esim mi dedim cünkü çocuklara hiiiç bu kadar düşkün olduğunu görmedim artik eşimin de benim kadar hatta daha fazla istedgini farkettim icim bi tuhaf oldu canlar Allahım kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin ins isteyen herkese tattirsin bu duyguyu.
cok garip duygular içindeyim ne olacak sonum bilmiyorum.Henuz çocuk düşünmedigimiz zamanlarda meğerse ne rahatmisim beklentiler beni çok yordu.
hakkinizi helal edin canlar inanin bi tek buraya icimi dokebiliyorum.
Duham Rabb'im en kisa zamanda saglikli bir evlat nasip etsin sanavizyon
vuslat belli olmus canim allahım kurtarsin sağlıcakla kucağına al.
azeri
canim senin sancilar ne durumda yavrucak vaktinde gelsin inş.
cute
canim senin oglan benim gebe kalmami bekliyr heralde:):)
ben dogurmadan gebe kalcan demiştin ya:):)
dgrpnr
canim allah gönlüne ferahlık versin gebe kalmak yetmiyormuş sadece başlangıçmis ben kızlardan onu anladim
Duham Rabb'im en kisa zamanda saglikli bir evlat nasip etsin sana
Baslarda insan istemuyor hemen cocuk ama o ask bir kere dustumude hemen hamile kalip dogurmak istiyor ...
Ins. Senin minnos fazla bekletmeden gelir bacim
Bana gelince kasilmalarim artti geceleride uyuyamiyorum artik....
Ve daha da guclu tekmeleniyorum.....
Doguma yakin olabilecek belirtilermis hayirlisi bakalim....Rabb'im en kisa zamanda sizlere de nasip eder ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?